Sif Ahlström

Mutter på Bordelhuset

Status: Aktiv

Godkendt: 11.04.2017

Antal posts: 208

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sif Ahlström
Kaldet: Sif eller Kornblomst
Køn: Kvinde
Alder: 31
Fødselsdag: 15.11 år 1992
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Aladrios
Erhverv: Bordelmutter
Civilstatus: Enlig
Seksualitet: Demiseksuel
Nuværende levested: Dianthos - Dianthos
Race: Menneske

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 64 kg
Selv de smukkeste mennesker, kan have den grimmeste sjæl


Sif er en velformet normal højde kvinde, hendes flotte grønne øjne og trods den skarpe kæbe, bløde ansigts struktur der med det fine smil, vil indbyde til at folk ganske hurtigt vil stole på hende. Trods at smilet er falmende, og man vil kunne tage hende i stunder hvor hun er alene med tomme øjne og et udtryk der beskriver ganske godt, de ting hun har måtte gå igennem, med den hårde livsstil som hun har ledt ind til nu.

Det kornblonde hår, er altid opsat i de fine fletninger og morderne stile der høre til, når man skal indbyde sine gæster til at bruge flere penge på hendes bordel, end man normalt ville andre steder. Klædt i flotte klæder, vil man ofte mistolke hende for en med mange krystaller i hendes pung. Eller en af de adelige kvinder, fra det bedre distrikt i hovedstaden Dianthos.
Faceclaim: Feyre (A Court of Thorns and Roses)

Magi

Magisk evne (1): Den Magiske berøring

Sif har en helt enestående egenskab ved at kunne røre ved folk, kan hun fornemme hvad de har lyst til i det øjeblik hun røre ved dem. Dette gør hende ganske attraktiv inde for det felt hun gør sig i, da hun altid har kunne formå at gøre præcis hvad folk har ønsket af hende, i det øjeblik de har ønsket det af hende. Men det har dog også nogle dårligheder med sig, hvis hun røre ved en person der mentalt har det meget skidt, vil hun kunne blive mentalt overvældet og begynde at pådrage sig de følelser, som personen hun rørte ved har og noget der kan give efterskælv. De efterskælv kan påvirke hende i flere dage, og nogen gange også gjort hende sengeliggende, da følelserne der har rumsteret i hende været så voldsomt, at hun ikke har haft lyst til andet end blot at sove.

Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Empatisk

Grundet hendes allerede evne der kan bedømme hvad folk ønsker, er det begyndt at bløde ud til en anden egenskab, der gør at hun kan fornemme folks humør og mentale tilstand ved at betragte dem i længere tid. Evnen fungere bedst hvis hun har direkte øjenkontakt med dem, især hvis hun er i et rum med mange mennesker, vil det være svært for at pinpointe hvem der præcis har de følelser hun kan mærke. Men det vil være som en summen omkring hende, om folk er i godt humør, om der er nogen der kræver ekstra opmærksomhed, eller andet i den stil.

Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Personlighed


Hvor hendes mor er meget frembrusende af karakter. Har Sif altid været den mere stille og venlige personlighed. Hun er yndefuld og holder sig gerne i baggrunden når hun ikke er på arbejde. Dog formår hun altid, at kunne omstille sig så snart at kunderne beder om hendes opmærksomhed. Hun er bestemt god til at indrette sig efter andre menneskers behov og ønsker. Hvilket dog også kan ende ud i, at hun tit glemmer at lytte til hvad hun selv har lyst til. Overfor sin datter udviser hun en stor kærlighed, som hun normalt ikke giver til særlig mange. Selvom hun udviser stor venlighed, har hun aldrig før elsket noget, før hun fik sin datter i armene efter fødslen.

Svagheder At hun tit glemmer sig selv. Alt andet kommer foran hende, og det gør nogen gange af hendes magiske evne kan tærer rigtig meget på hendes energi. Selvom folk træder på hende, prøver hun altid at vende det til noget andet. Altid med et smil på læben, undertrykker hun stort set alle sine egne følelser, især når hun optager så mange andres. Hendes datter er desuden også en utrolig stor svaghed, hun har svært ved ikke at lade være med at forkæle hende. Ligeledes, skulle der ske noget med datteren, ville det være utrolig svært for Sif ikke at blive påvirket eller smide alt i hænderne for at hjælpe.

Styrker Det er sjældent Sif faktisk får gjort sig uvenner med nogen. Over for dem hun kender godt, kan hun sagtens ytre sin mening og stå fast ved hvad hun mener. Selvom hun ikke er på samme måde over for folk hun lige har mødt. Desuden har hendes mange år i faget, gjort hun også er ganske god til det hun gør.

Baggrundshistorie

Min historie har aldrig været særlig spændende at fortælle om. Ganske kedelig faktisk, i hvert fald hvis du skulle spørger mig. Mange ville nok mene, det er en mærkelig opvækst jeg har haft mig. Men jeg har aldrig oplevet andet, så hvad for dig er mærkeligt, er for mig ganske normalt. Desuden har det altid været fyldt af dejlige minder, selvom dog ordinære. Ser du, jeg voksede op i et bordelhus. Min mor som var bordelmutter fik med en af hendes kunder, højst sandsynligt, når ens levevej er at gå i seng med fremmede. Så kan det være svært at vide hvordan det hele skete. Men en far har jeg så ikke haft. Men jeg har desuden haft mange søstre og brødre. Alle dem som arbejde for min mor, var ganske gode ved mig igennem hele min opvækst. Så det er sådan set lidt det? Som årende gik, var det ganske naturligt blive i erhvervet og jeg fik mit eget værelse til mine egne kunder. Det er selvfølgelig aldrig en dans på roser. Der er dem som slår, også er der dem med meget mærkelige fantasier. Selvfølgelig er der nogen i faget der har valgt dette job, fordi de selv ønsker at deltage i disse lege. Efter jeg fødte min datter, må jeg nok indrømme at de vilde ting har jeg overladt til andre.[/i]

Sif blev født for snart 30 år siden. En skrigende unge på bordelhuset var ikke noget nyt, men alligevel blev hun helt speciel pige på mange måder. Både hvor nemt den yngre pige faldt til i sine omgivelser. Hvor nemt det var for hende at sno mændene omkring sin lille finger. Selvom det først var da hun blev myndig, at hun gik den samme vej som moren. Allerede som tyveårig gik hun samme skæbne i møde som hendes egen mor havde gjort. Nemlig at hun blev gravid, uden helt at vide hvem der var faren til barnet. Men trods dette gjorde det ikke kærligheden for den lille blev mindre. Hendes historie er hverken lang eller kort, den bære blot præg af at hun ikke har ændret sit liv siden hun blev født. Lever dag til dag, med de forventninger som der er til hende.


Familie: Moder · Vigdis · Død
Datter · Nanna · Levende (NPC) - 8 år gammel - I øjeblikket taget tilfange af Sifs mand ·
Eks-Mand · Torsten · Levende (NPC) - Manden der skulle være hendes vej ud, men vidste sig at være helvede selv

Adopteret søn · Adrian · Levende (NPC) - Støvdum, 9 år gammel
Adopteret søn · Theovald · Levende (NPC) - Halvelver, 2 år otte måneder gammel

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Lux
Lige nu: 1 | I dag: 3