Elasha WynnterElasha Wynnter
Krystalisianer

Neutral God
Race: Skovelver
Alder: 288

Status: Aktiv
Godkendt: 26.06.2016
Antal posts: 184
Skaber: Mong

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Elasha Nei Wynnter.
Kaldet: Ela, eller Lasha.
Køn: Kvinde
Alder: 288
Fødselsdag: 27/8 – år 1731
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Avany og Isari.
Erhverv: Gartner.
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 50 kg
Elasha har halvlangt blondt hår med pande hår der går lige til øjnene.. Smukke skov grønne og lys næsten bleg hud. Hun har lidt lange øre men ikke overdrivet lange. Elasha bære tit kappe når hun går i menneske byen hun elsker at ha handsker på når hun bruger bue og pil. Hendes ynglings farve er grøn som naturen. Hun går tit i lårkort da det giver mere frihed.

Magi

Magisk evne (1): Plante vækst. Elasha kan få planter til at vokse med sin magi. Hun kan få planter til at vokse ved at f,eks ligge en hånd over jorden hvor et frø er og koncentrere sig om at få det til at vokse. Hun kan også med stærk vilje få en plante som slyngplante til at bevæge sig og vokse som hun ønsker det men gør det sjælent. Da hun jo ikke har nogle grund til det.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): ukendt
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Elasha elsker at udforske verden og naturen. Hun elsker at hjælpe planter og natur som har det dårligt. Hun hjælper gerne de syge i elverly og giver en hånd hvor hun kan hjælpe. Hun hjælper folk i byen vis de mangler urter til medicin, eller mad til lægeteltet til de syge. Elasha har svært ved at gå til lægen da hun ikke er tryg ved at vise sig selv som syg, hun vil gerne kunne klare sig selv.
Stærke sider:
* sin evne til at få planter til at vokse.
* hun er god til bue.
* hun er meget eventyrlysten og elsker at opdage nyt og spændene ting og nye mennesker(væsner)
* Lærenem.
Svage sider:
* hendes magiske evne kræver mest at hun skal ha hænderne frie.
* hun kan være noget dumdristig.
* hun har dårligt immunforsvars system så hun har altid lægeurter der hjemme for ikke at blive alvorlig syg.
* bange for skovbrænde.

Baggrundshistorie

Det var en stormfuld nat da Elasha blev født. Hendes ældste søskende havde alle sammen været nervøse for moren da hun havde været syg op til fødslen. Moren kom sig dog hurtigt over sygdommen efter hun havde født. År gik og Elasha blev mere og mere nysgerig men var også god til at lærer hvad man skulle og ikke skulle, hun var lærernem. Elasha begyndte hurtigt at opdage sin første evne. Hun kunne stå og holde en hånd over en blomst og få en blomst der var lukke til at åbne sig bare ved at ønske det. Hun elskede det. Hun ville ha en kæmpe have og være gartner. Det drømte hun allerede om som kun 14 årig. Hun fik to små søskende i løbet af nogle år og moren og faren besluttede at de nu ikke skulle ha flere.
Elasha blev ældre og snart begyndte hendes far at mene at Elasha skulle kunne forsvare sig mod farene i landet da mørkets æra begyndte. Elashas far valgte at lærer hende at bruge et sværd men Elasha kunne slet ikke styre den og kunne knap nok løfte den. Faren måtte i tænkeboksen og fandt på kaste knive så men at finde ud af at kaste dem med høj fart nok var ikke noget Elasha kunne finde ud af så til sidst prøvede de buen og Elasha var god til at lærer at bruge den for her var det buen der gjorde det med farten. At holde pilen var nok hårdt men ikke svært i længden. Hun kunne nemt finde sigtet og selv om det tog år at lærer at holde buen lige når hun slap pilen så var hun god til at bruge den.
Elasha blev gartner som 150 årig og hun havde glædet sig hele livet til dette øjeblik. Voksen livet hvor hun kunne for lov at arbejde med det hun elskede. Og i dette liv valgte hun at finde et kæledyr som kunne leve længe og måske hjælpe hende i haven.
Pesten kom til landet og den tog hurtigt moren fra Elasha og hendes søskende og far. Moren kunne ikke klare pestens sygdom mere end 2 måneder, men i de måneder var hun også rigtig syg og alt hvad Elasha prøvede for at hjælpe hende hjalp ikke, det gjorde kun hendes smerter blev mindre. Men alt hun forsøgte gjorde kun hendes krop svagere og svagere. Efter morens død valgte Elasha at nu ville hun ha det dyr hun længe havde dømt om. Så hun sparede mange penge sammen og købte en Morv. En smuk hun som hun døbte Niela. Den var en god morv og den hjalp Elasha med at finde urter og magiske planter som kunne holde hendes immunforsvar oppe.

Familie: Mor: skovelver død af pest.
Far: skovelver, lever, men syg.
Søskende: 3 store søskende og 2 mindre søskende. Alle skovelvere.
Nuværende levested: Elverly

Andet

Elasha har en Morv ved navn Neila.

Morv:
Levetid: 25 år
Længde: 50 cm – 1 m
Vægt: 20-30kg
Udseende: En kattelignene væsen med flere haler, det normale at se er 2 haler men de kan ha op til 5. de har en krystal i panden som den bruger sin evne med. Dens øjne er sorte og hvide. Det hvide i andres øjne er sorte på en morv og propilen er hvid. Den er grøn da den engang livede i skoven og skulle kunne skjule sig.
https://i.postimg.cc/05H48N1q/311783.jpg
Levested: kun hos opdrætter.
Særlige kendetegn: Dens sort og hvide øjne og røde krystal imellem øjnene. Den for omkring 1 til 7 unger i et kuld.
Specielle egenskaber: kan forstå væsner der ikke kan dyre sprog. Den kan finde magiske urter eller planter med magiske heldbredende egenskaber..
Udbredt eller truet: truet, findes ikke mere i natur kun hos opdrætter og folk der har taget dem til sig.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 4
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 3
Kløgt: 2
Intelligens: 5
Kreativitet: 7
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 8

212x300

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat