NeaguNeagu
Tyv, Gøgler, eventyrs rejsende.

Sand Neutral
Race: Menneske
Alder: 30

Status: Søger tråde
Godkendt: 07.11.2016
Antal posts: 152
Skaber: Eli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Neagu iz Lovkach, Al saselea
Kaldet: Neagu, Lovkach.
Køn: Mand
Alder: 30
Fødselsdag: 1 December
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Aladrios
Erhverv: Tyv, Gøgler, eventyrs rejsende.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 187 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve Trods opvækst i Lazura, har Neagu en meget gylden mørk hud. Dette kommer af hans mange rejser, både til Topalis og de omlæggende øer.

Hårfarve Blondt hår.
Hårstil Kommer meget an på hvad han foretager sig, typisk hænger det løst og går ham til skuldrene. Men det ses også, at han har sat det op i en hestehale. Desuden har han også et skæg, som han værner ekstremt meget om, det er generelt tydeligt at se, at han kan have en tendens til at være lidt forfængelig.

Øjenfarve Blå/grønne med et hint af Heterochromia i hans venstre øje, som har brunlige plamager rundt om iris.

Kropsbygning Han er en meget almindelig velproportioneret bygget mand, både da han er aktiv men også sagtens kan bruge tid på at spise god mad og drikke lidt for meget alkohol.
Hverdagstøj Neagu har altid haft en kærlighed for, at være lidt mere ekstravagant hvis han kan få lov til det. Men typisk ses han i ganske normalt tøj, som læderstøvler, læderbukser og skjorter. Men jo højre støvlerne er, jo flere bælter han kan få og jo mere farverigt det kan blive, desto bedre er det.

Ar, permanente skader, el.lign. Som en mand der altid er ude på narrestreger, er der altid små skrammer og hente. Den værste skade han dog tilegnede sig, var da han ved et fejl observering trådte forkert da han hoppede fra et hustag til det andet, og faldt tre etager ned. Det var frygtet at han aldrig ville lære at gå igen, men grundet stædighed og viljestyrke kom han op og stå igen og derefter lærte han også at klare sig uden de store gener. Dog efterlod det et kæmpe ar ned af ryggen, efter healer prøvede at sætte de brækkede rygsøjler på plads igen.
Særlige kendetegn Der er egentlig ikke meget at sige omkring ham som er særligt, det eneste der måske kunne stikke ud, er øjnene som ikke har præcis samme farve. Men ellers er han typisk en fyr, der blænder ind ganske godt. Hvilket også er det som hele hans erhverv går ud på, jo nemmere det er for ham ikke at blive genkendt eller generelt set, desto bedre er det.

Magi

Magisk evne (1): Kopierings evne

Detaljer En ned arvet evne der har været i hendes familie i mange generationer.
Alle generationerne af iz Lovkach navnet har arvet evnen til at kopiere magi og talenter fra andre. Det flyder i deres blod og det gør dem derfor naturligt mestre af evnen. Talenter kan hurtigt kopieres ved at observere et par minutter af personen.
Den store barriere magien har er at de skal have tilladelse af magiens ejer til at gøre det. Men en tilladelse kan komme i mange versioner og formuleringer. Deres magi er selvfølgelig heller ikke uden begrænsninger, og det længste en iz Lovkach har beholdt en evne eller talent er 30 minutter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Neagu udskiller sig lidt fra hans familie, ved at have fået en ekstra magi. Denne er bestemt ikke lige så øvet, eller nær kraftig som den der løber igennem hans blod. Men som alt andet, er han lidt af et naturtalent og meget af det han foretager sig eller prøver, selvom det er for første gang, kommer meget nemt til ham. Det gør dog også, han hellere ikke gør en dyd i at blive rigtig god til noget.

Detaljer
Magien gør at han har mulighed for at se, og gå igennem faste materialer. Dog er selve delen hvor han kan passere igennem ting, udelukket til at han kun har mulighed for at gøre det med træ. Han kan ikke tage andre personer med sig, eller på anden hvis få store ting med over på den anden side af det faste materiale. Små genstande, som nøgler eller et enkelt smykke eller to, har han dog haft held med at få over på den anden side. I starten da han prøvede, ende han dog nogen gange med, at miste en sko eller et stykke tøj.
Men derimod kan han se igennem hvilket materiale det end skulle være, dog ikke i uanede mængder af tid. Evnen er noget han slår til eller fra, når han skal bruge den. Og typisk begynder hans øjne at gøre ondt, som hvis man anstrenger sig for at se noget i lidt for lang tid.

Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter Til manges irritation, er Neagu et naturtalent. Han er intet geni når det kommer til boglig og andet viden, men så snart det kommer til håndgribelige ting, så virker det som om alt komme bare en smule lettere til ham. Han er en fantastisk sælger, og har virkelig talegaverne i orden. Desuden er han blev utrolig god til at løbe, mest kommer det af at hvis hans taleevner ikke virker, må man jo ty til at stikke af fra problemet.

Svagheder Hans udseende, kvinder er også en del han er ganske glad for, og bestemt ikke at forglemme god mad og alkohol. Og især svagheden over for smukke ting er stor, er der udsigt til skatte eller andet kostbart gods, er utrolig stor. Generelt bare når der er en udfordring i spil, er han ikke altid den bedste til at sig fra, også selvom det kunne risikere at koste ham hans liv. Klatre det træ, og stjæl dronnings krone? Jo da, intet problem han er tilbage om to minutter!

Helhedsindtryk af personlighed Svagheder og talenter, fortæller en ganske god historie om hvem Neagu er for en personlighed. Skal man dykke lidt dybere, finder man ting små måske ikke er så smukke. For trods hans udadgående og altid smilende persona, er det tydeligt der er nogle ting som gør ondt. Ting som han prøver at gemme væk, og ikke vil snakke om. Han begraver det i hans hverdag og kortsigtede drømme, med at finde skatte, nye eventyr og ting der skal stjæles. Dette er ting som ikke en gang han højt elskede søster ved særlig meget om, i hvert fald ikke inde for hans viden. Gemmer man længe nok på ting, eller kan finde ud af at lægge låg på det, så er det også nemmere at lade som om det ikke eksisterer.

Baggrundshistorie

Starten på Neagus liv, kunne næsten skrives som en hver start på et godt eventyr, i en børnebog. Han var karismatisk, allerede fra før han kunne gå, var det utrolig nemt at hvilke kvinderne omkring hans lille finger. Eller sådan beskrev hans mor det altid, når hun gled over hendes typiske snak om både datteren og hans barndom. For ikke at glemme alle de narrestreger, som han lavede så snart han blev ældre. Nej, livet med en overbeskyttende mor og en far der havde en tendens til aldrig at være hjemme, så var det nogen gange svært at udfolde sig som man gerne ønskede.

Der skete mange fantastiske ting, det år han fyldte syv. Han fik en søster, den eneste kvinde han nok nogen sinde har forelsket sig i. Og starten på et nyt bekendtskab, en af de adelige havde en søn på samme alder som ham selv, og de indledte hurtigt et stormede venskab som tog dem steder deres forældre nok ønskede de ikke gjorde. En pagt blev lavet imellem dem, som adelig og den næst ældste søn, lå det i kortene at han skulle trænes til at blive en del af lysets hær. Og for en gangs skyld, følte Neagu sig trukket til en side i verden, som handlede om at gøre gode ting. De trænede sammen, og snakken løb typisk hen i sporet af, hvad de ville gøre så snart de blev optaget.

Desværre måtte Neagu lære i en alder af sytten, at verden ikke altid var så positiv som man ønsker det. Der havde altid hængt en sky over familienavnet, men som en hver forældre ønsker det, så vil man ikke lade det gå ud over ens børn. Desværre er det bare ikke altid nok, og da han igen blev ramt af skyggen fra sin far, der havde et ry for bestemt ikke at være den mest troværdige person. Valgte hans ven igennem mange år, at vende ham ryggen. Ti års venskab, blev splintret som var det ikke mere robust, end en vase der blev skubbet ned fra dens plads på bordet. Det var svært at affinde sig i, at han skulle dømmes for at være noget, bare på grund af blodet i hans åre. Men magien var så stærk i ham, at han kunne skjule det længere. Måske var det også lige dele jalousi, det at hver gang at vennen havde lært noget nyt og viste det til Neagu, så kunne han det lige så godt eller bedre. Han vidste det ikke og dannede også en hinde omkring følelserne, omkring hvad han i virkeligheden følte. Hvis det var sådan at verden skulle se ham, kunne han ikke længere se nogen grund til, hvorfor det ikke var sådan han skulle være.

En ny agt blev indledt i hans liv, og han lærte hurtigt hvordan han skulle snyde, tag og stjæle med arme og ben. Han forlod sit barndomshjem som tyve årig, for at drage ud i verden og opleve ting, ting som han aldrig kunne drømme om. Det først skib som sejlede fra Lazura til Rubinien, var han på og så sig aldrig tilbage. Det var hellere ikke længe efter han selv var rejst, at moren og hans søster valgt at flytte til hovedstaden for mere arbejde. Det var i hvert fald historien han fik, men han følte altid at der var mere som hans mor ikke fortalte dem. Men under alle omstændigheder, vente han alligevel til hovedstaden i ny og næ, for både at se sin søster og mor.

Under sine rejser, blev han bedre til at udnytte sin magi, hvor han før havde lagt låg på. Begyndte han nu at udnytte det når han kunne, han fik hurtigt overtalt folk til at rejse med ham, og til sidst fik han også penge nok til at købe sit eget skib. Eventyret sluttede aldrig, for hver gang han kom hjem, eller de lagde til havn. Var der nye ting, der skulle udforskes og opdages.


Familie: Eduardo iz Lovkach Al Patrulea. - Fader - levende
Samira iz Lovkach. - Moder - levende
Lyuba iz Lovkach Al saptelea. - Søster - levende
Nuværende levested: Hovedstaden.

AndetFærdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 5
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 5
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat