Dalán HandrinsonDalán Handrinson
Historiefortæller og verdensmand

Kaotisk God
Race: Dværg
Alder: 48

Status: Aktiv
Godkendt: 03.03.2015
Antal posts: 224
Skaber: Dragonflower

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Dalán Hadrinson
Kaldet: Dal i det ganske land og Baby-fjæs, Stub, Barnerøv eller Frøken derhjemme.
Køn: Mand
Alder: 48
Fødselsdag: 11. august
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Haldis (Aldrios)
Erhverv: Historiefortæller og verdensmand
Race: Dværg

Udseende

Højde: 155 cm
Vægt: 94 kg
Dal er til den høje side for en dværg, og mangler det store skæg og lange hår så karakteristisk for hans race. I stedet har han 3-dags-stubbe og en tilbageført frisure samlet i en lille høj hestehale. Frisuren gør ikke noget for at skjule hans begyndende høje tindinger. Han er dog lige så forfængelig som dværgen med det største skæg, og bærer adskillige smykker i godt håndværk.
Ligeledes er hans tøj flot og af god kvalitet, til tros for at han altid er på farten og derfor slider ret hårdt på det. Han læderjakke er tung og solid som kun dværgene kan lave dem. Hans skjorte derimod er let og vævet med intrikate mønstre i elvernes stil. Grundet Dals meget lidt elviske kropsbygning, står skjorten altid åben ned til midt på brystet, af den simple årsag at den ikke kan lukkes.

Magi

Magisk evne (1): Usynlighed. Dal kan gøre sig selv og ting på hans person usynlig, inklusiv andre folk. Dvs. han kan gøre sig selv, og en anden person der sidder på hans ryg usynlig, men ikke en person der står ved siden af ham. Hvis han står med en kasse i favnen, kan han gøre den usynlig med sig, men han kan ikke rører ved et hus og gøre det usynligt.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Magisk evne (2): Illusioner. Da Dal er begrænset af sine ringe magiske evner, kan han kun lave små illusioner, som f.eks. at få det til at se ud som om han har et stort skæg, eller få en håndfuld sten til at ligne krystaller. Dal skal kunne se det han ændre når han gør det, men derefter holder illusionen en lille times tid, uagtet om han er der eller ej. Dal bruger mest denne evne til at lave små effekter når han fortæller historier.
Dygtighed til at kontrollere evne: 5

Personlighed

Dal er en opportunist, og vil hellere gribe chancen nu og fortryde det senere, end lade den gå ham forbi. Hvad han mangler i fysisk styrke og magiske evner, gør han op for i charme, selvtillid og personlighed.
Dal kender sine begrænsning, han vælger bare oftest at udfordre dem, hvilket gør at han tit ender ude hvor han ikke kan bunde.
Hans store passion ligger ikke ved ham selv, men ved andre, hvilket har drevet ham til at starte et temmelig ambitiøst projekt. Han vil nedfælde historier fra Krystallandets største personligheder og samle dem i en Saga til de kommende generationer.
Stærke sider: Selvsikker, viljestærk, optimistisk
Svage sider: Forfængelig, impulsiv, dumdristig

Baggrundshistorie

Dal første tydelige mindre fra hans barndom stammer fra en sen aften hvor hans storebror stolt viste sine første skæghår frem. Dal husker ikke at have fundet dem synderligt imponerende, og ville derfor vise hvordan det skulle gøres. Således gik han dagen efter op til sin familie med et imponerende fuldskæg. Efter de første sekunders chok gik det hurtigt op for familien at skægget var en illusion, og drillede Dal over hans jalousi for broderens skæg. Dengang havde Dal været sur over at de kunne misforstå hans intentioner så groft, men med årene blev det en joke de alle kunne le af sammen, en joke der kun blev forstærket da han senere i livet vendte hjem fra sin lange rejse glatbarberet.

Rejsen var Dals første rigtige eventyr udenfor familiens skød, og det var også på denne rejse han mødte Bianca. Sammen oplevede de mange fantastiske eventyr og stunder som Dal aldrig ville glemme igen, og Bianca holdte for altid en helt særlig plads i hans hjerte.
Rejsen tog Dal til hovedstaden, hvor han mødte folk af alle racer, overbevisninger og lag og hvor hans passion for deres historier først spirede. Han sugede til sig af kulturer og adopterede sågar en ting eller to fra både menneskernes og elvernes modeverden.

Dal vendte tilbage til sin familie med mindre skæg end da han var taget afsted, men havde svært ved at finde sig ordentligt tilpas blandt dværgene. Det var som om Dragorn var skrumpet mens han havde været væk, og slet ikke kunne rumme ham længere!
Så Dal drog ud igen for at opleve verden og de folk der kaldte den deres hjem, og skønt han stak næsen hjem forbi fra tid til anden, så han sig aldrig tilbage.

Barndomshjem: Dragorn

Familie: Faderen Hadrin, moderen Gwindir samt et hav af brødre og søstre.

Nuværende levested:

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 4
Kampteknik: 4
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 7
Intelligens: 7
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 8
Chakra: 2

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat