Radha Tirel

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 20.09.2016

Antal posts: 7

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Radha Tirel
Kaldet: Radha
Køn: Kvinde
Alder: 124
Fødselsdag: 4 November
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Azur
Erhverv: Smed
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden.
Race: Blandingsrace - og
Uddybende om race: Radha er halv dværg og halv elver.

Udseende

Højde: 154 cm
Vægt: 87 kg
Radha's udseende bærer præg af at hun er en blandings race. Hendes ører er spidse efter elver racen og hendes højde er ikke højere end en hver anden dværg. Hun har ikke den samme krops bygning som andre dværge har, for selvom hun ikke er større end andre, så har hun elvernes krop, dvs. hun er slet ikke så kraftig som normalt hos dværge, men hun har deres fysiske styrke.
Hendes mørke brune hår er langt og for det meste flettet i små fletninger.
Hendes tøj er altid praktisk i forhold til hendes arbejde, og der er heller ikke så meget af det, men det er uden at det bliver vulgært.

Magi

Magisk evne (1): Ingen magisk evne

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Personlighed: Radha er en hårdtarbejdende kvinde og med en vilje af stål, hvilket nok har smittet af på hendes personlighed og hendes ydre, for selvom hun har et åbent sind og er venlig af hendes natur, så kan hun godt være svær at komme ind på livet af. Hun er en kvinde som er perfektionistisk i hendes arbejde som smed og det er vigtigt for hende at hun altid får lavet det bedste resultat, og derfor er hun heller ikke så glad for dovenskab og sløseri.
Men når man så lærer hende at kende så ser man en lidt anden siden af Radha. En glad og snaksagelig person som har nemt til latter.

Interesser: Smedjen, landets historie, byen, våben.
Elsker: At arbejde, våben, øl, mad, historie
Hader: Snobbethed, folk som ikke vil hende eller dem hun kender det godt, uretfærdighed, sløs og dovenskab.
Styrker Åbensindet, venligsindet, udholdenhed, en fantastisk smed, kreativ.
Svagheder: Uvidenheden omkring hendes mor, temperament, perfektionist i sit arbejde.

Baggrundshistorie

Radha selv kan ikke huske så meget fra hendes egen baggrund, det er lidt omtåget når hun tænker tilbage på hendes liv.

Radha er ene barn, født af en elver kvinde og en dværg som far. Lige den sammen sætning er ikke helt normal og noget man ikke oplever ofte, da de to racer normalt ikke kan med hinanden. Men sådan gik det altså til, og det var måske også derfor at hun voksede op i Dragorn, hos dværgene. Hun havde jo allerede som barn ikke samme højde som de andre elver, og passede derfor bedst hos dværgene. Det eneste minus var bare de spidse ører, men når håret dækkede dem, så var der ikke så mange spørgsmål omkring dem.

Hendes far var ikke noget specielt hos dværgene, eller specielt var det, men han var ikke ret højt oppe i hirakiet. Han var en af de bedre smede i Dragorn, og var derfor med til at supplere deres hær med rustning, skjolde og sværd, hvilket bestemt var en vigtig ting for dværgene. Det var et emne som hurtigt smittede af på Radha, som altid, ellers så tit hun kunne var inde i smedjen sammen med hendes far og sugede til sig af viden omkring faget og det fangede virkelig hendes interesse og det er helt sikkert grunden til at hun tog faget til sig og selv blev smed.
Så alt i alt var hendes barndom meget rolig og i et roligt miljø hos dværgene i Dragorn.

Senere hen, efter at hun følte at hun var ved at mestre smedens kunst, så var det på tide at drage ud i landet og opdage lidt. Se hvilken verden hun levede i. Både dværge og elvere har, i deres natur, en trang til at opleve og udforske, så det var naturligt at denne periode ville komme i hendes liv.
Efterfølgende bragte rejsen hende til Hovedstaden, byen alle snakkede om, men det var ikke fordi at hun var så betaget af byen som andre var, men hun slog dog sig ned her, som Hovedstadens smed.

Familie: Far, dværg - Levende i Dragorn
Mor, elver - Sikkert levende.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Lux
Lige nu: 1 | I dag: 3