AethelwulffAethelwulff
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 63

Status: Inaktiv
Godkendt: 01.06.2014
Antal posts: 27
Skaber: Lorgath

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Aethelwulff
Kaldet: Argos (andet ord for kæmpe), Bjørnen
Køn: Mand
Alder: 63
Fødselsdag: 23. Maj
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Nak’lar
Erhverv: Byvagtskaptajn
Race: Blandingsrace - Menneske og Trold
Uddybende om race: Halv bjergtrold, halv menneske

Udseende

Højde: 200 cm
Vægt: 90 kg
Hudfarve: Normal
Hårfarve: Brun
Hårstil: Kort i siderne, længere på toppen
Øjenfarve: Brun
Kropsbygning: Ret muskoløs, vildt høj og mere slank i det.
Hverdagstøj: Normalt vagtuniform, men ellers er han i meget afslappet tøj.
Ar, permanente skader, el.lign.:
Særlige kendetegn: Aethwlwulff er stadig ekstremt høj, men har fået feminine former efter hans forbandelse til at blive hunkøn.

Magi

Magisk evne (1): Troldeblod: Aethelwulff er halv trold og halvt menneske. Hans krop var derfor, fra fødsel, meget mærkeligt sat sammen og generne udviklede en magisk form for hurtig healingsprocess. Han ville stadig dø ved et stik i hjertet, eller hvis hans hoved blev hugget af, men mere eller mindre alt andet healer inden for sekunder. Naturligvis ikke store skader, som tabet af en kropsdel. Her skal der flere timer til, og knogler tager mindst nogle minutter.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Magisk evne (2): Ild-manipulation: Er opdaget senerehen i Aethelwulffs unge dage. Han kan med denne evne manipulere med, og skabe ild. Er det ild skabt fra ham selv, er det ej heller skadende på ham. Andre ild-resourcer virker præcis som ild burde virke, på ham. Han kan med denne evne, få meteorer til at komme ned fra himlen.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Personlighed

Talenter: Han er god til at tale højt, meget holdbar, dygtig med både økser og sværd.
Svagheder: Ikke helt så god bogligt, holder sig fra avanceret sprog, har en let trang til, at slå på ting, er rædselsslagen for ekstrem kulde og så er han meget dårlig til at holde sit temperament i skak i kamp.
Interesser: Aethelwulff er meget interesseret i, at der holdes ro i byerne og at loven opretholdes. Og så er han meget interesseret i, at det er ham der opretholder den lov. Derudover vækker andre kulturer også megen interesse i halvtrolden. Han kan godt lide at få viden om andre racer og finder andre dele af landet yderst interessant.
Drømme/ønsker: Han har ikke nogen meget store drømme. Han har det ganske fint, hvor han er nu.
Elsker: Øl, god mad, kvinder, lov og orden, kroer.
Hader: Uorden, lovovertrædelser, kedsomhed, arrogance og når folk er i nød.
Helhedsindtryk af personlighed: Aethelwulff er en lidt sær personlighed. Han er meget venlig og varm, når man først møder ham og virker generelt som en usandsynligt dygtig leder. Man får bare følelsen af, at denne kæmpe kun er til, for at have det hyggeligt og sprede hyggen til andre. Han kan virke intimmiderende med højden og den ekstreme muskelmængde på hans krop, men når han smiler, er der ingen tvivl om, at denne mand ikke er sat på jorden for at være et ondt individ.
Er han først ude på slagmarken, så er dette noget helt andet. Han forvandler sig til noget andet. Noget voldsomt og lettere dyrisk. Han tæsker folk, og har intet imod at bruge beskidte tricks, så længe det for ham til at vinde, og så er hans brøl ikke ét man har lyst til, at være vidne til. Ganske enkelt, holder han de to personager fra hinanden og forsøger så vidt som muligt at være flink når han ikke slås. Oftest er det fordi hans temperament løber af med ham, at han begynder at gå berserk.

Baggrundshistorie

Barndom: Aethelwulff blev født som en monstrøsitet, ifølge mange folk. Han var et afkom af menneske, og trold. Hans moder var en bjergtrold og hans fader var en komplet gal nordmand. Arnwulff havde haft en mærkelig idé om, at skulle have sex med en bjergtrold, hvilket måske nær havde taget livet af ham, men det gjorde ham intet, fordi han netop var komplet gal i hovedet. Til at begynde med, var Hjalta dog god mod sit barn om end på en lidt idiotisk manér. Senerehen blev kæmpen enig med sig selv om, at Aethelwulff godt kunne klare sig selv, så hun gik uden for grotterne i bjergene og efterlod sin unge, der en dag efter blev samlet op, af en tilfældig forbipasserende, der egentlig boede i Medanien. Han var læge og tog hurtigt ungen til sig, og som Aethelwulff voksede op, blev han sat i arbejde af sin ”fader”. Han gjorde det hårde slæb med glæde, men som han blev ældre, gik det op for ham, at det ikke var nok at vær en læges assistent.

Fortid frem til nu: Dette var epoken for en ny tid i Aethelwulffs nye liv. Han var voksen nu, og drog ud på stien, til at starte med som bonde, men endte i en lejesvendsgruppe, hvor han hurtigt fik stukket en stor økse i hånden. Her tjente han sit brød, til han for tre år siden hørte om de forfærdelige hændelser med lyset og mørket. Mørket havde taget magten og ville få alt og alle andre til at underkaste sig. Aethelwulff gik hurtigt til de normale fodsoldater og spurgte om han kunne være med til krigen. Han blev hurtigt taget ind grundet sin størrelse, og det skulle den deling han var med i, blive meget glade for, senere, for halvkæmpen healede usandsynligt hurtigt, og kæmpede med så stor iver, at han blev kendt som bjørnen blandt mangt og mange soldater.
Da lyset tog magten på ny, valgte Aethelwulff at blive en del af byvagten. Han gjorde et meget godt stykke arbejde, men da nyhederne omkring hans mod i krigen, nåede folkets og ikke mindst lysets dronnings ører, blev han hurtigt udkaldt byvagtskaptajn. Skønt han ikke er nogen klog mand, tog han med glæde imod titlen og sit nye arbejde. Han har ikke været på sin post længe, men det har da sin virkning, at folk er begyndt at indse, at byvagten ikke bare er små, uduelige drikkedåser.
Værste minde: Han fik en meget grim skade i krigen; Et sværdstik, der hakkede sig hele vejen ned igennem skulderen. Smerten var forfærdelig, og såret tog længere tid om at heale end andre skader, så dette er klart hans værste minde.
Bedste minde: Hele sin fredelige barndom hos lægen i Medanien.
Barndomshjem: Bjergene i Tusmørkedalen
Levested i øjeblikket: Hovedstaden

Familie: Mor: Hjalta (bjergtrold)
Far: Arnwulff (Menneske)
Nuværende levested: Dianthos

Andet

Er underlagt kønskiftforbandelsen

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 9
Kampteknik: 8
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 10
Kløgt: 6
Intelligens: 4
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5


Aethelwulff - Byvagtskaptajn

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat