Amora Treaty

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 30.03.2011

Antal posts: 165

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Adeleine Amora Treaty.
Kaldet: Hvad Hun bliver kaldt Amora af de fleste. Hun bruger kun ’Adeleine’ hvis det skal være fint.
Køn: Kvinde
Alder: 19
Fødselsdag: 31. Oktober.
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Isarisme.
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Paradisskoven, hvor hun stadig bor ved sine forældre, da hun er ugift.
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 174 cm
Vægt: 60 kg
Hudfarve: Lettere solbrun, da hun bruger utroligt meget tid udenfor.
Hårfarve: Helt mørkerødt. Som rosens blade, med et gyldent skær i.
Hårstil: Det går hende til midt på ryggen. Det hænger for det meste bare fladt ned ad hendes ryg. Det er sjældent hun sætter det op, men det kan ske. Hendes pandehår stopper lige ovenover hendes øjne.
Øjenfarve: Smaragdgrønne.
Kropsbygning: Hendes kropsbygning er ret normal og slank. Hun kan dog se lidt spinkel ud.
Hverdagstøj: Som en rigtig kvinde, går hun i kjoler. De viser ikke for meget og sidder tæt indtil hendes slanke krop. Det er kjoler med korset udenpå.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har et rimelig lagt ar ned fra det ene skulderblad og så 15 centimeter ned. (mere kommer)
Særlige kendetegn: Hendes røde hår. Det røber hende altid.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan spille på sin fløjte, og derved få folk til at se og høre ting der egentlig ikke er der. Hun kan også få folk til at gøre ting de ikke selv bestemmer. Hun behersker det dog ikke til fulde.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Hun kan med se når folk lyver.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Hun er dygtig til at gennemskue folk og få sin vilje. Med et lille smil hér og dér, kan man få hvad man vil.
Svagheder: Hun er et meget hidsigt temperament. Nogle siger at det er på grund af hendes røde hår, andre siger, at det ligger i familien. Hun er stædig som et æsel, og hun VIL have ret. Hun kan ikke indrømme at hun har taget fejl. Det ville være som et nederlag, og hun hader virkelig nederlag. Man skal generelt bare ikke begynde at diskutere med hende. Hun vil have ret, og hvis hun ikke får det, bliver hun gal. Dem hun holder af, kan hun selvfølgelig godt diskutere med, men det gør stadig ondt på hende, hvis hun ikke får ret.
Interesser: Hun interesserer sig rigtig meget for sværdkamp og litteratur.
Drømme/ønsker: Hun ønsker at få hævn over den der dræbte hendes broder. (Der kommer mere) og så drømmer hun vel som så mange andre kvinder, om at få sin egen familie.
Elsker: Hun elsker lyden af stål mod stål. (Sværd) den rene, klingende lyd kan gøre hendes dag meget bedre. Så elsker hun selvfølgelig sin familie og sine venner. Hun elsker også at læse. Hun elsker lyse sommernætter, at grine og have det sjovt. En masse forskellige ting.
Hader: Hun hader, når hun ikke får ret. Det krænker hendes ære. Hun hader folk der lyver, specielt fordi hun for det meste kan gennemskue dem, og så hader hun svaghed.
Helindtryk af personlighed:
Egentlig er Amora en rigtig sød kvinde, hun smiler og er utroligt hjælpsom. Hun vil gerne hjælpe folk og lytter gerne, hvis det er. Man skal bare ikke begynde at diskutere med hende. Man skal heller ikke gøre hende gal og irriteret, hvilket der ikke skal meget til nogen gange. Hun går meget op i sin ære, og den bliver faktisk ret let krænket. Hun er hemlighedsfuld, og når hun har sat sig noget i hovedet, er det svært at få hende fra det. Hun har sine egne meninger, og dem kan man heller ikke få fra hende.
Hun har to sider af sig selv:
1) Den dydige og føjelige datter, som alle elsker. Hun er sød og rar, elskværdig og altid smilende. Hun er charmerende og tiltrækkende, og hun tager aldrig grove ord i munden. Hun taler til folk med respekt og er meget underdanig. Hun er utroligt feminin.
2) Den hævngerrige kvinde, som ingen rigtigt ser. Hun er stadig meget charmerende og tiltrækkende, men der skal ikke meget til at få hendes vrede frem. Hun er stædig og man skal ikke sige hende imod. Hun er også skrøbelig, men da det er et svaghedstegn, viser hun det ikke. Hun viser generelt ikke denne side til mange, da hun ikke kan. Hun vil ikke skuffe. Der er kun hendes nære venner og familie der kender til den side af hende. Hun minder lidt om en mand. Hun kæmper som en mand, og tænker som en mand.
Men de to sider kommer ikke frem hver for sig. De er begge en del af hende, to sider af hende, som altid er der. Hun vælger bare selv hvilken en af dem, hun vil have at folk skal se. Dog er de en smule blandet, hvilket også er derfor hendes temperament ikke ændres, bare fordi hun viser den dydige side af sig. Hun er bare hidsig af temperament.

Baggrundshistorie

Barndom: Egentlig var hendes barndom ret god. Den var tryg og hun fik masser af kærlighed. Hun fik et nært venskab til hendes tre år ældre broder, Joseph. Da hun var omkring 5 år, klatrede hun og hendes broder i træer. Hun havde ikke kigget hvor hun kravlet, og pludselig faldt hun altså ned. Det var en skræmmende oplevelse for hende, og det er også derfra hun har arret ved skulderbladet, fordi hun faldt ned oveni nogle store grene, hvilket rev hul og lavede et dybt sår.
Fortid frem til nu: Da Amora var 12 år gammel, begyndte hendes broder for sjov skyld, at træne hende i sværdkamp. Det var kun fordi han kedede sig. Han var kriger og ikke altid hjemme, så når han endelig var hjemme, skulle han jo træne, og det gjorde han med Amora. Hun havde allerede fra hun var lille en lynende intelligens, og det gjorde, at hun hurtigt blev god til sværdkamp. Han lærte hende en masse tricks, og de var noget de havde sammen. Det er jo ikke pænt for en kvinde, at lære sådan noget, så hun holder det hemmeligt for det fleste.
Da hun var fjorten år, blev hendes bror dræbt. Det var mens han var på vej hjem til paradisskoven. Ingen aner hvorfor han blev slået ihjel, og det tog lang tid at finde ud af, hvem det var der havde begået mordet. Det kom dog frem, men gerningsmanden blev ikke fundet. Han var som sunket i jorden. Men det gør ikke Amora noget, for hun vil have hævn. Hun vil hævne sin bror. Hun er gal over, at nogen skulle tage hendes bedste ven fra hende, og det er derfor hun vil have hævn. Hun træner hver dag med sværdet, for at hun en dag kan få hævn over sin afdøde bror. Hun træner også smidighed, da hun ved, at det er vigtigt at kunne for at undgå at blive slået ihjel i en kamp.

Værste minde: Da nogle soldater kom hjem med hendes døde bror.
Bedste minde: Første gang hun fik et sværd i hånden. Allerede dengang var det som om det var en del af hende.
Barndomshjem: Paradisskoven

Familie: Mor og far og død storebror.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1