Malik Carmine

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 25.12.2012

Antal posts: 9

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Hans ægte navn er Adriel Micáh Abraxas Jezebeth, men eftersom han er en dæmon, går han under dæknavnet Malik Niochalsan Carmine.
Kaldet: Malik, Malli, dæmon, bæst, djævleyngel, misser (pga. hans gule øjne og meget kattelignende personlighed), ”hey, du der, kom tilbage med mine penge!” og Carmine.
Køn: Mand
Alder: 248
Fødselsdag: 18. oktober
Tilhørsforhold: Neutral Ond
Tro: Ingen.
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Han strejfer omkring.
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 61 kg
Hudfarve: Hans hud er lys, grænsende til direkte bleg. Sollys påvirker den ikke; han bliver hverken rød eller brun. Derudover har han fregner, hvilket dog er mest udpræget over hans næseryg og kinder.
Hårfarve: Kridhvidt.
Hårstil: Hans hår er kort i siderne og langt ovenpå. Det sidder som regel af sig selv, pjusket i toppen og med nogle totter hængende ned over hans pande.
Øjenfarve: Hans øjne er gyldengule og ville bestemt ikke falme i sammenligning med en kats.
Kropsbygning: Han er slank af bygning med enkelte synlige muskler hist og pist, men det er ikke, fordi de træder tydeligt frem. De bevirker blot, at han ikke ser sygeligt tynd ud.
Hverdagstøj: Bluser er hans absolut værste fjende, så er vejret til det (og selv hvis det ikke er) undgår han dem. Han render for det mest rundt i et par bukser og nogle solide læderstøvler, der kan modstå vind og vejr. Om livet har han et bælte, hvori der sidder en kniv, som udelukkende bliver brugt til praktiske ting; rigtige våben har han ingen af.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har en del ar over alt på kroppen. De er dog ikke noget, man bider mærke i bortset fra det ene, der sidder tværs over hans næseryg. Hans højre arm er tatoveret med store, sorte figurer og nogle sirlige mønstre imellem dem. I højre øre har han ligeledes en ørering siddende.
Særlige kendetegn: Tatoveringerne, øjenfarven, frisuren og generelt bare det lettere irriterede udtryk, der altid præger hans ansigt. Desuden har han, eftersom han er en dæmon, en lang hale; den minder meget om et æsels hale, idet den er pelsløs med en tot hvidt hår for enden.

Magi

Magisk evne (1): Pyrokinese. Han har kendt til denne evne lige siden sin fødsel og behersker den derfor til perfektion. Evnen giver ham kræfter til at manipulere med ild hvilket vil sige, at han kan kontrollere det og på den måde bruge det som et slags våben. Når hans evne bliver aktiveret, bliver hans krop samtidig umådelig varm, hvilket gør det svært for almindelige mennesker at lægge hånd på ham. Er han våd eller omringet af store mængder vand, fungerer evnen dog ikke.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Regeneration af celler. Denne evne medfører, at han i mindre grad kan regenerere sine celler, hvilket vil sige, at hvis fx hans finger bliver skåret af i kamp, kan en ny vokse ud i løbet af få sekunder eller minutter afhængig af skadens omfang. Evnen er helt ny for ham og er derfor svær at kontrollere, og så har den det minus, at er han først død, så er han død; og så kan hans evne intet gøre for at redde ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter: Han er både fysisk og mentalt udholdende; dette, samt hans mængde af chakra til rådighed, gør, at han på trods af sin manglende styrke og våbenfærdigheder ikke klare sig helt dårligt i kamp. Kampens udfald afhænger dog ikke udelukkende af hans magiske evne – han er kreativ (også udenfor kamp) og tænker taktisk, så hvis man skal snyde ham, skal man være snu. Dette gælder også i hverdagslivet; han er som regel den, der med sin list snyder andre.
Svagheder: Listen er lang, men for at begynde et sted, starter den ved hans temperament. Han har en kort lunte og bliver meget let irriteret. Han er stor i kæften, men hvis folk begynder at svare igen og blive lidt for grove, bliver han hurtigt sur. Det samme gælder, når tingene ikke lige går efter hans hoved. Derudover mangler han fysisk styrke og kan ikke svømme, hvilket hænger sammen med hans afsky for vand. Udover vand er han også bange for heste, idet de er meget, meget store og meget, meget skræmmende efter hans hoved – han har en teori om, at en dag vil hestene ud af et blå starte et blodigt oprør imod menneskene. Helt ærligt, hvilket dyr (og endda så stort et dyr) kan måske udholde at bære rundt på halvfede muskelbundter af mænd at være i dage i træk og tage imod utallige piskesmæld uden til sidst at få nok?
Interesser: Han er nok en af de få folk i hele verden, der ikke rigtigt har nogen interesser. Udover at træne sin evne og samle på skinnende ting, især ædelstene og guld, er der ikke rigtigt noget bestemt, der fanger hans interesse.
Drømme/ønsker: Han drømmer om at overtage verdensherredømmet… mere eller mindre. Det lyder måske som lidt af en kliché, men han er vild efter at få magt.
Elsker: Varme, alkohol, katte, smagen af blod, især sit eget, søde sager og ild. Han er pyroman, men på grund af hans evne, skader ilden ham ikke.
Hader: Regn og vand i det hele taget, da det hæmmer hans evne. Han hader at være social (i hvert fald iblandt for mange mennesker og for længe af gangen), vinteren, blødsødne personer, majs (han er allergisk og bliver meget, meget syg af det) samt heste. Det, han hader allermest i hele verden, er dog mennesker.
Helindtryk af personlighed: Som allerede nævnt minder Malik ved første øjekast meget om en kat, og det skyldes skam ikke kun hans gule øjne og hale; nej, det er hele hans væsen. Han er doven og holder meget af at ligge og lave ingenting, men når det slår ham, er han enormt nysgerrig og eventyrlysten, og han elsker at strejfe omkring. Overfor fremmede er han altid skeptisk og det er sjældent, at han ikke opfører sig fjendtligt overfor folk. Han er legesyg i den forstand at hans yndlingsbeskæftigelse er at irritere andre på alle tænkelige måder (det morer ham), for det meste ved hjælp af sarkastiske kommentarer, der kan pisse folk af i løbet af nul komma fem. I det hele taget har han svært ved at holde munden lukket; han er altid hudløst ærlig, hvilket både er godt og skidt. Han taler lige fra hjertet af, men det er lidt som om, at de dybfølte, kærlige ord kommer i anden række – hvis de da overhovedet får lov at komme ud.

Baggrundshistorie

Barndom: Malik blev født for 248 år siden i det sydlige Krystalland. Hvor præcis vides ikke; i det hele taget husker han meget lidt om sin barndom. Han ved bare, at hans mor afstødte ham ved fødslen og dræbte faderen derefter i et raseri anfald – hvilket er brutalt, når det indebærer en vred hundæmon - og han er derfor vokset op med sin fars bror, Semael. Semael lærte ham op, både i boglige egenskaber og kampkunst. Malik var og har aldrig siden hen været den store kæmper, men hans evne, som han havde til fælles med sin farbroder, lærte han hurtigt at beherske til fulde.
Fortid frem til nu: Selvom Semael var en stærk dæmon, der uden besvær kunne gøre det af med et menneske, foretrak han, at de levede et afsides, fredeligt liv i Tusmørkedalen som de forhadte væsner, de var. Malik brød sig dog ikke om det indelukkede liv i familiens kæmpe villa, så jo ældre han blev, jo mere og mere begyndte han at strejfe omkring. En dag gav det dog bagslag. En flok mennesker i den nærmeste landsby havde set sig vrede på ham og forfulgte ham hjem til Semaels hus, hvor de angreb både ham og den ældre dæmon. Malik stod paralyseret og kunne ikke gøre andet end at se på, idet mændene dræbte hans farborder; først da de vendte sig imod ham, fik han taget sig sammen til at stikke af og imod alle odds undslap han dem. Siden da har han droppet alle sine leveregler om, at man skal leve harmonisk og i fred med alle væsner, for det som menneskene gjorde imod Semael, glemmer han aldrig.
Værste minde: Semaels død.
Bedste minde: Dengang han opdagede sin magiske evne (pyrokinese).
Barndomshjem: En stor villa i Tusmørkedalen.

Familie: Hans forældre ved han intet om, og han har heller aldrig næret noget ønske om at finde ud af, hvem de var. Den eneste forældrelignende skikkelse, han kender til, er hans fars bror, Semael, der nu er død. Semael var Maliks værge, lærer og den person, han i hele sit liv har følt sig allermest knyttet til. Udover Semael har han to bedsteforældre, en faster og onkel samt en kusine, som han kender til.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Lux
Lige nu: 1 | I dag: 3