XaphanXaphan
Afhøringsmester for Lyset

Kaotisk God
Race: Speciel race
Alder: 2350

Status: Aktiv
Godkendt: 08.01.2014
Antal posts: 187
Skaber: Fnuggie

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Xaphan
Kaldet: Xaph
Køn: Mand
Alder: 2350
Fødselsdag: 29/2
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Lysets dronning
Erhverv: Han er ridder for det meste men er bla også, vandrings mand. Arbejder for føden samt husly.
Race: Speciel race
Uddybende om race: Halv engel, halv dæmon

Udseende

Højde: 190 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: Lys
Hårfarve: Hvid
Hårstil: Halvlangt hår, ligger for det meste altid ned og gerne over det ene øje. Stritter sjældent.
Øjenfarve: brune
Kropsbygning: Xaphan er meget spinkel grundet sin højde. Han har ikke særlig mange muskler der er synlige da han dækker det med sit tøj. Hans højde gør at han ser meget yndefuld ud og at han virker meg fin på den da han altid går ret op.
Hverdagstøj:
Xaphan har mange bælter på sin krop, men disse har en funktion. De er altid gode til at holde knive eller ligende oppe. Han er altid klædt i sorte bukser og en sort top. Fra hans krave af har han en hvid kant hele vejen rundt på sin top. Der udover har han også et bælte på livet hvor der hænger sort stof ned.
Ar, permanente skader, el.lign.:
En del ar på hans ryg og på sin dæmon vinge. Der udover har han også ar ned langs hans ene øje.
Personligheds spaltning grundet han er halv engel halv dæmon.
Særlige kendetegn: Hans vinger.

Magi

Magisk evne (1): Opsamler elektriske energier samt elektroner konstant og hele tiden. Her ved kan han bruge elektriske energier gennem sine hænder ved at forme kugler af elektricitet eller lyn. Når han først bruger sin evne daler evnen langsomt i styrke da han opbruger de energier han har fået opsamlet.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Kan åbne gamle sår, selv ar. Ved at berører stedet med en enkelt finger. Der går noget tid før det sker men smerten er ikke til at tage fejl af. Selvom såret eller aret måske ikke er så stort kan han godt gøre såret større.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10
Magisk evne (3): Beskyttende lys: Kan fremmane skarpe lysglimt, der kan blænde en modstander eller for et ganske kort tidsrum lyse et område op. Krigeren kan også samle lys omkring sin krop i et form for lysende skjold: skjoldet er ikke uigennemtrængeligt, men angreb vil møde modstand i luften og derved blive svækket.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7

Personlighed

Talenter: Lave helse drikke til healing, lave salver, våben brug.
Svagheder: Opretholde venskaber, Sin personligheds spaltning, meget hjælpsom, tror på det bedste i mennesker.
Interesser:Kamp teknikker, salver, helse drikke, hjælpe andre.
Drømme/ønsker: komme af med sine vinge og få 2 i hvide, overstyrre sin personligheds spaltning, det gode kommer til at sejre og intet ondt er der.
Elsker: Mor, træning i sine evner samt våbenbrug.
Hader: Far, personligheds spaltningen, folk der har slaver, onde mennesker.
Helhedsindtryk af personlighed: Xaphan er en utrolig indviklet person. Han har det med lige pludselig at være en anden. Han har aldrig brudt sig om sine vinger da de er to vidt forskellige og man altid forbinder den ene med en dæmon. Han ønsker inderligt at der ikke er noget ondt i Krystallandet, hvilket også gør at han ser sig selv som en form for udrydder af disse menneser. Han brug helst ikke sine evner hvis han kan komme til det, kommer det onde frem i ham sker det dog at han ikke selv kan styre det og de bliver flittigt brugt.
Han elsker at træne med våben eller udvile kampteknikker med hjælp af hans vinger, han er ikke så god til at sige fra når det kommer til stykket hvilket også gør at han er meget godtroende.

