LokeLoke
Krystalisianer

Kaotisk Neutral
Race: Vampyr
Alder: 400

Status: Aktiv
Godkendt: 10.08.2017
Antal posts: 86
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Loke Barnett
Kaldet: Loke
Køn: Mand
Alder: 400
Fødselsdag: 10/8 - 1619
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen
Erhverv: Strejfer
Race: Vampyr
Uddybende om race: Han var et menneske før han blev en vampyr, og blev bidt som 32 årig

Udseende

Højde: 182 cm
Vægt: 80 kg
Han har platinblond hår og er bleg. Hans øjne er blå og står meget ud fra hans ansigt, da det umiddelbart er den eneste farve i hans hoved. Hans hovedform, og især kindben, er skåret utrolig skarpt, hvilket giver ham et interessant udseende.
Han går ofte iført en lang jakke med hætte på, så han har mulighed for at skjule sit ansigt, hvis han skulle ende ud i solen. Et par store støvler, og hvad end han har fundet af tøj er typisk inden under det. Det er dog ikke ofte man får lov til at se ham i dagslyset.

Magi

Magisk evne (1):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Styrker:
- Føler ikke rigtig frygt
- Kan næsten altid komme på et sarkatisk indslag
- Han er stærk
Svagheder:
- Rap i kæften
- Dumdristig
- Har svært ved at binde sig til folk
Personlighed: Loke er ikke en ekstraordinær mand. Mange folk mener at de har en højere mening med livet, især mange vampyrer føler at de er blevet valgt fordi de er bedre. Disse tanker har Loke ikke om sig selv. Han mener at han er ganske ordinær, og faktisk er livet ved at blive en tand for lang for hans smag. Han er på sine gamle dage blevet mere og mere ansvarløs og har intet imod at komme i problemer, som han plejer at sige ”Livet er for langt til at leve det ud”, hvilket også gør at han siger ja til stort set alle ideer der kommer hans vej. Han er dog på ingen måde selvmorderisk, selvom man godt kunne få den tanke nogen gange, med de ting han laver. Han har en utrolig mørk humor, og har sarkasme nok til hele Hovedstaden. Dette bliver dog ikke altid værdsat af autoritære figurer, som han især har et anstrengt forhold med, for at han skider ærligtalt på reglerne.
Han har svært ved at opbygge forhold med andre, ikke fordi at han ikke kan snakke med andre, for det er absolut intet problem, men han er så vant til at dem han elsker bliver revet væk, så han er stoppet med at prøve. Man skulle dog ikke tro det gemte sig under hans ydre, fordi han er utrolig udadvendt, og det er sjældent folk ville gætte på at han er en vampyr, selvom han næsten kun er ude i mørket, fordi han ikke prøver at holde sig skjult.

Baggrundshistorie

Loke havde ikke et ekstraordinært liv. Han var søn af en smed og en hjemmegående mor. Et par mindre søskende poppede også op, som han blev ældre. Det var et ganske godt liv, men de havde da også deres del af problemer. Men det var normale problemer. I nuet var de hårde,men når Loke kigger tilbage på det, kan han ikke huske hvorfor han overhoved havde været utilfreds. Det var trods alt et normalt liv. Han voksede op, begyndte at hjælpe i smedjen hos sin far. Der begyndte også at være snak om at han snart skulle finde sig en brud. Han var allerede forbi de 30 og der var ingen udsigter til at han i det hele taget havde fundet en. Det var ikke fordi at han ikke var interesseret i kvinder, der var bare aldrig nogen han tænkte at han kunne tilbringe sit liv med. Livet var for kort til fejltagelser for sådan. Livet var jo altid for kort. Det hørte man over det hele når man boede i Hovedstaden. Alt dette ændrede sig da han mødte hende.
Loke havde været nede på den lokale kro da det skete. En kvinde, ved navn Ileana, der havde elegance og ynde over sig, men hun var skrap som de andre mænd i kroen. En smule mørk humor, men lige noget for Loke. Det største chok var dog da hun begyndte at tale med ham. Han var helt fortryllet, og valgte også at følge hende hjem, da hun nævnte hun ville det. Desværre viste det sig at hun var en vampyr, og sugede ham tør i en lille gade. Han overlevede dette, men hans nye tilstand som vampyr var noget... forstyrrende.
Ileana tog ham til sig, da han ikke længere kunne være hos sin familie, og hun følte at hun havde en vis forpligtigelse overfor ham. Dette var måske et heldigt, men Loke følte sig ikke heldig. Der var blandet følelser, hun var stadig ligeså vidunderlig som han havde set hun var på kroen, men bitterheden over at blive holdt inde af hende, blive opdraget af hende. Hun havde taget hans liv fra ham. Denne bitterhed forsvandt dog ligeså stille, som han blev tvunget til at være i hendes selskab. Han begyndte at elske hende inderligt, og så på dette som en befrielse. Han kunne være med den kvinde han elskede resten af sit liv. Hvilket teknisk set var forevigt. Om Ileana oprigtigt elskede Loke er ikke til at sige, men hun tog sig af ham, lod ham i det mindste tro at hun elskede ham, mens stadig at have ham i sin hule hånd. Han gjorde alt for hende.
Et par årtier gik forbi og Loke gav næsten sit liv til Ileana op til flere gange, men dog ikke helt. Desværre kunne to vampyrer, der i den grad lavede kaos for dem omkring sig, ikke leve i fred for evigt. Ileana blev dræbt, og da Loke opdagede det var det allerede forsent, og han holdt bare om den kolde krop som nu var helt død, for evigt.
Det var det andet store vendepunkt for ham. Hans elskede var død, og med modvilje prøvede han at opsøge sin familie. Han havde efterladt dem uden et ord, men måske han kunne i det mindste fortælle dem hvad der var sket. Han følte sig så forladt. Han spurgte og spurgte, og da det endelig viste sig at nogen vidste hvad der var sket med dem, viste det sig at de var døde. Brændt inde.
Det blev nu klart for Loke at hans familie var væk.. forevigt. Det pinte ham at være alene, og han prøvede at opbygge nye forhold, men det var umuligt for ham. Der var altid noget der tog dem fra ham. Var det sygdom, alderdom, krig eller noget helt fjerde, så var der ingen der overlevede. Som årerne gik blev han mere og mere træt af det liv der ingen ende havde. Det var aldrig meningen at et menneske skulle overleve i mere end 100 år, og det kunne Loke mærke i sit eget hoved. Livet var ikke længere for kort. Nej, livet var for langt, så hellere prøve alting, selvom det kunne ende galt. Det blev hans nye livsfilosofi.

Familie: Han havde forældre og nogle søskende, men så vidt han ved så er de alle døde i en brænd for ca. 300-350 år siden.
Nuværende levested: Rundt omkring

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 5
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 0

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat