Clarissa Milo

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 24.02.2014

Antal posts: 6

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Clarissa Milo
Kaldet: Snow
Køn: Kvinde
Alder: 21
Fødselsdag: 6. Februar
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Aladrios
Erhverv: Snigmorder af Kniv-rangen
Nuværende levested: Omrejsende - Kongevand-skjulestedet for Skyggeriderne
Race: Halvdyr

Udseende

Højde: 163 cm
Vægt: 59 kg
Hudfarve: Bleg hud og hvid pels
Hårfarve: Blond med totter af hvid
Hårstil: Løst, naturligt krøllet, hoftelængde
Øjenfarve: Et grønt og et ulveøje
Kropsbygning: Lille og Muskuløs
Hverdagstøj: En mørkebrun heldragt og en mørk kappe.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun mangler et stykke af hendes ene ulveøre.
Særlige kendetegn: Hendes krop er nærmest delt i halv. Den ene halvdel er menneske, mens den anden er dækket af pels og har ulvetræk, så som ører, øjet og hendes negle er i stedet kløer.

Magi

Magisk evne (1): Transformation til Ulv

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Mørk Magi – Hendes brug af mørke indebærer typisk at indhylde andre i et slør af mørke, som hun derefter udnytter til hendes fordel. Det mørke hun indhylder andre i blænder dem, og alt afhængig af hvor meget tid hun har haft til at koncentrere sig, kan den også tage de andre sanser fra dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
Erfaren magiker
Glimrende kriger
God til at forblive uset
Dedikeret snigmorder
God elev
Svagheder:
Skruppelløs
Perfektionist
Fuldstændigt loyal til snigmordernes regler
Asocial
Bange for hunde
Interesser:
Våbentræning
At øve sig med magi
At arbejde
At læse
At luske rundt

Drømme/ønsker:
Hun har ingen ønsker og drømme for sig selv, udover at hun vil kæmpe for Skyggens idealer og tanker.
Elsker:
Ordenen
Sin dolk
Ulve
Solopgange
Lyden af vindspil
Sin adoptivmor

Hader:
Lyset
Mørket
Varme
Hunde
Sociale sommerfugle

Helhedsindtryk af personlighed:
Clarissa er en hærdet ung kvinde, som erfarede på første hånd hvad verdenen gør mod folk som er anderledes. Hun er derfor en hård, kynisk og ucharmerende person, som har dedikeret sig selv til et mål, og helst intet gør som ikke fører hende tættere på dette. Hun tror fuldt og fast på Ordenens ideologi, og hun er villig til at ofre sig selv og uskyldige i hendes vej for denne tro. Hun kører sig selv meget hårdt, så hvis hun selv føler at hun har lavet en fejl, straffer hun sig selv meget hårdt. Clarissa er meget intelligent og lærer hurtigt nye begreber og taktikker, samtidig med at hun holder sig selv i form med uendelige timer af træning.

Baggrundshistorie

Barndom: Som de fleste halvdyr voksede Clarissa op på farten. Hendes forældre og hende var konstant på vagt for andre, grundet den frygt der er for halvdyr grundet deres udseende, og derfor havde Clarissa intet sted at kalde ’hjem’ som sådan, selvom størstedelen af hendes liv blev tilbragt i Mørkets Skov. Dette var et af de bedste skjulesteder for halvdyr. De stødte til tider ind i andre af deres slags, men sjældent var de sammen særligt længe, da større grupper af halvdyr har svært ved at skjule sig. Da Clarissa var fem fik hun en lillesøster, hvilket var noget af det bedste der kunne være hændt hende. Nu havde hun en legekammerat.
Hendes barndom var et stort virvar af skjulesteder, flugtveje og tætte familiebånd, indtil vinteren i hendes ellevte år. Det var en tidlig morgen, og familien var endnu ikke vågnet. Men et jagtselskab var. De var kommet for tæt på før forældrene opfattede deres nærvær, og hundene havde fået færten af dem. Stella var den første der blev dræbt, da hun begyndte at græde af larmen, og hundene sprang på hende med et samme. Forældrene kæmpede mod menneskene og hundene i et forsøg på at redde Clarissa, som var løbet sin vej efter ordre fra sin far.
Hun så aldrig hendes forældre igen.
Fortid frem til nu: Hun blev fundet af en ældre kvinde, udhungret og døden nær et par dage senere. Kvinden tog hende med sig hjem, hvor hun gav hende mad og plejede hende. Clarissa var frygtsom, bange for de stenmure der nu omgav hende, kvinden som talte til hende og for alle lydene omkring hende. Men kvinden tog sin tid, og som tiden gik blev Clarissa vant til hende.
Kvinden var snigmorder, Dolores Milo, og hun tog Clarissa til sig. Hun underviste Clarissa i våben, lærte hende at læse og skrive, og generelt at begå sig i byerne. Snigmorderordenen blev Clarissas et og alt, og hun blev et medlem af ordenen da Dolores havde undervist hende i to år. Ordenen var den familie Clarissa havde mistet, og gennem hendes stærke loyalitet overfor dem og hendes ønske om at tilbagebetale Dolores for hvad hun havde gjort for hende, steg Clarissa langsomt i graderne.
I alderen af 19 blev hun forfremmet til Kniv, og blev forflyttet fra Hovedkvarteret, hvor Dolores hørte til og Clarissa derfor havde været stationeret, og til tilflugtsstedet ’Kongevand’ i Hovedstaden. Skønt adskillelsen fra Dolores sårede Clarissa vidste hun at Skyggen gjorde alting for en grund, og hun dedikerede sig yderligere til Ordenens mål. Adskillelsen har til gengæld gjort Clarissa mere asocial end hun var til at starte med.
Værste minde: At se hendes lillesøster blive angrebet af hunde.
Bedste minde: Den første gang Dolores roste hende for hendes våbenfærdigheder.
Barndomshjem: Mørkets Skov

Familie:
Hendes far hed Theofratus, og er død.
Hendes mor hed Aisha, og er død.
Hendes lillesøster hed Stella, og er død.
Hendes adoptivmor hedder Dolores Milo, og er 45 år. Hun er snigmorder.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Under middel
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3