Baggrundshistorie

Barndom: Årenes løb har aldrig været nem for Xaphan, der har været krig mellem dæmoner og engle så længe nogen kan huske. En dæmon havde haft heldet med sig, ved at bortføre en engel og torturere hende. Igennem mange års torturtering fik dæmonen nogle nye sider af sig. Torturteringen var ikke nok, nej senere hen begyndte han at voldtage englen igennem længer tid. Smerten på den unge engel var ikke til at tage fejl af. Skammen og den lange torur havde sat sine spor på hende. Tidsfornemmelsen hos hende var forsvundet.
Langt om længe efter timers kæmpen kom en ældre engel og rede hende, dog fik han noget af en overraskelse, ikke nok med at hun havde mange ar og begyndende sår så havde hun også fået mave på. Synet var grusomt hos den ældre engel hvilket gjorde at han havde lyst til at slå hende ihjel. Dog gjorde han det ikke da dette var imod hans indre selv.
Graviditeten var hård ved den unge engel. Fødslen kom og selv fødslen var hård ved hende. Ikke nok med at hun rent faktisk følte, selve lyset der plejer at være der var der ikke, ikke engang møre. Det lignede en ganske almindelig menneske fødsel. Ikke nok med at barnet lignede et ganske almindeligt barn. Der var ingen vinger at se.
Ca 200år gik før der endelig kom vinger frem på barnet. Dog var det ikke almindelige vinger men i stedet halvt af hvert. Dæmon vinger og engle vinger gi aldrig godt i spæn. Det var tydeligt at mærke blandt alle de andre engle. Ikke nok med at den unge mor måtte tage sig af barnet og beskytte ham til enhver tid blandt alle de andre engle, så måtte hun også beskytte ham for sin far og andre dæmoner som ville have ham blandt sig.
Opvæksten på barnet var en opvækst som ingen andre stod til at kunne forstå. Ikke nok med at der skulle være beskyttelse på ham hele tiden så var der træning konstant og hele tiden. Siden Xaphan var 800år stod den på intenst træning med deverse våben og udeholdenheden. Ikke nok med at han var halvt er vejr var han den eneste kendte engel som havde magiske evner. Dette blev der heller ikke sat pris på.
Fortid frem til nu: omring de 1000år havde Xaphan ikke brugt tiden på andet end at træne evner, våben brug, og koncentrere sig om hvordan man overlevede i kamp. Træning blandt taktiker lå også højt på listen over hvad han skulle lærer. Vingerne havde vokset sig større og større og var næsten fuldvoksne. Selv hans fat var begyndt at komme mere til livs og ville engagere sig i hans liv hvilket blot fik Xaphan til at danne personligheds forstyrrelser. Dette gjorde også at han måtte tage væk fra englene og leve andre steder. Den lange vej til Krystallandet var lang og smertefuld. Han kunne ikke leve blandt sine mor da han blot gjorde onde ting. Vejen til Krystallandet gjorde det hårde og sværre for ham at leve. Han skulle begynde at leve på helt andre måde, spise mad og drikke. Dette var ikke noget han havde oplevet før og heller ikke noget han ville blive ved med. Den ensomme vej blandt Krystallandets gader, skove og mange andre ting gjorde ham deprimeret. Der var ondskab alle veje, og alle veje til at finde ud af hvordan man overlevede bedst.
Årene løb og intet havde forandret sig, han kunne ikke leve blandt alt dette ondskab, han måtte gøre noget. Hans vinger kunne ikke dækkes men det stoppede ham ikke, i enhver kamp ville han leve med sig selv og ikke mindst kunne klare hvad end der kom i den nærmeste fremtid. Årenes løb gjorde ham blot mere utryk ved denne verden og det samme gjorde hans lange levevej. Hans personligheds spaltning gjorde ham ikke lige frem bedre.
Den lange vej på vejene gjorde ham til et helved. Smerten blandt folk forvirrede ham og gjorde ham bange for at se hvordan verden ville komme til at se ud. Dette fik ham også til at gå ind og melde sig på den godes side. Heller ikke her var der fred for træninger og kampteknikker dog blev det trænet hver dag. Lysets dronning faldt og mørkets lord tog magten, selv her ville Xaphan ikke finde sig i det. Mens han var ridder blandt lysets dronning blev der aldrig set forkert på ham, men i stedet så de ham som en fordel fordi han havde vinger.
Den lange og hårde mulighed for at kæmpe for lysets dronning sidder stadig i ham og vil hellere slå folk ihjel fordi de er onde end blot at lade den lange kamp for ingen ting være der.
Værste minde: Sin fars kamp for at få ham hen til sig og blive ond engang for alle.
Bedste minde: Være rider blandt alle de andre der kæmper for lyset.
Barndomshjem: Over Krystallandet men ingen ved hvor.

Familie: Far: Zophiel
Mor: Vepar
Alle andre former for engle samt dæmoner.

Nuværende levested: ingen steder og alle steder.

Andet

Drage
Navn: Blizz
Køn: Hunkøn
Udseende: Opaldrager har hvide eller lyse skæl, men kan i sol- og månelys antage mange lyse nuancer. De er oftest slankt byggede
Temperament: kommer helt an på hans humør, da hans humør smitter af på dragen

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 5
Kampteknik: 7
Smidighed: 6
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 5
Intelligens: 7
Kreativitet: 0
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 10


Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat