KiriKiri
Soldat i Hydraens Brigade

Neutral Ond
Race: Halvdyr
Alder: 21

Status: Aktiv
Godkendt: 08.12.2015
Antal posts: 82
Skaber: Helli

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kiri
Kaldet:
Køn: Kvinde
Alder: 21
Fødselsdag: 24.8.1999
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Mørkets Lord
Erhverv: Snigskytte, spion og hvad hun ellers bliver sat til.
Nuværende levested: Intet fast sted i øjeblikket
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Halv bille, halv menneske

Udseende

Højde: 156 cm
Vægt: 45 kg
Hudfarve: Blå
Hårfarve: Blå
Hårstil: Løst
Øjenfarve: Gule
Kropsbygning: Spinkel
Hverdagstøj: Hun går typisk klædt i neutrale farver, som går meget i et med hende, men hvis hun er inde i byerne, har hun typisk en kutte på, så ingen kan se hendes noget specielle udseende.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har en del ar, men ikke noget man lægger mærke til.
Særlige kendetegn: Hun har et par lange vinger som hun kan bruge til at flyve med og så også et par forvoksede bille horn, som også fungerer lidt som en hjelm for hendes hoved.

Magi

Magisk evne (1): Ud over at hun kan flyve med sine vinger, så kan de også på et sekund hærdes, så de er så hårde som diamant, og intet kan trænge igennem. Dog kan de ikke dække hele hendes krop, og når de først er hærdet, kan hun ikke flytte dem ligeså hurtig eller flyve med dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Skærpede sanser. Hun kan lugte og høre bedre end et normalt menneske, og kan desuden se utrolig langt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
- Fantastisk med en bue
- Hun har et specielt bånd med biller selvom hun ikke kan kommunikere med dem, nogen gange hjælper de hende dog stadig med f.eks. at finde ting.
- Hurtig både på ben og i luften.
- Er rimelig god til at forholde sig lydløs
Svagheder:
- Kan ikke læse
- Manglende forståelse for hvordan verdenen fungerer
- Hun er ikke god i nærkamp.
Interesser:
- At tjene
- Gøre et godt job
- At kigge på stjerner
Drømme/ønsker: At finde ud af hvem hun er.
Elsker:
- At få at vide hun har gjort et godt job
- Naturen
- Søde sager
Hader:
- At skuffe folk
- Ild
Helhedsindtryk af personlighed: Kiri er meget uforstående omkring hvordan verdenen fungerer, og værdsætter ikke liv på nogen måder, og derfor ikke har nogen problemer i at dræbe og er heller ikke bange for at blive dræbt. Til trods for dette er hun dog ikke en slem person, og vil gerne lære om verdenen, og hun har stadig et utroligt barnligt sind til tider. Hun er desuden utrolig lydig og gør de ting hun får besked på at udføre, uden at stille spørgsmål til det.

Baggrundshistorie

Barndom: Inde i den mørkeste del af Mørkets Skov, klækkede en lille pige fra en puppe, ligesom så mange andre insekter og biller gjorde, og det var Kiri's allerførste minder. Hun havde ingen ide om hvor hun kom fra og hvordan hun var blevet skabt. Kun at hun en dag brød løs fra puppen og vaklede rundt på spinkle ben, og med vinger der ikke kunne få hende til at flyve. Hun fandt dog ret hurtigt ud af hvor farlig Mørkets Skov var, især for en lille pige. Det var da også her hun fandt ud af hendes evne til at hærde hendes vinger, som beskyttede hende mod de mange rovdyr i skoven. Det var også først efter at hun hærdede dem for første gang, at de blev stabile nok til at hun kunne flyve med dem. Hun fandt en efterladt bue, som hun lærte sig selv at bruge, for at holde mange af de farlige væsner på afstand. I mange år vandrede hun alene i skoven, og gjorde alt for at overleve, indtil hun stødte på en Mørkets Kriger som tog hende ind.
Fortid frem til nu: For Kiri som aldrig havde oplevet at have familie før, var det at være blevet taget ind af en fremmede, som noget utroligt, og hun følte sig elsket. Hun blev selvfølgelig skældt ud når hun ikke gjorde tingene som hun skulle, men hun fik da også at vide når hun havde gjort et godt job, selvom det ikke var ofte. Hun lærte at skyde med bue og pil, og træne sine magiske evner, så hun var brugbar. Og da hun var trænet nok fik hun da også opgaver som at slå folk ihjel eller spionere, da hun stadig var så lille at hun typisk ikke blev opdaget.
Værste minde: Første gang hun blev angrebet efter hun lige var vågnet fra sin puppe, og hun var sikker på at hun skulle dø.
Bedste minde: Da hun blev taget ind.
Barndomshjem: Mørkets Skov/Amazonitskovene

Familie: Vides ikke

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Kampteknik: Fantastisk
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Intelligens: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat