OlympusOlympus
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Topalis-folk
Alder: 32

Status: Aktiv
Godkendt: 07.02.2016
Antal posts: 30
Skaber: Krave the King

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Olympus Ragner Stromflod
Kaldet: Olympus
Køn: Mand
Alder: 32
Fødselsdag: 02/02
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Kile
Erhverv: Leder af Topalis-folket
Race: Topalis-folk

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 100 kg
Hudfarve: Meget sol brun agtig
Hårfarve: Brun
Hårstil: Langt med lidt krøl i
Øjenfarve: Orange
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Olympus er altid iført hans kamp rustning, for at være klar til det værste skulle ske, det vil sige han kun har nogle brynje ligende bukser på og nogle arm beskytter og en enkelt på venstre skulder
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: Olympus kan kendes på han altid går i overkrop og hans meget frem brusene orange øjne, og hans valg af våben i en form af trefork.

Magi

Magisk evne (1): Vand magi:
- Kontrollere større vand-ressourcer, såsom søers vand, havets vand, vandpytter, vand i glas mv. Dette indebær at du kan løfte vandet og transportere det i luften
- Ånde under vand
- Gå på vand
- Hidkalde en flodbølge, når i nærheden af større vand-ressourcer, såsom en sø eller havet
- Trække vand ud af luften
- Skabe væsner af vand, dog kan væsnerne ikke bevæge sig så langt væk fra vandet af.

Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Trefork: Treforkens magi svare lidt til dem samme som Thor hammer, den bliver kastet men vender tilbage til manden der kastede den og den rammer altid hvad der bliver kastet efter, og for at løfte treforken skal du være en person der er værdig til at løfte den, ellers ville man ikke kunne løfte den uden sethvor stræk man er.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter:
- Kamp med våben
- Kamp uden våben
- En god leder
- Charmerende
- Stærk.

Svagheder:
- Loyal: hans loyalitet overfor hans folk kan få ham til at bøje regler.
- Alkohol: Olympus kan ikke tåle alkohol, han bliver en helt anden person det kan gå fra led til en meget modbydelig person.
- Blufærdig: synet af barhed fra andre ind hans mage gør ham forvirret
- Flirt: han har svært ved at sige nej til flirt.

Interesser: Kamp med hans våben, hans folks interesse, hans kone.
Drømme/ønsker: At hans folk ville rejse sig igen og blive kæmpe.
Elsker: Hans hustrue, Modstand, Våbenkampe, viden.
Hader: Folk der nedgør andre, alkohol, at hans race ikke er større.
Helhedsindtryk af personlighed: Olympus har en meget stærk karakter, han er god til at sætte sig i respekt og udtrykke sine meninger, han er ligeglad med alt der ikke har nogen indvirkning på ham, og kan godt virke som en arrogant person, men er faktisk et rart menneske og en god leder.

Baggrundshistorie

Barndom: for mange år siden på Topalis-øen var der en familie kaldt Ragner familien, familiens mand i huset var en meget klog stærk og respektfuld person, Hector var navnet og han var lederen af Topalis folket, og sammen med hans kone Fiona fik de barnet Olympus, Olympus blev ikke født på Topalis-øen fordi i år 1540 blev hans folk invaderet af mennesker som kom inde fra fastlandet, og drev hele Topalis-folket væk fra deres hjem.
Olympus opvoksede i stedet med hans familie ved en lille hytte ved vandet, Olympus var ikke påvirket af at leve i blandt andre mennesker, hvor hans far havde det anderledes for en person som var leder af Topalis folket vidste at han måtte leve i skjul med hans familie på grund af hans status.
Olympus var altid glad uden at vide hvilken skæbne han havde i vente, så hans barndom frem til 15 år var blot en leg. Olympus's far ville lærer sin søn alt der var at vide for Olympus havde virkelig nogle evner der kunne udvikle sig til at blive meget nødig, så deres klan kunne overleve i langtid frem i tiden. Olympus far prøvede mange gange at gennem vinde Topallis tilbage igen som den leder han var, så han tog hans Trefork i hånden og prøvede at forsvare sin familie og sit folk, men det kostede ham livet så det var nu op til Olympus mor at passe på ham, og giv ham den opvækst der skulle til.


Fortid frem til nu: Livet gik videre og imens Olympus levede med hans mor som nærmest nu var den som var leder af Topalis-folket, selvom der ikke rigtig var noget folk tilbage, tog sig af sin søn lærte ham de ting der var at vide for hun vidste at når tiden var inde ville det være Olympus tur til at reagere og genvinde deres hjem tilbage, mange år gik og Olympus blev trænet i viden, og i kamp han tilbragte mange år i lærer ved en munk der mestrede elementet vand, for at gør hans evne meget mere explosiv.
At lede folket i kamp efter hans far's død var svært for det som fik folket til at lyster op var Olympus fars våben en Trefork som ikke bare hvem som helst kunne benytte, nej treforken valgte selv den der var værdig til at have kontrollen over den, mange stærke mænd havde prøvet at fjerne den var jorden men ingen havde den givet efter for, men da Olympus blev 18 tog han chancen og til hans store overraskelse gav treforken efter, og Olympus stod nu i en alder af 18 med hans fars våben i hånden, klar til at lede hans folk i krig for at genvinde deres land som blev taget fra dem.
Olympus fik samlet de stærkeste kriger der var tilbage og gik i kamp, i kampens hede mistede mange mennesker livet og en enkelt af Olympys tapre kriger mistede sin hånd, men slaget blev vundet, og de vandt deres land tilbage og Olympus blev udråbt til den nye leder af Topalis-folket, men som leder følgerede nogle ansvar og pligter, pligter han ikke kunne udfylde før han havde fundet sig en mage, og en mage skulle han have så Olympus fik udvalgt nogle kvinde der kunne have potentiale til at blive hans mage, for denne kvinde han skulle have skulle også have nogle vise talenter, så han valgte at de skulle klare nogle test omkring de forskellige områder og viden der var i blandt folket, dog var der en kvinde som klare disse test til top karaktere, Savannah og straks falde Olympus for hende og der gik heller ikke længe før de blev gift, og hun nærmest blev hans foreviget.


Værste minde: Da hans far døde
Bedste minde: Da han vandt slaget om deres hjem tilbage og da han giftede sig med sin kone.
Barndomshjem: En strand hytte tæt ved vandet

Familie:
Far - død
Mor - lever
Kone - Savannah Yisabel Stromflod

Nuværende levested: Topalis-øerne

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 10
Kampteknik: 9
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 3
Chakra: 7

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat