Log ind Opret bruger


Antal posts: 121
Oprettet: 20.03.2014
Status: Aktiv
Skaber: Hobbit

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Dragorn: Dværgenes rige
Mest aktive emne: Hunting grounds
Fulde navn: Guinevere II Silverfighter
Kaldet: Guinevere, Guin.
Alder: 34 år
Fødselsdag: 2. August 1982 (opdateret 04.08.15)
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Guinevere har forpligtelser indenfor lederskab, hvor hendes bedstefar er Dværgenes overhoved/Leder i Dragorn(Ellers uddannet kriger og hjælper tit til i smedjen) fungere også som talskvinde for Dragorn.
Race: Dværg
Højde: 132 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Sort med Sølv sting/highlights. Hun er født med dem, og de er ikke kommet grundet hendes alder.
Hårstil: Guineveres hår er let krøllet, og det meste af det sidder løst. Der er totter hist og her, som er flettet og sat sammen med forskellige sølvsmykker. Intet overdrevet piget.
Øjenfarve: Dybe havblå
Kropsbygning: Guinevere har kvindelige former, men er også kraftig bygget. Hun er af en robust og stærk bygning, selvom hun er tynd af en dværg at være.
Hverdagstøj: Da Guinevere er af en nobel slægt, bære hun den dybblå farve, som er ret dyr. Hendes tøj er praktisk og hun bærer let sølvpræget rustning stort set hele tiden. Guinevere bære stort set altid en kappe med pels over sig, for at holde varmen i det kolde vejr i Nordkrystallandet. Man er ikke i tvivl om at hun er af højere rang end andre dværge, selvom hun aldrig har følt sig det. Normalvis hvis hun skal rejse længere væk fra Norden, er hendes tøj brunt, og hun falder derfor mere i et med andre dværge.
Ar, permanente skader, el.lign.: brændemærke/ar fra smedjen som kan ses på hendes venstre underarm. Et rundt ar fra en pilespids i højre lår. Adskillige ar stort set alle steder på kroppen efter at være en tur forbi en drages skab. Lange piskear ned af ryggen efter tortur i perioden mørket havde overtaget Dragorn
Særlige kendetegn: Det kuldsorte hår med sølvsting. Hun er generelt meget lav i forhold til andre væsner, men normal i dværgehøjde. Det blå tøj og den lette sølvfarvede rustning.
Magisk evne (1): Lysmagi. Ganske praktisk, taget i betragtning af Guinevere ikke har et særlig godt forhold til mørke. Hendes lysmagi ligner normalen. Hun kan skabe kugler af lys energi, som kan lyse for hendes vej eller oplyse et helt rum, hvis dette ønskes (Sidstenævnte kræver dog mere energi fra hendes side), Dertil kan hun skabe trykbølger af lys, når en kugle af lys rammer en overflade. Eksempelvis en person eller sten, som vil blive skubbet tilbage (Alt efter eksempelvis personens fysiske styrke og forberedelse på angrebet). Guinevere har ikke trænet denne evne meget til kamp, og selvom hun kan benytte trykbølger, ligger det ikke spor naturligt til hende og benyttes hovedsageligt ved uheld (Når hun forskrækkes eller trænges op i en krog) Hvad Guinevere hovedsageligt bruger evnen til, er at vise hende vej, ved at lyse for hende og sørge for at hun aldrig føler mørkets greb om sig, som hun frygter. Hun benytter den også til at blænde sin modstander, hvis denne viser sig at være hende langt overlegen, således at hun kan flygte eller angribe, når de er kort blottet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8
Magisk evne (2): Metalmanipulation. Dette gælder ikke alt metal og slet ikke jord og sten. Dette gælder kun metallerne; Sølv, Guld, Jern og kobber. Resten af jordens mange metaller kan hun ikke benytte. Hun kan styre metallet på samme måde, som en jordmagiker vil styre jorden og klipperne. Hun har bare mindre til rådighed. Hovedsageligt benyttes evnen mod hendes modstanders rustning og sværd, selvom det er våben. Alt efter kvaliteten af metallet, bliver det nemmere eller svære for hende at styre. Dårlige rustninger er nemmere for hende at splitte af, mens de dyre og mere robuste, ikke er nemme at få til at gå fra hinanden. Guinevere vil kunne få metallet til at udforme sig efter hvad hun ønsker, så frem det er mindre stykker på ca. 30x30 cm højest. Hun kan ligeledes manipulere sin egen rustning, og lappe den samme, hvis den skulle gå hen og blive skadet eller gå let i stykker.
Dygtighed til at kontrollere evne: 6
Talenter:
Våbenfærdighed (Sværd)
Intelligent
At holde hovedet koldt i stressende situationer
Lederegenskaber
Retfærdig
Kan tåle umådelig store mængder alkohol
Lysmagi
Synge (selvom hun sjældent gør det)
Svagheder:
Sin familie (her helt specielt sin tvillingebror)
at skulle bevæge sig over længere afstande
Overmodig
Selvopofrelse (Hun ofre sig for sine venner og meddværge. Hun tager hellere straffen end at lade andre lide for hendes/gruppens handlinger)
Madlavning (Guinevere kan få mere eller mindre alt til at brænde på)
Rigdomme (Sølv, guld og juveller. Alt fanger hendes interesse)
Nysgerrighed (Hun er meget nysgerrig, hvilket også bringer hende i problemer)
Mørke (Guinevere vil aldrig indrømme det for andre end sin tvillingebror, men hun er bange for mørke. Hun kan godt befinde sig i det, men bryder sig ikke om det, og foretrækker at der altid bare er en lille bitte smule lys. Her kommer hendes evne til at være meget gode for hende)
Vand (Guinevere kan ikke svømme, og bryder sig derfor ikke at være under større mængder vand. Hun kan sagtens vade ud i det, men så længe det går så langt at hun skal svømme, føler hun sig meget utilpas og i nogle situationer direkte rædselsslagen.) - Guinevere bryder sig derfor heller ikke synderligt om at sejle og bliver nemt som ingenting, søsyg.
Interesser:
Fælleskab (At se andre folk og hygge sig i fælleskabet)
Rigdomme
Træning (sværdkamp og generel træning er for hende underholdende og en stor del af hendes hverdag)
Udforske (Guinevere går gerne rundt i bjergene og udforsker. Både alene og sammen med folk)
Drømme/ønsker:
Lige nu er Guinevere godt tilfreds med sit liv, og har ingen overordnede drømme eller ønsker. Andet at hun ønsker at der aldrig skal ske hendes familie eller rige noget ondt.
Elsker:
Sin familie
Rigdomme (sølv, guld og juveller)
Træne
Vandre
Socialisere
Sit folk
At drikke
Hader:
Mørket (både krigerne og mørkets lord)
Ensomhed
Illoyalitet
Smerte (Både på sig selv og folk hun kender/holder af)
Orker og trolde
Elvere (Det er ikke et had, men hun bryder sig ikke videre om deres væremåde, selvom hun nødig vil sætte dem alle i bås)
Helhedsindtryk af personlighed:
Guinevere er en stærk personlighed, meget stærkere end forventet at hendes forældre. Hun ligner sin bedstefar meget, hvad angår ære, retfærdighed og disciplin. Hun er en ledertype, som gør hvad hun kan for fælleskabets bedste. Dette er aldrig en nem beslutning, da man aldrig i livet, kan gøre alle tilfredse. Men hun er så retfærdig hun kan, og har stærke overbevisninger. Hun er dog ikke god til at tage imod ordre og udføre disse, hvis de strider imod hendes overbevisning. Hun sætter nemt spørgsmålstegn ved disse, og vil faktisk, i ekstreme situationer, nægte at følge en ordre. Også selv om det var et familiemedlem der ytrede det. Guinevere har aldrig været en typisk kvinde, eller kvindemateriale. Hun er eventyrlysten og nyder sin ”begrænsede” frihed. Hun føler sig forpligtet til mange ting i hverdagen, men ønsker ikke at bære vægten af mere end hun ved hun kan holde til. Hun vil ikke være en god hjemmegående kone, som ville følge sin mands mindste vink, og ellers passe hjem og børn. Hun føler ikke selv at hun egner sit til dette liv. I hvert fald ikke endnu!
I modsætning til mange andre dværge, er Guineveres tålmodighed, umådelig stor. Hun tager sig tid til at få ting til at falde på plads, og hendes lunte er lang. Hidsighed ligger ikke til hende, som det eksempelvis gør vi mange andre dværge. Hun holder hovedet koldt i selv dødbringende situationer, og tager ikke fornærmelser personligt ind til sig. Dog, med mindre man sætter spørgsmålstegn ved hendes ære og loyalitet, vil man kunne se en ret så knotten Guinevere. Derudover er hun nærmest roligere end en stillestående sø.
Barndom: Guinevere er det ældste barnebarn af Dværgenes leder i Dragorn. Hun er født nogle minutter før sin tvillingbror, Magnar, og er direkte slægtning til Dragorns forhenværende ledere, som hun har arvet mange kvaliteter fra. Guinevere er hypotetisk den fremtidige arving til at være dværgenes leder, men grundet hun er kvinde, vil titlen forfalde til hendes broder (Såfrem han acceptere den). Dette er aldrig noget, som har generet Guinevere det fjerneste, og kommer heller aldrig til det. Igennem hele hendes barndom har hun og broderen være som uadskillelige. De legede sammen, trænede sammen og gjorde mere eller mindre alt sammen. Derfor har Guinevere heller aldrig tilbragt meget tid med jævnalderne piger, da det var mere interessant at løbe rundt med drengende og lave ballade. Balladen var dog kun almene drengestreger, og aldrig noget alvorligt.
Guinevere er vokset op med sin farfars store fortællinger og eventyr, og har haft en hungren efter at udforske verden siden det. Dog var den lille pige splittet i mange år. Hun elsker Dragorn, elsker sit folk og har ingen intentioner om at forlade dem! Men verden udenfor at spændende, og ukendt. Noget den unge pige aldrig før havde set. Og selvom hendes forældre havde store ambitioner for hendes fremtid, viste det sig hurtigt at pigen var mere som en leder, end en følger. Guinevere var den som sørgede for at tingene blev gjort og holdte sig sådan.
Fortid frem til nu: Ingen ulykkelig barndom, eller skræmmende barndomsminder. Andet end at hun hurtigt udviklede sig et had til mørket. Dunkelt kunne hun gå med til, hvilket også er normalen nede i de dybe miner, men helt mørke, er frygteligt for hende.
Hendes barndom sluttede derfor ikke brat, fra den ene dag til den anden. Guinevere er faktisk ikke helt sikker på at hun helt har forladt den endnu. Hun brugte teenageårerne på at studere kundskab til kampteknikker, generel taktik, lederskab og dværgenes historie. Ikke det hele var lige interessant for hende, men deres farfar havde besluttet at Guinevere og hendes bror mere eller mindre gik for at være en enhed, og derfor kunne de ikke separeres til at lære forskellige fagskaber, således at de ville blive skubbet fra hinanden, i stedet for at holde sig samlet. Magnar har igennem mange år altid sagt, at når han overtog pladsen, ville Guinevere blive den tætteste rådgiver eller hvad hun ønskede at være. Guinevere syntes nogle gange at hun fornemmede skyldfølelse fra ham. Som om han beklagede at han var dreng og derfor næst i den lige linje og at han derfor ville give hende, hvad end hun ønskede i sin fremtid. Nonsens, men Guinevere var stadig taknemmelig.

De sidste par år, har Guinevere fungeret mere som udrejsende og som forhandler for riget. Hvilket har givet hende en rig mulighed for at opleve Krystallandet og se sig omkring. Opleve alt det, som hendes hjerte dybest inde hungrede efter at se. Hun rejser tit alene rundt, eller sammen med andre dværge. For hende er det ikke videre afgørende at hun har nogen til at beskytte hende. Hun er ganske udmærket i stand til at beskytte sig selv! Dog rejste hun tit med sin bedste ven, som ikke var hendes bror. Ingen kan komme imellem at tvillingen var som en anden halvdel af hende, men hun havde en bedste ven. Borar hed han. Han var ikke særlig høj, og meget kluntet. Men han var nået så munter og glad hele tiden. Den bedste kandidat til at bringe Guinevere tilbage til virkeligheden, hvis hun havde været alt for længe i den alvorlige verden med ansvar og beslutninger. Han holdte hende på jorden, og sørgede for at hun aldrig kom for langt væk fra hvad hendes egne følelser fortalte hende.

Desværre, måtte hun klare sig uden ham. Hun havde gjort alt hvad der stod i hendes magt, men de var for mange og havde haft overraskelsesmomentet til deres fordel. Forbistrede bjergorkere. Borar kæmpede en kamp, som Guinevere aldrig havde set magen til før. Men han og mange andre dværge, klare sig ikke igennem angrebet. Hvordan Guinevere beholdte blot en lille del af sin munterhed tilbage i kroppen, er hende stadig et mysterium. En af de sætninger hun bedst kan huske ham for, tog hun dybt til hjertet og på mirakuløs måde, fik holdt sig oven vande med den. ”Det er ikke så meget hvad der sker af onde ting i verden, Guin.. Det er mere de gode minder og eventyr, vi har tilbage, som betyder noget. Dem som gør at vi kæmper videre og følger det gode. Selv når det ser sortest ud, vil vi altid have noget at kæmpe for.

Angrebet på Dragorn: Komner
Værste minde: Da hun mistede sin bedste ven i et baghold af bjergorkere.
Bedste minde: Mere eller mindre hele hendes barndom. Et specielt minde springer dog mest frem. Nemlig det, hvor deres bedstefar lærte hende og hendes tvillingebror at slås (selvom det kun var træsværd)
Barndomshjem: Dragorn i Nordkrystallandet
Familie: Farfar - Godric Baradur OsgarsonThaner af Dragorn
Farmor - Guinevere
Far - Osgar Godricson - Død
Mor - Astrid Brennasdottir
Tvillingebror - Magnar Durak III Skjoldbroder Osgarson
Lillesøster - Brenna Astridsdottir
Flere onkler og tanter, samt fætter og kusiner
- Baradur Slægten
Nuværende levested: Dragorn i Nordkrystallandet

Fysisk styrke: 6
Våbenfærdigheder: 10
Smidighed: 5
Fysisk udholdenhed: 6
Taktik: 7
Intelligens: 6
Kreativitet: 1
Mental udholdenhed: 5
Chakra: 4

Dværg - Barnebarn til Thanen af Dragorn - Kriger/rådgiver