Lyriana Drannor

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 13.02.2017

Antal posts: 8

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lyriana Elinora Drannor
Kaldet: Lyria
Køn: Kvinde
Alder: 230
Fødselsdag: 13/10
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Isari og Avanya
Erhverv: Gravinde
Nuværende levested: Elverly - Elverly
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 56 kg
hun har grå øjne med gult grøn skær .
slank kropsbygning
pænt tøj
lys hud
gylden blondt hår sat op af og til løst

Magi

Magisk evne (1): Healer
hun kan helbrede folk. hun kan helbrede sygdomme, og skader men alt afhægelig hvor alvorlig skaden er, kan det tage op til 7 dage. med flere gange Healing. hun Healer både med magi og med plante i naturen. hun kan dog ikke fikse manglede læmmer
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Telepati
hun kan læse andres tænke og mærke andres følelser . det ikke altid hun lige kan kontroller sin evne nogen gang få hun hørt andres tænker som hun ikke ønsker.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Personlighed

Lyriahar et hjerte af guld, og når hun holder af nogen, giver hun sig 120% af sig selv til de folk hun holder af. hun er en varm og venlige sjæl, men hun har også ben i næsen, og hun finder sig bestemt ikke i alt. hun kan virke meget frem brusene og domineringerne til tider. Hun er vilje stærk og en stædige kvinde, når hun har sat sig for at gøre noget, så gør hun det også.
hun er et fantastisk familie type, hun elsker sin familie. og hvis nogen gøre dem hun elsker ondt. ja så få hun lidt blod på tanden, og kan finde på at gøre nogen ting der ikke vil være behalige.
på tros af hendes skræppe sider, er Lyria også meget jordnær, hun holder meget af at være i naturen, og naturens dyr. ja hun elsker blandt andet at side og læse, i skoven.
Lyria ken somme tider også godt finde på at lege lidt med hendes gamle svær, det ikke tit det ske og hun gør dette i hendes alene tid. Hun har gode minder om sin fortid med drenge fra hendes barndom og slås kampe. af og til kan hun godt savne de gamle dage, vor hun var barn og kunne gøre vad det passede hende. men hun fortyder ikke at hun er blevet mor, og har fået et ansvar. hun elsker sin børn og vil død for dem , hvis det skulle være.


Styrker:
svær
familien
Chakra
kreativ
mental og fysisk udholdenhed
mad lavning


Elsker:
familie.
venner.
dyr
naturen


Hader:
magt gale folk.


Svagheder:
Fysisk stæk
hendes far
familien
dyr
folk hun holder af


Interessere:
At læse bøger
Lave mad
hygge med familien
tag ud og hygge med venner
være kreativ
synge
fortælle godnat historie

Baggrundshistorie

Fødenavn Lyriana Elinora Elfenwood .
Lyria voksede op i en rig og velhavende elver familien, der havde et tæt samarbejde med Gravefamilien. Lyria var for barns ben en pige med ben i næsen, og vilje styrke. Fin og pæn på det kunne man ikke kalde det, hun blev altid snavset, ødelage sit fine tøj, ved at slås og lege med drenge. som hun enlige ikke måtte men Lyria ja hun var ligeglad hun gjorde hvad der passede hende, ja hun var ustyrlig men højt elsket alligevel. Lyria som ung pige da hun fandt ud af , hvad drenge ellers kunne bruges til ud over at lage slåskamp med, gav hun den ikke for lidt, og hun fik vist leget meget med, flere unge drenges følelser.
Lyria er en klog pige, ud over at slås, og kæle med dyr, elskede hun at forsvinde dybt ind i skoven, for at læse, historie, kultur og natur videnskab. Natur videnskaben, brugte hun til at blive kloge og supplere med hendes healings magi. kultur og historie fandt hun interessant men, det var hendes lille hemmelighed, at hun var en bog orm. Det ville være pindeligt hvis hendes lege kammerater, fandt ud af hun gik op i at læse, for så kunne det jo være, de mente at hun var kedelige, og derfor ikke ville slås med hende mere.
Da hun fik af vide hun skulle giftes med Grave sønnen blev hun ikke glæd, hvorfor skulle hun gifte sig, hun havde jo alle de fyre hun ville havde, så skulle sådan en dum greve søn tag den glæde fra hende. hun gik ikke frivillig til det sit bryllup. Hun lærte dog at holde af hendes mand, med tiden. og da de blev forældre, tog hun også det ansvar. hun ville ønske det kunne funger beder mellem hinden og hendes mand, for deres familie skyld og deres børn, men hun vil ikke tvinge ham til at elske hende, hun vil havde at kærligheden skal komme fra hans eget hjerte af, hun er heler ikke sikker på at hun elsker ham, men hun har ikke noget imod at leve med ham.

Familie: Far: Donzon Elfenwood ( Lever)
Mor: Elinor Elfenwood ( død)
Mand: Greve Galan Darnnor
Datter: Ellenora Myte Storgård. (lever)
Børn: frøkender Drannor(lever)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Elendig
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Venus , Helli , Alianne_ , Krystal
Lige nu: 5 | I dag: 8