Gina Trevborn

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 05.09.2006

Antal posts: 163

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Gina Trevborn
Kaldet: Gina
Køn: Kvinde
Alder: 21
Fødselsdag: 6/6
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Ateist
Erhverv: Hun er opdraget som bonde, men lever nu i skyggerne og lidt på må og få.
Nuværende levested: Omrejsende - Hun bor ikke rigtigt nogle steder, men opholder sig ofte ved blodsøen.
Race: Vampyr
Uddybende om race: Gina er menneske originalt, men blev forvandlet til vampr som 16 årig. Hendes vampyr side og hendes menneske side er blevet halvt skilt fra hinanden gennem en mælkelignende væske, som en anden vampyr tvangsfodrede hende.

Udseende

Højde: 160 cm
Vægt: 55 kg
Hun er ikke så høj. Hun har lilla øjne og hvidt hår og render konstant rundt i en lilla/sort kjole med hvid underkjole. Nogle gange har hun en sort kappe med hætte på og når hun smiler kan man se to skarpe hjørnetænder i øverste mund.
Hun har store brændemærker op ad begge ben.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan læse andres tanker. Hun kan lukke af for det, men det kræver meget energi, så det gør hun sjældent.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Magisk evne (2): Hun kan lave en lilla energibobbel, der kan lægges omkring folk og andre objekter for at beskytte. Energien er stærk og uigennemtrækkelig, men hun kan ikke holde den i mere end 5 minutter ad gangen. Derefter har hun behov for at hvile i en halv time, hvis hun vil have 5 nye minutter.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Hun er ikke særlig selvsikker og meget stædig. Hun er meget bange for sig selv og for hvad hun kan gøre ved andre. Hun er også meget indelukket og skeptisk overfor fremmede folk.

Baggrundshistorie

Hun har boet i en lille landsby med sine forældre og sin yngre søster, Gena, hvor de levede som bonder. De havde en lille bondegård, hvor de havde både grise, køer, høns og en kat samt en mark, hvor de såede forskellige slags korn og bær alt efter årstid. Da hun var 16 år kom en mand til byen. Han viste sig at være vampyr og bed Gina, da han troede hun var Gena. Manden viste sig at være Ginas søsters far. Moren havde haft en affære og havde fået Gena med ham, men fortalt Ginas far, at barnet var hans. Da han fandt ud af, at Gina ikke var Gena, tog han en lille flaske med en mælkeagtig væske i frem og tvang det i Gina. Gina kæmpede selvfølgelig imod og efter hendes øjne havde givet et farligt rødt skær fra sig, snerrede Gina ad manden og fik skubbede ham væk. Dette resulterede i, at hun ikke fik drukket hele indholdet i flasken og nogle få dråber gik tabt på jorden. Manden stak af og Gina løb igennem landsbyen midt om natten og fik fat i en bonde, som hun drak alt blodet fra. Den næste morgen blev landsbyboerne skræmt fra hvid og sans og en jagt gik igang. Gina fik holdt sin vampyrside, som begyndte at kalde sig selv for Lydia, i ro ved at snige sig rundt om natten og drikke blod. Hun fandt hurtigt ud af, at et voksent menneske om ugen var nok til at holde Lydia væk. En nat opdagede hendes mor hende og fortalte det til faderen. De låste Gina inde på sit værelse i tre dage, hvorefter de besluttede sig for at brænde hende på bålet. I nattens mørke byggede de bål og efter to nætter, trak de Gina ud til bålet og bandt hende fast. Gina græd og bad om tilgivelse, men lige lidt hjalp det. Gena var blevet låst inde på sit værelse, imens hun som, så hun ikke så hvad der skete. Ilden slikkede sig op ad Ginas ben og nåede at give hende slemme forbrændninger, der ville sætte sine faste ar på hende, før de fik fat i rebet, der holdt Gina fast. Ilden skar rebet over og Gina slap fri og gik i vrede og frustration og med tårer ned ad kinderne til angreb på sin mor. Hun fik sunket tænderne i hende og drak hendes blod. Hun skyndte sig at give moderen noget blod, så moderen kunne overleve og blive vampyr som Gina selv. Ginas far kom løbende og skød efter Gina med bue og pil. Han ramte hende ikke i mørket, men Gina fik fat i faderen og fik også gjort ham til vampyr.
Den næste morgen stak Gina af og vendte aldrig blikket tilbage. Gena fandt forældrene som vilde og dyriske vampyrer og dræbte dem. Hun svor at dræbe alle vampyrer og satte jagten igang på den vampyr, der havde gjort dette mod hendes forældre.
Gina har igennem årene efter sine forældres død udøvet mental styrke gennem både meditation, flere forskellige religiøse overbevisninger og har haft mange bekendtskaber med folk, der ofte skubbede til hende mentalt, så hun konstant kunne udvikle sin styrke indenfor dette område. Dette har gjort hende indelukket og skeptisk overfor fremmede.

Familie: Hun bed sine forældre og gjorde dem til vampyrer, men de blev slået ihjel af hendes søster, som hun ikke har set længe.

Andet

Hendes vampyr side har gjort mange fortrædt og Gina beskylder mest sig selv for det.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Middel


Gina Trevborn
Billede lavet af Icaricia
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1