IsadoraIsadora
Komtesse

Kaotisk Neutral
Race: Menneske
Alder: 23

Status: Aktiv
Godkendt: 15.01.2014
Antal posts: 139
Skaber: Grace

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Isadora Agnes Highwell
Kaldet: Isa, af nogle ganske få Agnes
Køn: Kvinde
Alder: 23
Fødselsdag: 21. december
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Aldrios
Erhverv: Komtesse
Race: Menneske

Udseende

Højde: 162 cm
Vægt: 52 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Hvidt
Hårstil: Langt, glat og flyvsk. Som regel er det sat og samlet i fletninger og eller knold, men ved særlige lejligheder lader hun det hænge løst.
Øjenfarve: Midnatsblå
Kropsbygning: Spinkel, men trænet og ikke helt uden former, skønt hun med lidt løst tøj kan skjule sit køn.
Hverdagstøj: På farten er hun klædt praktisk i bukser, skjorte, kappe og støvler. Alt i afdæmpede farver og enkle snit. Hun er synligt bevæbnet med en kåre og mere skjult med knive. Intet er tilfældigt og alt viser tegn på god kvalitet og slid.
I byer ved stop og hvis hun kan opnå noget ved det, er hun klædt i kjole. Enten afdæmpet som en tjenende ånd eller prangende som den adelsfrøken hun engang var.
Ar, permanente skader, el.lign.: En tatovering pryder hendes højre overarm. Det er en grov aftegning af en skitseret blomst om et våben. Meget forsimplet, meget personlig. Lidt i den her stil
Særlige kendetegn: Hendes hvide hår er ikke til at komme udenom som et kendetegn sammen med de mørkeblå øjne.

Magi

Magisk evne (1): Is. Hun kan fryse væske eller få is til at tø. Er der fugt i luften kan den fryses til sne eller is eller begge dele kan tøs til regn. Området hun kan påvirke er ca 500m i diameter om hende som maksimum og mindskes jo mere hun skal modvirke hvad der er naturligt. (Det er sværere at skabe is på en varm sommerdag end en efterårsdag)
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Ikke fremkommet endnu
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Kniv-kamp, frost og is, overlevelse, tilpasning
Svagheder: Stolthed, mistro, loyalitet, temperament
Interesser: Kniv-kamp, magt-spil, poesi, dem omkring hende
Drømme/ønsker: At finde sin far eller i hvert fald finde ud af hvad der er blevet af ham, men mest af alt finde et sted at høre til.
Elsker: Kontrol, frost, frihed, sejr, roser, læse
Hader: Svigt, bedrag, miste kontrollen, blive nedgjort eller latterliggjort, hjælpeløshed
Helhedsindtryk af personlighed: Isadora er en alvorlig pige med svært til smil og endnu sværere til latter. Hun stoler ikke let på folk og møder alle med mistro. Ikke altid åbenlys, da hun har lært at begå sig i forskellige kredse, men altid er den der. Har man dog først vundet hendes tillid tager hun svigt ekstra nært og hårdt. Hævngerrig og temperamentsfuldt som hun også er skal hun også nok få en til at fortryde sit svigt, hvis hun på nogen måde kan komme af sted med det.
Bag den kolde og beregnede overflade er dog en blid pige gemt, der længes efter et sted og en person hvor hun kan føle sig hjemme og tryg hos. Det ses i uvogtede øjeblikke, når hun læser, tager sig af blomster eller former is som hun skaber den.

Baggrundshistorie

Barndom:
..."Det blev en pige, M'Lord." Meddelte en dæmpet stemme og stoppede Adrian Blackwoods traven rundt i pejsestuen. Han havde ventet utålmodigt på besked siden hans frue var gået i veer tidligere på dagen og var lettet den endelig var kommet. Hans blik afsøgte pigens ansigt efter tegn på dårligt nyt, men fandt intet. Først da gled et svagt smil frem på hans allers altid alvorlige ansigt. Han havde fået en arving...

Isadora blev pigens navn og hun voksede op i trygge rammer. Ikke som alle adelspiger ville det, men som hendes forældre følte ville stille hende bedst. Af sin mor lærte hun hvordan en adelsfrøken opførte sig og førte sig. Den stramme etikette til hof og besøgs-brug, at føre en samtale og være interessant uden at være en trussel, fange en mands opmærksomhed og beholde den uden at virke eller være løs på tråden og hvordan hun værnede om sit ry og omdømme. Dans, poesi og flirten. Af hendes far, men mest hans våbenmester på borgen, lærte hun ridning, jagt og kamp. Kåren var en selvfølge, men mest af alt lærte hun at bruge knive da de var lettere at have skjult på sig. Det var en utryg verden og hendes forældre ønskede hun var forberedt på det værste.

Fortid frem til nu:
Det var hun ikke. Kort efter hun fyldte 12 skiftede magten i landet og alt forandrede sig. Isadoras mor havde været på besøg ved slottet da kuppet skete og hun vendte aldrig hjem fra det besøg. Som en budbringer kom til borgen og sorgen faldt over alle, så sluttede også Isadoras barndom. Hun havde altid været en alvorlig pige, men nu blev der endnu længere mellem udbrudene af spontan glæde og smil. Ikke at nogen havde let ved nogen af delene de kommende år, som mørket strammede sit greb om landet og alle gjorde sit for at kunne overleve.

..."Miss! Isadora! Vågn op!" Hastværket i kvindens stemme fik Isadora til at rulle ud af sengen med en kniv i hånden. Hun missede let med øjnene, men der skulle ikke mange forklaringer til, før hun var i tøjet og godt i gang med at pakke det mest nødvendige som kammerpigen opfordrede hende til. Tropper var på vej mod borgen og ingen vidste hvem de var med. Bevæbnede mænd dog altid en trussel og siden hendes far var vendt hjem fra hovedstaden havde stemningen været trykket. Det var derfor heller ikke meget hun manglede at pakke for at kunne komme af sted i en fart...

Det var ikke sjovt at se tilbage på borgen og se fremmede komme til porten med trukne våben. Faklerne lyste hårde ansigter op og deres intensioner blev hurtigt åbenlyse som portvagten faldt til jorden. Da vendte de hestene væk og forsvandt i mørket. Bag dem lød råb og kamptummel, men mest af alt lyden af ting der blev smadret og ild der fik fat. Isadora så sig tilbage som de kom til en bakke med udsigt til borgen, men vendte hurtigt blikket væk.
Så lød horn bag dem og hendes far stivnede i sadlen, så holdt han hesten an, afgav et par hurtige ordre og gruppen splittede i to. Så red han hen, tog Isadoras ansigt mellem sine hænder, gav hende et møde sted en måned senere, kyssede hende på panden og så var han væk.
Isadora så chokeret efter den anden gruppe med hendes far i spidsen som den galoperede væk og hun selv blev ført i modsat retning af våbenmesteren. De havde pakhestene, et par bevæbnede mænd og hendes kammerpige. En lille diskret gruppe, der red stille og forsvandt i mørket.

Hendes far var ikke på mødestedet en måned senere. Intet spor var af ham andet end en note der ingen mening gav og som blev hende overrakt af kroejeren. Ingen instrukser om næste træk. Hun var alene. Uden hjem og uden andet end det hun havde fået med sig i flugten.

Siden hen:
2014: Isadora følger et spinkelt spor af faderen til Dianthos og møder en anden fra hans orden der. Det bliver dog det sidste spor i jagten og uden svar på hendes spørgsmål forenden. I stedet møder hun William, en ung mand uden respekt for sine omgivelser, og genfinder gennem ham lidt af morskaben i livet. Det bringer hende dog også til at stoppe sin søgen og opsøge sidste levende familiemedlem - hendes mormoder. Det skifter hendes plads i verden fra at være hvad hun gør den til og til hvad hendes mormoder mener den er.
2015: Hendes nære, overbeskyttede veninde dræbes brutalt og genopstår senere som engel. Senere på året angribes Dianthos og William forsvinder, mens Isadora selv sidder i sikkerhed på Godset i Safirien.
2016-2017: Dæmonernes plager hærger landet. Isadora får en anti-magi amulet efter et par frosne episoder, men ellers går årene med at holde Godset på fode og folkene i live. Kiles Orden er et velkomment indslag som de kommer frem.
2018: Med semi-fred i landet og stadig ingen livstegn fra William får Isadora nok og tager ud for at finde ham. Med lykkedes på en gård i Medanien, hvor de overvintre før de begynder den lange rejse tilbage til Dianthos.
2019: At komme hjem efter en ikke acceptabel tur har sine konsekvenser.

Værste minde: Den nat de måtte flygte fra borgen og hendes liv forandrede sig for altid.
Bedste minde: En sommer dag hvor hendes mor læste højt for hende i rosenhaven og hendes far uventet kom hjem fra en længere rejse.
Barndomshjem: Geraniumborgen

Familie: Far: Lord Adrian Blackwood, 56 år, skyggeridder, forsvundet
Mor: Lady Violet Blackwood, død
Mormor: Grevinde Georgianna Highwell
Nuværende levested: Highwell Godset

Andet


@ Hellstern på Deviantart


Født 1998

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 2
Kampteknik: 7
Smidighed: 7
Fysisk udholdenhed: 5
Kløgt: 5
Intelligens: 7
Kreativitet: 4
Mental Udholdenhed: 5
Chakra: 8

Menneske - adelig

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat