Lily Fox

Adelig og Skuespiller.

Status: Arkiveret

Godkendt: 29.11.2015

Antal posts: 282

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lily Fox
Kaldet: Komtesse, Lily, Fox
Køn: Kvinde
Alder: 24
Fødselsdag: 4.3 år 2000
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Lyset
Erhverv: Adelig og Skuespiller.
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden
Race: Menneske

Udseende

Højde: 162 cm
Vægt: 72 kg
Hudfarve: Normal, lys.
Hårfarve: Blodt
Hårstil: Langt, fyldigt,
Øjenfarve: Grøn.
Kropsbygning: Lily er en tynd pige, med flotte fremhævede former.
Hverdagstøj: Hun går i det meste i kjoler som passer til hendes hår og stil.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen
Særlige kendetegn: Hendes hår, ansigt, hendes kjoler.
Faceclaim: Florence Pugh

Magi

Magisk evne (1): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Skuespil, sang, kreativ, digter, hun er intelligent, læse, boglig, mad, charme, eftertænksom, åbensindet.
Svagheder: Hun kan af og til have en svaghed overfor charmerende fyre, hun er lidt klodset (dog ikke når hun spiller skuespil), overfølsom overfor kulde, Forlanger meget af sig selv, meget selv kritisk (Hvis hendes skuespil, eller andet kreativt ikke er godt nok)
Interesser: Skuespil, sang, at være kreativ i næsten alle former, læse, mad, drenge.
Drømme/ønsker: At blive en stor skuespiller
Elsker: Skuespil, sang, at være kreativ i næsten alle former, læse, mad, livet, tøj, at gå op i hende udseende.
Hader: Krig, mørket, ubehøvlede mennesker, folk som ikke respektere andre for dem de er, når det ikke går hendes vej (Når hun spiller skuespil, eller andet om sig selv), våben interessere hende på ingen måder.

Helhedsindtryk af personlighed:
Alt ved Lily opvækst har centeret om én ting, at forberede hende til livet som dame hos overklassen. Undervisning i overklassens etikette, skrive og læsefærdigheder har været en fast del af hendes liv så længe hun selv kan huske tilbage.

Langt de fleste ville beskrive Lily som essensen af en solstråle. Altid klar til at række en hjælpende hånd, hvor hun kan eller sætte et smil på folks læber, på en ellers trist gråvejrsdag.
Hun har med sin gode natur let ved at tilgive folk, som har gjort hende uret i en eller anden form. Familie og meget nære venner/veninder vil, som udgangspunkt, have lettere ved at genvinde hendes tillid end andre.
I alt almindelighed står hun op for hvad hun tror på og finder sig ikke i uret. Trods hendes noget privilegeret opvækst, er hun ikke blind for dem, af lavere stand og de udfordringer disse måtte have. Når det så er sagt, så er hun begavet nok til at vide, hvornår man skal tage hvilket kampe og med hvem.

Ved siden af undervisningen af overklassens etikette, har Lily altid haft en stor interesse for kunsten og ikke mindst det at lave teater.

Lily er på ingen måde en frembrusende person, men hun er bestemt heller ikke en der går i et med tapet. Hun er yndefuld, imødekommende, venlig og lynhurtig til at omstille sig sit selskab – alt i alt et behageligt bekendtskab at være omkring.

Hun er som sådan ikke en temperamentsfuld kvinde, hun er rolig i sind og viser ofte en balanceret personlighed. Hun har dog en bestemt side og er ikke bange for at lade sin ærlige mening vide, hvis dette skulle komme på tale – om det så er vrede eller sorg som kommer i spil.



Baggrundshistorie

Barndom: Det Lily kan huske fra hendes barndom er kun positivt, bortset fra skilsmissen. Hun er et par år ældre end hendes lillebror og derfor handlede de første år meget omkring om hende og hun var meget forkælet, selvom dette ikke er noget hun som sådan kan huske, men har fået det fortalt. Da Carl kom til verdenen ændrede det ikke rigtig så meget, kun at hun ikke var så alene som hun før havde været, de blev meget tætte og hun elskede hendes bror rigtig meget og han blev hurtigt til hendes bedste ven og sådan forsatte det faktisk det meste af hendes liv. Allerede da hun var lille blev forældrene opmærksomme på hendes kreativitet som hun havde arvet fra hendes far. Hun kom derfor på en kreativ skole, hvor hun kunne udfolde sine evner og hun lærte meget hurtigt at tøjle sine evner og bruge dem fornuftigt på hendes skuespil, digte og de små tegninger, hun af og til lavede. Men tegningerne var intet i forhold til hendes fars, han var noget bedre.

Skuespillet var hendes store drøm og dette var noget hun altid øvede, hver eneste dag brugte hun timer på scenen, på hendes replikker til de forskellige roller som hun havde, og det var sådan at hun udviklede sine evner, især hendes fysiske og mentale udholdenhed og hendes smidighed, der skulle meget til at nå hendes niveau som skuespiller og derfor måtte hun presse sig selv så meget som hun kunne, en ting som hun havde arvet fra hendes far. Det krævede meget af hende at huske alle replikker, stå på scenen dag ud og ind og dansen i musicals og stykker krævede smidighed og ynne af den lille pige.

På skolen havde hun selvfølgelig også almindelige boglige fag, hvor hun, også der, viste store evner og det viste sig hurtigt at Lily var en meget klog og intelligent pige, som elskede at gå i skolen og læse på hendes ting, især historie og kultur, for på den måde kunne hun læse om kreative ting, skuespillere og skuespillets historie.

Selvom skuespillet tog meget af hendes tid som ung teenager, så nød hun også at være i naturen. Faderens gård lå ved siden af en stor skov, samt marker og enge. Her brugte Lily meget tid. Naturen var med til at give hende inspiration til forskellige roller og så nød hun bare den ro, som fandtes derude. Jagt var også noget hun brugte tid på, sammen med Henry, som lærte hende at skyde med bue og pil, så hun var en habil bueskytte. Ikke noget prængende, men habil.

Da Lily blev en 15 – 16 år, skete det som hun slet ikke havde regnet med kunne ske; Forældrene blev skilt, hun kendte og kender ikke grunden til dette, men det virkede mærkeligt fordi at de altid har haft det perfekt sammen, så hvordan kunne dette ske? Lily flyttede med moderen og broren væk fra Henry, hendes far, i Medanien til Hovedstaden hvor de bor nu. Morderen fik nok penge med til at familien stadigvæk kan leve som adelige.
Henry ser de ikke tit, det er længe siden.

Værste minde: Skillesmissen.
Bedste minde: Da hun opdagede hendes kreative evner, og skuespiller evnerne.
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Henry, Medanien
Mor
Bror, Carl-

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Elendig
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 9