Rinne Marewyn

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 17.12.2014

Antal posts: 79

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Rinne Marewyn
Kaldet: Rinne
Køn: Kvinde
Alder: 26
Fødselsdag: 2/12
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Ingen
Erhverv: Rinne rejser omkring, og hjælper den almindelige del af befolkningen (mod betaling) hvis de har problemer med adelen.
Nuværende levested: Omrejsende - Hun rejser konstant og har ikke noget fast sted hun bor.
Race: Halvelver

Udseende

Højde: 163 cm
Vægt: 57 kg
Hudfarve: Lys, men ofte solbrændt.
Hårfarve: Blondt
Hårstil: Rinnes hår går til lige over skulderne, og er altid skubbet tilbage, så hun ikke får det i øjnene. Enderne er noget flossede og ujævne, da hun selv skar det af da det blev for langt.
Øjenfarve: Grøn
Kropsbygning: Spinkel
Hverdagstøj: Hun går oftest i tøj lavet af blødt, smidigt stof, der stadig kan varme hende. Hun går altid med en lædervest for beskyttelse, og armbeskytter, så en forkert bevægelse med en bue ikke vil skade hende. Hun har fingerløse handsker for at beskytte dem mod kulde, men så hun stadig kan skyde.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et ar der løber op ad næsen, og andre småskræmmer rundt omkring.
Særlige kendetegn: Hendes ansigt er dækket af fregner, og så er der selvfølgelig også tatoveringen på hendes ansigt.

Magi

Magisk evne (1): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Rinne kan bevæge sig helt, eller næsten, lydløst, hvilket ikke er magi, men bare en færdighed. Hendes kompetence med en bue, og hurtige reflekser der er kommet af flere år med at jage griske aristokrater. Hun er også en udmærket tyv, og kunne være en god spion, hvis hun altså have tålmodigheden til det. Det hjælper at hun ser stort på loven, som hun mener er lavet af adelstanden for at kontrollere den menige befolkning. Fordi hun har rejst så meget, så har hun fået et solidt netværk af venner spredt ud over hele krystallandet; hvis de finder noget de ikke selv kan klare, så tilkalder de hende, og hun vil hjælpe.
Svagheder: Rinne er hurtig til at dømme folk, især hvis det er nobilitet. Alle der har magt er grådige i hendes bog. Hendes stædighed og sarkasme har det med at drive folk væk, mere af irritation end noget andet. Hun kan næsten virke barnlig nogen gange, omend et barn der kan skyde en pil afsted med dødbringende precision. Selvom hun kan snige sig gennem en bygning uden at blive opdaget, så er hun ikke noget strategisk geni; hun er meget spontan, og det er ikke svært at tirre hende, så meget at hun glemmer alt hvad hun har lært, og forvandler sig til en eksposition af vrede. Da Rinne endte på gaden som 9 årig, lærte hun aldrig at læse og skrive, og der var aldrig nogen der kunne lære hende det.
Interesser: Bueskydning, og alt hvad der hedder buer og knive. Hun er meget social, og man kan tit finde hende i selskab med fremmede hun møder på sine rejser. Hun elsker at have det sjovt, og hvis nogen rejser med hende i længere tid bliver det også klart: hun elsker practical jokes, og kan blive siddende længe og dele historier.
Drømme/ønsker: Rinne ved ikke rigtig hvad hun ønsker sig. Selvfølgelig at nobiliteten ville lade være med at stjæle fra, eller dræbe uskyldige mennesker. Men hun har ingen drømme for sig selv, hvilket også er grunden til hun rejser rundt for at finde ud af hvad hun faktisk gerne vil.
Elsker: Øl og god mad. At drikke sig fuld sammen med glade mennesker, og springe rundt i kroer og synge fuldemandssange. At tage hævn på de rige, og selvfølgelig betaligen der kommer deraf. Hun kan bruge mange aftner i den lokale kro med egnens bedste øl. Hun ryger tit på en smuk pibe, som hun stjal efter at have dræbt en jarl der ofte bortførte unge piger fra de nærliggende landsbyer.
Hader: Rige folk der tror de kan udnytte de fattige i samfundet. Hun er ikke særlig vild med andre elvere, da hun har hørt historier fra sin mor, og især ikke dem der behersker magi. Hun nærer faktisk mistro til alt hvad der har med magi at gøre; hun ved at når hun slipper en buestreng for at skyde, så vil momentummet af strengen få pilen til at flyve frem. Men med magi kan man ikke se årsagen, og man ved aldrig hvad der sker, og derfor holder hun sig helst fra magiudøvere. Hun er rædselsslagen for drager og ved det mindste rygte om drager, så smutter hun.
Helhedsindtryk af personlighed: Rinne er en meget stædig person. Hun ser verden i sort og hvid, og så er den ikke længere. Hun er social, men bliver kun set sammen med arbejdere, der -ifølge hende- er de eneste man kan stole på. Møder hun dog nogen som hun finder værdig, er hun meget social og elsker både øl og tobak i rigelige mængder. Hun er meget sarkastisk, og det kan være svært at snakke med hende om noget alvorligt, da hun nogen gange bare nægter at tage ting seriøst. Hun har slægtet sin far meget på, både at hun er lav i forhold til en elver, men også hendes væremåde. Hun kan ikke udøve magi, og er meget mistroisk overfor magiudøvere, og selvom hun elsker at være i skove, så er det i byen hun er vokset op, og det er der hun virkelig er i sit es.

Baggrundshistorie

Barndom: Valysa, Rinnes mor, levede i Elverly, indtil hun blev forelsket i et menneske, Fredric. Da hun blev gravid, forlod hun Elverly da hun vidste at lederen, Toorah, ikke tolererede halvelvere. Hun rejse med Fredric til Hovedstaden, hvor han arbejdede som smed. Der fødte hun Rinne, og i de første år levede de i relativt fred i byen. Fredric var langt fra rig, og Rinne voksede op på gaden, hvor hun lærte at bevæge sig lydløst, og hvordan man skulle stjæle uden at blive opdaget. Hun skød med bue og pil fra tagene af husene med hendes venner, hvor størstdelen var gadebørn. Frederic havde gennem årene samlet sig en betydelig gæld fra gambling. Han skyldte alle disse penge til en baron. Da han ikke kunne betale kom mænd og brækkede hand fingre, så det blev umuligt for ham at arbejde ved smedjen. Pludselig blev det Rinne der skulle skaffe mad på bordet, og det betød at hun blev nødt til at stjæle sig til det meste. Frederic døde da Rinne var 7, og det var til sidst bare hende og hendes mor, der brugte sine healingevner til at hjælpe hvor hun kunne, men det var ikke nok. Baronen krævede stadig betaling og det var mere end Rinne og Valysa kunne give. En af de ting baronen ville have var Rinnes mor, der efter mange års trængsler stadig var meget smuk. Da Rinne var 9 år forsvandt Valysa fra deres hjem. Rinne endte på gaden, og måtte bruge sine evner på at overleve. Baronen rejste fra Hovedstaden, og Rinne turde ikke følge efter ham og finde sin mor. Der gik flere år, og på Rinnes 18 års fødselsdag rejste hun fra Hovedstaden.
Fortid frem til nu: I noget tid flakkede Rinne bare rundt. Hun havde aldrig været uden for storbyen, og først var hun bare tilfreds med at rejse for sig selv. Hun kom til en landsby der var plaget af en herremand der tvang indbyggerne til at arbejde for ham, men de fik ingen løn. Rinne blev og hjalp et par uger, men det blev klart at der måtte gøres noget. Da Rinne altid havde været spontan, brød hun en nat ind til herremanden og dræbte ham. Hun vidste ikke hvad der ville ske, men i det mindste ville han ikke plage indbyggerne længere. De takkede hende med en smule mad og nogle få ravstykker.
Rinne rejste videre, men det tog ikke lang tid før hun fandt et andet sted der blev tyranniseret af en rig mand, der troede at hans penge kunne beskytte ham. Lidt efter lidt søgte hun efter steder hvor hun kunne hjælpe dem der ikke var stærke nok til at hjælpe sig selv.
Værste minde: Da hun kom hjem efter hendes mor var forsvundet eller blevet taget. Og at være for bange til at tage ud og lede efter hende.
Bedste minde: Da hun fandt ud af hvor taknemmelige landsbyen var, efter hun havde dræbt baronen.
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Hendes far Fredric som er død, og hendes mor Valysa som hun ikke ved om er levende eller død.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Elendig


name me mountain, name me sickening, name me
goddess almighty.
this is my home, i am daughter of fire and air.
i do not exist to make your day sunny. i will be ice storms
and tempests if i choose to be.
this is my home, i am daughter of water and earth
i do not exist to silently agree. i will be
the passion of thunder, the crack in mirrors,
a howl of fury.
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 0