Ibn al Ghul

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 11.08.2015

Antal posts: 13

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ibn al Ghul
Kaldet: Blade
Køn: Mand
Alder: 2546
Fødselsdag: 21/12 2000 f.Kt
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: -
Erhverv: Arving til Dead Shadows
Nuværende levested: Omrejsende - Dead Shadows, men ellers rundt omkring i krystallandet
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 183 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Rød
Hårfarve: -
Hårstil: -
Øjenfarve: Hvid
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Rødt leder ligne tøj
Ar, permanente skader, el.lign.:-
Særlige kendetegn: Hans røde udsende og hvide øjne

Magi

Magisk evne (1): Regenerering: Ibn al Ghul har evnen til, at regenerere de sår han skulle gå hen at få i kamp eller ved uheld. Han healer meget hurtigt et stiksår på få sekunder og større brandskader på få minutter. En brækket knogle skal først sættes på plads, før den healer og hvis bruddet er slemt nok kan det tag længere tid alt fra timer til dage indre organer kræver ro hvis healingen skal kunne begynde det kræver ro i flere dage hvor han nærmest ikke rigtig kan lave andet ind at gå rundt dvs. Ingen kamp eller hore.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Mentalist: Ibn al Ghul evne gør, at han i samme sekund nogen forsøger at læse hans tanker eller påvirke hans tanker, vil opdage det og kan vælge enten, 1. at lade personen indtage og læse hvad end han tænker på, 2. at manipulere med hvad aflæseren vil forsøge at se eller påvirke, således at det vil komme ud til Ibn al Ghul egen fordel, eller 3. Hvor hans tanker er i total lockdown. Hvilket betyder at de ikke kan læses eller påvirkes på nogen mulig måde. Dog skal det siges at han ikke kan læse deres tanker eller noget liggende og hvis hans modstander er en der mester evne at læse/trænge ind i folks sind, så vil personen have en lille mulighed for at få lidt ud af ham.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter:
- Ubevæbnet kampteknikker
- Charmerende.
- Akrobatisk.
- Parkour.
- Sværd kamp.
- Distrahere.

Svagheder:
- Siger aldrig nej til en udfordringen.
- Alt for overmodig.
- Hans flabethed som altid gir ham problemer.
- Andre kvinde dæmoner.

Interesser: At more sig, Kvinder, sig selv.
Drømme/ønsker: Ibn al Ghul er ikke typen der drømmer.
Elsker: Kvinder, sjov og ballade og sig selv.
Hader: Det gode og det onde, hader folk der tror de er noget.
Helhedsindtryk af personlighed: Ibn al Ghul virker meget som om han er barnlig, men det er mest af alt på grund af kedsomhed og for at have det sjovt, han kan virke meget arrogant hvilke han faktisk også er. For ham er hverdag som en leg for ham og han tager ikke ret meget seriøst, og det ville for mange nok være irriterende. Ibn al Ghul er mental ustabilitet og det kan både være skidt men samtidig også være en fordel for ham, det gør at man ikke på nogen måde ville kunne regne ham ud og heller ikke regne hans kampteknik ud. Men Ibn al Ghul nævnt med 3 ord er 1. Arrogant 2. Legesyg 3. Mentalt forstyrret.

Baggrundshistorie

Barndom: Ibn al Ghul blev for flere tusind år siden født ind i en klan af dæmoner: Dead Shadows. det var en meget lukkede og meget kompakt klan som havde de nødvendige ting for at opleve en krig, som var under opsejling lederen af denne klan Ra's al Ghul, tog sig af Ibn al Gul som var han hans søn og lærte ham de kamp tekniker som han selv mestrede, men Ibn al Ghul var ikke helt normalt han var mentalt forstyrret oppe i hans hoved og det gjorde at man ikke bare kunne fortælle ham hvilken form for kamp teknik han skulle bruge for det Ibn al Ghul var bedst var at improviser, og det gjorde at han nærmest blev umulig at vinder over i en duel 1 mod 1, og det i sig selv vægtede mig hos Ra's al Ghul. så det han gjord var gør Ibn al Ghul arving til hans trone når han en dag ikke var der mere, så Ibn al Ghul blev nærmest Ra's al Ghul søn selvom de på ingen måde var i familie.
Fortid frem til nu: Ibn al Ghul stod side om side med Ra's al Ghul lige siden han blev en del af klane og han har altid gjord det han havde fået til opgave af ham, han er blevet trænet og trænet igennem mange tusind år, og stadigvæk er han aldrig blevet besejret i en kamp 1 mod 1, hans fortrukken våben er to katana som er han blevet oplært i at bruge også, alt den træning er stået på imens Kzar Mora riget var blevet skabt og nærmest lukket ned, men det har ikke påvirket Dead Shadows klanen de har selv meldt ud til dæmonerne af Kzar Mora at de ville passe sig selv, og alle der blandede sig i deres måde at håndtere tingene på, vil blive slagtet på stedet.
Dead Shadows har vokset sig større og større igennem de mange år, og det har mest af alt være takket af Ibn al Ghul evne til at vinde over hans modstander når det galte. Ibn al Ghul er arving til tronen i Dead Shadows og dem der ikke kender til klanen vil vide at alle dæmoner som er i den klan, går rundt med en form for symbol på kroppen af et dæmon hoved.

Værste minde: Ikke oplevet kærlighed
Bedste minde: Hans møde med klanen Dead Shadows
Barndomshjem: Dead Shadows (klanen)

Familie: Ikke nogen han ved af men han ser Ra's al GHul som hans far

Andet

Katanaer beskrivelse: Hans to sværd er lavet af to forskellige salgs stoffer wurtzite bornitrid, der er ca. 18 pct. hårdere end diamant, kan vise sig nyttigt. Stoffet er nemlig ikke blot hårdere, det er også stabil ved langt højere temperaturer end diamant. det andet stof er mineralet lonsdaleite, der også kaldes sekskantet diamant – er, lige som diamanter, fremstillet af kulstofatomer, men her er atomerne anbragt i en anden form.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Lux , Alianne_
Lige nu: 3 | I dag: 6