William ThurstonWilliam Thurston
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 27

Status: Aktiv
Godkendt: 01.05.2014
Antal posts: 107
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Lord William Benjamin Thurston
Kaldet: Will
Køn: Mand
Alder: 27
Fødselsdag: 23. december 1991 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Lysets Dronning
Erhverv: Adelig (mere eller mindre arbejdsløs, da han dovner den pænt meget af)
Race: Menneske

Udseende

Højde: 180 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Lys, bliver dog nemt solbrændt, men det er ikke en voldsomt brun farve han får sig, bare en gylden glød.
Hårfarve: Brunt
Hårstil: går ham til skulderne. Det er pænt redt og vasket hele tiden. Det har let bølger, men er ellers fladt.
Øjenfarve: Mørkebrune, stræber sig nærmest til sorte, men man kan godt fornemme den brune farve.
Kropsbygning: Han er ikke det største muskelbundt på markedet! Men han er trænet, og har markerede muskler, selvom det ikke er overdreven.
Hverdagstøj: på grund af Wills velstand, har han pænt tøj, som altid er rent og elegant. Eller, sådan forholder det sig for det meste. Man kan godt se at han ikke er i mangel af penge, men når han ellers normalt er ude og drive den af, med at være i byen og bare drive rundt for sig selv, så er hans tøj mindre fint, og kan godt være en smule slidt. Hovedsageligt bærer han et par bukser, en skjorte og en form for jakke udenover, hvis vejret er for koldt til blot skjorten. Han bærer dertil et tykt læderbælte om livet, hvor hans sværd ligeledes er sat fast.
Ar, permanente skader, el.lign.: Har et langt hvidt ar ned af brystkassen, fra en træningsskade, fra da han var ung teenager.
Særlige kendetegn: Det lidt mere fine tøj og de næsten sorte øjne. Ellers er han ikke vanvittig iøjefaldende.

Magi

Magisk evne (1): Teleporter. Will kan teleportere sig fra et sted til et andet. Dette er en ganske veludviklet evne, som gør ham i stand til at teleportere sig over flere kilometer, så frem han var været på den valgte position før. Han kan ikke teleportere sig til ukendte steder, i hvert fald ikke uden at det er en stor fare for ham, og generelt tømmer ham for energi. Han kan teleportere sig højest 10 km, hvilket dræner ham meget for energi. Han er i stand til at tage op til 2 ekstra personer med sig, når han teleportere. Det reducere dog kilometer længden med minimum 2 per person. Hvilket vil sige at hvis han tager to ekstra personer med sig, kan han kun få dem højest 6 km væk fra stedet, 8 hvis han kun har en med sig.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): ukendt
Dygtighed til at kontrollere evne: 0

Personlighed

Talenter: Sværdkamp, teleportere, havde kontrol over en situation og holde hovedet koldt, charmerende.
Svagheder: Forventningerne (Alle de forventninger som er til ham), Beskytter (hvilket kan bringe ham selv i fare), Dumdristig, hans familie.
Interesser: udforske områder, møde nye personer, slappe af, sværdkamp, at ride
Drømme/ønsker: Will ønsker at føle han høre til. Han føler sig meget anderledes end sine brødre, og derved også at han ikke høre til i sin egen familie. Han ønsker, mere end noget andet at havde et vigtigt formål og stedet han hører til.
Elsker: Frihed, at være sig selv, drive den af, feste, hygge sig, møde nye mennesker, at gøre præcis hvad der passer ham, at rejse rundt
Hader: At folk bestemmer over ham, at være hjælpeløs, hvad der forventes af ham som adelig, at være adelig helt generelt, ensomhed, pligter, at se mishandling af andre
Helhedsindtryk af personlighed: William er en typisk drengerøv. Han elsker at fare rundt og leve livet i nuet, og ikke så meget tænke på fremtiden. Han er altid glad, udadvendt og humoristisk. Noget som har bragt ham en del problemer i hjemmet, men mange venner ude i byen. Han er et socialt menneske, helt ind til knoglerne! Med fjollethed og trang til at springe ud af familiens rammer, som tydeligt giver ham et helt specielt præg. Ikke ligefrem en adelig attitude. Men når det er sagt, er Will også en varmhjertet, kærlig og venlig person. Han lever helst efter egne regler og vilkår, men han er ikke blind for at hjælpe folk der har behov for det. Han har et ærefyldt sind og et beskyttergen uden lige. Så selvom han er tydeligt præget af humor, ballade og trang til at strejfe, er han også alvorlig når det er nødvendigt. Han er faktisk direkte ubehagelig bekendtskab hvis man har gjort ham vred. Men folk ved også, at han kun er det, i nødvendige situationer. Når først han er sur, ved folk godt at man skal tage en forsvarlig sikkerhedsafstand. William vil kæmpe og dø for det han elsker, og det vil man aldrig kunne så tvivl i.

Baggrundshistorie

Barndom: William har ikke lidt nogen nød, som barn. Han led ikke nogen nød, som man normalvis ser hos andre børn. Han har haft alt det han havde behov for. Mad, tøj, oplæring i at læse og skrive, mulighed for at lære sværdkunst, samt havde sin egen hest, og andre goder, som normalvis ikke tilfalder alle børn. Men der var en hage, hvis han selv skulle sige det. Will er den yngste, ud af en søskendeflok på i alt 5 børn. Han er fem år yngre, end sin yngste storebror, og var en tydelig efternøgler. Han var sin mors kæreste barn, fordi den yngste altid har et helt speciel plads i moderens hjerte. Hos sin far, var han blot en ulydig knøs med alt for meget krudt i røven, og al for lidt forstand på at indordne sig. Men alt i alt, har barndommen ikke været forfærdelig. Han lærte sværdkamp som ganske ung, og havde en ret stor kærlighed til sin magiske evne, hvor han uden problemer kunne drive sine ældre brødre til vanvid! At teleportere sig rundt og derved forvirrer dem godt og grundigt. Jo, det havde knægten det nået så sjovt med.
Det var mere alle de mange regler. Regler om, at man skulle sidde sådan, man skulle spise sådan. Husk at tiltale alle adelige med De og Dem, kys altid kvindens hånd som goddag og så videre ud af landevejen. William var ved at blive skør oven i bøtten af det! Og alt dette, skulle man lærer som blot lille dreng! En lille dreng, der langt hellere ville ud på dragejagt, udkæmpe krige og være sig selv, end han ville sidde til kedelige middage med adelsmænd og altid være pæn og ren.
Fortid frem til nu: Sådan fortsatte knægtens barndom ud i en uendelighed, med regler og fine selskaber, som han alle forsøgte at flygte fra! Regler blev brudt, William fik skæld ud. Han stak af fra fester og gjorde mere eller mindre hvad der passede ham. Og grunden til han kunne, var at hans elskede mor, stadig havde et blødt punkt for sin yngste dreng. Men som 16 årig klappede fælden. Williams far havde fået nok, da knægten stak af ud på en længere rejse på nogle måneder, uden at fortælle noget derhjemme. Han bestemte sig for en morgen, at han og hesten Phillip, skulle ud på en længere rejse, og så tog han afsted! Han nåede forbi Medanien, og helt hen til kanten af Elverly, da hans fars udsendinge fandt frem til ham. Herefter blev knægten hevet hjem til en røvfuld af råben og skrigen, som han aldrig havde prøvet før. Hvordan kunne de blive så sure? Han var jo i velfungerende orden! Han ville bare ud på eventyr, men det var ikke acceptabelt. End ikke for den yngste af drengene.
William er nu 23 år gammel, og selvom han er voksen af udseende, og hans personlighed også har taget nogle voksne egenskaber til sig, er han stadig ikke klar til at være den perfekte og lydige knægt, som hans forældre ville havde. Han dovner den stadig af fra pligterne, tager ud i byen og mødes med vennerne. Han er ved at være ret kendt på kroerne rundt om i hovedstaden, og det har han tænkt sig at fortsætte med, selvom hans mor har fået andre planer. Sindssyge planer, hvis man spørge ungkarlen her!
Hun forlagte at han snart skulle forloves, og der var massere af unge kvinder til at ville modtage hans hånd, eller rettere kaste sig selv i favnen på ham. William var ikke fan. Han fandt hans mors udvalgte noget så kedelige! Adelige, var og blev kedelige. De fleste af dem i hvert fald, og de som hans mor fandt værdige, var så langt fra hvad William nogensinde ville søge i en kvinde. Will begyndte dog at frygte, at hans mor før eller siden ville få sin vilje, frygteligt som det er. Hvis William skulle giftes, blev det med en han ville havde, og ikke en hun udvalgte til ham! Dertil, han følte sig alt for ung til at tænke på den slags. Det kunne sagtens vente et par årtiger.

Ingame:
Det lød jo alt sammen fabelagtigt. Forblive en ung knøs der drev dagene af med sine egne ting og gøremål, uden at tænke på konsekvenser eller nødvendigheden af at tage et ansvar. Det var jo livet? Men som alting, fik det også en ende. Grusomheder begyndte at melde sig ved døden af hans barndomsveninde, og senere hen startede krigen for alvor. En krig der nær havde kostet knægten livet, skarp efterfulgt af livsfarlige plager.

William forsvandt fra sin familie for en stund, og valgte derefter selv at blive væk. Ikke fordi han ikke ønskede at vende tilbage, men han havde nu noget han ikke kunne forlade. Han havde reddet en kvinde og hendes unge datter fra soldaterne, og de stod ikke til at klare sig alene. William gjorde nytte, og begyndte også at forstå vigtigheden deraf.

Barndomshjem: Thurston herregården ved hovedstaden

Familie: Far: Lord Bilius Thurston 68 år
Mor: Lady Regina Thurston, 65 år
Brødre: 4 stk., alle ældre end William.
Andet: En bunke niecer og nevøer.

Nuværende levested: Thurston herregården ved hovedstaden (selvom han foretrækker at strejfe rundt, væk fra sin familie og forpligtelser)

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 7
Kampteknik: 8
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 8
Taktik: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 2
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 7


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat