Magmi Junka.

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 18.06.2017

Antal posts: 5

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Daniella Rosengaard.
Kaldet: Magmi.
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 29 Febuar.
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari
Erhverv: Healer
Nuværende levested: Omrejsende -
Race: Engel
Uddybende om race: Magmi, var født som en menneskelig kvinde. Få dage efter hendes død, vågnede hun i en krop meget magen til hendes. Dog var denne krop sygdoms fri, selv om den stadig have fysiologiske præg af sygdommen, var der ingen tegn på den.

Udseende

Højde: 171 cm
Vægt: 62 kg
Fysiologi:

Magmi er en Kvinde, med en meget spinkle, tynd samt feminin kropsbygning Nogle ville sige hun så skrøbelig ud. Dog findes de feminine former kun i hoften og skulderne, selve brystet er nærmest ikke fremhævet dog kan to mindre buler fornemmest.
Det mørk brune hår hænger ofte langt ned af hendes ryg, nærmest altid længere ned end til hendes len, dog er pandehåret kort, som det lige er langt nok til at prikke i hendes øjne. De varme, følelses fylde gyldne øjne er nærmest altid i bevægelse og søger andres øjne før de låser sig fast i noget.

Selv om det er offentligt, at Magmi er en Engle, har kvinden ingen fysiske vinger. De få gange hvor hun er blevet set med Vinger har disse ikke været fuglevinger, som normalt ses hos engle, men Magmis vinger var lavet af noget mildt lysende vand.

Magmis aura, fortæller om en venlig, empatisk, kreativ kvinde, som ikke tænker meget før hun handler. men også en kvinde med stor magisk styrke og høj grade af magisk tilstedeværelse.

Stil:

Magmi er altid velklædt, enten i skjorte og jeans. Kjole eller jakkesæt.
Hun ligger meget vægt på at fremstå pænt, og velklædt både i hendes meget ”basic” brug af makeup, men også i tøjet som skal sidde pænt, ordentligt og bliver det for rodet bruger hun gerne tid på at sætte det pænt igen. Dog bryder denne orden når det omhandler hendes hår, de er redt og pænt, men der gøres ikke noget ved det. Enten hænder det blot, som håret selv vil, ellers er det sat op i en lav hestehale og så får det lov at passe siv selv.

Magi

Magisk evne (1): Mare Vitae (Sea of life)


Magmi har evnen til at fremkalde vand fra "paradis". Dette vand er Magmi i stand til at manipulere så om hun nærmest har perfekt telekineses, dog er dette vand kun i stand til at skade folk, ved at man ”slår” nogle med det.
Dette vand er nemlig i stand til at heale det som er inden i vandet, om det er brændt lemme eller om det er små sår på en håndflade, så vil dette vand heale det, så længe det er dybt i vandet. Dette vand har en mild glød, samt inderholder vandet nok ilt, til at man ikke kan drukne i det. Magmi er i stand til at fremkalde omkring 2 Kvadrat meter af dette vand af gangen.

Magmi er i stand til at bevæge dette vand, nærmest så om at har perfekt telekineses, dog er det ikke kun med tankens kraft at hun kan bevæge dette vand, hun kan, men hun kan bevæge vandet hurtgere hvis hun bruger sin krop samme tid, hvilket ofte resultere i dans ligene bevægelser.
Dette vand, er også det som skaber Magmi’s vinger, da hun fremmager dette vand, og bruger det som vinger, dog betyder dette at flyve er en stor belastning på Magmis magiske overskyd.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Locus de lumine (Room of light)

Magmi er i stand til at fremmage omkring 15Cm radius gylden lysende kugler, disse kugler lyser så om de var lavet af ild, og udgør også mild varme omkring sig. Dog kan disse kugler ikke bevæge sig efter de er fremmaget. Dog er Magmi i stand til at ændre dem, fra at være en gylden lysende kugle, til at være en mindre blå kugle. Disse blå kugler vil få sekunder efter at de har skiftet farve, blive til en stråle af varm lys som vil bevæge sig i en lige linje. Dette lys, er skadeligt, ikke dødeligt, men skadeligt, det vil højest brænde et menneske moderate i det ramte område. Dog er dette ikke tilfældet for væsner der lever i mørket, der vil dette lys have en mere skadelig effekt, og i nogle få tilfælde kan dette lys være dødeligt for disse væsner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Persona:
Magmi er ny i sit liv som Engle, og derfor stadig i gang med at forme sin personlighed. Dog er Magmis kærne stadig fra hendes gamle liv, nemlig en empatisk hjælpsom og arbejdsglad kvinde, som vil gøre så meget hun kan for at hjælpe andre, hvilket medførte hendes arbejde som healer, takket hendes evner.

Magmi elsker at være social, og invitere gerne folk ud på Te, bare for at "tvinge" dem til at snakke med hende mens de drikker deres Te. Hun bryder sig ikke om at hjælpe økonomisk, men meget hellere med gaver eller Mad.

Magmi har drøm om at være healer i the army of light, men ikke en front healer, men mere en "covert" healer, som hjælper de mindre grupper, og aktivt hjælper the army med at gøre verden til et bedre sted.

Magmi er ikke typen der tænker meget før hun handler, da hun inderligt tror på, at de bedste handlinger vi kan foretage os, er de første der falder os ind, og vi ignorer vores følelser dets mere vi tænker over hvad vi bør gøre. Tænker man for meget, ender man med at være objektiv, hvilket fjerne din personlighed og dermed hvad du endelig gerne vil! - som hun selv siger det.

Hun tror på det bedste i alle, men langt de fleste ved ikke, at de i virkeligheden vil andre det bedste. Folk der handle ud fra Ego eller selviske årsager, gør dette da de selv er skadet eller mangler noget i deres liv, til at have overblik nok til at indse hvor meget de gerne vil hjælpe andre.

Talenter/styrker:
hurtig, intuitiv, reaktions evne: Magmi er i stand til at reagere på ting utrolig hurtigt, ikke fordi hun kan bevæge sig så hurtigt som hun kan ragere..Ej heller fordi hun ved hvad hun reagere på, da dette er en intuitiv følelse hun har. Hun ved altså ikke, hvad det er hun reagere på, blot at hun bør reagere på noget.

Talentfuld langfløjte spiller: Dette, var ikke noget hun søgte træning i, dette instrument har sagt hende noget, lige siden hun genopstod. Første gang hun havde en i hendes fingre, vidste hun hvordan den skulle burges.

Altid rolig: Magmi er velsignet med at have en rolig sind, det er nærmest umuligt for hende at gå i panik, dog er dette et tveægget sværd

Svagheder:

Langsomme bevægelser: Magmi krop, er ikke egnet til hurtige eller voldsomme bevægelser, dette har gjort at selv om hun kan reagere på de mindste ting, og hurtigt, er det ikke altid at hun er i stand bevæge sin krop hurtigt nok til at støtte hendes reaktions evne.

Baggrundshistorie

Magmi er født og levede sit menneskelige liv som landsbys pige i Medanien, dette var et stille og roligt liv med meget få store hændelser der påvirker deres liv i byen. Hun kendte til hvad verden havde at bryde hende, men var ikke interesseret i at opleve det som mange andre. Hun havde det fint med sit ”simple” liv. Det var hårdt, men der var altid noget at give sig til, hjælp på gårdene, lave mad, hjælpe de ældre, altid noget som man kunne give sig til. Dog ændrede dette billede sig da Magmis muskler begyndte at svigte, ikke som de blev svagere eller skadet, men som de begyndte at forsvinde. Som dagene gik, følte hun hvordan hun blev svagere og svagere, trække vejret blev til noget der faktisk tog energi at gøre under arbejdet. Der gik ikke længe før nogle af de andre i byen begyndte at ligge mærke til det, og ordet begyndte at gå rundt. Dage efter ordet gik rundt, fandt byen læge hende for at høre hvad der var sket. Dog, vidste Magmi ikke hvad dette var der skadet hendes krop, det vidste sig at lægen ej heller kunne finde ud af det. Lægen ville sende bud efter en healer som ville kunne hjælpe Magmi, men dette, blev aldrig til en virkelighed. Dagen hvor brevet blev sendt, var nemlig også dagen hvor Magmi faldt om, lungerne gav efter som muskelvævet ikke længere var stærkt nok til at støtte mellemgulvet og lungerne selv.
Få dage efter var dagen hvor Magmi skulle begraves, dette var en samlings dag for byen lige som alle andre dødsfald i disse mindre landsbyer. Men dette var den virkelighed som de levede i, døden var noget alle kendte til, dens effekt, dens mange former, og sidst men ikke mindst dens sorg.

Dog, vidste det sig ikke at være slutningen på Magmi historie, blev et kapitel der sluttede for at det næste kunne starte. Få dage efter at hendes begravelse, åbnede hun sine øjne igen. Denne gang i en anden krop, og kun med meget få hele minder, men en masse følelser og forvirring. Hun vidste hun var syg, men følte sig frisk, svag, men frisk. Det skulle være svært at trække vejret, men dette var ikke tilfældet. Ud over dette så, hvor var hun? Hun havde ikke en fornemmelse af hvor hun var, ej heller var der noget hun kunne genkende i området. Det tøj hun havde på, var også alt for fint til at hun nogle sinde kunne få råd til det, en fin hvide kjole af blødt stof? Skin sko? De føltes ikke som noget hun burde have krystaller til! Men, nu gik hun i dem? Det føltes forkert. På trods af sin forvirring valgte Magmi alligevel at trække sin ind imod den by hun kunne se. Før hun vidste det, fandt hun sig selv vandrende på torvet af byen.
En halv time gik hun forvirret rundt på dette torv, før det skete noget. Nogle kom og hjalp, eller, ikke direkte. Ud af intet, mærkede Magmi en blød berøring på hendes skuldre med et shock vendte hun sig, med øjne der ikke kunne åbnes mere. Stirrede hun på denne kvinde, denne blege kvinde, med de smukkes klare blå øjne, langt brunt hår der bølgede i vinden, de klare røde læber der smilede så venligt, at man shocket i Magmi forsvandt så snart blikket faldt over hende. Denne kvinde, spurgte om vej, Magmi blev spurgt om vej. Magmi, blev spurgt om vej i denne by hvor hun ikke vidste hvorfor hun overhovedet var her. Dette medførte en kort samtale som hverken havde hoved eller hale, men efter få minutter stoppede den fremmede kvinde samtalen med et spørgsmål ”Har dit liv sluttet før?” Og Magmi gik i stå, hvordan kunne denne kvinde spørger om dette? I så selvsikker en tone som det var? Magmis øjne må have fortalt hele historien, da kvinden reagere på Magmi mangle af ord, med at drejde hoved på skrå, lukke øjne smile, smile før hun sagde ”Så vigtig er min aftale heller ikke, hellere hjælpe en søster end den.” Det ordvalg, ordet søster, fik Magmi til selv at blive forvirret, uden et ord forlod hende begyndte denne fremmede kvinde at trække hende afsted imod den nærmeste kro.
Få minutter efter, fandt Magmi sig, på dette mindre, to personer værelse, med denne fremmede smukke kvinde. ”Søster?” Var det første ord som forlod Magmi smalle læber. ”Ja, vi er begge engle.” Dette, var første gang i sit liv, Magmi fysisk følte at hun ikke kunne holde sin mund lukket, men før hun kunne nå at sige noget, indså hun at, det vidste hun jo godt? Hvorfor vidste hun det? Hvordan vidste hun det? Hvorfor var hun ikke overrasket over at blive kaldt det? Vent? Hvorfor har hverken Magmi eller kvinden Vinger? Magmis nærmest paniske tanker blev stoppet, da kviden igen åbnede sin mund; ”Du kan ikke huske det, kan du? Det sker desværre for nogle.”
”Hvad…Hvad mener du?”
”Nogle husker hele deres tidligere liv, mens andre husker dele, og få er så uheldige at de intet husker.”
Og sådan begyndte den samtale, denne meget ældre kvinde fortalte Magmi hvad hun var, og også hvor meget verden nok vil ændre sig for Magmi nu. Sådan begyndte det i hvert fald, timer hver dag hvor de sad og snakkede om hvad der vil ændre sig. Et halvt år, gik der før Magmi blev bedt om at tænke, sætte sig og tænke på en hel bestem møde, og føle den energi der var i hendes nye krop. ”Mærk og føl, den kræft, du lige nu ikke føler er en del af din krop. Det der ikke var i dit sidste liv.” Dette medførte også de første problemer der lå til denne nye krop.
Magmi lukkede øjne, satte sg som hun blev bedt om, og alt var sort, der var intet, hvad skulle hun kunne se? Alt var bare sort? Som når man ville sove?
”Føl godt efter, rigtig godt efter, dybt inde i dig vil du føle en varm flamme som du føler dig utrolig bekendt med – Gå lidt rundt og du vil finde det.”
Gå rundt? Hvad, snakkede den kvinde nu om? Gå rundt? I hvad hendes tanker? Et suk forlod Magmi begyndte at bevæge sine hænder foran sig, i sin meditative stilling. Et mhm? Forlod hende som hun sad der. Hvad var det? Den bevægelse? Nej, det var ikke en bevægelse det var en tanke. Hvad var det for en følelse? Igen forsøgte hun at lave de samme bevægelser, intet. Følelsen var væk? Et suk forlod hende, som hun samlede hænderne foran sig bryst og træk vejret dybt. Langsomt gik hun i gang med at bevæge hænderne stille og roligt foran sig i luften. Der var der! Lige der! Denne følelse af varme, denne tætte, tætte varme nærmet som at sidde i et vidunderligt varmt bad, hvor det varme vand langsomt kørte ned af kroppen, denne vidunderlige nydelse. Uden at tænke over det, begyndte denne følelse at køre i ring, mens hendes bevægelse fyldte følelserne. Dog, blev denne følelse stoppet da en varm, smerte fuld følelse spontant spredte sig over Magmis kind.

