Kirana RagnarsonKirana Ragnarson
Rådgiver hos lyset

Retmæssig God
Race: Engel
Alder: 25

Status: Aktiv
Godkendt: 27.12.2013
Antal posts: 124
Skaber: Hobbit

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Kirana Indah Bidedari
Kaldet: Kira
Køn: Kvinde
Alder: 25
Fødselsdag: 1. maj 1992, død år 2014 som 22 årig, genopstået 2015 (opdateret 04.08.15)
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Rådgiver hos lyset
Race: Engel
Uddybende om race: Menneske

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 52 kg
Hudfarve: Let brunlig hud, men ellers ganske lys
Hårfarve: Rødbrun
Hårstil: Langt, tykt og bølget hår, som sidder løst ned af ryggen, kun holdt lidt tilbage af en hårbøjle af træ, nogle gange pyntet med blomster eller andre udsmykninger.
Øjenfarve: Smaragdgrønne
Kropsbygning: Slank bygget, men med pæne kvindelige former.
Hverdagstøj: Kira går helst i kjoler, ligegyldig farve, men hovedsageligt hvid eller i grønne nuancer. Da hun er rigmandsdatter er hendes tøj meget fint og i mange tilfælde speciallavet til hende.
Ar, permanente skader, el.lign.: To hvide mærker på sin mave, hvor to pile ramte hende ved hendes dødsfald. Ligner arvæv med føles ikke anderledes end normal hud.
Særlige kendetegn: Hendes tykke rødbrunlige hår, det uskyldige ydre og hendes fine fremtræden. Et par englevinger

Magi

Magisk evne (1): Telepatiske evner. Kira har fra hun var helt lille været i stand til at læse folks tanker efter eget ønske. I begyndelsen havde hun svært ved at kontrollere hvornår hun brugte sin evne og hørte ting hun ikke burde, samt at når hun ønskede at bruge sin evne, fungerede den ikke optimalt. Dette er trænet og hun er nu fuldt ud i stand til at bruge den del af sin magi. Kira er ligeledes i stand til at sende sine enge tanker ind i en anden persons hoved. Hun benytter det især hvis der kun er en person der må vide hvad der skal siges eller hun virkelig forsøger at skabe diskret kontakt. Dog er hendes evne til at stoppe. Stærke og udholdende personer vil være i stand til efter lidt tid at blokere hendes adgang til deres hoved og undgå at hun kan sende tanker til dem.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Magisk evne (2): Telekinese. Kira er i stand til at løfte ting med tankens kræft, selv imens hun er ved noget andet. Hun er rimelig trænet i denne evne, men det er langt fra perfekt eller noget hun nogensinde helt kommer til at meste, med mindre hun virkelig terper. Hun har nemlig svært ved at styre det, da det er meget påvirket af hendes følelser. Hun kan løfte ting på omkring de 30 kg hvis hun virkelig koncentrere sig og virkelig bruger alle sine kræfter. Det som er farligt ved denne evne, er at hun kan skubbe personer væk fra sig, men det bliver kun trikket hvis hun har stærke følelser som vrede eller frygt, hvorimod hendes evne til at få ting til at svære rundt i luften også kan bringes frem hvis hun er meget glad eller lykkelig, kan det andet kun bringes frem når hun er bange eller meget vred. Det fungere bedst med at skubbe folk væk, hvis hun samtidigmed skriger eller råber meget højt. Kira er meget bange for denne magi, da hun ikke kan kontrollere den til fulde og ikke kan tøjle den hvis hun er påvirket af en eller flere stærke følelser. Efter sin død, har hun fået mere ro over sine evner og en større forståelse. De aktiveres derfor sjældent ved følelsespåvirkning, og er knap så aggressivt. Hun er ikke længere i stand til at lave mindre eksplotioner, men derimod nærmest forme et skjold, i den forstand at hun kan blokere genstande og misderigere angrebet væk fra hende eller andre. Det betyder selvfølgelig også at med ekstrem stor koncentration kan hun sende angrebet tilbage i hovedet på modstanderen, men med Kiras personlighed, vil dette nok aldrig rigtig ske.
Dygtighed til at kontrollere evne: 10

Personlighed

Talenter: Kira er meget kreativ og lærenem. Hun er både fagligt lærenem men udviser også et talent for at lære gennem oplevelser og træning.
Svagheder: Børn, et behov for at hjælpe alle, sin familie, nægter at udøve fysisk vold, stærke følelser i forhold til hendes magi, vand, tror der er noget godt i alle (Naiv).
Interesser: Kunsthåndværk, hjælpe andre, læse, udforske nye ting.
Drømme/ønsker: At alle børn får et godt hjem, at der vil herske godhed alle steder i Krystallandet, ønsker selv at starte en familie.
Elsker: Børn, sin familie, sine medmennesker, at være kreativ, bøger, at lære. Hargin
Hader: Ondskab, vold, nogle gange sin magi, at svømme (hun er bange for vand og kan ikke svømme)
Helhedsindtryk af personlighed: Kira er en uskyldig og varmhjertet ung kvinde. Hun er meget naiv af natur, da hun er overbevist om at der er noget godt i alle væsner. Hun er meget venlig og åben overfor folk, også selvom de måske virker lidt skærmmene, giver hun dem en chance, selvom det nemt kunne ende galt for hende. Kira er generelt ikke fysisk stærk, men er stadig en beskytter. Dette har det med at bringe Kira ud i alt for mange problemer. Kiras frygt er at gøre skade på andre væsner med sin magi og kan ligeledes virke og være meget bange for at bruge dem. Efter at være kommet tilbage som engel har hun i særdeleshed ikke ændret sig synderligt. Det eneste forandre et at hun er langt mere rolig og hviler i sig selv. Som om hun har fundet meningen med det hele. Hun er nemlig sendt tilbage med et formål, og skaber derfor en forståelse for hvad hun lever for igen.

Baggrundshistorie

Barndom: Kira er vokset op i blide og trygge rammer, da hun er født og opvokset som rigmandsdatter og har derfor aldrig manglet noget i sin opvækst. Hun er blevet forkælet og set godt efter, da hun er familiens eneste barn, men dette har mirakuløst nok aldrig spoleret barnet. Hun var generelt meget rolig og stille, og det hun mest foretog sig var at sidde og udforske deres store areal og læste mange bøger i deres store bibliotek, da hun nåede alderen hvor hun kunne læse. Kira har dog været heldig og hurtig at opdage sin magiske evne indenfor telepati og fik derfor hurtigt en lærer, som oplærte hende sikkert og godt. Hendes anden magiske evne opdagede hun nogle år efter, men denne var langt mere speciel og Kira fandt den meget skræmmende.
Fortid frem til nu: Igennem hendes barndom og op til tidlig ungdom, har Kira virket meget mystisk og indelukket, selvom dette var langt fra tilfældet. Hun sad meget stille og benyttede sine evner. Hun trænede sine telepatiske evner nemt som ingenting og blev hurtigt meget dygtig, men ligeledes hendes telekinese blev forbedret til at hun kunne flytte rundt på ting og udfordrede sig selv. I sig selv var et ikke skræmmende, men det at hun blot sad helt stille og intet sagde, kunne godt gøre de andre lidt nervøse. Men dette ændrede sig heldigvis da hun nåede en højere teenagealder, hvor snakketøjet for alvor startede. Hun blev dertil mere vildfaren og ivrig efter at udforske livet og Krystallandets mange forskellige personer.
Dog måtte hun hurtigt indse den virkelige verden ikke var så fin og lykkelig som hendes forældre før havde sørget for at hun var i. Ondskaben var derude, og Kira kunne ikke undgå at møde den. Hvis ikke det havde været for hendes evne til at skubbe personer væk fra sig, så hun kunne løbe fra stedet med en høj puls og tårerne løbende ned af kinderne. Det havde været en lille dreng. En lille spirvip som havde stjålet et stykke brød. Han havde været sulten og fattig, men var blevet fanget. De ville straffe ham hårdt, og drengen tikkede og bad om at slippe. Kira havde set det og forsøgte at stoppe manden som holdte fast i den lille dreng. Men der kunne ikke tales fornuft til manden, men drengen undslap. Derefter blev vreden rettet mod den unge Kira, som stod rystende tilbage, da manden kom faretruende hurtigt hen mod hende. Kira tør slet ikke tænke på hvad der var sket hvis ikke hun var sluppet væk. Hvordan kunne nogen være så grusom? Og hvorfor gjorde ingen noget ved det? Kira var ikke sikker på at hun var stærk nok til at klare det alene.
Kira døde i en alder af 22 http://krystallandet.dk//viewtopic.php?f=428&t=8628&p=514660#p514660 af to pile skud mod hende af en mørkets kriger. Kira vender tilbage til live som engel omkring to uger efter sin død.
Værste minde: Da hun i forskrækkelse brugte sine evner til at få skubbet en mand hårdt ind i væggen og udøve stor skade mod ham. Den smerte, fysisk og psykiske, som hun gennemgik ved sin død. Både smerten ved blod der fyldte hendes lunger, og at dø i Hargins arme.
Bedste minde: At se sin lille nyfødte kusine første gang
Barndomshjem: Hovedstaden

Familie: Far: Marcus Bidadari
Mor: Anna Maria Bidadari
Farbror: Blaise Bidadari
Tante: Rakel Bidadari
Kusine: Ann Sophia Bidadari
Morbror: Lance Bigwig

Ægtemand: Hargin Ragnarson
Søn: Hjalmar Harginson, født Februar 2019
Nuværende levested: Hovedstaden

Andet


(© til Sugargrl14 på DeviantArt, Link)

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 1
Kampteknik: 0
Smidighed: 8
Fysisk udholdenhed: 4
Taktik: 2
Intelligens: 10
Kreativitet: 8
Mental Udholdenhed: 7
Chakra: 10


Gift med Hargin Ragnarson, 07.05.2018
Mor til Hjalmar Harginson, f. februar 2019

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat