Baldr IcewalkerBaldr Icewalker
Krystalisianer

Neutral God
Race: Nordfolk
Alder: 35

Status: Aktiv
Godkendt: 09.12.2015
Antal posts: 29
Skaber: Lorgath

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jarl Baldr Icewalker
Kaldet: Icewalker, jarl, høvding, Baldr Den Vise.
Køn: Mand
Alder: 35
Fødselsdag: 4. Januar
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Nak’lar
Erhverv: Høvding/jarl for de allierede klaner i Norden
Nuværende levested: Sverdika - Norden
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Normal, lettere bleg
Hårfarve: Sort
Hårstil: Halvlangt og rodet
Øjenfarve: Grå, nogle gange lyser de rødt
Kropsbygning: Lettere muskoløs, atletisk
Hverdagstøj: Rustninger i forskellige stykker på kroppen, derudover forholdsvist normalt tøj, dog med en nordisk charme over sig.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har et par ar fra kamp, omkring på kroppen. Derudover et meget voldsomt ar lige ved hjertet, hvor der desuden er tegnet et ritual op med kniv.Det er lidt som om, at dette rituelle ar er frisk, selvom det er flere år siden, han fik det.
Særlige kendetegn: Hans øjne lyser nogle gange rødt, når ånden i ham tager lidt mere over, eller hvis han gør brug af magi.
Faceclaim: Kit Harington

Magi

Magisk evne (1): Ånde-besat: Baldr er halvt besat af en ånd af hævn. Ånden sidder i hans krop som en slags magisk ”tæge” og noget af hans personlighed er præget deraf. Til gengæld har han flere tusinde års visdom i hovedet, som han nogle gange kan gøre brug af, men andre gange ikke kan. Dette har også givet ham en højere chakra end de fleste normale mennesker på hans alder. Ånden kan i visse tilfælde også gøre ham lidt hurtigere, lidt mere udholden og lidt mere stærk. Men det tærer også rigtig meget på hans energi-reserver, og mens han er i dette hævntogsstadie, har han meget lidt kontrol over sin menneskelige side.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Element-magi; Is: Baldr er i stand til at skabe og manipulere med is. Evnen er ham meget let at kontrollere, fordi han har haft den i lang tid. Han kan skabe lette og små snestorme, lave issøjler, spyd og pile, tilmed lave en mindre pileregn. Derudover kan han sænke temperaturen i et rum ved at skabe kondensering.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: Stærk chakra, virker mere vis end normalt, kamptrænet.
Svagheder: Er ikke voldsomt intelligent, er lettere humorforladt, let personlighedsspaltning.
Interesser: Jagt, fællesskab, fest, hygge, okkult viden.
Drømme/ønsker: Baldr ønsker, at få ét stort samfund i Norden, hvor det er muligt for klanerne, at bekæmpe de fjender, de har. Han vil gerne have fred og han vil gerne have at klanerne kan blomstre sammen.
Elsker: Mjød, kød, fest, social aktivitet, kamp for sjov.
Hader: Krig, fattigdom, sult, ondskab, had.
Helhedsindtryk af personlighed: Det første indtryk man får af Baldr er en kriger. Han virker ung på det utrænede blik, som en mand, der endnu ikke er blevet rigtig testet i kamp eller livserfaring. Men samtidig er der bare noget virkelig karismatisk over ham. Når han råber er det med en dyb og høj stemme, der kan bæres over større afstand, præcis som det skal være for en mand, der giver ordren på kampsletten, når han blot taler, er stemmen stadig meget kraftfuld, og hans blik virker piercende for de fleste. Et stålsat udtryk er over hans ansigt, og det er ikke altid han smiler. Han kan både være flink og farlig. Mest af alt er han en person, der er meget svær at blive klog på, men det vigtigste er, at hans interesse ligger hos folket, ikke så meget ham selv. Han ønsker kun alt godt for andre mennesker, så længe det er gode folk, og han bryder sig ikke om unødvendig vold.
Ved et mere personligt indblik, finder man en mand, der føler og agerer på en noget anderledes måde end de fleste. Han er højt præget af hævnlyster, men er samtidig meget vis i sine holdninger. Han har langt til temperament, og er meget tålmodig. Ofte kan han virke lidt personlighedsspaltet, fordi han godt kan vende på en tallerken, hvilket er lidt sært. Men sådan er det, når man har en anden persons tanker i sit hoved.
Baldr har endnu ikke oplevet kærligheden særlig intimt. Han kan derfor godt virke en smule akavet omkring kvinder, især fordi, han meget sjældent flirter med dem, som det holder sig for, hos mænd fra Norden. Som oftest er de blot mennesker, lige som andre mænd er det. Af samme grund, er det også ret svært at indsmigre sig på ham med sine kvindelige former og charme, fordi han ganske enkelt ikke har den fulde forståelse af konceptet.

Baggrundshistorie

Barndom: Baldr har haft en barndom lige som mange andres. Han voksede op som sønnen af en jarl, og havde et liv der primært blev udlevet i byen, som jarlen var overhoved for. Men stadig skulle han arbejde. Det var mest at gøre folket glade og holde styr på regnskaber, lære at kunne gøre de samme ting som sin far. Han lærte også, at kæmpe i den skjoldmur, som byen havde lært, at virkede mest i en kamp. Rundskjolde, spyd, sværd og økser var en stor del af Baldrs hverdag, og han lærte mest af alt på den hårde måde. Jarlesønner blev ikke taget stort hensyn til, så Baldr trænede på lige fod med alle de andre knægte i Sverdika.
Han fik sin første armring, som tegn på, at han var voksen, i en alder af 14.

Fortid frem til nu: Som han trådte ind i voksenlivet, var en del flere ting, der skulle tages hensyn til. Når Sverdika tog ud på mindre ture, for at beskytte deres by mod banditter og vildfarne bjergtrolde, var det planen, at Baldr skulle lære godt lederskab at kende ved, at arbejde som en af lederne hver gang de drog ud i kamp. Han befandt sig godt på denne plads og fik snart folkets tillid og hengivenhed, fordi han ikke blot var en god leder, men også en mand, der tog sig af sit folk.
Det endte med, at hans egen fader udfordrede ham til tvekamp da han var 22 vintre gammel.
Det var en strid kamp. Baldr ville ikke dræbe sin far. Men det var sådan, reglerne var, og da Baldr til sidst vandt tvekampen, var det med et hurtigt nådestød til fader, så han ikke skulle lide for længe.
Baldr var nu jarl af Sverdika, i en ganske ung alder, men fordi han var så vellidt, så var det sjældent noget problem for ham, at regere over byen.
På et tidspunkt i sin tid som leder, blev Baldr og byen Sverdika udsat for angreb fra en anden klan, der havde været Baldrs faders ærkefjende. Baldr ønskede ikke krig med klanen, men der var ikke noget at gøre. Den anden klans jarl var aggressiv til et punkt hvor diplomati var fuldstændig nyttesløst.
Så der blev krig. Og det gik udmærket til, at starte med, indtil Baldr faldt.
Han var døende de næste mange dage, men holdt sig til livet med al sin magt, indtil en shaman af den anden klan – som havde defekteret – dukkede op i Sverdika, med en mulighed for, at få Baldr til at forblive levende. Shamanen blev lukket ind i langhuset hvor jarlen lå med sine kritiske sår, og lavede sit ritual på ham. Dette involverede, at ridse et ritualmærke direkte i hjertet, og ved det voldsomme sår, der ville komme derefter.
Dette gav Baldr så megen livskraft, at han blot uger efter, var frisk til at kæmpe igen, selvom han stadig havde sår der endnu ikke var healet fuldt op. Der var desværre også en anden inden i ham. Den anden ønskede den anden klans jarl død. Hævn var vigtig.
Da de endnu en gang drog i krig, mødte Baldr ham. Manden, han ønskede så meget hævn over. Han gik i en blodrus og dræbte jarlen så brutalt at fjenden omgående gav op. Det krævede en del for Baldr, at stoppe sig selv fra at begynde et stort blodbad, men til sidst blev der opnået en enighed.
Baldr troede derefter, at der ikke ville være flere problemer, men da Mørket for nyligt overtog Dragorn, blev alle Jarler enige om, at mødes og udpege en Høvding til at styre den nye alliance mod Mørket. Baldr blev udpeget af mange, og endte derfor som Høvdingen. Nu har han store planer.

Værste minde: Ritualet.
Bedste minde: Sin tid som jarl før de mange stridigheder.
Barndomshjem: Sverdika - Norden

Familie: Far: Arnwulff Bone-Crusher
Mor: Sigrid Armundsdottir
Lillebror: Arngeir Ungjern

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Over middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Jarl Baldr Icewalker - Jarl for den Nordiske Alliance

If you do my people an injury

I will crush you

Ruin your name

And salt your fields

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat