Toretto Urban

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 07.03.2014

Antal posts: 63

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Toretto Urban
Kaldet: Toretto
Køn: Mand
Alder: 455
Fødselsdag: 10-02
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Zaladin
Erhverv: Skrædder, Morder, og Lejesvend.
Nuværende levested: Omrejsende - En hule i Vandfaldet
Race: Vampyr

Udseende

Højde: 185 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Hvid
Hårfarve:Mørkt
Hårstil: Går til skulderen
Øjenfarve: Sort
Kropsbygning: Normal men halv trænet sådan man kan se markeringerne
Hverdagstøj: Han har en mørk frakke uden på og inden under har han en sort t-shirt på, hans bukser er af læder.
Ar, permanente skader, el.lign.:ingen
Særlige kendetegn:Hans sorte øjne, han for når blodtøsten stiger ham til hovedet.

Magi

Magisk evne (1): Immunitet: Det vil sige en hver der kommer inden for en radius der hedder 3 meter vil ikke kunne bruge nogen former for magi, udenset hvad. det vil lidt svare til at man mistede sine evner. men hvis man bare er mere ind 3 meter væk så har man dem igen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Hurtighed: Han kan bevæge sig hurtigere ind normalt dette gør også han reagere meget hurtigere.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter:Han sanser er meget stærke angående blod udover det:
- Stærk
- Hurtig
- Klog
- Udholdende

Svagheder: Han har en svaghed for Kvinder med rødt hår og hans Ærkerival. desuden er han rigtig dårlig til kamp med våben.
Interesser: At drikke blod slå ihjel, have magten.
Drømme/ønsker:At blive menneske igen.
Elsker:At leve i nuet, dræbe og kaos
Hader: alt godt, varulve og Marcus
Helhedsindtryk af personlighed:Toretto er en meget ligeglad og ondskabsfuld vampyr, som gør hvad han selv vil, og sætter stortset aldrig spørgsmålstegn ved hans egne handlinger, han virker til at være meget arrogant og er det nok også til tider. han har tildens til at angribe når han er sulten eller når nogen provokerer ham. han bukker ikke under for nogen og gir aldrig op i kamp selvom det ser håbløst ud. han for stortset altid sin vilje hvis ikke, bliver han sur og dræber løs.

Baggrundshistorie

Barndom: Toretto er vokset op i en kristen familie hans far var præst og hans mor var der hjemme for at passe ham, Han var i kirke hver dag for at se og hører på sin far, så toretto en dag selv kunne blive præst. Toretto havde en rigtig god legekammerat og bedsteven som hed Marcus, de mødes som små hvor de begge hurtigt gik hen og blev bedste venner for livet. Toretto og Marcus ville begge være præste som deres fædre og det gjorde de holde meget sammen igennem deres unge barndom. Men da de gik hen og blev ældre møde Toretto marcus's søster og blev forelsket i hende, men det var ikke noget der falde i god jord ved Marcus, men inden Marcus kunne nå at gøre noget ved det blev Marcus søster Kidnappet, så Toretto og Marcus var opsatte på selv at få hende tilbage, men det krævede blot mere ind nogle små purke som dem, der gik år hvor man ikke kunne finde Rebecca, så de to venner trænede og trænede i mange år for at være klar til at få Marcus søster tilbage.

Fortid frem til nu: I en alder af 22 og stadigvæk ingen tegn af Rebecca, valgte Marcus og Toretto at tag ud og finde hende på egen hånd, men de var på ingen måde klar over hvem der havde taget hende eller hvad de var. langtids søgen efter Rebecca gav 2 senere pote. en Klan af vampyre havde kidnappet Rebecca havde fået af vide, så de to venner begik sig hen til den lade hvor de havde hørt hun skulle være, i skjul lå og tænkte over hvad de skulle gøre og ind gik de med kors og træpæle, det lykkes dem at dræbe en par vampyre, men i forvirringen væltede nogle tønder med krudt og en gnist blev tændt, Toretto var kun opsat på at redde Rebecca, så han løb direkte imod hende og skar hende fri sådan hun kunne løbe ud sammen med Marcus, men ide Toretto var ved at smutte ud af laden sammen med Marcus, tager en af vampyrene fat i hans hånd og hiver ham hen imod dem i laden, Toretto tager fat om Marcus og de falder til jorden hvor de ligger og kigger hinanden i øjne. Marcus ser direkte på ham og siger " jeg kan ikke redde os alle jeg er nød til at slippe dig"hvor Toretto svare tilbage "Du kan godt redde mig du skal bare tro på det "Men Marcus slap hans hånd og løb ud af laden med Rebecca inden den sprang i luften. Toretto og de få vampyre flygtede igennem tuneler under laden så de ikke sprang i stykker, de tog Toretto med tilbage til deres Dronning, hvor de hurtigt blev enig om at gøre ham til en af dem. Efter Hans forvandling var han et nyt menneske, hans sult styrke alt var forandret ved ham, han havde en lyst til hævn overfor hvad Marcus havde gjord ved ham, men hans dronning ville ham noget helt andet, hun vil have han skulle lede sin egen klan af vampyre eller hvad han nu mente var rigtigt, og at han var nød til at vente med sin hævn.

Værste minde:Da Marcus slap hans hånd
Bedste minde: Mindet om Rebecca
Barndomshjem: Kirke

Familie: Far - levende mor - levende. de andre famile medlemmer kender han ikke så meget til.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Tatti
Lige nu: 2 | I dag: 11