Atropa BelladonaAtropa Belladona
Krystalisianer

Neutral God
Race: Alf
Alder: 39

Status: Inaktiv
Godkendt: 11.11.2016
Antal posts: 113
Skaber: Andy

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Atropa Belladona
Kaldet: Atropa, dog har nogle kaldt hende Bella hvilket hun finder sødt da hun elsker at folk kalder hinanden unikke navne.
Køn: Kvinde
Alder: 39
Fødselsdag: 9. September
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Isari
Erhverv: Historiker: Hun skriver tit historier og fortællinger om hvad der sker for bestemte personer som hun derefter enden rejser med og hjælper eller skygger personen til en god nok historie er skrevet.
Race: Alf

Udseende

Højde: 53 cm
Vægt: 5 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Kastanjebrunt
Øjenfarve: Grønne
Kropsbygning: Hun er meget spinkel, ikke særlig høj. Men dette bruger hun til sin fordel især fordi hun er ekstrem smidig og let på tå.
Beklædning: Hun er iført slidte grønne klæder med en hjem lavet af træ fra hendes families gamle og værtsatte kirsebærtræ.
Hun bær også en lille tasker. Den holder på hendes skriveværktøj, en bog som hun notere ting hun vil skrive ned i større bøger og en lille snitte kniv hun bruger til at lave pile til hendes lille bue.
Særlige kendetegn: Hendes hat og en halvmåne perle der er bundet i hendes hår som er lavet af jade.

Magi

Magisk evne (1): Gift projektering: Denne evne tillader at man kan skabe gift ud af intet i forskellige former. Giftens effekter er desorientering, kvalme og kløen i svage dosiser. Mere koncentreret dosiser af giften har mere modbydelige effekter. Disse dosiser har potentialet til skabe lammelser, koma'er og i aller værste fald slå det uheldige offer ihjel hvis de ikke er de særligt udholdene.
Atropa har dog kun lært at bruge denne evne i to former indtil nu: Den ene bruges som en form for aura der er lavet i svage koncentrationer og den anden er en kraftig dosis i formen af lilla pile der kun har effekt hvis pilen har direkte kontakt med huden på dets offer.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Magisk evne (2): Healing: Denne evne tillader en af hele andres og hendes agne sår, dog kræver dette direkte kontakte med personen. Hun kan hele store sår (kødsår) så længe de ikke har ramt vitale dele, thi hun ikke kan hele dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 4

Personlighed

Generelt: Generelt set er Atropa meget flittig og elsker at hjælpe andre. Hun er positivt indstillet over for folk og forslag de kommer med. Hun elsker også at lære nye mennesker og kender og har aldrig et problem med bare at bryde ind i en samtale hvis den er negativt stemt for at løfte stemningen.
Hun er et meget stolt væsen og bryder sig ikke særligt om at blive kaldt lille eller svag da hun selv ser sig som stor og stærk, hvilket også er noget hun ønsker at blive anerkendt som.
Interesser:
- At skrive historier om folk hun møder og fortællinger om hvad der sker omkring hende
- At rejse rundt og lære om andre folk
- Øve sig i bueskydning
Styrker:
- God skytte
- Lærenem
- Kærlig
Svagheder:
- Kan ikke flyve mere end få sekunder af gangen
- Kan ikke sidde stille da hun er for energisk
- Frygter bure og andre ting der stopper hende fra at bevæge sig
- Kan ikke kæmpe med andre våben end hendes bue der er lavet til en af hendes størrelse
Fremtidsdrømme:
- At kunne finde en der gerne vil lade hende rejse med dem fremover
- At kunne få et job hvor en af hendes talenter ikke hår til spilde
- At kunne hjælpe Lyset i deres kamp, uden selv at være voldelig
- Blive anerkendt for hendes evner med en bue
- Finde ud af om hendes bror Oryctes stadig lever og i det tilfælde smide alt væk for at rede ham
Elsker:
- At rejse med venner
- At møde glade og positive mennesker
- At kunne være hjælpsom
- Glade mennesker generelt
- Bueskydning, både at se det og gøre det selv
- At høre på folks historier og fortællinger
- Hendes mor
Hader:
- Folk der dræber uden en MEGET god grund
- Mørket og alle dets krigere
- Negative og akavede stemninger
- Når folk bliver for beruset til at kunne tage hende seriøs
- At blive set som svag

Baggrundshistorie

Baggrund: Atropa Belladonna blev i Alfelundens trykke rammer til en dejlig familie der holdte sammen om alt. Hun elskede sin familie og brugte megen tid på sin oplæring i det familien tænke som plantemagi. Men Atropas talenter lå andet sted. Hun brugte sin viden om urter, planter og andre naturlige elementer til at kreere noget mere passende til hende selv.
Lang tid blev brugt at at perfekte denne nye kunst af gift hun havde lavet og hendes søskende Berthelia og Melanathus hadede hendes forbandet form af magi. De fandt den frastødene, men ikke hendes sidste bror; Oryctes. Han fandt de smukt at hun havde opdaget hvem hun selv var og havde brugt det til at lære magi som ikke hidtil var set mellem Alfer. Oryctes selv var nemlig hellere ikke anset som den mest normalle Alf da han selv var skytte. Når han ikke beskyttede Lunden fra ræve eller andre dyr der kunne true og ødelægge de små hjem i Lunden nær jorden lærte han Atropa op i brugen af buer. Her brugte hun megen tid sammen med ham og ende med at lære hvordan hendes giftige aura kunne koncentreres ind i andre former end blot en aura.

Dog en dag for 7 år siden blev Oryctes og Atropa overfaldet af en af Mørkets krigere da de var lidt for langt fra Lunden for at øve med buer. Oryctes nåede kun lige at opdage krigeren der havde sniget sig efter dem for at kidnappe dem og sælge dem. Dog som Atropa råbte til hendes bror om krigeren skød Oryctes et skud mod Atropa og såede hendes ene vinge så hun faldt til jorden og mistede evnen til at flyve mere end få minutter af gangen. Oryctes nåede ikke gøre noget før buret var omkring ham og Atropa var selv faldet til jorden og lå i skjul under nogle blade. Krigeren tog Oryctes og smuttede hurtigt væk med den korte kommentar "Ingen Alfe salg, hvilken joke. Jeg bliver rig på den her!". Ordene fik Atropa til at ryste og smerten fra vinge såret slog hurtigt ind så hun intet kunne sige.
Atropa skyndte sig så hurtigt hun kunne med hendes smerter fra vingen, men det var forsent. Da hun havde advaret hendes forældre var krigeren allerede så langt væk at de ikke kunne finde ham eller et eneste spor af ham, som hvis han blot forsvandt ud af den blå luft.

2 lange år gik med træning i bueskydning alene i skoven, men Atropa kunne aldrig glemme dagen og havde mareridt hver nat om hændelsen. Hun nægtede at det skulle være det mellem hende og hendes bror og opgave derfor ikke jagten. Hun begik derfor sig uden for Lunden for aldrig at vende tilbage.

I de fem år har hun tegnet, skrevet og rejst med mange folk. Disse har altid været nogen hun hurtigt har mødt eller som har redet hende fra en eller anden form for fare. Dog har de aldrig været direkte venelige mod hende og derfor har deres rejse sammen altid sluttet ved nærmeste by, ud over en gang.
For omkring tre år mødte hun manden; Hajorth Darugh, en af nordfolket. Han var rejst fra sin klan i norden for at opsøge Lysets Krigere og blive en del af deres orden. Ham og Atropa kom godt ud af det og havde et nært venskab. Hun lærte ham det om healing hun kendte og han hjalp hende med at komme videre i hendes træning med buen. Dette venskab betød meget for Atropa og hendes videre udvikling. De delte alt, hemmeligheder, historier og ikke mindst. De delte deres tro på at Lyset altid finder en vej. Han gav hende den hårperle af en halvmåne hun bær.

De ende deres rejse i en by hvor hans største hemmelighed ramte tilbage. En jager fra hans klan var sendt for at skulle hente ham tilbage da han var klanhovedet søn og skulle overtage pladsen nu da hans fader var nået enden. Atropa og ham anerkendte at hans rejse var i norden og hendes var andet steds. De splittede derfor op, men Atropa lovede at de en dag igen skulle mødes, og når det var så ville hun ikke længere være den svage Alf andre så. Hun ville være en af Lysets Krigere. Men hans sidste ord til hende var: "Du kommer aldrig til at være en af Krigerne, du skal blive så meget mere." Og det lovede hun at hun så ville blive.

Familie: Hendes familie kalders ved efternavne an på køn.
Benthamiella Belladonna: Moder (173, levende)
Solamus Scopolia: Fader (178 levende)
Oryctes Scopolia: Broder (93, Ukendt; Grundet en af Mørkets Krigere har kidnappet ham)
Berthelia Belladonna: Søster (64, levende)
Melanathus Scopolia: Broder (38, levende)
2 Dødfødte søskende
Nuværende levested: Altid på farten.

Andet

Relationer:
- Kulun: "Kulun var den første person Atropa mødte i Hovedstaden. Hun redde hende og gav hende en varm kappe. Hun har lidt en mor agtig attitude som er meget streng overfor nogen ud over dem som hun ser som sine børn, herunder Atropa. Hun kan være meget sød og kær, men hun er nogengange lidt for stolt til hendes eget bedste hvilket Atropa ikke altid bryder sig om fordi det kan gå ud over Dimble. Atropa vil helst gerne at Kulun og Dimble kunne komplet sammen, men det ser ud til at kun Kulun ikke kan med Dimble. Det må Atropa jo hjælpe lidt på vej."
- Dimble: "Dimble er i Atropas hoved en form for Fader-figur eller Bror-figur. Hun synes han er sød og kær. Hun elsker at han er nær fordi hun er sikker på at hun kan stole på ham og at han er der for at hjælpe hende når hun skal bruge det. Derfor mener Atropa også at hvad end hun kan gøre for at hjælpe ham burde hun gøre. Han har en meget stor påvirkning på hvad hun gør."
- Elliou (Kaldes; Lio): "Elliou eller Lio som Atropa kalder ham er en Hovedstads dreng Atropa mødte nogle dage efter Dimble og Kulun. Han virkede trist, men Atropa hjalp ham. De er nu venner og hun kan virkelig godt li' at bruge tid med ham. Især efter at havde vidste hans familie hvorfor de ikke længer skulle slå ham. Hun blev lettere sur på hans familie, men ham har hun det dejligt omkring."
- William (Kaldes; ???): "Denne mand virker som en person Atropa gerne ville lære mere om. Han virkede flink nok og prøvede at hjælpe hende hvilket Atropa helst gerne en dag vil give tilbage for. Men desværre mens han prøvede at redde den lille djævle pige Agarwaenel så kom han til skade og Atropa har siden været meget bekymret for ham og hans helbred. Dog forlod hun stadig ham efter at havde fundet hjælp til ham. Hun håber at hun en dag kan finde ham igen."
- Agarwaenel (Kaldes; ???): "Denne lille djævelske pige mødte hun samme dag som William. Deres start virkede fin da Atropa og William prøvede at redde hende men Atropa fandt ud af hvem hun virkelig var. Hun var virkelig et lille modbydeligt klamt kannibalsk kryb som verden ville havde bedre af hvis hun bare blev dræbt. Men desværre var Atropa i en situationer hvor hun havde brug for hjælp til at redde Williams liv."

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 3
Kampteknik: 8
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 6
Mental Udholdenhed: 4
Chakra: 9

Avataren er lavet af: Melanie Delon

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat