Beon BeranhameBeon Beranhame
Spion af Mørket

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 30

Status: Aktiv
Godkendt: 27.02.2015
Antal posts: 239
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Beon Farman Beranhame
Kaldet: Beon, Beranhame
Køn: Mand
Alder: 30
Fødselsdag: 1. Juli 1989 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Zerafina og Nalish'ra
Erhverv: Mørkets hær - spion
Race: Menneske

Udseende

Højde: 183 cm
Vægt: 82 kg
Hudfarve: Ganske naturlig glød. Skifter i solbrændt hed alt efter hvor hans arbejde er foregået.
Hårfarve: Mørkebrunt
Hårstil: Bølget, lidt længere end skulderlangt hår, som normaltvis er sat i en løs hestehale, eller bare sidder løst.
Øjenfarve: Lyseblå og meget kraftige i farven
Kropsbygning: Normalbygning. hans krop er trænet, men i naturlig mængde
Hverdagstøj: Beons hverdagstøj er meget skiftende! Dette er tydeligt afhængigt af hvor i krystallandet han befinder sig og hvilket job han er på. Dette høre med til hans arbejde at klæde sig efter hvad han forsøger at overbevise folk efter hvad han er. Beon er sjældent klædt som værerne en rigmand, men går mere i sløset tøj som kunne tyde på at han var en rejsende. Iblandt mørkets krigere er han dog klædt i det mere traditionelle tøj. Beon er mere til løstsiddende tøj.
Ar, permanente skader, el.lign.: Beons næse afsløre at han gentagende gange har været heldig at brække den. Dette plejer han at slå væk med at være almindelig slåskampe som barn. Det er efterhånden mere ved at være en arbejdsskade hver gang han får generet de forkerte mennesker med en velplaceret fornærmelse.
Efter en pludselig og uvelkommen forvandling der gjorde han fik englevinger har Beon nu en ryg der er fuldstændig dækket ind i lange dybe ar fra da de store hvide vinger skulle fjernes.. trods magien der skulle holde vingerne på ham for længst er udløbet får manden stadig fantomsmerter.
Særlige kendetegn: Hans helt igennem lyseblå øjne plejer at være et blikfang, ellers går Beon, heldigvis, utrolig nemt i et med mængden. han er ikke særlig iøjefaldende.

Magi

Magisk evne (1): Mentalist. Beons evne gør, at han, i samme sekund nogen forsøger at læse hans tanker eller påvirke hans tanker, vil opdage det og kan vælge enten, 1. at lade personen indtage og læse hvad end han tænker på, 2. at manipulere med hvad aflæseren vil forsøge at se eller påvirke, således at det vil komme ud til Beons egen fordel, eller 3. Hvor hans tanker er i total lockdown. Hvilket betyder at de ikke kan læses eller påvirkes på nogen mulig måde. Alt efter hvor træt og udkørt han er, påvirkes hans resistens overfor modstandernes angreb. Dette er også afhængig af deres styrke hvorvidt det kan lade sig gøre at trænge ind. Hvis han skal manipulere med hvad modstanderen læser, vil det kræve langt større koncentration og at han ikke er tænker på alt for mange forskellige ting (det vil sige, at hvis han er stresset og tankerne flyver, bliver det både svære at manipulere hvad der kan læses og om han kan lukke dem alle ned for modstanderen) Beon er IKKE i stand til at trænge ind i andres hoveder, læse deres tanker eller manipulere med deres tanker!!
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): forvandling - Beon har en, for omverden relativ ukendt evne, som han mestre, men sjældent benytre. Beon er i stand til at lave sig om til en stor ørneugle (eagle owl). En stor ugle med et bredt vingefang og som svæver lydløst rundt i natten. Han er ikke født med evnen, og den falder ham ikke helt naturligt altid. Han kan forvandle sig, når han vil, med med den minimale træning han har haft, kan det tage lang tid, både at forvandle sig tilbage eller frem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (3): Mørkets kriger kraften. Mørk skygge: Kan indhylle et område i dybt mørke, der ikke påvirker krigerens øjne. Krigeren kan også samle skygger omkring sin krop i et form for mørkt skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften ogderved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Personlighed

Talenter: løgner, manipulere, skuespil, at aflukke sit sind, intelligens og viden, sprog (Krystalliansk (Dialekt Nordkrystalliansk og Azurkrystalliansk), Elvisk (Lyder mest som Bjergelvisk), Orkisk til husbehov, Meget lidt Aquariansk og Sylvan. Kan læse Oldkrystalisiansk.), spionere, fake accenter, høflighed.
Svagheder: ensom, aflukket og privat, sin familie, alkohol, allergisk for katte. Knap så holdbar næse (som allerede har været brækket et par gange). Beon har en tendens til at fornærme folk hvis de irritere ham bare en smule, selvom dette kan gøres utrolig høfligt, er der ingen tvivl om at det er en fornærmelse der slynges afsted.
Interesser: Viden, bøger og sprog. Det er hvad der falder ham mest i interesse. Han læser op på sin lektie, og ved nok til overlevelse ligemeget hvilken mission han bliver sendt ud i, mere eller mindre.
Drømme/ønsker: At glæde og ære sin familie, officielt. Sandheden er at Beon føler han køre i tomgang og egentlig ikke har et mål at nå hen til.
Elsker: Godt selskab (selvom det sjældent sker, med mindre han er på arbejde, og der har han sjældent tid til at nyde det), hans arbejde, sin familie, efterårsmånederne.
Hader: politik, katte (allergi), sumpe, vinter (det er koldt og upraktisk), griskhed (som dværge har en tendens til at havde sig).
Helhedsindtryk af personlighed:
Beon er i virkeligheden en meget splittet personlighed. Hele hans opvækst og opdragelse har peget ham hen i den retning han nu befinder sig i. Han er oplært i at være spion helt fra barnsben og er et naturtalent, som aldrig har været dårlig til at følge med i træningen, ligemeget hvor krævende det har været af ham både fysisk og psykisk. Det sidste udholder Beon bedst. Det psykiske pres som evig og altid ligger på ham, som har gjort ham til en meget ensom mand igennem tiderne. Han er aldrig i stand til at tale om sit arbejde med nogen, da han altid er undercover og derfor intet kan afsløre. Dette pres har taget tid at vende sig til, men som alt andet bliver det en tilvendingssag.
Beon er hemmelighedsfuld, løgnagtig og ekseptionel dygtig til at skjule denne side af ham. Han fremstår som en ganske normal mand for andres øjne, men som falder nemt ind i mængden. Alt imens er han en god lytter, hvor han ligger skjul på den egentlige udspørgsel han kan føre samtidigmed og charmer sig ind på alle måder der er ham muligt, på den mest uspekulerede og snu måde. Alt imens han er i stand til at destancere sig fra de fleste folk han har arbejdet i nærheden af, og holdt dem væk fra hans personlige rum. Dette er alt i alt Beons professionelle side, som er den eneste der kommer frem for andre mennesker, med mindre et bånd knyttes med ham. Et bånd som han ikke har haft siden sin fætters død. Beon er nysgerrig og meget belæst mand. Han elsker at udforske nye ting og studere folkefærd, racer, klaner og hvordan de fungere med sammenspil imellem hinanden. Oveni det, er Beon en ubeskrivelig høflig og velopdraget mand. Selvom han har en tendens til at sende fornærmelser afsted på de mærkeligste tidspunkter, så er de altid høflige, med mindre man virkelig har ramt et ømt punkt.

Baggrundshistorie

Barndom:
Beon er opvokset i en rig familie, med massere af resourser og helt klare holdninger om livet. Nok er han opvokset i Medanien, et område som mest af alt ånder fred og idyl, men på den store isolerede herregård var det ikke fred og idyl der fyldte hverdagen. Det mest kærlige som Beon nogensinde har mærket, var sin mor. En kvinde, som tråds sine ekstreme overtro, var en varm og kærlig mor overfor sin eneste søn, som altid har anset hende for være noget af det vigtigste i sit liv. Hun lærte ham at være nysgerrig omkring viden og hvad der lå om i verden. Studere kort, læse og sporg. Hun lærte ham at tale elvisk i en ung alder, og dette falder ham derfor næsten lige så naturligt som almindelige krystalliansk gør.
Men så var der Beons far. En kold og distanceret mand, der dog så muligheder i sin søn. En spinkel knægt var han dengang, og syntes aldrig at være blevet en helt stor muskeltbundt, men han har altid været god til at falde i et med mængderne. Han udviste evne indenfor spionverden som faren introducerede ham for. En verden som Beon kun er valgt at blive i, for at ære sin familie. Beons far, er ikke en mand man taler imod. Alt dette skete fra barnsben, inden han overhovedet nåede at blive teenager, blev han konstant udsat for psykisk og magisk pres, for at styrke hans evne og sind, men høfligheden og den skjulte underdanighed, kom mere eller mindre af sig selv, som træningen fortsatte.

Fortid frem til nu:
I sine tidligere teenageår blev Beon medvirkende i sin fars arbejde. En måde hvorpå de kunne blande sig bedre ind, og faren kunne få oplysninger fra den yngre del af befolkningen. Beon var god, han var genial dygtig, men selvfølgelig lavede han fejl i ny og næ. Det var en del af oplæringen. Det var først som 18 årig at Beon syntes at der kom mening ind i hans liv.
Hans fars evige taler om mørkets storhed og magt havde sat sig ind i sindet på drengen. Drengen som nu var en ungvoksen knægt, der stadig delte sine fars idealer til fulde, fik muligheden for at joine ind i mørkets hær med sin fire år ældre fætter, som allerede havde været der. Han var blevet forfremmet til kriger, for ganske nyligt og kunne selv vælge sin væbner. Drengene havde haft et godt forhold fra barnsben, og havde tit stukket af i smug og stjålet æbler og blommer fra Tomlusses farm i sin tid. Derfor undrede det ikke mange at Jack valgte sin fætter som væbner.

I en alder af kun 21 måtte Beon se sit eget familiemedlem falde for kiles magt og dø. Han var død i kamp, præcis som han ønskede det, men Beon var knust. Det var alt han havde ud over sine forældre, og kun hans mor syntes at forstå ham, og hun var så langt væk fra ham. Beon fordybede sig i arbejde, og blev hurtigt kriger, med det egentlige formål at være spion for mørket. Et job som han var direkte perfektionist i. Opgaverne blev vigtigere og vigtigere, som tiden gik og Beon blev mere og mere kendt indefor mørkets rammer.

Den sidste opgave som Beon har begivet ham ud på, førte ham til Rubinien. En opgave på at tilegne mørket flere krigere, fra banderne i det varme sydland. I den periode lærte Beon endnu et sprog, nemlig at tale ork sproget. Dette er stadig gebrokkent, men hjalp ham ind i de mere tætte rammer blandt tyvepak og lejesoldaterne. Det lykkedes ikke at få mange med, men alligevel kom nogle bander med ham tilbage. Bander som så meningen med mørkets regime og hvilke fordele det kunne give dem. Nu hvor han er tilbage har han været i stilstand nogle måneder, mens han venter og træner til næste mission. En mission som han ved mørkets lord har haft i tankerne længe, men endnu ikke er nået Beons øre.

Et liv kan ændre sig hurtigt. Beon blev sat på en livsændrende mission af Mørkets Lord, der omhandlede at vinde tilliden hos en lysets kriger og infiltrere hovedstaden. Men arrene fra denne tid, har skåret sig ind i kød og sjæl, ved at han fik afskåret i den mest brutale manere, sine nyerhvervede englevinger - hvordan de kom, kan man takke en lille skabning med sine udseendsændrende krystaller. Lysets kriger, blev Glorianna - og missionen gik godt. Indtil menneskelige følelser blander sig ind. Hun var venlig, varmhjertet og så ham ikke som skum, og hendes familie var nøjagtig ligedan. Da sandhedens time kom, som Mørket angreb hovedstaden, fejlede han sin forpligtelse.
Herefter er det kun gået ned af bakke. Plagerne lagde sig som et tæppe over landet, og Beon kom i gæld til dæmonpigen Maralinda, for at overlege pestens racen. Men turde han tage hjem? Turde han vende tilbage til de som han havde forrådt?

At vende tilbage til mørket skulle vise sig også at tage sine kvaler i hans liv. Han fandt frem til Asha, halvorken som hans øje kun er blevet mere og mere varm imod. Han er tilbage i mørkets hær - halvhjertet, men tilbage. Og som straf, har mørkets lord nedkaldt en forbandelse over ham. En forbandelse som mange andre ville tage let på - uden at trække for meget på skulderen. Men for Beon er det et helvede. Han falder ikke længere i et med mængden, han er punktet for alles opmærksomhed i en forsamling - i hvert fald nok til at folk husker ham. For ikke at tale om smerten det medførte at få vinger pressende ud af den i forvejen arrede ryg, som knogler brækkede gennem kød og knogler. Helvedet er nedkaldt over ham, hvis han selv skal overdrive en smule.

Værste minde: Sin fætters død
Bedste minde: Når hans mor læste historier højt for ham som barn.
Barndomshjem: Medanien

Familie: Far: Ferman Beranhame
Mor: Louise Beranhame
Ingen søskende

fætteren: Jack Beranhame - død

Nuværende levested: Ved mørkets hær

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 5
Smidighed: 2
Fysisk udholdenhed: 7
Kløgt: 3
Intelligens: 8
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 10
Chakra: 7


I'm no man of honor, my guilt runs dark and deep
My Oaths betray each other 'till there's nothing let to keep


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat