Log ind Opret bruger


Antal posts: 34
Oprettet: 24.10.2011
Status: Inaktiv
Skaber: Mimi

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: IC-lege
Mest aktive emne: IC-leg: Din karakters reaktion med en gif
Fulde navn: Mimi Destiny Dust
Kaldet: Mimi eller Dust
Alder: 22 år
Fødselsdag: 2/8
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Haldis
Erhverv:
Race: Menneske
Højde: 166 cm
Vægt: 55 kg
Hudfarve: Hun er letter bleg i huden og det kommer af alle de år, hvor hun havde haft boede i den nordlige del af landet.
Hårfarve: En varm blondt farve
Hårstil: Hun har langt hår hvor der kan opstå nogle lange, store slange krøller i selvom det ikke er synlig det meste af tiden på grund af det er hendes hår samlede omme i nakken for at undgå at det vil falde ned foran hendes ansigt mens hun er igang med at arbejde.
Øjenfarve: De er stort set helt blå og dog, så er der et grønt skær i dem, som kun er synlige når hun er i et utroligt godt humør og smiler.
Kropsbygning: Hun har en tynd krops form selvom hun ikke er så tynd at det er muligt at se hendes knogler og dog, så er hun ikke ret høj.
Hverdagstøj: Hun går for det meste i kjoler der er i jordnære farver og hun har også et forkælet på, hvor hun har mange af de nødvendige ting til hverdagens brug. Dog, så har hun ikke forkælet på når hun tager indtil byen på makket for, at sjæle de grønsager hun selv dykker i hendes lille urtehave.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et år over hendes ene knæ, som hun fik dengang hun var lille og havde falde under en leg med hendes søskende (dengang før branden tog hele hendes familie) og ellers så har hun flere ar rundt omkring på hendes krop efter alle de pryd, som hun har haft fået af John og dog, så er det især hendes ryg der er fyldt med ar.
Særlige kendetegn: Det er et modersmærk, som hun har på hendes højre skulderblad
Magisk evne (1): Grønne finger – Det vil sige, at hun altid har været god til, at få ting til, at gro på steder, hvor ingen andre har haft held med, at gøre det sammen.
Det er en evne, som hun haft hele hendes liv og det er også derfor hun er god til, at styre den og gøre brug af den.

Dygtighed til at kontrollere evne: 9
Magisk evne (2): Tankelæsning.
Hun er ikke særlig god til, at styre hendes evne og det er derfor hun ind imellem pludselig kommer til, at læse en anden persons tanker uden, at hun rigtig tænker over, at hun bryder ind i den andens sind. Men det sker kun når hun er i berøring med en person og ellers så dur den evne ikke.

Dygtighed til at kontrollere evne: 3
Talenter:
Er rigtig god danser.
Har et mildt og åbne sind over for alle.
Loyal over for dem, som hun stoler på.

Svagheder:
Har svært ved at styre sig når hun bliver vred og så skælder hun ud uden at tænke videre over om personen er højre i samfundet end hun selv er.
Hendes stædighed da hun kan være stædig, som et ælse når der er noget, som hun vil opnå.
Hendes nysgerrighed begrund af den har det med at få hende ud i problemer nogle gange.
Svært ved at modstå sætning "Det tør du ikke" der blot giver hende endnu mere lyst til at gøre det.
Svært ved at dele sine bekymringer og tanker med andre udover hendes søster og bror.
Mindet omkring branden der kostede hende hendes forældre og en søster (det tro hun at det gjorder)
Det modsatte køn når de forsøger at charmere sig ind på hende på grund af hun ved ikke hvordan hun skal reagere når det sker.
Hendes øjne på grund af de afsløre hvis hun er utryg ved noget eller forvirret da de ikke forholde sig i ro når det sker.

Interesser:
Synge, danse, fred og ro, finde mere udad omkring hendes fortid, Landets historie

Drømme/ønsker:
Finder mere ud omkring hendes liv før, at branden kom og John kom ind i det samt finde udad hvorfor hun har de evner, som hun har
Elsker:
Hun elsker, at gå ude i hendes have og få tingene til, at gro.
Hun elsker når hun danser på grund af det har altid været hendes fristed når alt andet er blevet for meget
Hun elsker hendes stedbror, da det er ham, som haft lært hende, at skye med bue og pil samt lært hende, at forsvare sig selv.

Hader:
- Mennesker der ikke tager ansvar for deres handlinger
- At kede sig
- Ild (frygt)
- Mennesker man ikke kan stole på
- Torden og lyn
- Højder
- Eddekopper og andte krybdyr

Helindtryk af personlighed: Hun er lidt svær at finde ud af, hvis man ikke kender hende. Godt nok er hun en åben og imødekommende person, men hun vil gerne se folk an, før hun kalder dem for hendes venner. Når man lære hende at kende, vil man også finde ud af hvilket glad menneske hun er. Hun har næsten altid et smil på læben, medmindre hun koncentrere sig eller har en dårlig dag. Hun har en dårlig vane med at svare igen eller sige sin mening, men hun mener det næsten aldrig ondt. Hun er på ingen måde genert, selvom hun nogen gange kan virke sådan, fordi hun er stille til tider. Hun er ikke typen der lyver, og prøver hun på det, begynder hun at kigge væk og falde over ordne. Hver gang hun bliver vred, kan hun ikke styre den. Hun råber og stamper i gulvet og ofte kaster hun med det hun har i hænderne, eller lige kan gribe ved første øjekast. Hun kan nemt blive forvirret, især når hun læser og folk prøver at komme i kontakt med hende. De kan snakke i øst, mens hun svare i vest og bagefter fatter hun intet. En dårlig vane hun har, er at hun taler med sig selv. Når hun er alene, kan hun finde på at tale til selv et træ. Hun kan til tider være meget lalleglad og fjollet, især hvis hun er sammen med sine venner. Men hvis hun får en sårene bemærkning så svare hun bare normalt igen med en eller anden joke selvom bemærkningen egentligt har såret hende utroligt dybt så viser hun det ikke at den har det ligesom hun har svært ved at lukke nogle helt indtil sig.

Barndom:
Alle de turbulent oplevelser, som Mimi har haft oplevet igennem hendes barndom er nogle, som hun forsøgt, at ikke lade det ødelægge hende. Det, som hun har haft oplevet mens hun voksede op er også noget, som hun tro der er normalt og alligevel så sidder der en lille tvivl i hende angående hvorvidt det er normalt eller ej.


Fortid frem til nu:
Det brænde hus, den lille pige og den fremmede mand

Der var ild over alt og alligevel så var der næsten ikke nogle lyde at hører nogle steder i huset. Men dog, så var der en lille svag hosten og den kom fra en lille pige, som holdte en hånd foran hendes øjne "mor? far ? hvor er i ?" forsøgte hun at håbe ud selvom det ikke var nemt for den lille pige på grund af hun blev ved med at hoste og hun så pludselig et lille hul i ilden hvilke hun søgte over imod på grund af ilden blev ved med at komme tætter og tætter på hende. Men da hun kom udenfor så havde den lille pige brugt alle hendes kræfter på at komme igennem det brændende hus og det endte med at hun faldt om få meter fra huset. Men hun mærkede pludselig en der løftede hende op og hun åbnende svagt hendes øjne for at opdage at det var en ældre mand, som var igang med at bærer på hende "Det er i orden.. Du er i sikkerhed nu" sagde han roligt mens han så ned på den lille pige, som lå i hans arme næsten helt sort af alt den sod, som sad i hendes ansigt, krop og dog, så sagde den lille pige ikke noget på grund af hun lukkede hendes øjne igen.

Men da hun åbnende hendes øjne igen så var hun i en skov hvor der brændt et lille blå hvor manden sat over på den anden side af det og pigen satte sig op hvilke fik det tæppe, som havde læggede henover hende. Men manden række en kop over imod hende "Drik det her det vil hjælpe.." sagde han stille og venligt hvorefter den lille pige tog imod den. Men hun så sprøgende på ham før at hun nippede forstigt til den væske, som var i kroppen og dog, så smagte det ikke godt efter hendes mening hvilke var derfor hun skær et ansigt hvilke fik manden til at komme med en lille latter "Nej det smager ikke godt.. Men det hjælper... Hvad hedder du ?" sagde han i den sammen venlige tone mens den lille pige tog en til tår hvilke fik hende til at lave det sammen ansigt, som før inden at hun så hen på manden "Mimi" svaret hun stille og manden nikkede en enkle gang "Jeg hedder John.. Kan du huske hvad der er sket Mimi?" sprugte han roligt og alligevel så var der en unden i hans stemme. Men Mimi rystede stille på hovedet og så stille ned i kroppen, som hun holdte mellem hendes hænder. "Det er iorden.. Du har brug for at sove.. Så bare læg dig ned igen... Jeg skal nok passe på dig" sagde John stille og venligt mens han så på den lille fortabte pige, som åbenbart ikke kunne huske noget der sad over på den anden side af bålet. Men Mimi så hen på John hvor hun nikkede en enkle gang på grund af hun kunne godt mærke på sig selv at hun var træt og hun satte kroppen fra sig inden at hun lagde sig ned igen hvor hun hurtigt faldt i søvn mens der var et eller anden, som fortalte hende at hun kunne godt stole på John.

Turen, som John tog hende med på var en lang en, da Mimi opgav til sidst at tælle hvor mange gange solen havde stået op og gået ned. Da turen kom til sin ende så var det oppe ved en hytte der ikke lå særligt langt fra et stort hav og der blæste hele tiden en meget kold vind. Men Mimi havde troede, at John var på den sammen måde, som hendes egen far havde og dog, så lærte Mimi meget hurtigt, at John slet ikke var sådan på grund af allerede den første gang, hvor Mimi havde kommet til, at tabe en gryde med varm vand så fik hun en omgang pryl, da det ikke var noget, som man gjorde efter Johns mening og det var langt fra den eneste gang hun oplevet, at få pryl på grund af hun lærte, at John delte pryl ud for bare den mindste ting og det var også derfor hun nød hver gang ikke var hjemme på grund af så var det Johns søn Mark der havde ansvaret for alt sammen derhjemme. Mark var på ingen måder, som sin far og det var også derfor der var en meget mere hyggelige stemning.
Efter, at hun havde boede hos John i 10 år så kom den dag, hvor der kom en mand fra byen og fortalte Mark, at John var blevet slået ihjel om natten på grund af han havde forsøgt, at snyde en anden mand i byen. Den dag, hvor der havde kommet en mand og fortalt det så havde det også været en uge efter, hvor Mimi havde fyldt 18 år og dog, så ændre Johns død på intet på grund af Mark der var 5 år ældre end Mimi havde giftede sig en pige fra byen år forinden.


Værste minde:
Branden der tog hendes forældre.
Bedste minde:
Hun har flere forskellige minder, som hun elsker.
Det ene er hun dog ikke sikker på er et rigtig minde eller ej og dog, så vælger hun, at tro det på grund af det er et, hvor hendes mor sidder ved ildstedet og synger.
Hendes andre minder er alle sammen med Mark i dem på grund af han har været den, som har haft holdt hende oppe selvom hans far har haft forsøgt at knække hendes gnist.

Barndomshjem:
Et lille stykke vest for Vedsted indtil branden tog hendes forældre. Hvorefter hun voksede op syd for Jorheim
Familie: Biologiske forældre: Tom og Kate Markson
Sted familie: John (far – død), Mark (bror – levende) og Ann (gift med Mark)

Nuværende levested: Jorheim
Fysisk styrke: 0
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Taktik: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 0
Chakra: 0

Enke & lever på flugt » Utroligt knyttede til direwolf Snow der følger hende over alt