Log ind Opret bruger


Antal posts: 306
Oprettet: 13.10.2011
Status: Inaktiv
Skaber: Milla

Posting-statistik: [Se karakterens posts] [Se karakterens emner]
Mest aktive forum: Hovedgaden
Mest aktive emne: Hen på aftenen
Fulde navn: Carolina Floros
Kaldet:
Alder: 20 år
Fødselsdag: 20. januar
Køn: Kvinde
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Troen på Lysets Dronning
Erhverv:
Race: Menneske
Højde: 180 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: En meget normal hudfarve, men har en tendens til solbrændthed
Hårfarve: Mørkebrunt, om sommeren/foråret bliver det dog lysnet af solen.
Hårstil: Hendes hår går til skuldrene, er rimeligt tykt, uglet og pjusket, når det er løst, men er oftest sat op i en lettere sjusket knold.
Øjenfarve: Grøn
Kropsbygning:Normalvægtig, men er muskuløst og smidigt bygget.
Hverdagstøj: En grov bomuldsskjorte, der er så lang, at hun det meste af året bruger den som kjole. Når det bliver for koldt trækker hun i et par løse bukser, der stumper lidt, fordi hun har haft dem i mange år. Hun bærer desuden altid rundt på lærredsrygsæk, som indeholder alle hendes ejendele.
Ar, permanente skader, el.lign.: Generelt er hun ikke bange for at komme til skade (dvs. at falde, ikke at slås), og dette bærer hendes krop også præg af. Hun har en del småar rundt omkring på hele kroppen.
Særlige kendetegn: -
Magisk evne (1): Hun har evnen til at forvandle sig til en kat. Det er en skyggeagtig, sort kat – den har en fast form, men hvis man kigger godt efter, er der flere ting, der afslører, at det ikke er en rigtig kat: for det første er konturerne på katten ujævne – og så er øjnene grønne, ligesom Carolinas egne.
Dygtighed til at kontrollere evne: 7
Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)
Talenter: Carolina har masser af udholdenhed, er stædig og er meget smidig. Desuden er hun snu og er god til at klare sig selv. Hun er ikke bange for at tage fat og blive beskidt.
Svagheder: Hun kan oftest komme til at fremstå meget kynisk overfor de fleste, hun kan virke reserveret, har meget nemt ved at blive irritabel og utålmodig – og så bliver hun oftest overmodig, hvis hun bliver provokeret tilstrækkeligt. Hun er virkelig ikke glad for havet, nok direkte bange for de store, skræmmende bølger.
Interesser: At overleve, så at sige – og når hun er i humør til det, at møde nye mennesker. Hvis hun ikke gider snakke med dem, sidder hun oftest og betragter dem i sin katteskikkelse.
Drømme/ønsker: Selvom hun ikke vil indrømme det, drømmer hun mest af alt om at blive lykkelig – at være til uden komplikationer, uden krig, uden fattigdom og med en familie, der elsker hende, for det, hun er.
Elsker: At røre sig og føle sig fri. At være mæt.
Hader: Carolina kan ikke fordrage at blive begrænset af regler, af grænser – både de fysiske og de psykiske. Desuden hader hun at tabe, ligegyldigt hvad det er. At blive skuffet.
Helindtryk af personlighed: Førstehåndsindtrykket af Carolina kan oftest være, at hun er lidt hård i filten, kynisk og til tider egoistisk. Hun kan ikke lide regler, men tror på det gode og kan ikke blande sig udenom, hvis hun ser nogen, der lider – ligegyldigt, hvad der sker. Indenunder hendes facade gemmer der sig dog en meget følsom person, der har svært ved at knytte bånd og let bliver såret – hvis man først når indtil Carolinas inderste, kan man være sikker på at have en ven for livet – medmindre man skuffer hende (dvs. forsvinder, sårer hende eller handler imod ens overbevisninger), det er det værste, som man på det personlige plan kan gøre mod hende.

Barndom: Carolina er opvokset i hovedstaden med fattige forældre og tre søskende, så fra barnsben er hun blevet opdraget med at klare sig selv. Bortset fra fattigdommen, som var meget hård, var hendes barndom dog været meget normal - men hun endte alligevel med at forlade sine forældre, fordi hun ikke længere kunne klare at være en byrde for dem. Som 3-årig begyndte hun at forvandle sig til en killing – dette var til stor forvirring for hendes forældre og også for det lille 3-årige barn, der ikke kunne forstå, hvorfor forældrene lige pludselig ikke snakkede med hende. Med alderen lærte hun dog at kontrollere sine evner mere og mere.
Fortid frem til nu: Da Carolina forlod sine forældre mødte hun Topaz på gaden, som hun faktisk så lidt som sin livspartner – ikke som kæreste, men som en ven for livet. De klarer sig fint, overtræder et par regler hist og her, men i forhold til det at leve på gaden, har de et meget roligt liv. Da hun en dag vågner i den port, som hende og Topaz plejede at sove i, var han dog pist væk. Hun begyndte at lede efter ham – men han kom aldrig tilbage. Siden har hun strejfet rundt på gaden, har ikke villet knytte bånd til nogen og har generelt bare været vred. Der er ikke sket det store, men psykisk har Carolina det værre, end hun nogensinde har haft det.
Værste minde: Hele den periode, hvor hun har gået rundt i uvidenhed omkring Topaz’ forsvinden.
Bedste minde: Sævrt at sige, men hele hendes liv fra hun forlod til hendes forældre til Topaz’ forsvinden husker hun kun som en god periode.
Barndomshjem: Hovedstaden
Familie: Forældre – moren er død, men det er først sket efter Carolina forlod dem. Tre søskende: en storesøster og to lillebrødre, dem ser hun dog heller ikke noget til.
Nuværende levested: Lidt rundt omkring, men hun opholder sig mest i hovedstaden og områderne omkring denne.
Fysisk styrke: 0
Våbenfærdigheder: 0
Smidighed: 0
Fysisk udholdenhed: 0
Taktik: 0
Intelligens: 0
Kreativitet: 0
Mental udholdenhed: 0
Chakra: 0
Carolina Floros

Be kind to me, or treat me mean
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine