Magnar IIIMagnar III
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Dværg
Alder: 32

Status: Aktiv
Godkendt: 02.04.2014
Antal posts: 34
Skaber: Lorgath

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Magnar Durak III Skjoldbroder
Kaldet: Lord Magnar III
Køn: Mand
Alder: 32
Fødselsdag: 2. August
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Magnar tror på alle guderne, mere eller mindre, men han holder sig mest til Azur når det gælder en mere intim form for tilbedelse.
Erhverv: Arving til lederskabet af Dragorn, krigsherre, hærfører
Race: Dværg

Udseende

Højde: 145 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Normal
Hårfarve: Sort
Hårstil: Langt, bølgende og en kende vildtert. Han har derudover kort skæg efter at have klippet meget af det af i skam.
Øjenfarve: Brun
Kropsbygning: Meget muskoløs, men ikke på en klodset måde.
Hverdagstøj: Magnar går klædt i en blanding af praktisk og pænt tøj. For ham er det vigtigt, at folk ved at han både er en leder og en kriger. Han kan derfor sagtens finde på, at iføre sig rustning til politiske møder, bare for at få folk til at indse, at han ikke leder fra et politisk synspunkt, men fra en krigers. Typisk, når han skal slappe af, har han mindst af alt en slagkofte på og man ser ham aldrig uden mindst ét våben på sig.
Ar, permanente skader, el.lign.: Magnar har utallige krigsar rundt omkring på kroppen. Der er ikke ét der som sådan udskiller sig fra de andre.
Særlige kendetegn: Det faktum, at han er en dværg. Højden er ikke helt med ham.

Magi

Magisk evne (1): Sjæle-sværd: Magnar har udviklet en yderst besynderlig evne til, at manifestere et sværd ud fra sin egen sjæl. Sværdet er hans sjæl og det kan ikke tages fra ham, ikke en gang ved en god disarmering, da det sidder fast i ham. Dette er en ret magtfuld magisk evne, da sværdet kan lidt mærkelige ting, blandt andet skifte længde, form og potens. Det kan være så skarpt at det let som ingen ting skærer gennem rustninger, men det kan også bare være en let tågedis, alt efter hvor meget han fokuserer på evnen. Ganske vidst kan han ikke kaste det efter folk, som han ville kunne med en håndøkse, men det er alligevel ganske praktisk, når han af flere grunde ikke skulle have adgang til sin økse. Siden, at sværdet manifesterer ved hjælp af sjælen, afspejler dets udseende også deraf. Han er en nobel mand, og derfor ligner sværdet det reneste guld. Men han er også en kampveteran, og derfor er der steder hvor det er dækket af blod. Sværdet ser ikke som sådan fysisk ud.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Ikke dukket op endnu.
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Lederegenskaber, selvdisciplin, hård men retfærdig, våbentrænet (økser og lidt med sværd), empatisk og sympatisk, intensivt trænet i brugen af sit sjælesværd.
Svagheder: Familien(Især Guinevere), en tand for grisk(skinnende ting), overmodig, glad for alkohol, ikke spor kreativ, lidt for empatisk, let frygt for mørket.
Interesser: Dragorns fortsatte velstand, rigdom, træning, at have det sjovt, andre racer, magi.
Drømme/ønsker: At blive bedre til at lede folk, så han kan blive parat til at overtage lederskabet af Dragorn senere hen. Derudover har han længe gerne villet stifte familie. Magnar vil næppe indrømme det, men han ville være en ganske god far.
Elsker: Rigdomme, Dragorn, sin familie, sit folk, sin økse.
Hader: Illoyalitet, når folk har det skidt, orker, bjergtrolde, mørket.
Helhedsindtryk af personlighed: Magnar er ikke den politiske type, trods hans status i Dragorn. Han er en kriger, dybt inde i sit hjerte, og som sådan, kan det også meget let mærkes på ham. Han har følelserne uden på tøjet, om end han plejer at sørge for, at de ikke tager overhånd og han taler direkte ud af posen. Ikke noget med, at pakke ordene ind i vat. Han er en seriøs mand, der for det meste altid ved hvad han vil have, hvilket som oftest plejer at være sit hjems velbefindende og rigdom i spandevis. Han er en kærlig mand; Ingen kan tages hans næstekærlighed fra ham, og han vil aldrig nogensinde af med denne værdi, ligegyldigt hvor meget folk så end forsøger at trække det fra ham med guld og rig drømme. Han sætter ikke altid sig selv i højeste række. Faktisk er han typisk meget glad for at give andre først, før han selv tager. Magnar er meget loyal, når først man har hans tillid. Han er ikke typen der stikker andre i ryggen. Han står, ansigt til ansigt med personen og tager det som en mand. Vigtigst af alt, er Magnar typen der for altid vil sætte familien allerhøjest på dagsordenen. Han elsker sin tvillingesøster mere end nogen anden i verden, og føler, at hun er hans bedre halvdel. Magnar er typen, der til enhver tid ville have det fantastisk i rollen som far. Han har mange af de eftersøgte værdier, såsom tålmodighed, venlighed, humoristisk sans og er også i stand til at sige stop, når der skal siges stop.

Baggrundshistorie

Barndom: Magnar har haft hvad mange vil kalde en lykkelig barndom. Han blev født få minutter efter sin tvillingesøster Guinevere, og de har mere eller mindre været uadskillelige siden deres fødsel. Selvom hun var ældre end Magnar, havde han altid følelsen af, at han stjal arvingspladsen fra hende. Han ville til enhver tid bestige lederskabet i Dragorn frem for sin søster, fordi det i bund og grund er hans ret, som førstefødt søn. Men han har siden han fik ansvarsbevidstheden, altid sagt til Guinevere, at hun ville på den højest mulige plads ved siden af ham, når han engang skulle overtage ledelsen af Dragorn. Også selvom hun ikke forstod det, så var det sådan. Han var lettere skyldbevidst, selvom ingen rigtig forstod det.
Magnar begyndte først at få flere venner end Guinevere længere oppe i sin alder. De gjorde alting sammen, men samtidig havde Magnar senerehen også få andre tætte venner.

Fortid frem til nu: Som Guinevere fik arbejdet inden for, at skulle rejse rundt i Krystallandet, blev Magnar i Dragorn, men han var naturligvis altid med på overfladen, når hæren rykkede ud, især under mørkets regime. Han har bekæmpet mangt en fjende, både mørkets krigere, trolde og bjergorker. Ja, han har sågar også bekæmpet lejesvende, hyret af mørket. Allerede i en ung alder, fik han en plads som en højtstående soldat, eftersom at han var af den adelige linje. Han bad aldrig om særbehandling, men ganske naturligt rejste han sig på rangstigen og endte med at blive hærføreren i Dragorn. En stilling han godt ved, at han ikke vil komme til at have for evigt, for han er trods alt arving. Men han gør hvad han kan bedst; bruger sin tid fornuftigt. Magnars værste øjeblik i hele hans liv, var da han og en mindre deling af Dragorns hær kom til en landsby, hvor alt var brændt ned og lig lå spredt ud over det hele. Det var ikke så meget døden og ødelæggelsen der forfærdede manden. Det var nærmere det, at der ti huse nede ad landsbygaden lød børneskrig. Naturligvis løb han derned, og brasede ind i huset, hvor en lille pige var blevet sømmet fast til væggen, med håndfladerne gennemboret, mens en mørk ridder voldtog hvad det nok så ud til, at være pigens mor. Han så ridderen dræbe moren, mens han stod dér i døråbningen, men han nåede da at redde pigen fra den sikre død, ved at gennembore ridderen med sit sjælesværd. Derefter tog han den lille pige med sig, men hun døde af en infektion få dage efter. Dette fik hans øjne op for, hvor slemt det kunne gå galt, hvis man bare lod sig fordærve af det forfærdelige mørke, som Guinevere frygtede så meget. Han havde ikke helt forstået det i første omgang, men nu, i en alder af 29 vintre, forstod han mere end nogensinde og svor en Ed ved guderne om, at han ville sørge for, at mørket aldrig skulle få fodfæste i Dragorn. Og her har han været siden, men det er for nyligt blevet aftalt, at han skal finde sin søster og at han skal mere rundt i landet, ligesom hende.
Værste minde: Hændelsen med den lille pige og hendes moder i den lille, nedbrændte landsby.
Bedste minde: Hele sin barndom.
Barndomshjem: Dragorn


Familie:
Farfar: Thanen af Dragorn
Farmor: Guinevere I
Morfar
Mormor
Far
Mor
Tvillingesøster: Guinvere II Silverfighter
Lillesøster
Derudover mange flere onkler og tanter og deres børn
Nuværende levested: Dragorn

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 10
Smidighed: 4
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 5
Intelligens: 5
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 5

Magnar Durak III Skjoldbroder - Thanens Arving - Hærfører - Dværg

"I let the blade do the talking...

So my tongue shall become iron

And my words the mighty roar of war"

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat