Liam

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 02.06.2016

Antal posts: 8

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Liam Gyldenstjerne.
Kaldet: De fleste kalder ham blot Liam, men nogle af hans venner kalder ham også Gyldenstjerne.
Køn: Mand
Alder: 25
Fødselsdag: 18. august.
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari og Azur. Han er opdraget til at tro, men kan også henfalde i bitterhed over den "forbandelse", som han føler at guderne har givet ham i form af hans magiske gave.
Erhverv: Lysets Kriger og grevesøn.
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden i beboelsesfløjen på Krystalpaladset, sammen med de andre Krigere.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 86 kg
Hudfarve: Lys.
Hårfarve: Mørkblondt.
Hårstil: Liam er korthåret (næsten karseklippet) da han finder det mest praktisk.
Øjenfarve: Lyseblå.
Kropsbygning: Liam er atletisk bygget, og det kan ses at han er i god form med synlige muskler fra al sin træning.
Hverdagstøj: Liams uniform består af den traditionelle rustning som bliver givet til alle Lysets Krigere: En lys skorte, et par groftvævede lyse bukser, en sølvfarvet rustning, et par lange solide støvler, og en snehvid kappe. Når han ikke er i uniform, går han klædt i tøj, der er af simpelt snit men god kvalitet. Oftest finder man ham i et par sorte eller brune bukser og en lys langærmet tunika holdt sammen af et bælte. Lige meget om han er i uniform eller ej, går han dog ingen steder uden sit sværd, som altid hænger ved hans side. Derudover har han altid læderhandsker på, lige meget hvor han er.
Ar, permanente skader, el.lign.: Liam har masser af ar fordelt ud på kroppen, som han har fået både i træning og i kamp.
Særlige kendetegn: Når Liam er i uniform er han nem at genkende som en af Lysets Krigere. Når han er ude af uniform, er han dog af ret anonym udseende, og det eneste der rigtigt skiller ham ud i en almindelig menneskemængde ville være kvaliteten af hans tøj og sværdet i hans bælte.

Magi

Magisk evne (1): Dræner livsenergi: Liam har evnen til at suge livsenergien ud af andre og ind i sig selv. Denne evne er passiv og kræver kropskontakt, og lige meget om Liam ønsker det eller ej, vil den gå i gang, så snart han kommer i berøring med et andet væsen. Huden vil langsomt begynde at blive grå omkring det område han berører, og blodårerne vil ligeledes blive tydeligere og mørknes, som kroppen forsøger at pumpe blod ud til det påvirkede legeme. Dette vil sprede sig til hele kroppen, og til sidst vil offeret besvime og (i værste tilfælde) dø. Det er dog en langsom proces, og hvis kropskontakten på noget tidspunkt bliver brudt, begynder offerets krop straks at reparere sig selv. I det tilfælde er der ingen permanente skader, men man vil føle sig svagere både fysisk og psysisk indtil kroppen er fuldt regenereret. Liam vil derimod føle sig stærkere, og hvis han er såret eller syg vil healingprocessen blive fremskyndet. Jo mere fysisk udholdende og jo større et væsen er, jo længere tid tager det at dræne det.

Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Absorbering af magi: Da Liam dræner energi når han kommer i kontakt med det, kan han også absorbere en hvis mængde magi. F.eks. ville han kunne gribe en mindre ildkugle og neutralisere den, eller et slag forstærket med magi ville miste noget af sin styrke. Fordi magien er inkompatibel med Liams biologi, dræner denne evne ham, og jo stærkere magi der bliver brugt mod ham, jo mere vil også slippe forbi hans skjold. Han kan også dræne magien fra magiske genstande eller besværgelser ved at røre ved dem, men dette tager længere tid og efterlader ham også træt. Et problem ved denne evne er, at den ikke differentierer mellem fjendtligt og venligtsindet magi - så f.eks. healingsmagi fungerer også dårligt på ham. Indtil videre virker alt dette kun ved berøring, men han har potentialet for at udvide sin magi til et slags skjold omkring sig. Dette ved han dog ikke endnu, da han aldrig har forsøgt at eksperimentere med sin magi på denne måde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (3): Lysmagi (regenerering): Dette er ikke en magisk evne som sådan. Da Liam blev gjort til en af Lysets Krigere, gav man ham en amulet som alle de andre, men det blev hurtigt tydeligt at Liam ikke kunne gøre brug af denne. Hver gang han tog amuletten i brug, drænede han lidt mere af dens energi, indtil den til sidst var tom. Et kompromis blev fundet ved at Liam fik en ny amulet, som kan heale små sår og dulme smerte, uden at magien flyder igennem Liam. Han holder blot amuletten så den hænger over såret, og dens magi vil automatisk gå i gang med at heale. Han opbevarer oftest amuletten i en læderpose, som han har hængende omkring halsen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Gode kampfærdigheder, loyal, retfærdig, høflig, villig til at dø for det han tror på.
Svagheder: Arrogant, lettere racistisk (gode dæmoner eksisterer ikke, og de der elvere er da også ret mistænkelige), dårlig løgner, tendens til bitterhed, isolerer ofte sig selv.
Interesser: At beskytte de svage og straffe dem der bryder loven, at se andre mennesker udfolde sig kreativt (teater, musik, kunst), læsning, træning, konkurrencer.
Drømme/ønsker: Han ønsker at blive forfremmet til ridder en dag, og måske endda få sig sin egen drage. Han drømmer også om at finde en måde at neutralisere eller styre sine kræfter på, så han rent faktisk kan røre ved folk. Derudover drømmer han om at være med til at neutralisere Mørkets kræfter.
Elsker: Retfærdighed, loven/reglerne, kunst, følelsen af at være en del af at større hele i Lysets hær, adrenalinsuset ved at være i kamp.
Hader: Mørkets racer, uretfærdighed, at han ikke kan røre ved nogen, at han ikke kan få børn, magtesløshed, den rus han får når han dræner andres livsenergi.

Helhedsindtryk af personlighed: Når man møder Liam for første gang virker han ofte kølig og tilbagetrukket. Grundet hans opvækst kan man sjældent kritisere hans manerer, men han virker ofte afvisende alligevel. Dette har meget at gøre med hans frygt for, at folk kommer til at røre ved ham, hvis han lader dem komme for tæt på. På grund af dette har han også opgivet alt håb om en kone og familie, og derfor har han i stedet valgt at dedikere sit liv og sin energi til at kæmpe Lysets sag. Han er dybt loyal overfor Lysets Dronning, og han ville give sit liv for de uskyldige beboere som bliver terroriseret af Mørkets kræfter. Han er af den mening at mange racer er onde og farlige i deres natur - vampyrer, dæmoner, til en hvis grad varulve - og burde udryddes. Liam kan godt være lidt af en dødbider, da han går meget op i lov og retfærdighed. Derudover kan han også virke ret arrogant, da han selv er vokset op som søn af en greve. Men hvis man fanger ham på en god dag, eller hvis han er blandt venner (især sine krigskammerater), kan man godt få et glimt af personen der gemmer sig under rustningen. En mand som godt kan lide musik og kunst, som holder utroligt meget af sine dyr samt de undersåtter hans far er Greve for, og som lider meget under at en simpel berøring kan gøre skade på dem han elsker.

Baggrundshistorie

Barndom: Liam er den førstefødte søn af grevinde Samara og grev Nicodemus Gyldenstjerne. Han er derfor vokset op med den metaforiske sølvske i munden, og har ikke manglet mange fysiske goder i løbet af sin barndom. Der gik ikke mange år før familien var blevet udvidet med to brødre og en enkelt søster. Hans forældre var vellidte i lenet, og selvom Nicodemus af og til kunne være en noget fraværende fader, har Liam generelt gode minder om sin barndom.

Fortid frem til nu:
Men det år hvor Liam fyldte 9, begyndte tingene at forværres. Forræderen Sabbatin forsøgte at vælte Lysets Dronning, og Midnatsborgen blev bygget i Mørkets Skov. Da Nicodemus’ len grænsede op mod den nordlige del af Mørkets skov, var Liams familie pludseligt fanget mellem hovedstaden og Mørkets kræfter. Liams familie havde altid været loyale tilhængere af Lyset, og i løbet af de næste år var der mange ting der forandrede sig. Det år Liam fyldte 11 blev Lyset Dronning taget til fange, og lenets landsbyer blev hærget sammen med mange andre. Liam husker tydeligt mængden af skræmte og sultende mennesker, som kom til deres borg i håb om at finde sikkerhed og mad. I løbet af året efter indsatte Mørkets Lord sig selv som konge.

Det var også i dette år at hans magiske kræfter begyndte at udvikle sig. Det startede med, at folk begyndte at føle ubehag, hvis de havde rørt ved ham for længe, og hans mor begyndte at klage over hovedpiner. Liam blev langsomt stærkere, og en dag opdagede han pludseligt at en af kattene han havde siddet med i skødet var død. Greven tilkaldte en helbreder fra hovedstaden, som konstaterede at der intet var i vejen med Liam – hvis man så bort fra at han drænede al energi han kom i nærheden af. Hans forældre prøvede med en magineutraliserende amulet, men i løbet af et par uger havde Liam fuldstændig drænet den for energi.

De næste år af Liams liv var præget af uroligheder og frustration. Udover sine personlige problemer, var landet stadig underlagt Mørkets Lord. Han og hans familie holdt hovedet nede for ikke at skabe problemer, men i det skjulte tilbød de stadig support til tilhængerne af Lyset. Liam var 16 da det blev gjort ulovligt at være tilhænger af Lyset, og 18 da Lysets Dronning blev dræbt. Det år hvor Liam fyldte 19, kom oprøret som deres familie havde ventet på endeligt, og Liam og hans brødre hjalp den nye Lysets Dronning med at genvinde sin trone. Det var på dette tidspunkt, at Liam besluttede sig for, at han ville tjene Lyset, da han ikke følte at han kunne følge i sin fars fodspor – hvilken slags greve ville ikke kunne give hånd til sine lensmænd, eller skænke lenet en arving? Han sluttede sig til Lysets hær, og kæmpede side om side med de andre soldater, da Mørkets Hær belejrede hovedstaden. Herefter var han med som fodsoldat, da Lysets hær indtog Midnatsborgen og brændte den ned. Efter dette blev han forfremmet til Lysets Kriger, og har tjent Dronningen som sådan siden.

Værste minder: At se alle de mennesker som Mørkets kræfter havde drevet på flugt, da det gik op for ham at han aldrig ville kunne røre et andet menneske uden at gøre det skade, da nyheden om Lysets Dronnings død nåede ham.
Bedste minde: Da han fik sit første sværd af sin far, da han fik sin første hest, da Lyset genindtog hovedstaden, da han side om side med sine krigskammerater var med til at brænde Midnatsborgen ned, da han blev forfremmet til Lysets Kriger.
Barndomshjem: Familiens borg syd for hovedstaden i nærheden af den nordlige del af Amazonitskovene.

Familie: Far (Nicodemus), mor (Sarama), to brødre, en søster.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: zombie
Lige nu: 1 | I dag: 0