Safira AlmadineSafira Almadine
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Blandingsrace
Alder: 273

Status: Inaktiv
Godkendt: 08.02.2017
Antal posts: 30
Skaber: Andy

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Safira Almadine
Kaldet: Hvad end folk føler for. Mange kalder hende dog "Frøken Almadine" ud af frygt for hende.
Køn: Kvinde
Alder: 273
Fødselsdag: 23. Marts
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Zaladin og Kile tro.
Erhverv: Mørkets Kriger
Race: Blandingsrace - Menneske og Dæmon

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 63 kg
Hudfarve: Hun har kaukasisk hud, men noget sol kan det ses hun har fået.
Hår: Safira er en meget forfængelig dame og tager derfor tit en ny hårstil i brug. Hendes hår kan hun bruge timer på hvis hun føler for det, men nogen dage ender det bare i en fletning. Hendes hår er meget mørkebrunt, næsten sort, men er både blødt og har fylde.
Øjne: Hun har smukke brune øjne. Dog når han bruger sin søvn magi skinner de svagt med en lyseblå, næsten hvid, tåget glød.
Kropsbygning: Hun har ikke den store muskelmasse, men hun har bredde hofter og et stort bryst. Hun er glad for sine former og bruger dem gerne som del af sin charme, men for mange kan denne feminine charme virke skræmmende når man kender hende.
Beklædning: Hun kan lide at klæde sig i mørke nuancer af grøn, blå og lilla, men også helst med større sorte detaljer. Hun gør ikke meget i brugen af sin uniform, men tit kan hun ses bære overdådige kjoler, selv under opgaver.
Særlige Kendetegn: Hendes mærker på armene der kunne ligne tattoveringer, men faktisk er mærkerne for hendes børn. Faktummet at hun er 273 og ligner en på 27.

Magi

Magisk evne (1): Søvnmagi: Denne evne er ned arvet fra hendes mor som er en søvn-dæmon. Den gør det muligt for Safira at sende ofre ind i en dyb søvn hvori hun er i komplet kontrol over drømmen eller mareridtet hun viser personen. Disse drømme kan hun også selv se og hun kan sågar projektere dem ud omkring ofret så andre også kan se det som en tåge. Under drømmene kan ofret mærke, se, føle, lugte og høre alt hvad hun skaber som vis det var virkeligheden, dette gælder også smerte.
Ofret skal blot Safira i øjnene for at evnen kan aktiveres, men for at projektere drømme skal hun kunne røre personen. Dog kan søvnen indbydes ved øjenkontakt og kontrollen derefter er bare konstant. Evnen var højst 1 time.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Monstrenes Moder: Denne anden evnen er en hun ikke er sikker på hvor den kommer fra, men da søvn-dæmoner er dæmoner af lyst tror hun hun har en ide om det.
Evnen tillader Safira at efter et samleje, hvis et barn skulle komme ud af det kan hun ofre det til evnen før det kommer ud. Når barnet så er ofret bliver det forvandlet til et unikt bæst/væsen hun kan fremmane fra et mærke der bliver skabt på hendes krop. For nu har hun tre børn:
Alle børn er navngivet efter stjernetegnet de er født under, dog er dette ikke et krav.

- Aries: Aries er Safiras første fødte datter og ældste af børnene. Hun tager formen af en tåge hvori en blød sangstemme fra et barn kan høres synge vuggeviser. Den kan besætte folk med en lav mental udholdenhed (Gør kun ved spillere med tilladelse) og derved tage kontrol over dem. Aries er lydig overfor Safira og elsker sin moder, derfor gør den alt hvad hun siger. Den kan besejres med ild i sin tåge form og kan drives ud af værts kroppe med det også da den frygter ild. Dør værts kropen, dør Aries også.

- Gemini: Gemini er Safiras anden datter og andet barn. Hun tager formen af sin moder blot med komplet hvide øjne, ingen tunge og ingen negle. Gemini har evnen til at tage en hver persons udseende og kopiere det så det fungere som hendes eget. Kun efter dette kan hun tale. Den kopiere ingen evner eller talenter, men stemme, udseende, aura og sådan bliver kopieret. Gemini er lettere flyvsk og kan til tider ikke kontrolleres af hendes moder, hvilket kan være problematisk da hun gerne selv vil have noget ud af alt, helst i formen af værdigenstande. Gemini har så menneskelig en krop at alt der kan dræbe et normalt menneske kan dræbe hende.

Aries har plads på Safiras højre underarm. Mister hun den del mister hun dette barn.
Taurus har plads på Safiras venstre underarm. Mister hun den mister hun dette barn.

Alle børn kan også besejres ved brug af passende magi til arbejdet, foreksempel kan Aries besejres af ild-magi, men offensiv lys, lyd, luft og mørke magi ville også kunne blot til mindre effekt i skade, mens vand ikke ville kunne gøre hende noget da det blot ville passere igennem tågen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (3): Mørkmagi; Defensiv: Kan indhylle et område i dybt mørke, der ikke påvirker krigerens øjne. Krigeren kan også samle skygger omkring sin krop i et form for mørkt skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængelig, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Safira selv har aldrig trænet denne evne særlig meget da hun ikke vil lade sine styrker ligge på noget der kan blive hende berøvet. Og hun kan ikke lide lade Mørket have mere magt over hende end hun har over andre.
Dygtighed til at kontrollere evne: 3

Personlighed

Generelt:
Safira er en meget magtfuld heks. Hun er desuden medlem af Mørkets Hær hvori hun tjener som kriger. Dog skiller hun sig meget ud da hun stadig er en fin dame der absolut ikke nyder kamp eller er trænet med våben. Hun er desuden også menneskelig og har derfor stadig sine følelser om morale og ettik, dog kaster hun dem tit til siden for at tjene Mørket, men hun har grænser som hun ikke er bange for at udtrykke.
Hun er dog ikke bare et lille pus. Hun er klart en respekteret dame som mange ikke ville turde gå imod da hendes magiske krafter er store og hun har derfor tit blot skulle kigge grumt nok på andre af Mørkets Krigere for at få dem til at fatte hun mente noget seriøst.
Alt i alt er hun en respekteret kvinde, men inderst inde er hun stadig bare et menneske.
Styrker:
- Safira er et bogligt geni. Hun har lært utallige sprog og kulture at kende, men har især en stor kendskab det okkulte og derved magi. Hun har adgang adskillige magiske ritualer og eliksir som hun gør brug af til tider.
- Safira har en unaturlig stor mængde af chakra til hendes forbrug. Dette gør dog tit at folk kan føle hendes magi, selv når de ikke har evnen til det.
- Safira er meget snu omkring hvad hun gør og tænker tit ting to eller tre skridt frem før hun gør dem, især når det kommer til ting som kamp hvor hun normalt helst vil få fjenden i en fælde af hendes egen.
Svagheder:
- Safira er slemt nødeallergisk og kan absolut ikke klare nødder, selv den mindste nød kan skade hende gevaldigt. Hun kan hellere ikke befinde sig på en båd særlig lang tid uden at blive dårlig og kaste op da hun er slemt søsyg.
- Safira har det med at finde det svært at binde sig til folk, især andre af Mørkets Krigere da hendes personlighed stikker ud i forhold til dem da hun kan virke meget blød til tider, og til tider virke så skræmmende at selv den største kriger ikke ville ligge sig ud med en kvinde med hendes blik i øjnene.
- Safira har en svaghed i formen af børn. Hun hader at skade dem (ud over når de ikke er født endnu, for der er de jo ikke børn endnu ifølge hende) og ønsker dem kun det bedste. Hun har flere gange reddet børn fra Mørket da hun finder det for umoralsk til at hun kan lade dem blive rørt.
- Safira kan virke meget kæphøj, men overfor store folk som trænnede krigere kan hun være direkte nedladden eller modbydelig i toneleje da hun virkelig ikke bryder sig om dem, hvilket kan skabe problemer for hende da hun ikke er særligt stærk selv.
- Kamp-mæssigt er Safira en svans. Hun har ingen erfaring med våbnet kamp, ud over hendes magi kan hun derfor ikke kæmpe uden blot at ryge i gulvet ved et enkelt slag.
Fremtidsdrømme: Hvad end livet byder hende. Dog har hun interesse i at få flere "børn" og mere magt.
Elsker:
- Katte
- At tage tid til at se fin og på passelig ud
- Efteråret
- Sang, dog ikke hendes egen, men folk der kan synges
- At læse en bog
Hader:
- Nødder (Allergi)
- Både (Søsyge)
- Hunde, de er bare irriterende og man kan aldrig slippe af med dem
- Voldlige pjok der tror de er noget
- Når vejret ikke er til kjoler
- Direkte Kamp / Fysisk Kamp (Dog elsker hun ikke magisk kamp, men hader det bare ikke)

Baggrundshistorie

Safira er opvokset i Tusmørkedalen og har gennem hele hendes liv intet andet end ønsket at tjene Mørket på den måde hun så som værende den bedst; Ved at blive en af Mørkets Riddere.
Hendes mor er en søvndæmon ved navn Mara som sammen med hendes fader, en almen mand ved navn Uffe, opvoksede Safira og hendes tolv søskende. Hendes mor var tit på arbejde som en del af Mørkets Hær som spion, så hun var tit efterladt med sin fader som hun for at være ærgerlig ikke bryd sig særligt om. Hendes forhold til ham var altid en smule stramt og de talte derfor næsten aldrig sammen men nikkede blot eller sagde en meget kort to-tre ords sætning.
Dog elskede hun sin mor og når hun var hjemme ville Safira bruge sin tid sammen med sin mor til at træne hendes magiske evner. Safiras evner inden for søvnmagi var hurtigt voksene og inden hendes tyve års alder var hun i stand til at lægge sin mor i en dyb søvn, en præstation ingen af hendes andre adskillige søskende kunne.

Dog da Safira var den yngste af søskende kendte Safira aldrig de 4 ældste da de allerede var hundredevis af år og var medlemmer af Mørkets hær. Men hun så op til dem, dog så sig selv som en smule højere end dem da hun fandt ud af at hendes magiske kræfter var på et højere niveau end deres, ud over hendes bror Morteriel som selv var en kraftfuld magiker. Desværre kende hun ham ikke.
Hver dag ville Safira sidde på sit bibliotek i hendes hjem og læse om magi, trolddom, kulture og andre spændende ting som hun stille fik tiden til at passere til hendes mor igen ville komme hjem og undervise hende. Sådan blev det ved i mange år, selv da hendes søster blev født der hurtigt prøvede at følge med i hendes fodspor men istedet valgte at rejse væk, hvilket Mara fandt uacceptabelt, men stoppede hende ikke.

Snart kom Safiras 30 års dag og hun var på dette tidspunkt blevet en del af Mørkets Hær under hendes moders lære. Hun vidste endnu ikke hvordan hendes større brødre så ud og havde ingen ide om hvem de var, men hun nåede aldrig at møde Alexander eller Zilas før deres død, men hun mødte dog Morteriel. På denne dag mødte Safira hendes bror for første gang på en anden måde end hun forventede. Hun fejrede dengang stadig sin fødselsdag da hun ikke vidste hvor længe hun havde at leve. Dette betød fest, hor og druk, hvilke hun deltog i to af; Druk og Fest. Dog vidste hun på dette tidspunkt ikke at da hun betalte for alle på kroens drikke og mad at hendes egen bror ville være tilstede, velvidene at Safira var her.
Da hun var blevet for fuld til at ligge mærke til noget forgiftede han drikkevarene og de fleste folk gik hurtigt i gulvet. Safira huskede ikke meget ud over ordene "Jeg har en gave til dig min smukkeste af søstre. En gave der vil bringe dig mere lykke end du nogensinde vil kunne forestille dig." Han overgreb sig selv på hende og hun blev gravid med hans barn, hendes første, Aries.

Mara vidste først dette efter at have jaget i 4 måneder efter hvem end faderen var og da hun fandt svaret var hun rasende. Hun slog Morteriel ihjel og bragte derved en ende til Aries fader, men hvergang Aries nu blever påkaldt er det som om Safira stadig kan se Morteriel i tågen, nok grundet deres familiære bånd.
Mara nægtede at hendes barn skulle føde og begyndte at studere og lukke alt ned ud over søgen på magi der ville kunne gøre noget. Safira selv søgte dog ikke til bøger for viden som hun ikke allerede havde. Med hendes kendskab til mørk- og blodmagi skabte Safira selv en magisk udvej. Hun ofrede barnet til ære for magi i et ritual hun aldrig har delt med andre, end ikke hendes egen moder. Dette ritual gjorde Mara endnu mere stolt over hendes allerede favorit barn.

Safira, nu markeret med tegnet fra hendes første barn, fortsatte som medlem af Mørkets Krigere hvor hun eksperimenterede med mørkmagi og al skinds andet magi på krigsfanger, især topalisfolket og elverfolket var forsøgskaniner for denne grusomme magi. Hun tjente loyalt og formede hurtigt et tæt bånd med hendes første datter som hun følte sig tæt bundet til, men lettere... Frygtede?
Hun brugte Aries som et våben mod fjender, fik dem til at gøre grusomme ting, ødelægge deres ryg, spionere eller blot begå selvmord. Sådan formede de et bånd og Aries fandt sig i det da den intet andet kende og ikke havde en ordentlig forstand på noget. Dog havde den arvet sin fars besættelses evne.

Da Safira blev nogle og 150 fik hun dog sit andet barn, Gemini, med en af tjenerne af Mørket. Det var som kærlighed ved første blik. De brugte mange år sammen før Gemini og var sågar blevet så forlovet som det nu var muligt for folk der tjente mørket at blive. Dog husker Safira ikke meget af dette "forhold" da Mara slettede hendes minder omkring dette forhold af ukendte grunde som hun ikke er blevet fortalt.
Dog bryder Safira sig ikke meget i det da hun nu havde fået Gemini ind i livet. Gemini og Safira kom dog ikke helt ud af det med hinanden som Aries og hende, og da Safira ikke rigtigt husker hendes forhold med dets fader husker hun hellere ikke grunden til hun dræbte deres barn for skabelsen af Gemini, men hun fortryder det ikke da hun stadig elsker Gemini højt.

Nu tjener Safira blot som en af Mørkets Krigere som hun har gjort i mange år. Hun har dog har år hvor hun har været ude af tjeneste for at kunne finde ny viden der kunne hjælpe Mørket endnu mere og har sågar fungeret som Spion for en tid på den magiske skole der engang var, Tywing-skolen, men hun forlod den da den anden plage begyndte.
Hun, sammen med hendes børn, har i sinde at blive ved med at tjene Mørket sammen med hendes to elskeværdige børn; Gemini og Aries. Dog drømmer hun lettere om en dag at kunne se sig med et reelt barn i armene, men fremtiden er uklar, så nu må hun se hvad den bringer.

Familie: Næsten alle hendes søskende havde forskellige forældre. Dette kan ses på deres efternavne som blev taget fra deres faders navn.

Moder; Mara - ?, Levenede
- Bror; Alexander Onyxus - 452, Død (Tvilling til Zilas, Døde under indtagelsen af Dragorn for Mørket) [Halvdæmoner, Halvkrystallisianer]
- Bror; Zilas Onyxus - 453, Død (Tvilling til Alexander) [Halvdæmoner, Halvkrystallisianer]
- Søster; Terra Sithu Hari - 384, Levenede [Halvdæmoner, Halvelver]
- Bror; Morteriel - 343, Død (Fader til Aries, Safiras første barn, grundet voldtægt. Dræbt af Mara selv) [Fuldblodsdæmon]
- Søster; Chandra Almadine - 265, Levende (Eneste fuldblodssøskend) [Halvdæmoner, Halvkrystallisianer]
- Bror; Gyro Mundi - 63, Levende [Halvdæmoner, Halvbjergtrold]
- Mindstebror; Sylvus Merandal Luvris - 19, Levende [Halvdæmoner, Halvkrystallisianer, Dog blevet bidt af Varulv]
Fader; Uffe Almandine - 62, Død (Døde af en bladning af alderdom og sygdom)
Nuværende levested: Kzar Dûn Fæstningen, men kan findes hvorend opgaverne tager hende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 2
Kampteknik: 1
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 6
Intelligens: 10
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 10


Safira Almadine | Mørkets Kriger | Halvdæmon
"Don't worry my sweet summerchild, i shall save you from your misery"

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat