VigdisVigdis
Mutter på Bordelhuset

Sand Neutral
Race: Menneske
Alder: 63

Status: Aktiv
Godkendt: 25.12.2016
Antal posts: 52
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Vigdis Ahlström
Kaldet: Bordelmutter, mutter, mor
Køn: Kvinde
Alder: 63
Fødselsdag: 24/12 - 1955
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Bordelmutter i Hovedstaden
Race: Menneske

Udseende

Højde: 169 cm
Vægt: 52 kg
Engang havde Vigdis blond hår, men dette er blevet hvidt med årerne, dog er hendes brune øjne stadig klare og stærke. Hendes ansigt og krop er rynket med alderen, og selvom hun kan virke meget som en gammel dame til tider, så går hun stadig som en stærk kvinde rundt. Hun har smile rynker omkring øjnene, og er da også altid glad for at gå i en nedringet trøje eller på anden måde vise hud. Hun er dog også klar over at hendes krop ikke er ligeså frejdig som før, så hun prøver alligevel at tage noget tøj der passer til alderen.

Magi

Magisk evne (1): Superhørelse. Kan høre alt indenfor en radius af to km. på et åbent område. Vægge og andre genstande er dog være lyddæmpende. Det er ret sjældent at den ikke er i brug, men den tager næsten ingen chakra.
Dygtighed til at kontrollere evne: 9

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Kan spotte en god røv og gode bryster på flere metersafstand, har en god hukommelse på sladder, kan noget selvforsvar og kreativ i sengen
Svagheder: Hun har smerter i hofterne, kan virkelig ikke håndtere våben og har svært ved at undskylde
Personlighed: Vigdis kan have en meget frembrusende personlighed. Hun er ikke bange for at sige sin mening om tingene, og holder ikke skjul på når hun ved visse ting. Hun er ikke bange for at tage rygter op hun har hørt, især hvis det er for at blackmaile andre. Det sker dog ikke så tit, men hun lagre alt sladderen i sit hoved, så hun ved hvad der foregår omkring hende. Hun er utrolig omsorgsfuld om dem hun holder af, dette inkludere hendes datter og dem der bor på bordelhuset. Hun gør alt for at passe på dem. Hun er også noget af en standhaftig kvinde, og vil holde fast i sin mening hvis hun mener det er rigtigt, men kan dog godt indse hvis hun gør noget forkert. Hun er dog ikke meget for at undskylde.

Baggrundshistorie

Vigdis blev født oppe i Nordlandet i Norvik. Hendes mor var fra Hovedstaden og havde forelsket sig i en mand af Nordfolket da hun havde været oppe og handle med hendes far i Norvik. Dette gjorde at hendes mor flyttede sammen med hendes far oppe i Nordlandet, og som ganske unge fik de Vigdis. Vigdis var en frisk ung pige. Det kolde vejr tog hun ikke så tungt, men hun havde nu altid et hvis tag på nogle af de lokale drenge. Noget hendes forældre ikke var alt for glade for, men Vigdis var nu en pige der ikke kunne tilfredsstille i det kolde nord. Nej, hun ville opleve noget, og hun havde hørt at man kunne opleve noget i Hovedstaden, så så snart at hun blev 16 tog hun afsted ned sydpå. Hendes forældre var bekymret for hende så hendes far fulgte hende på vej et godt stykke, men selvom hun måske var en smuk pige, så havde hun da også lært lidt selvforsvar af sin far, selvom våben ikke var noget hun brød sig om.
Første gang hun så den store by, kunne hun slet ikke forstå hvordan noget kunne være så stort. Hun var overvældet og frisk på at komme igang. Men Hovedstaden er ikke nem at bo i når man ikke har en øre på lommen. Og at være en køn pige tiltrak alle slags klamt selskab. Hun arbejdede de første par måneder på kroen, hvor hun stiftede bekendtskab med en kvinde ved navn Lillian. Lillian var et par år ældre end Vigdis, og havde været der et år længere end Vigdis. De blev meget hurtig rigtig gode venner. Lillian havde ført arbejdet på en kro, og efter et par måneders bekendtskab, indrømmede Lillian at hun havde taget op arbejde på det lokale bordel. Arbejdsvilkårerne var bedre og ofte behøvede hun ikke at tage sig af de klamme mænd som ellers var på kroen. Vigdis var acccepterende overfor dette erhverv, men hun havde ingen tanker om selv at efterlade kroen og blive luder, for hvilket liv var det?
Det var de tanker Vigdis besad i et par uger, men jo længere tid at hun tænkte over det alternativ hun havde, jo mere velkomment virkede det. Det var jo ikke fordi at hun var bange for sex, nærmede tværtimod, det var noget hun nød at gøre. Så efter en aften, med især påtrængende kunder, tog Vigdis modet og gik ned på bordellet for at få arbejde dernede.

Det var en langsom og usikker start på bordelhuset. Vigdis var stadig ganske ung, så i starten fik hun bare lov til at hjælpe de andre ludere, se på dem fuldføre jobbet og selv øve sig med nogle af de andre unge kvinder. Også Lillian blev brugt til hjælp. De første par gange var også lidt usikre og hun var ikke helt sikker på hvordan hun skulle håndtere det, men det var som om at alting ligeså stille begyndte at glide på skinner. Hun var måske ikke den mest eftertragtet på bordellet, men hun var køn og god nok til at der stadig var nok mænd (og til tider kvinder) der spurgte efter hende.
Selvfølgelig er det ikke usædvanligt at det går galt, og det gik også galt for Vigdis, selvom det er ikke sådan hun tænker på det, hun fik et barn. En lille datter. Vigdis elskede datteren ganske højt og heldigt for hende, fik hun mulighed for at overtage bordelhuset ganske kort tid efter datteren blev født. Det gjorde deres liv lidt lettere. Der var intet pres på at hun selv skulle tage erhvervet op, selvom hun boede der sammen med resten af luderne, og da Vigdis alligevel ikke længere havde et krav om at skulle tjene penge ind, så nedtrappede hun sit eget arbejdet. Mængden af sex hun havde fået, dækkede et livsforbrug af det.
Sådan gik mange år, som hun bare blev ældre og ældre.

Familie: Forældre (begge døde af forskellige sygdomme)
En datter (levende, bor på bordelhuset)
Nuværende levested: Bordelhuset i Hovedstaden

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 1
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 4
Intelligens: 3
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 4

Avatar fundet her

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat