Sir George GallagherSir George Gallagher
Krystalisianer

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 27

Status: Inaktiv
Godkendt: 31.08.2006
Antal posts: 472
Skaber: George

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Sir George Gallagher
Kaldet: Georgie
Køn: Mand
Alder: 27
Fødselsdag: 24. februar
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Kristen
Erhverv:
Nuværende levested: Sit eget palæ inde i byen sammen med sin familie.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 191 cm
Vægt: 85 kg
Hudfarve: lys
Hårfarve: Brunt, næsten sort
Hårstil: Løst eller en hestehale, let krøllet i enderne. Bakkenbarter ned over kindbenene.
Øjenfarve: Brune, næsten sorte.
Kropsbygning: muskuløs.

Hverdagstøj: Elegant tøjstil med jakke, broderet vest, kravat og lange bukser. Hans sko har en lav hæl, og han bærer en medaljon om halsen, der er skjult under hans tøj, og som indeholder billeder af hans forældre. Tøjet er farvestrålende ved festlige lejligheder, men til hverdag er han begyndt at tone det lidt ned, om end han stadig er svær at overse på gaden.

Ar, permanente skader, el.lign.: Han har et ar på låret og på brystkassen. Han er psykisk syg, men det kommer ikke så tit til udtryk mere (tvangstanker, hallucinationer og tendens til at blive depressiv), og han er tidligere alkoholiker.

Særlige kendetegn: et modermærke bag sit højre øre.

Magi

Magisk evne (1): Kræfter over al flora (planter)
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Kan samle sin energi til kugler, der gør fysisk skade.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
Male, tegne, sy, lave mad, passe børn og syge. Dygtig forretningsmand og meget logisk anlagt. Har også et meget stort talent for alt der har med planter at gøre. Intelligent.

Svagheder:
(Tidligere: Han ville ikke indrømme sine kreative evner, han gik meget op i sin stolthed, og så tænker han for meget over alting!) Nu har han fundet harmoni med sig selv, og hans største svagheder er hans tidligere tilværelse, hvor han ikke har gjort andet end at holde sig selv for nar. Dog er han stadig ikke ligefrem stolt af at kunne sy og at male og digte, men han forsøger ikke i samme grad at skjule det mere, om end han ikke skilter med det. Stoltheden spiller dog stadig en stor rolle i hans liv, og det samme gør ære. Han er også meget blufærdig.

Interesser:
Lidt af hvert. Det daglige liv med forretningen og sin familie, meditation, natur og skønhed generelt. Og planter og deres helbredende/skadende virkninger er et af de nyere interesseområder. Han kan godt lide musik og dans, men oplever det desværre sjældent, og han er også begyndt at være lidt interesseret i madlavning.

Drømme/ønsker:
Over den senere tid har hans ønsker for livet ændret sig en del. Han vil gerne vide hvad, der skete med Gabrielle, og han fokuserer meget på sine børn. Han savner selskab og den familie, han har haft inden for rækkevidde flere gange, men mistet. Samtidig er han godt træt af mørkets krigere og deres forbrydelser og ønsker, der var nogen, der var stærk nok til at kunne stå op imod dem og få en ende på det hele.

Elsker:
Han føler sig særligt knyttet til barnet Luigi og naturligvis sine tre børn, som moren tog med sig, da hun forlod ham. Han blev hurtigt forelsket i Gabrielle, der meget hurtigt kom til at betyde en hel del for ham, men nu er hun forsvundet sporløst. Derudover elsker han naturen, ny viden og at tilbringe sin tid i godt selskab. Han er også glad for sin forretning.

Hader:
Vold. Det burde aldrig være nødvendigt at ty til den slags metoder, men han har efterhånden fundet ud af, det er en ting, man fra tid til anden bare må acceptere, da alternativerne er endnu værre. Han hader Morgoth og mørkets tilhængere – især efter de bortførte hans børn. Ellers er der ikke meget, han direkte hader, om end varme kan være meget generende for en mand, der sjældent trækker af sin jakke.

Andet omkring personlighed:
Over for dem, han holder af, er George en god og kærlig mand med et stort ønske om at gøre alle tilfredse. Han har lært, at han bedst kan gøre andre glade, når han selv er glad. For dem han ikke er så glad for, eller bare ikke kender fantastisk godt, er han langt mere reserveret. Han er høflig og forsøger at være venlig, om end han godt kan vise sin lidt køligere side frem. I forretningsøjemed er han dygtig til sit job og ikke en mand, man løber om hjørner med. Han kan godt give mængderabatter og lignende, men han ved hvad, der skal til for at overleve inden for forretningsverdenen og på det konkurrencemæssige plan og er noget nøjeregnende, når det kommer til dette.
På det seneste er han begyndt at vise sig fra en lidt anden side. Han har fået sine børn tilbage, og livet som enlig far for fire har hærdet ham en smule. Han er ikke nær så blød og eftergivende som tidligere, om end han naturligvis er en kærlig og omsorgsfuld far. Opdragelse af de femårige trillinger og med en teenager i huset også, gør bare det hele noget mere besværligt end tidligere, og det kræver sin mand at holde et overblik og stadig passe forretningerne tilstrækkeligt.

Baggrundshistorie


Barndom:
Hans barndom har været stærkt præget af fattigdom! Hans far havde ruineret familien, og da faderen var syg og utilregnelig måtte George i en meget ung alder overtage familiefirmaet, hvilket han klarede, så hele familien kunne overleve.

Fortid frem til nu:
Han var opsat på at redde sin families og sin egen ære, hvorfor han udså sig en ung kvinde, der var hans ven, til at være den hustru, han ønskede sig.
"Jeg er baron i mit gamle land, England. En ussel del af lavadlen der let falder som bytte for en markise eller en hertug. En Markise i mit tilfælde. Han havde et godt øje til min søster, der var sytten på det tidspunkt og jeg fik min far til at afslå ham, fordi jeg vidste, han havde været gift to gange før og efter sigende skulle have slået dem begge ihjel. Han var rasende på mig og besluttede sig for at tage hævn, og han forsøgte at overtage min families firma mod min vilje og udviste derfor en vis interesse for foretagendet. Han smuglede en flok landsforviste forbrydere ind i fabrikken og gemte dem der, før han tilkaldt politiet, og jeg blev dømt for at huse dem ulovligt og blev deporteret til Australien. Men før jeg nåede dertil, skete der noget mærkeligt, og jeg endte her i Krystallandet."
Her endte han i et voldsomt trekantsdrama mellem to kvinder, der til sidst begge forlod ham. Undervejs blev han far til trillinger, som moren har taget med sig, og hans stedsøn, Luigi er blevet næsten voksen og er flyttet væk.
Da George ankom til kl for omkring 7 år siden, opdagede han sin evne med planter, og han har siden brugt usigeligt meget tid på at lære at mestre sin evne. Han har læst utallige bøger og praktiseret meget, og der er næsten ikke den ting, han ikke ved om dem i dag. For fem år siden opdagede han sin anden evne, som han har været lige så flittig til at træne sig i. De seneste fire år, hvor han har været alene, har handlet meget om selvudvikling og træning af sine evner, og han har indset en hel del ting om sig selv og om verden, udviklet mange nye planter og opbygget sin forretning til et strålende frugt og grønt imperium uden lige i kl. På ensomme aftner eller når verden tynger ham længes han dog stadig efter en drink. Han har tidligere drukket ikke så lidt og været meget afhængig af alkoholen, og det er pt et af de største skeletter han har i sit skab.
For et halvt års tid siden mødte han Gabrielle, der hurtigt stjal hans hjerte. Hun var hos ham, da nyheden nåede ham, at hans børn var blevet tilfangetaget, og der krævedes en løsesum for dem. Mens George var klar til at gå den fredelige vej og betale, overbeviste Gabrielle ham om, han ikke var sikret at se sine børn igen på den måde, og sammen drog de ud for at hente børnene. Moderen var død på det tidspunkt, men det lykkedes George og Gabrielle at redde de tre børn, om end det endte som lidt af en massakre. For første gang i sin tilværelse, tog George et andet menneskes liv. Faktisk en hel del. Han fandt en mørkere side af sig selv, han aldrig havde troet, eksisterede i ham, og han har angret og søgt tilgivelse hver dag lige siden, mens horrible mareridt hærger hans søvn.
Gabrielle forsvandt sporløst ikke længe efter. Et rygte om hendes fader, og hun ønskede ikke ham med. Han havde børnene nu, og han helligede sig dem.


Værste minde:
At hans hustru, Flora, bortførte hans børn. At Snodria forlod ham. Samt massakren, han var skyld i, da hans børn var i fare og han måtte redde dem.

Bedste minde:
Opdagelsen af sine kræfter over planter.

Barndomshjem:
I England – et andet univers han aldrig vil kunne komme tilbage til.

Familie: Forældre - begge døde - en bror - også død - og to søstre, han ikke ved mere om. Stedsønnen Luigi på snart femten. Derudover har han tre børn sammen med Flora - George jr., Eleana og Fifi på fem år (trillinger).

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Elendig
Kampteknik: Elendig
Smidighed: Elendig
Fysisk udholdenhed: Elendig
Kløgt: Elendig
Intelligens: Elendig
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Elendig
Chakra: Elendig

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat