Shila Agerfældt

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 08.02.2017

Antal posts: 129

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Shila
Kaldet: Shila
Køn: Kvinde
Alder: 16
Fødselsdag: 22 Agust
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Ateist
Erhverv: Servitrice
Nuværende levested: Omrejsende - På gaden i indre by
Race: Menneske

Udseende

Højde: 168 cm
Vægt: 52 kg
Shila har langt letter bøljet lyst hår, og grænne øjne, hendes hud er forholdsvis lys af natur, og hun evner bare ikke at blive brun. Hun har smalde skulder, der dog ikke er spinklet grundet hendes muskler, faktisk er hele hendes krop naturligt meget smalt bygget, men ikke spinkel, da hendes muskler tydeligt viser sig på hendes krop, både omkring lår og hofter, men også skulder og arme er lidt ekstra markeret hos hende grundet hendes fysiske liv på gaden, men også det at hun bruger alle signe aftner på at bære store krus rundt. Derudover er hun en rimelig normal vægt, og normal højde, ja der er faktisk ikek vildt meget der står ud omkring hende.

Magi

Magisk evne (1): Shila kan læse folks tanker, men når hun gør det Kan den dæmon der lavede en fejl under en forbbandelse høre med på hvad hun læser, hvilket han ufriviligt gør når hun gør det, og omvendt. Desuden kan demonen også frit vade idn og ud af hendes tanker, mens hun mindre frit kan gøre det med ham
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Shilas opdragelse på landet har gjort hende til en stille pige, der meget sjældent står op for sig selv eller nogen andre. På trods af sine år i fattigdom og på gaden er Shila stadig den naive lille bondepige hun var da hun forlod hendes familie. Shila er en åben bog der virkelig gør det umuligt for hende at lyve, eller omgå sandheden. Shilas naive natur har dog også bragt hende i besvær ofte, grunder hendes mangel på evne til at give op på noget, eller nogen hun giver simpelthen folk for mange chancer, og er for dårlig til at se verden for det det egentlig er.
Derudover er det selvfølgelig ikke altid lige let for hende at hun kan høre alt hvad den dæmon hun er bundet til læser af tanker, mest fordi han meget sjældent læser venligsindede tanker.
Men ud over at Shila er virkelig ugenert til det liv hun har skabt sig selv, har hun altså en indre Bitch der dog først kommer frem når nogen bare biler ved med at prikke til hende.

Baggrundshistorie

Shila er vokset op i en rolig familie på landet hvor hun har lært at begå sig omkring dyr, og lave mad. Ved siden af lærte hendes torebror hende at læse og skrive, men hun forstod aldrig tallene, og derfor gav han også ret hurtigt op på at lære hende at regne. Da Shila var 14 løb hun væk med nabodrengen, som hun på daværende tidspunkt var brændende forelsket i. De "flytted" ind til en af de størere byer, hvor de begge forsøgte at få sig et arbejde, hvilket viste sig at være nemmere for Shila der trods alt kunne læse og skrive, men det var ikke fordi det var nemt for dem, og det endte da også med at få deres brændende kærlighed for hinanden til at forsvinde.
Shila vendte aldrig tilbage til sin familie, men fortsatte med at arbejde som servitrise på den kro hvor hun havde fået arbejde, indtil hun mødte den charmerede og meget voksne Benjamin som som 15 årig og faldt pladask for ham, hvilket endte meget uheldigt, med at Shila næsten blev voltaget af Benjamin, der foresten var en dæmon, og endte med at forsæge at forbande hende, fordi hun ikke ville have sex med ham. Det gav daog bagslag, og Shila endte med at få Benjamins evne som tankelæser, men dog ikke kun som en gode, hun kan kun læse andres tanker så længe Benjamin også høre hvad de tænker, og de har fri adgang til hinandens hoved, og hvad der foregår der inde.
Benjamin og Shila tilbragte ydereligere et halvt år sammen hvor de prøvede at finde en løsning på deres problem, men uden at komme videre med det.
Nu lever Shila på gaden, fordi alle er overbevist at Shila selv er en dæmon, og derfor ikek vil have hende i deres hjem, og hun har ikek råd til at have sit eget.
Kroen hun var ansat på giver hende et værelse at sove i når der er et ledigt en nat, da de udmærket er klar over hvad der skete mellem hende og Benjamin, og også ved at Shila ikke selv er en dæmon, men bare fanget i en meget ulykkelig situration.
Under Shilas og benjamins tid sammen, brugte de også en masse tid sammen mens Benjamin trænede, og det har fået Shila til at gøre det samme, og siden har hendes job på kroen holdt hende stærk smidig og udholden.

Familie: Hun har en Mor, far og to størrebrødre der bor på landet, men det er to år siden hun ahr set dem sidst

Andet

Shilas udseende kan findes på deviantart

malet af: Ennya7

Billedets navn: Girl

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Elendig
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3