NetrishNetrish
Ypperstepræst for Kile

Retmæssig Neutral
Race: Skovelver
Alder: 184

Status: Aktiv
Godkendt: 17.05.2010
Antal posts: 413
Skaber: Dragonflower

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Netrish Nardarlah
Kaldet: Neelah
Køn: Kvinde
Alder: 184
Fødselsdag: 20. juli
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Kile
Erhverv: Kiles Ypperstpræstinde
Race: Skovelver

Udseende

Højde: 177 cm
Vægt: 68 kg
Hudfarve: Bleg
Hårfarve: Sort
Hårstil: Langt og løst
Øjenfarve: Blå
Kropsbygning: Høj, spinkel af bygning og meget senet
Hverdagstøj: Neelah bærer sin kirkes klædning. Denne består af en hvid underkjole og en rød overkjole med helvedesgab. Udover dette, bærer hun dog også ringbrynje, en ekstra, åben underkjole, en hvid kappe og Kiles hellige symbol i en kæde om halsen.
Ar, permanente skader, el.lign.: På tros af at Neelah stadig er en ung elver, har hendes overbevisninger anskaffet hende et par ar rundt omkring på kroppen fra mere snæversynede individer.
Særlige kendetegn: Neelah er en skovelver, men er bestemt ikke blevet opdraget som en, hvilket gør at hun skiller en del ud. Det er heller ikke så tit man ser en præstinde af Kile.


Inquisitor II by Werdandi

Magi

Magisk evne (1): Healing: Som det falder naturligt for hendes race, har Neelah evnen til at heale.
Dygtighed til at kontrollere evne: 8

Magisk evne (2): Deathsight: Kile har velsignet Neelah med sit syn. Dette gør at Neelah ser hvor længe folk burde have tilbage. De mange underfulde kræfter i verden gør dog at det ikke er uhørt at se folk der lever, selvom de ’burde’ have været døde for længe siden.

Dygtighed til at kontrollere evne: 0 (passiv)

Personlighed

Talenter: Neelah er dygtig til sit hverv, og har en utrolig toldmodighed med folk. Hun er veltalende og generelt en behagelig person.
Svagheder: Kile er ikke en lige velset religion i hele landet, hvilket godt kan vise sig som et problem, da Neelah aldrig ville benægte sin tro, om det så galt hendes liv.
Interesser: Sværdkunst, kultur, religion
Drømme/ønsker: At tjene Kile, og se Lurrien blive en fornuftig voksen mand.
Elsker: Fløjtemusik, at ride, luftige enge under sommersolen
Hader: Bar slagsmål, overdrevet druk, fjender af Kile
Andet omkring personlighed: Neelah er en afbalanceret og godhjertet person. Hun har viet sit liv til at tjene Kile, og brede hendes næsten glemte budskab i Krystallandet. På tros af at hun tjener Kile med krop og sjæl, er det dog meget sjældent hun udøver hendes vilje over de hvis tid har været, men prøver i stedet at vise dem den rette vej, og få dem til at indse at deres tid er kommet.

Baggrundshistorie

Barndom: Neelah voksede af uransagelige årsager ikke op blandt andre af sin race, men blandt krystalisianere. Hun havde en god opvækst, og tænkte sjældent på hvor hun enlige stammede fra. Det skete hun på sene aftener funderede over det, når nogen af de andre børn kommenterede hendes ører, men byen var stor, med mange folk af blandet herkomst, så den slags drillerier holdt aldrig længe.

Fortid frem til nu: Som elver voksede Neelah dog langsomt. Hun var stadig ung da hendes forældre visnede væk og døde af alderdom, men selvom tabet smertede, forstod hun at det ikke kunne være anderledes. Senere forstod hun også at deres død, var hendes begyndelse.
Det var nemlig i forbindelse med deres begravelse at hun for første gang stiftede bekendtskab med Mergran. Hun havde mødt ham før, for han havde besøgt hendes forældre flere gange, men deres begravelse var første gang hun talte med ham for alvor. Mergran var Kile præst, og en gammel bekendt af familien. Han havde vidst deres tid var kommet, og som en sidste tjeneste var han kommet for at bisætte dem, og tage sig af Neelah.

Neelah rejste fra byen med Mergran og startede et nyt liv på vejen. Han viste hende verden, og belærte hende om gudernes veje, ikke blot Kile men Isaris, Zaladin og Aladrios ligeså.
Alligevel var det intet under at Neelah i sidste ende valgte at følge Kiles veje, ligesom han.
Neelahs år men Mergran var nogle af de bedste i hendes liv, men fra det øjeblik hun trådte ind i Kiles tjeneste forstod hun, at han ville forlade hende, ligesom hendes forældre. Kiles velsignelse havde åbnet hendes øjne, men hun ville aldrig kunne lukke dem igen. Hun kunne kun se til mens Mergran langsomt svandt bort, og vente med angst på at hans tid ville komme.

Så uundgåeligt som morgendagen kom Mergrans tid, og med den hans død. Neelah tog det ikke pænt, og græd i flere dage. At se det komme havde været en ringe trøst, men det var en lektie hun måtte lære. Alle måtte før eller siden gå gudindens vej, lige meget hvor meget de betød for en, eller hvor længe man havde set det komme.
Neelah vandrede i landet i mange år før hun for alvor lærte at acceptere døden og gudindens bud. Det var heller ikke noget der skete fra det ene øjeblik til det andet, men noget der skete gradvist, lidt efter lidt, hver gang hun trøstede familiemedlemmer efter en bisættelse, hver gang hun fik en døende til at indse deres tid var kommet.

Til tros for at Neelah var ved at vende sig til det ensomme liv på landevejen, ville skæbnen det anderledes. I ruinerne af et gammelt Kiletempel, fandt hun en ung dreng. Hun bragte ham rundt til de nærmeste byer, og søgte hans familie. Men hvor end hun søgte, og hvor end hun ledte var der ingen der gjorde krav på ham. Neelah tog ham da til sig, og opfostrede ham, belærte ham, som hun selv var blevet det.

Værste minde: Da hun mistede Mergran
Bedste minde: Den sommer hvor hun først besøgte Hestedalen med Mergran.
Barndomshjem: Byen

Familie: Mor: Ilianor Tynneandar
Far: Elisor Tynneandar
Farbror: Cornélian Liàdon
Tante: Innil Liàdon (død)
Kusine: Mystra Liàdon
Plejemor: Menid Nardarlah (død)
Plejefar: Yanis Nadarlah (død)
Adoptivsøn: Lurrien (død)
Datter: - (dødfødt)

Andre:
Mergran Jerlin, tog sig af Neelah efter hendes plejeforældre døde (død)
Lurrien Nardarlah, barn Neelah tog sig af (død)
Nuværende levested: Dianthos

Færdighedspoints

Fysisk styrke: 8
Kampteknik: 6
Smidighed: 3
Fysisk udholdenhed: 8
Kløgt: 7
Intelligens: 3
Kreativitet: 3
Mental Udholdenhed: 9
Chakra: 3

You got what everybody gets. You got a lifetime.

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat