IshtarIshtar
Krystalisianer

Retmæssig Ond
Race: Dæmon
Alder: 4134

Status: Aktiv
Godkendt: 02.02.2016
Antal posts: 23
Skaber: Lorgath

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Superbiae Filia (Datter af Hovmod)
Kaldet: Ishtar
Køn: Kvinde
Alder: 4134
Fødselsdag: 8. Juli
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Hvorfor tro på guder, der ikke involverer sig?
Erhverv: Dødssynden Hovmod
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 61 kg
Hudfarve: Normal
Hårfarve: Sort
Hårstil: Langt og lettere bølgende.
Øjenfarve: Blågrå – nogle gange skinnende lilla.
Kropsbygning: Atletisk
Hverdagstøj: For det meste altid pænt tøj, der viser hendes status. Ellers skjulende tøj, rober og store hætter på store jakker. Typisk altid i røde eller sorte farver. Desuden for det meste altid praktisk.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et par få ar her og der på kroppen, men ikke noget, at råbe hurra af.
Særlige kendetegn: Hendes skygge har store horn, vinger og hale. Nogle gange dukker hornene op hvis hun er rigtig vred, solidt på hendes hoved. Vingerne har hun aldrig været i stand til at danne på egen krop.
Race: Dæmon af hovmod/stolthed/arrogance

Magi

Magisk evne (1): Telepat: Ishtar har fuld kontrol over sine telepatiske evner. Hun har udlært sig, både at kunne bruge evnen til, at sende sine egne tanker og andre former for sindsstemninger ind i andres tanker, samt at beskytte sit eget sind mod indtrængen. Hendes sind er som en labyrint, og forvirrer den modstridende telepat, hvis denne ikke er stærkere end hende selv. Derudover forvirrer det hende ikke det mindste, at rende rundt i storbyerne og være i stand til at høre alt hvad folk tænker. Det er en naturlig del af hende, ligesom det er, at spise og trække vejret.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Teleportation: Hun var aldrig i stand til, at komme ud fra Kzar Mora, mens det var forsejlet magisk, men med de mange års forsøg på det, har hun fået trænet evnen til et ret højt niveau. Hun skal blot have set stedet før, og så kan hun komme hen til det på sekunder. Når hun teleporterer, efterlader hun sig en lilla røgsky. Hun er også i stand til at tage folk med sig under sin teleport. Dog maksimum to ad gangen, da hun enten er nødt til at holde fast om personen, eller have et solidt tag. At holde personen i hånden er nok.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (3): Aura af Synd (Hovmod): Da Dæmonen arvede titlen som Dødssynd, begyndte en aura at opstå omkring vedkommende. Auraen spreder følelsen af den synd, der er tilknyttet dæmonen: Vrede, Lyst, Frådseri, Misundelse, Grådighed, Hovmod eller Dovenskab. Den strækker sig omkring ti meter fra Døddsynden, og er stærkere, jo tættere man kommer på vedkommende.
Folk med svagere mental udholdenhed, lader sig lettere påvirke af auraen, og de, som opholder sig længe i Dødssyndens selskab, vil have auraen hængende over sig et stykke tid efter. Dæmoner af Syndens egen slægt lader sig ikke påvirke af auraen, men kan fornemme dens tilstedeværelse.
Når Dødssynden bliver klar over auraens tilstedeværelse, kan den til dels styres. Den kan aldrig fjernes helt, men Dæmonen kan vælge at beskytte individer i sin nærhed, så de ikke påvirkes.
For Ishtar er den synd der spreder sig naturligvis hovmod. Stolthed i sin ganske rå facon. Folk omkring hende bliver mere stolte over alt hvad de har gjort af bedrifter, store som små og vil gøre næsten alt for at få andre til at se hvor stolte de er. Hvor mægtige og fantastiske de er.
Ishtar har haft evnen i et stykke tid og har derfor lært den mere basale kontrol over evnen. Hun kan ikke beskytte folk helt fra den, men hun kan, når hun interagerer med specifikke personer, sørge for at evnen ikke har lige så stor influens over dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Talenter: Magisk kunnen, god til at være lydløs, diplomatisk snilde.
Svagheder: Arrogant(viser det sjældent), uvidende om Krystallandet, kreativt svag, er bange for at blive spærret inde.
Interesser: At forblive fri, at holde sin race fra, at gå amok på alle andre, bøger, gammel viden, magi, de andre racer.
Drømme/ønsker: Ishtar drømmer om, at Kzar Mora kan forblive åben. Samtidig ønsker hun, at undgå krig for enhver pris, da det ikke er særlig praktisk i det lange løb.
Elsker: Sin fader, sig selv, at være over andre, at have et åbent Kzar Mora, og at holde styr på kriminalitet, så det ikke går ud af kontrol.
Hader: Kaos, Krig, at være spærret inde, dumhed.
Helhedsindtryk af personlighed: Hun holder kortene tæt ved livet, er ikke rigtig til, at blive klog på. Meget svær at gennemskue, hvis hun skulle gå hen at lyve over for andre. Samtidig kan hun både være kold og kalkulerende, samt varm og venlig. Lidt som en tallerken, der kan vendes og drejes efter ønske. Hun kan være præcis den person, som hun har lyst til at være, men der er nogle få ting, der giver hende væk, hvis man ved hvordan man skal lede, og hvor man skal lede. Hun har svært ved, at bøje sig i støvet. Hun hader det. Hun hader at være under andre, og hun hader at lade andre bestemme over hende. Det er hende, der er vigtig, ikke andre, og hendes arrogance kender egentlig ingen grænser, på trods af, at hun er god til, at skjule det. Hendes følelser er stærke. Især stolthed er stærk for hende, og hun kan derudover også føle glæde, sorg, vrede og had som alle andre. Det er bare ikke lige så stærke følelser som den stolthed som er en indgroet del af hende.

Baggrundshistorie

Barndom: Barndom er relativt. Det var tilbage dengang hvor Ishtar blev født ind i et liv af velvære, som datteren af én af Kzar Moras regenter. Hun blev født med en guldske i munden og tøj af silke. Dertil fik hun også nærmest alt hvad hun pegede på. Hun var rigtig forkælet. Og hun vidste det. Tilbage dengang havde hun horn, ganske vidst ikke særligt store, og hendes skygge afspejlede hornene i en større version end hvad hun reelt havde. Hun havde sorte øjne, men var smuk. Og stolt. Altid stolt, selv hvis hun ikke havde nogen grund til, at være det. Det var svært at omgås dette, men Ishtar gjorde som hun havde lyst til. Den eneste person der kunne sige noget til det, var hendes fader, der var mere stolt end selv hun.
Under krigene med de andre racer, blev Ishtar lige så stille gjort klar på at tage sin rolle: Hun var ingen kriger, men hun havde oftest ordet i sin magt, og var i ganske god stand til, at overraske folk, ved at teleportere sig rundt i stedet for, at forsøge at bevæge sig op på dem. Valget kom nærmest naturligt. Ishtar skulle være en kriger af mørket. Personen der tog de vigtige folk ud, stille og roligt, i skyggerne. Det var aldrig noget, de andre racer lagde mærke til, for hun var god til det, allerede som barn, men i Kzar Mora var hun ret kendt for sine gerninger.

Fortid frem til nu: Snart voksede Ishtar op. Hun var blevet endnu bedre til sit arbejde som snigmorder, men det skulle dog ske, at hun naturligvis fejlede en opgave. Det var ikke hendes fejl. Det var ganske enkelt et uheld, og fejlinformation var spionernes side. Hun havde ikke fået det, som hun skulle bruge, og da hun angreb sit mål, var målet forberedt. Hun blev fanget i en kort rum tid.
Her skar de hendes horn af, til hendes rædsel. Smerte blev en stor del af hendes hverdag i den periode, hvor hun blev holdt fanget. Men hun ventede. Tålmodigt. Stod altid med oprejst pande, når de kom for at gøre deres forfærdelige ting ved hende. Ingen skulle få hende til at bøje sig i støvet, hun var Datteren af Hovmod, stolthed og arrogance. Hun var bedre end det!
Snart kom hendes chance. Stedet hvor hun blev holdt fanget var under angreb. Selvom hendes lænker holdt hende fra at bruge sin magi, valgte hun at træde helt op til tremmerne, brækkede sin egen hånd for at komme ud af én af lænkerne, og da en vagt kom gående forbi, rev hun ham til sig og begravede sin fingre ind i det bløde kød ved hans hals, med så megen iver, at hun kvalte ham på stedet. Hun tog nøglerne fra liget, og kom på den måde fri. Da hun kom tilbage til Kzar Mora var alting i kaos. En barriere var i gang med at blive dannet, for at lukke dæmonerne inde og selvom alle dæmoner kæmpede imod, endte deres hjem alligevel med at blive forseglet. Endnu en gang blev Ishtar spærre inde. Denne gang dog i hendes hjem, og til trods for, at hun ikke brød sig om det, så var det stadig bedre end hendes sidste fængsel. Hun forblev i Kzar Mora, sammen med sin fader. Oplevede også hvordan Dødssynderne tabte magten i riget. Hun var i en slags dvale, alle de år, hvor hun bare var, og ikke rigtig gjorde særlig meget, andet end at overleve og undgå Ærkedæmonerne.
Og så skete det. Kzar Mora blev gjort frit igen, men af Mørkets Lord, der forventede deres gæstfrihed og deres tjenester til gengæld. Det behagede ikke Ishtar det mindste. Hun tog et valg. Hun ønskede ikke mere krig mellem dæmonerne og de andre racer, og skønt hun ikke længere kendte til verdenen uden for sit hjem, så tog hun stadig af sted, uden sin moders kendskab dertil.

Værste minde: At få fjernet sine horn.
Bedste minde: Sin barndom.
Barndomshjem: Kzar Mora


Familie: Mor: Dødssynden Hovmod
Far: Ukendt
Nuværende levested: Kzar Mora

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 5
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 4
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 10

Ishtar Superbiae - Dødssynden Hovmod

With a single suggestion in your mind

I could ruin everything that you hold dear

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat