Belphegor AcediaeBelphegor Acediae
Krystalisianer

Sand Neutral
Race: Dæmon
Alder: 1343

Status: Arkiveret
Godkendt: 12.08.2015
Antal posts: 182
Skaber: Tower

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Belphegor Acediae
Kaldet: Belphegor, Acedia, Dovenskab
Køn: Mand
Alder: 1343
Fødselsdag: 2. Februar
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Belphegor beder sjældent, men hvis han gør er det til Chance for godt held.
Erhverv: Lejesvend/altmuligt-mand
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 183 cm
Vægt: 82 kg
Ud over de permanente poser under øjnene og det rodede hår, er det egentlig svært at pege på nogen identificerende træk når det angår Belphegor. Han ligner en mand i 30'erne med en lidt bred næse, et lidt rektangulært hoved, lidt langt hår og lidt buskede øjenbryn – men tilsammen danner det en helhed der er så middelmådig at det umuligt kan være et tilfælde. Han er typen som man på en gang ikke kan huske at have mødt før og samtidig har deja vu når man betragter; en tilfældig forbipasserende; en figur i baggrunden af et maleri. Hans krop demonstrerer ingen ekstrem styrke, ejheller hans øjne kløgt men på trods af sin gennemsnitlige højde, kan han sagtens være intimiderende hvis det er krævet.

Magi

Magisk evne (1): Drømmevandringer – Når Belphegor sover kan han udforske det astrale plan. Han kan kommunikere med andre uden afstandsmæssige begrænsninger, så længe de også sover. Når han først har skabt kontakt, har han typisk stor kontrol over vedkommendes drøm, dette har umiddelbart ingen fysisk effekt, men Belphegor kan drive det til et punkt hvor han kan holde en eller (teoretisk set) flere fanget i en drømmeverden, så længe han selv forbliver uforstyrret sovende.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Energidræn – Belphegor kan dræne energi fra sine omgivelser. På laveste niveau kan de medføre træthed i ofret, men med sit sjældne engagement kan han sågar dræne andre former for energi: eksempelvis magi, varme, lys. I praksis betyder det at han kan fryse vand til is, men ikke kontrollere det; han er en smule resistent overfor magi, men det er på bekostning af hans egen udholdenhed; endelig kan han gør rummet mørkere, men på ingen måde styre skyggerne.

Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Belphegor kan let virke ugidelig. Det er han egentligt også. På grund af hans afstamning er han klart mest komfortabel i søvnen, men modsat sine forældre føler han ingen stor drift til at sprede denne træthed til andre. Han er ikke specielt engageret i krigen mellem lyset og mørket og lader ikke sin race diktere sit tilhørsforhold, men tager tjeneste hvor det er der. Han har for længst indset at siden han stadig har jordlige behov er han afhængig af at arbejde – og i den forbindelse at effektivitet er den ypperste form for dovenskab, men er ikke sky for at brokke sig imens. Afhængig af hvor i hans døgnrytme man fanger ham kan han være alt fra munter til irritabel, men medmindre han er betalt for det, er han aldrig direkte fjendsk.
Stærke sider: Overfladig kundskaber indenfor en enorm mængde emner og fag, meget effektiv.
Svage sider: Behøver virkelig meget søvn, har ingen discipliner decideret mestret.

Baggrundshistorie

Måske meget passende begyndte Belphegors liv med en voldtægt. Han fader var relativt højrangeret dæmon: en dødssynd, delansvarlig for at korruptere menneskene og svække lyset. Hans mor på den anden side var en gemen mare, ansvarlig for intet andet end ubehag om natten. Belphegor ved ikke hvad hun håbede, da hun den nat sneg sig ind og voldtog den sovende synd, måske at et barn med Acedia ville hæve hendes egen rang. Uanset hvad forestiller han sig ikke at det kunne have været særlig svært, hans far sov tungt mens Morphea red ham.
Den plan fungerede naturligvis ikke og den forviste mare fødte Belphegor en forfrossen februar i en forladt lade. De første mange år voksede han som et almindeligt barn; de rejste fra by til by, men i en alder af 10 erklærede hans mor at hun ikke magtede ham længere og forlod ham.
Resten af hans barndom var ikke nem, men heller ikke særlig bemærkelsesværdig. Årene gik og han rejste rundt og fandt arbejde hvor han kunne finde det. Han havde ingen kvaler om han var garver, natmand eller hyret morder, men en dag kom han forbi en gård besat af dæmoner og iblandt dem var en mand han straks genkendte som sin far. Det ville måske være meget rørende hvis de havde genforenet tårefuldt, men Belphegor sagde ingen ord til den gamle, selv ikke som han den aften lukkede hænderne om hans hals og klemte til. Titlen som Dødssynd for dovenskab tog han, men resten af arven (især den forpligtende del) fik lov til at rådne med liget.

Barndomshjem: Her og der

Familie: Far: Acedia – Dæmon og dødssynden for dovenskab, død.
Mor: Morphea - Mare
Nuværende levested:

Andet

PB: Dylan Moran

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 6
Kampteknik: 6
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 6
Intelligens: 6
Kreativitet: 5
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 6

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat