William Falkevinge

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 12.11.2016

Antal posts: 60

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: William Falkevinge
Kaldet: William
Køn: Mand
Alder: 22
Fødselsdag: 23 August
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isari
Erhverv: Han sælger sine ydelser som sværkæmper.
Nuværende levested: Amazonitskovene - Landevejene / (Amazonitskovene)
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 57 kg
Øjne: Havblå.
Hudfarme: Lys / hvid, men har fået en smugle sol.
Hårfarve: Mørkebrunt.
Kropsbygning:Tynd, men har alligevel en smugle muskelmasse.
Kendetegn: Hans hår er kort, tøjet slidt og har en kårer.

Magi

Magisk evne (1): Kontakt med åndeverdenen:
Fordi at William har overvejret døden af sin læremester (hvilket var en meget traumatisk oplevelse) er han nu blevet i stand til at se spøgelser der blandt andet omfatter hans læremester. Disse kan han både se og høre når de er indefor en radius af 2 meter, men når spøgelserne bevæger sig udenfor de 2 meter bliver det først utydelig og stille hvorefter det hverken kan ses eller høres.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Tankelæsning:
William kan til tider læse brudstykker af andres tanker fordi hans kontakt med åndeverdenen på en eller anden måde også er forbundet med andre folks tanker. Hvordan dette helt præcis hænger sammen har han dog ikke helt fundet ud af.

Når evnen bruges er det ikke noget han har kontrol over, det er derfor op til spilleren der får tankerne læst at bestemme hvad han får at vide. Formidlingen af informationene er desuden begrænset til maksimum at være 15 ord.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Personlighed

Styrker:
- Spøgelser kan advarer ham om farer (dette er dog ikke altid sikkert)
- Hans mester har oplært ham godt i hvordan man betjener en kårde eller andet våben.
- Han er meget kreativ i hvordan han bruger sin kårde.
- Han ønsker at hjælp folk (specielt fattige, da han selv har levet på gaden)
- Da hen selv har levet på gaden har han forstand på hvordan man stjæler uden folk for det meste opdager det.

Svagheder:
- Han er ikke den bedste til at læse og skrive.
- Han er under middel når det kommer til styrke, så stærke folk vil have en fordel imod ham hvis han mister sin kårer.
- Han er taktisk, men ung, hvilket gør at han til tider lader sig styrer af følelser og idealer om retfærdighed frem for hvad der er det mest taktiske at gøre.
- Når han formår at læse folks tanker kan det være kryptisk og have tvetydige betydninger hvilket til tider kan volde problemer.
- Han er lidt en perfektionist når det kommer til sværdkamp, da han ønsker at gøre sin mester stolt, men dette kan til tider også tage overhånd da han tit lægger et alt for stort pres på sig selv.
- Da han selv har levet på gaden kan hans metoder til tider være på grænsen til det kriminelle.
(f.eks. at stjæle fra de rige for at give til de fattige).
- Han kan til tider fristes af penge og damer så længe det ikke går alt for meget imod hans principper.

Interesser:
- Han går meget op i at træne sine fægtekunster.
- Han sørger for at tage hånd om de fattige og hjælpe dem hvor han kan.
- Penge og damer.

Fremtidsdrømme:
- Han ønsker for tiden at tage hævn over dem der dræbte hans læremester.

Elsker:
- At hjælpe folk.
- At rejse rundt og opleve nye ting og steder.
- Når han afvæbner en modstander.
- Han elsker når hans mester roser ham fra åndeverdenen over hans kampteknik.
- Penge.
- Kvinder.

Hader:
- Uretfærdighed.
- Ubehagelige mennesker.
- Sit tidligere liv på gaden.
- Når han laver fejl med hans kampteknik.

Generel beskrivelse af personligheden:
William er typen der kan lide at være sin egen herre, han har levet på gaden det meste af sit liv indtil Zatara fandt ham og oplærte ham i fægtekunst, fordi han har levet på gaden har han også et nært forhold til de fattige som han ønsker at hjælpe. Dog er måden han gør dette på ikke altid den bedste og mest ædle måde, (han stjæler nogen gange fra de rige og giver til de fattige) men han følger dog visse principper om at være et godt menneske, hjælpe hvor han kan og beskytte de svage. Han er dog ikke ufejlbarlig og har derfor nogle svagheder overfor penge og kvinder.

Baggrundshistorie

William er vokset op i hovedstaden. Han har været forældreløs lige så længe han kan huske.
I begyndelsen var han nødt til at brødføde sig selv ved at leve som tigger, tyv eller ved at udføre den lille smugle arbejde folk var villig til at hyrer ham for, dette gjorde at han var nødt til at tænke kreativt for at overleve, men en dag da han blev jagtet af nogle bøller i kvarteret som ville tage de penge han selv havde skrabt sammen skete det utænkelige at en velklædt mand med en kårer pludselig dukkede op og tog kampen op med bøllerne. Han var ene mand mod 4 relativt store bøller, men alligevel formåede han at besejre dem alle. Da kampen var over havde manden sagt at William kunne udrette meget mere, hvis han blot lod sig optage som lærlig af manden og følge ham rundt i Krystallandet. William kunne selvfølgelig ikke sige nej og rejste efterfølgende rundt i landet med manden, som forresten hed Zatara Gregoraci, imens han blev oplært i hvordan han skulle betjene en kårde og andre våben, men også smidighed og udholdenhed var vigtige egenskaber når man skulle fægte og Zatara fik alle disse færdigheder trænet op i Williams krop. William var glad for Zatara. Han så ham nærmest som den far han aldrig havde haft, hvilket gav ham en lykke han ikke havde oplevet imens han levede på gaden.

Denne lykke blev dog ikke ved. For en aften på landevejen skete det at en gruppe individer havde nærmet sig stedet hvor ham og hans mester havde slået lejr. Zatara havde dog inden tiden hørt at de kom og havde givet William besked på at gemme sig, hvilket han gjorde uden at tøve. Da mændende kom var de i en stor gruppe, de samlede sig i en cirkel rundt om Zatara så William kun lige akkurat kunne ane ham hvis han kiggede imellem mændenes ben. Han hørte stemmer. Zatara var ved at snakke med en eller anden, men hvem det var kunne William ikke se. Lyden af fodtrin nærmede sig Zatara og William kunne også se en skygge derefter lyden af klinger og synet af skygger der næsten dansede rundt under mændende der blot stod og så på rund om de kæmpende. Zatara brød ud i en lav, men hørebar smerte. Modstanderen havde ramt ham. "Gør det af med ham" havde en stemme sagt hvorefter mændende stormede frem, men netop som de stormede frem kunne William høre lyden af en enkelt sværdklinge der ihærdigt fortsatte med at krydse klinger med gruppen af mænd. Sådan fortsatte det i et lille stykke tid indtil hastigheden begyndte at falde og små smertefulde udbrud begyndte at komme fra Zatara imens gruppen af mænd fik flere og flere slag ind på kroppen af ham indtil William i sidste ende så Zatara falde til jorden gennem mændenes ben. Hans blik mødte Williams inden en af mændende huggede hovedet af Zatara.

Efter at mændende havde forladt lejren og ilden var gået ud kom William ud fra sit gemmested og gik med tunge skridt hen til liget af hans læremesters som han grædende faldt på knæ ved siden af.
Sådan blev han ved i noget tid indtil en bekendt stemme sagde "Jeg ved godt at du ikke kan hører mig, men du skal ikke græde over mig død, jeg har lært dig nok til at du kan klarer dig selv nu"

Familie: Far: (død)

Mor: (død)

Mester: Zatara (død)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel

Avatar er her
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 4