Kakabel Le'mor

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 12.10.2015

Antal posts: 42

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kakabel Le'mor
Kaldet: Kaka
Køn: Mand
Alder: 313
Fødselsdag: 13 Januar
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Han er ikke religiøs.
Erhverv: Intet
Nuværende levested: Tusmørkedalen - Tusmørkedalen
Race: Vampyr
Uddybende om race: Halvdyr(Tyr) forvandlet til vampyr

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 56 kg
Kakabel er en ung halv spinkel mand, han er en smule muskuløs men ikke noget der er meget iøjenfaldende. Han går for det meste klædt i mørke farver, grå, sort eller noget mere hen i en vin rød farve. Han har næsten altid sin læderhue på og hvis den ikke er på hans hoved kommer hans meget roddede hvide hår til syne. Han har en meget bleg hud og nogen meget mørke øjne. Man kan typisk kende ham på hans 2 horn i panden. Så har han desuden hullerne i ørene i det ene øre. Han har et meget menneskeligt vampyr udseende dog har han stadig et fint sæt spidse hjørnetænder som kendetegner vampyren i ham.

Magi

Magisk evne (1): Slette hukommelsen fra folk.
Han kan slette små dele af folks hukommelse, typisk de øjeblikke han selv har været med i. Ansigter eller navne. Han har endnu ikke afprøvet andre ting ved denne evne og om han senere hen for mod på at eksperimentere med det er ikke noget han har taget stilling til. Han skulle jo nødig ødelægge alt for meget i hovedet på folk.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Kakabel er en ung mand med hovedet skruet rigtig på. Det mener han hvert fald selv. Han ved hvad han vil og hvordan han skal få det. Det er dog kun indenfor de ting han ved han kan finde ud af. Ligeså snart man træder udenfor hans sikkerheds zone kan han blive lidt af en botnakke som ikke ved hvad hoved og hale er i noget som helst. Han er egentlig rimelig udadvent og giver for det meste folk en chance men nogengange, når hans humør ikke er i top - er man endten dømt til at blive drikkedunk eller legetøj for en stund. Han ville som sådan ikke gøre folk fortræd permanent - men at lege lidt med dem for underholdningens skyld ville ikke gøre ham noget. Han er stor fan af natten, en af grundende til det er selvfølgelig at solen ikke skinner om natten og han kan gå frit som han lyster. Men også stjernene fascinere ham mere end hvad godt er. Han samler desuden på sten, specielle sten - hans samling er ikke stor men det er fordi han er kritisk og kun ønsker de rigtige sten i sin samling.
Han kan udadtil virke en smule stille og genert, til tider naiv. Men det er han i virkeligheden ikke. For det meste er det bare fordi han ikke gider virke til andet. Folk skal ikke tro han ved en masse, han finder det morsomt at få folk til at tro de kan bilde ham en masse ind.
Han er ikke typend er har en masse venner, men hvis han finder nogen der er ham interessante vil han med glæde lukke dem ind i sit liv og overfor dem er han en venlig og rar person som vil gøre alt i hans magt for at være der og beskytte dem han holder af. Det sker dog ikke særlig tit at han finder nogen der fortjener sådan en plads i hans liv. Måske også fordi han er en smule bange for at binde sig til folk som forsvinder efter en stund. Han har oplevet tab, selvfølgelig ikke ligeså meget som så mange andre men de har været der.
Stærke sider: Charme, Hurtighed, Han kan skubbe ting til siden og være mere eller mindre ligeglad.
Svage sider: Sollys, Det ukendte, Han er enormt glemsom. Han har desuden til tider svært ved at styre sit temperemant hvis folk formår at trykke på de rigtige knapper.

Baggrundshistorie

Kakabel er født i Medanien, eneste søn i en velhavende familie. Hans barndom var fuld af oplevelser, luksus og venskabelige ansigter. Han levede egentlig en ganske fin barndom og arbejde med sin far i hans bagerbutik. Det var først da Kakabel blev 19 at tingene begyndte at gå skævt og indenfor 2 år var der en skilmisse mellem hans forældre på grund af en affære hans moder havde med en anden mand i byen. Kakabel var rasende på sin mor over at have svigtet ham og hans far. Hun valgte dog alligevel at rejse. Gik ombord på et skib og sejlede væk. Der gik 2 år før alt blev vendt endnu mere op og ned og Kakabel mødte en mystisk kvinde på sin tur i Mørkets skov. Han ledte efter månesten, hvilket lige præcis den aften havde været et dårligt valg og den fremmede han havde mødt gjorde en ende på hans dødelige liv. Hvad der helt præcis skete havde han ingen erindringer om. Det første syn han husker fra dagende efter hændelsen var et blodigt et af slagsen.
Efter at have været faret en smule vild i Mørkets skov, fandt han endelig vejen hjem. Hvor endnu et forfærdeligt syn mødte ham. Hans mor var vendt hjem og for hende på et skidt tidspunkt. Der gik ikke mange øjeblikke før hun også faldt død fra hans arme, drænet for blod. Hans far havde for længst pakket sin kuffert og rejst bort. Så langt at Kakabel stadig idag ikke har set ham.
Det tog Kakabel en del år at finde ud af hvad der helt præcis var sket med ham. Men som tiden gik vænnede han sig mere til det og faldt i et med natten, accepterede at sådan var det nu det skulle være, fandt ud af sin styrke og dyrkede den længe for at lære det hele helt at kende, fandt ud af at han kunne slette hukommelsen ved folk ved en simpel øjenkontakt, dette har dog været noget af en udfordring at få til at fungere helt som han ville, stadig ikke en perfekt evne men han arbejder på det og kan allerede nu få folk til at glemme at have mødt ham eller hvad han har gjort i deres selskab. Han slog sig ned i Tusmørkedalen og har levet der lige siden, holdt hovedet lavt og ikke gjort det store ud af så meget - ikke vækket opsigt. Han har dog stadig udnyttet nætterne til at rejse og besøge resten af landet og slukket sin tørst i måneskinnet. Hvor penge punge fra folk han har haft fingrene i har givet ham tag over hovedet.

Familie:
Mor - Widara - Døde som 63 årig. (se baggrundshistorie)
Far - Alfred - Død/Forsvundet - Årsag ukendt.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 4