Logan HallowLogan Hallow
Krystalisianer

Neutral Ond
Race: Menneske
Alder: 43

Status: Aktiv
Godkendt: 08.11.2016
Antal posts: 296
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Logan Hallow
Kaldet: Logan
Køn: Mand
Alder: 43
Fødselsdag: 20. august 1976
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ikke troende
Erhverv: Opdagelsesrejsende, tyv, lejesvend (Kan lejes til lidt af hvert)
Nuværende levested: Omrejsende
Race: Menneske

Udseende

Højde: 195 cm
Vægt: 105 kg
Hudfarve: Lys, men solbrændt det fleste steder
Hårfarve: Sort med grå stæng
Hårstil: Pjusket tykke hårlokker. Dertilhørende fuldskæg.
Øjenfarve: Mørkebrune
Kropsbygning: Logan er atletiske bygget med en muskuløs krop, der tydeligt viser at han er fysisk aktiv.
Hverdagstøj: Det meste af hans tøj er slidt, og af kombinationer fra forskellige landsdele. Han bære skin, læderstøvler og armbeskyttere. Af tøj har han et per posee bukser i en mørk farve, en kjortel og for det meste varmt påklædt, da han oftes befinder sig i norden. Det kan dog gøres til at han ikke bære skin, og en kortærmet kjortel. Hvad han altid bære er det mørkeblå klæde som kan fungere som en hætte, samt det brede belte hvor hans sværd hænger.
Ar, permanente skader, el.lign.: Logan er dækket ind i ar, mere eller mindre fra top til tå efter alt for mange slåskampe, uheldige situationer og generelt legen med døden. De mest mærkfærdige er et kryds i panden, et langt ar fra næsen, skråt ned over ansigtet, samt det over hans venstre øje, der er dækket af en klap. De større ar har han på brystkassen og armene, samt ryggen. En stor tattovering af en ravn på venstre skulderblad, samt en masse andre tattoveringer over hele kroppen
Særlige kendetegn: Man kan tydeligt se at Logan er en rejsene. Han har praktisk påklædning, og gode støvler der har vandret deres mil. Derudover er hans arede ansigt også et godt kendetegn.

Magi

Magisk evne (1): Ravn-tattovering:
En tattovering af en ravn som fylder hele hans venstre skulderblad. Ved aktivering af sin magi, vil tattoveringen forlade hans krop midlertidigt som en siluet af en ravn og flyve i forvejen. han kan bruge den til at spejde i forvejen ved at se gennem dens øjne eller lytte til andres samtaler i en begrænset periode. Når han gør dette, kan han enten ikke se eller høre noget i sin egen fysiske krop.
Logan kan benytte denne teknik i maksimum en halv time af gangen, og kræver en opladnings tid på minimum 5 timer (normalvis 8 timer).
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2):
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Styrker: Fysisk stærk, taktisk kriger, snu og hårdføre, god tyv (selvom han holder sig til større kub, hvor der oftes er slåskampe indvolveret)
Svagheder: grov humor, knap så sympatisk, brutal og hensynsløs i rigtig mange situationer, ejer ikke rigtig megen samvittighed. Stærke kvinder (Han elsker når de har ben i næsen). Er ikke voldsom kreativ, men ejer trods alt humoristisk sans.
Interesser: Rigdomme, kamptræning og at omrejse
Drømme/ønsker: At blive rig, og slå sig ned med sine overdådige rigdomme.
Elsker:
Hader:
Helhedsindtryk af personlighed:
Logan er en grov type, med en lige så grov og beskidt mund. Han har alle dage været mere af slyngen på mange punkter. Lyver når det passer ham og ejer nært til ingen morale. Hvorfor skal man bekymre sig om alle andre når de ikke bekymre sig tilbage? Nej, Logan lever efter at alt for egen vindings skyld, og så måtte andre selv arbejde for at nå op på siden. Ikke sagt at Logan er direkte følelsesløs, for det er han så absolut ikke - han ser bare lidt mere brutalt. Ved første møde fremgår han meget skræmmende og stor, bredskuldret galning med ar i ansigtet og en lidt for grov måde at tale til alt og alle på. Men opnår man hans respekt, er han en ganske rar mand, såfremt man kan håndtere bandeord. Logan har også en svaghed for de mere standhaftige kvinder man kan være så heldige at møde engang imellem. Dem som ikke er bange for at meddele når der er ting de ikke vil finde sig i, og som kan slå fra sig.

Baggrundshistorie

Ja, hvad kan der fortælles om den dejlige barndom. Han blev født ind i en ganske rar familie, der dog ikke ejede de største midler i verden. Men det var gode folk, rare folk, med en beskeden lille børneflok på fire. Mens storesøsteren mest hjalp til i hjemme, var der for meget krudt i røven til at Logan fungerede i hjemmet. Han befandt sig oftes i hovedstadens gader, legende rundt med de andre børn og fik sig også en rimelig anstændig vennekreds, deriblandt en noget finurlig tøs der havde ben i næsen. Hun kunne for det første slå fra sig, og det kunne man jo kun blive imponeret af!

Men som de voksede op, begyndte tingene at ændre sig. Anann forsvandt ind til lysets hær som teenager, og nogen af de andre drenge fik pladser på forskellige kroer, købmænd, smede osv. Tilbage var Logan der ikke helt følte samme lyst til at blive låst fast. Låst fast samme sted i al evighed uden mulighed for at sprede vingerne. Det gik simpelthen ikke.

Den unge knægt stak derfor af hjemmefra, væk fra alt det han kendte, og han vendte ikke tilbage før utrolig mange år senere, over ti år for at være mere præcis. Og hvad havde han så lavet i al den tid, spørger du nok? Først rejste han blot fra by til by, men som mad og penge begyndte at slippe op måtte man ty til andre metoder. Mere lyssky metoder som bragte ham mad på bordet.
Det resulterede i et medlemsskab i en omstrejfende tyvegruppe, der senere opgraderede til pirater. At være på et skib var noget der krævede tilvænnelse. Den gyndende tilstand i flere uger, måneder endda. Det kunne gøre selv den stærkeste mand urolig i maven. Men det var et frit liv, et frisk liv. Og han nød det!

Anden gang han vendte tilbage til hovedsstaden, som var for blot ganske nyligt, erfarede han at faren var afgået ved døden, og moren havde problemer med at holde sig oven vande altid. Han blev derfor tilbage, selvom lysten til at rejse videre stadig sprang i hans årer. Brødrene fik besked på at tage sig sammen og værne om deres gamle mor, mens søsteren var lidt sværer at få fat i. Hun var rejst væk fra byen med sin mand, og Logan har ikke haft kontakt med hende siden han kom hjem til hovedstaden. Men det skulle nok komme. Nu. Ja nu trængte han bare til at kigge sig lidt omkring i den gamle hjemby.

Værste minde: Da han mistede synet på sit venstre øje
Bedste minde: Der er mange gode minder. Når han fandt en god skat, når han fik tilfredsstillelse af at stå på skibets raling. Men det bedste minde Logan kan huske, er hans tid i sin barndom, for alt i alt var den ganske god.

Familie: Far - død
Mor - levende
En storesøster og to lillebrødre
Har måske børn, han er virkelig ikke sikker, og egentlig også ret ligeglad.

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Kampteknik: Fantastisk
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Under middel

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat