MaionMaion
Krystalisianer

Neutral God
Race: Engel
Alder: 81

Status: Aktiv
Godkendt: 09.07.2017
Antal posts: 61
Skaber: Mong

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Maion Melody.
Kaldet: Mai.
Køn: Kvinde
Alder: 81
Fødselsdag: 12/5
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Haldis og Aladrios
Erhverv:
Race: Engel
Uddybende om race: Menneske, døde da hun var 26 år gammel. levede op igen i en alder af 45

Udseende

Højde: 165 cm
Vægt: 55 kg
Maion har en pæn normal lys hudfarve. Hun er en spinkel kvinde med smalle skuldre, brede hofter og lange ben og tydelige kraveben. Hun har dog en flot højde, og er nok også årsagen til de lange ben hun har.
Det første man nok vil ligge mærke til ved hende, det ville nok være hendes ansigt. Hun har flotte rødbrune øjne og fyldige vipper man virkelig kan se, hun er langhåret, det er brunt og er nogle gange sat op en knold. har også mørke øjenbryn der passer til håret. For ikke at være perfekt, har hun et lille ar ned ad rygraden

Magi

Magisk evne (1): Tegnemagi.
Maion kan få alt hun tegner til at blive virkeligt vis hun blander sit blod i blækket. så vis hun tegner et æble popper det op fra papiret. vis hun tegner noget med en sjæl lever det dog ikke lang tid. kun omkring en halv dag. vis hun tegner et menneske som allerede lever sker der dog intet. hun kan ikke tegne mennesker eller andre racer, magien virker på dyr og genstande.
Vis nogle dræber hendes dyr fra papiret kommer der hul i papiret hvor dyret blev ramt og hun vil få lige som et stød. når hun laver våben og nogle angriber det våben kan hun mærke hvordan hendes chakra bliver brugt.
for at slette et af hendes genstande skal hun blot sætte et krys over tegningen selv med almindeligt blæk.

Svagheder ved evnen:
- Maden hun fremmaner kan ikke mætte da det jo er blæk og papir, det smager dog godt og lækkert men det vil aldrig rede nogle fra sult.

hun kan ikke tegne mere end to dyr af gangen i mellem størrelse, 3 vis det er meget små dyr. Drager har hun aldrig mødt og derfor kan hun ikke gi tegningen liv og da de har mere magi i sig end hun selv har kan de heller ikke fungere i tegnet form.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Rystelser/jordskælv.
denne evner gør at hun når hun virkelig er bange eller fokuseret kan ryste jorden og skabe små jordskælv. det kommer helt an på hendes følelser hvor store disse rystelser er. vis hun er bange eller vred kan de godt være ret store så ting vælter eller vægge revner. vis hun er rolig eller glad er rystelserne meget små og ikke gør så meget skade end man lige kan se det på vand f.eks.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6

Personlighed

Maion er en meget rolig pige. hun har gennemgået sit livs mareridt og kan ikke se verden kunne blive værre. hun elsker børn og at fortælle dem historier. hun elsker naturen men det at ha mistet evnen til at flyve kunne hun ikke klare tanken om. hun bliver trist til mode hver gang hun så en engel flyve rundt. men hun tænkte at dette var vel sådan livet bare havde valgt hun skulle leve. som lammet, og uden istand til at flyve. det måtte være et tegn fra guderne om at balancen i verden ikke var i orden til at hun kunne flyve.

styrke:
* hendes fantasy sind.
hun har et meget fantasi fuldt sind så hun kan fortælle alle mulige historier.
* hendes tegne evne
hun tegner ekstrem godt så det ligner det hun tegner.
* hendes følelses mæssige kontrol.
når hun har kontrol over sine følelser har hun kontrol over sine evner.
* guderne
hun har en meget stærk tro på sine guder har et formål med at ha gjort som de har gjort imod hende.

svaghed:
* hendes fortid.
hun kan ikke lig at blive mindet om hendes fortid da den gjorde hende lammet og ude afstand til at flyve. og at hun mistede sine forældre på forfærdeligt vis, samt sine tilløber bedsteforældre, (det gamle ægte par)
* hendes manglende Våben erfaring.
hun har aldrig lært at bruge et våben.
*flyvning.
at hun bliver ked af det hver gang nogle nævner flyvning eller noget med flyvning kommer op.

Baggrundshistorie

10 år:
hun havde haft et dejligt liv som ung. hun var nu ti år og hun var ude og lege med sine venner og veninder ude på gaden. de boede i mellemklassens kvarter. Maion var et lykkeligt barn lige til hendes mor kom ud for en ulykke og faldt ned i dødens kløft. det var ulyksageligt.
Moren havde været ude og finde lidt mad i skoven og tog en genvej gennem dødens kløfts kant. her faldt hun da et vindpust skubbede hende ned.

20 År:
år uden sin mor havde været hårdt. hun havde måtte droppe skolen og arbejde der hjemme. hun savnede sin mor men hendes far arbejdede hårdt for at hjælpe til i huset og at tjene til de kunne leve. det var jo kun de to. Maions far kom dog ud for en ulykke og måtte stoppe med at arbejde så deres penge slap hurtigt op og Maion måtte finde et arbejde og fandt et som tjenestepige for en rigere familie. hun arbejdede hårdt.
en dag da Maion kom hjem efter en hård dag kunne hun ikke tro sine egne øjne. Deres hjem var brandt ned og der lugtede af brændt kød. menneske kød. Maion skyndte sig hen til det udbrandte hjem og hev i alle brændet og kom da også ned tilbunden hvor hun så en sort hånd lukket om noget. hun begyndte at græde voldsomt og måtte indse det var hendes far hun tog hans hånd og åbnede den. inden i lig en halskæde som havde været hendes mors med et hjerte som vedhæng. hun fik lov at bo på sit arbejde i tjeneste fløjen da hun fortalte hvad der var sket.
men da hun endelig blev 26 blev hun overfaldet i en gyde. af to der bare ville voldtage hende men da hun gjorde modstand slå de hende og truede hende men hun ville ikke overgive sig og de stak hende så i maven hvilket resulterede i indre blødninger, som hun døde af.