En lussing? Magmi åbnede sine øjne og blinkede flere gange. ”STOP!” Råbte Eline af hende, og som Magmi fik set sig om, indså hun hvad der var sket, alt var vådt, ikke kun Magmi, men hele Kro lokalet de sad i, Eline var glemmenblødt, deres tøj, deres senge, og ja, der var ikke noget som ikke havde fået vand. ”Hvad..hvad gjorde jeg?”
”..Vi har måske et lille problem Magmi..”
”…Jaa, hvad skete der?!”
”Du…Din Chakra er, lidt voldsom Magmi, lad..os forsætte uden for:”
”ELINE! Hvad skete der?!”
Eline sukkede, og langsomt kiggede op på Magmi, hendes øjne holdt ikke den samme glød og håb som tidligere. ”Magmi, jeg fortalte dig om Magi og at folk er meget forskellige i hvor meget magisk kraft de har til rådighed, og du minder mig om en fra ”The army of light”, en med, i mit hoved alt for meget af det.”
”Hvorfor…er det et problem?” Lød den bekymret fra Magmi.
”Krystaller…Er det kedelig og desværre sande svar.” mere, skete ikke den dag. Tøj blev tørret og de holdt sig mest uden for, men samtalen var meget låst til Magmi som spurgte omkring ”the army of light” og Elines fortid.
Efter opdagelsen at Magmis magiske styrke, valgte Eline at trække dem ud af byen, efter knap få dages rejse til en landsby i nærheden af den større by de havde været bosat i, her tæt på hovedstaden. Her i denne Landsby valgte Eline at bruge en større håndfuld krystaller på at leje en hel kælder i et hus til at træne, lære Magmi at bruge sine magiske kræfter. De fandt hurtigt ud af Magmi havde kendskab til en simple form for lys manipulation, men da denne magi virkede simpelt valgte de ikke at træne det ret meget, men vandet, det lysende healende vand. Blev der brugt flere uger på at træne, måneder endda, hvor dagene gik med at træne magi og eksperimentere med hvad den kunne, samts hendes anden magiske egenskab. Lære formen der skulle til, lære følelserne, lære bevægelserne. De fandt ud af, denne magi var mulig at styre med tanken, men Magmi var ikke god nok til at holde fokus, men dette gav Eline ideen til at blandet dette med dans. Dans indholdet nemlig flyende bevægelser som passede til de stille og rolige bevægelser som vand foretager sig, disse lange rolige og elegante bevægelser, som passende til dem som dansede med vandet. Dog, minede dette kun om, da Magmi selv skabte sine bevægelser baseret på hvad hun ønskede vandet skulle. Hun kunne med tanken, men var hårdt, og langsomt, og så, kunne hun ikke rigtigt holde fokus nok til at bruge vandet til noget brugbart. Selv efter Eline sagde at hun havde lært det, fornuftigt nok til at hun ikke ville bruge mere tid på at lære hende det.

Dog, medførte denne afslutning også at Eline ville trække sig, efter næsten tre år, ville Eline nu tage tilbage til hendes pension. De krammede, sagde farvel, både med tåre og kindkys. Elina rejste nord på, Magmi valgte at tage hjem, imod det hus hun kunne huske fra sit tidligere liv.
Som hun fjernede sine vinger, stod hun her på et hustag, i byen fra drømme og de ødelagte minder. Her sad hun, en time og tænkte på hvordan det ville være hvis det var hende som fik besøg: af en som døde af en sygdom, og man har begravet. Ville de overhovedet genkende hende? Eline havde lært hende at sætte hår, opføre sig ”pænt”, gå ordentligt, og havde givet hende pænt tøj i gave, så ville de overhovedet genkende den gamle landsby tøs?

Efter længere intern debat, besluttede hun ikke at besøge sine gamle bekendte, men i stedet besøge sin egen grav med blomster og lys. Her fik hun et shock, hendes grav, den var ikke pæn men det var tydeligt at der var ofte besøg, blomsterne var ikke visnet men heller ikke nye. Dette fik hende til at græde, tåre faldt som hun kiggede på sin egen grav! Langsomt satte hun sine egne blomster, og lyset men i bagved det der allerede var der. Var længen siden hun havde været så glad, og i denne følelse valgte hun at lukke sit gamle liv og startet et nyt, og ikke som Daniella rosengaard, men som Magmi Junka, Englen.


Familie: Magmi menneskelige familie lever i ny, under overbevisningen at hun er død og begravet, magmi har meget få minder om disse folk og kan kun huske hvilken region de var bosat i. Dog har Magmi ingen ønsker at møde dem, både af høflighed men også fordi hun ikke er sikker på at hun vil huske hvem hun var, og vil hellere være den nu er nu. Disse tanker er også skyld i at hun har skiftet sit efternavn: Rosengaard, ud med Junka.

Andet

Taltesprog: Krystalisiansk
Skriftlige sprog: Oldkrystalisiansk, krystalisiansk

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3