45 år:
øjnene åbnede og kunne intet huske om at hun havde været død. hun satte sig op og tog sig til maven der var øm. men intet ar fra hendes mord. Maion rejste sig op og så rundt og fik øje på disse smukke hvide vinger på ryggen. hun snurrede rundt og synes de var utrolige smukke.
hun gik lidt rundt i byen som ikke havde forandret sig meget. men familier var blevet ældre og børn blevet større.
Maion kunne mærke hun var sulten men havde ingen penge. hun gik ind i mellem kvarteret og så rundt på markets pladsen men alle havde så travlt til at se hende. hun gik roligt over til en der solgte æbler og spurgt om hvor meget for et men det var for dyrt. hun måtte ud til en sskov for at finde lidt frugt og bær bare for at stille den værste sult. hun gik tilbage til byen for at lede efter arbejde men ingen ville ha hende til at starte med til hun kom til et tempel og kunne få lov at gøre vinduerne rene da hun jo kunne flyve.
dette var dog nok til at hun kunne få et hjem at bo i. et lille værelse hos nogle ældre mennesker der aldrig havde haft fået børn så de så Maion lidt som deres egen.

55 år:
som årende gik og det ældre ægte par fik mere og mere glæde af Maion fik de lavet at hun arvede huset efter dem hun var glad for dem og hjalp dem da også hvor hun kunne. hun gik ud og handlede, lavede mad, gjorde rent og meget mere.

70 år:
tiden var kommet. konen var død for to år siden og den ældre herres tid var kommet nu. Maion var helt knust og var hos dem begge lige til det sidste. hun havde dog ikke råd til at beholde huset så det blev taget fra hende og hun måtte finde noget i det nedre bydistiks. her gik det da også fint til hun en dag stødte på en halvork ved navn Rolf. han havde åbenbart set sig ondt på Maion og angreb hende bag fra. hun så jo også tit ud til at ha flere penge end hun havde. han tog fat i hendes ene vinge for at hun ikke skulle stikke af.
halvorken Rolf var voldsom ved Maions vinge og nærmest rev den af. hans våben var noget fra en bjørn og som han huggede ind i hendes rygrad. hun skrig op og besvimmede. hvilken resulterede i at han troede hun var død. dette angreb gjorde hende dog lam fra underlivet og ned af.
en Læge havde et hjemmebesøg ude i de stræder hun lå i. han var helt forfærdet over at se hende og skyndte at bringe hende til lægeteltet, hvor de måtte apotere den ene vinge. som næsten var revet af. og de prøvede også at rede hendes ben men det var forsent.
hun vågnede op en uge efter og så rundt for at finde ud af hvor hun var. da hun opdagede det var et lægetelt skreg hun hurtigt op og så forfærdet rundt. hun spurgtet lægen hvad der var sket og hvorfor hun ikke kunne mærke sine ben. Lægen fortalte han havde fundet hende bevidstløs på jorden med et sår i ryggen og vingen næsten revet af. dette ødelage hele hendes liv. hun kunne ikke flyve og heller ikke gå nu. hun fik dog en kørestol som hun kunne få til at komme rundt med.

80 år:
år gik og hendes evne til at gå kom aldrig igen. hun savnede dog virkelig det at kunne gå. men hun havde da sin evne til at tegne endnu. hvilket hun brugte til meget. hun havde altid elsket at tegne. og kunne jo forvandle alt levene af hvad hun tegnede og blandede med sit blod. Maion havde enda prøvet at tegne sig selv en ny vinge men det eneste der kom var en fejr ud af tegningen. ikke en vinge til hende. hun havde opgivet det og brugte nu tiden på at tegne og fortælle historier til byens børn. men at arbejde havde hun intet af. hun kunne jo ikke finde nogle der ville ha en med et handikap som hendes.

Familie: Mor: død.
Far: Lever, også en engel nu.

Nuværende levested: Det nedre Bydistriks.

Andet

Vestibulum ferret:
Kalde navn: Gas fritte.
Levetid: 15-25 år.
Længde: 25 - 35 høj. og 40- 45 lang.
Vægt: 15- 20 kg
Udseende: Den har grønne områder på halen og nakken. og dens zigzag mønster på halen og nakken. det mønster er sort og det samme er dens hoved lidt af. ellers er den hvid
Billede: http://ldra.net/php-monster/img/03beast/20060529raijyu.jpg
Levested: Den østlige og sydlige krystalland.
Særlige kendetegn: Dens grønne områder på pelsen. og dens stank når den er truet eller bange.
Specielle egenskaber: Når den bliver bange udstøder den en giftig gas fra hale og nakken som kan lamme en person i et døgns tid. den har silkeblød pels og derfor også meget dejlig som kæledyr og atraktiv som kæledyr og som pels. men de er ulovlige at fange og flå. med mindre det er jagt sæson.
Udbredt eller truet: Udbredt i natur og som kæledyr.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 2
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Kløgt: 4
Intelligens: 6
Kreativitet: 10
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 7

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat