Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 29.06.2023 18:00
Friheden føltes stadig ny og lidt underlig for Yago. Solen virkede blidere, selvom den næsten skinnede stærkere, og vinden var frisk og behagelig. Og stadig som en dag gik ud i den næste, så kunne Yago næsten ikke helt forstå hvordan det var at han endelig var fri igen.
Han havde heller ikke meget på sig, og han vidste at han skulle begynde at finde noget arbejde, hvis ikke hans krystaller skulle slippe op, men han var blevet lidt demotiveret da han i den sidste by var blevet afvist med det samme, før han dårlig kunne tilbyde sin hjælp til noget arbejde. Måske de vidste at folk der så ud som ham var nylig løsladte fanger? Det havde i hvert fald fået ham til at drage videre sydpå, væk fra vejene.
Det havde ikke rigtig slået ham at han var nået til Azurien, før at hans øjne endelig landede på den store sø. Han kunne ikke huske hvornår han sidst havde været her, og som hans blik gled rundt, så åndede han lettet op, som han trods alt stadig kunne huske lidt af geografien. Han var et stykke væk fra både Lazura og den retning hans klan burde bo. Herfra kunne han dog ane den store by, og hvordan, hvad han regnede med var både, blev ved med at sejle rundt i nærheden eller fra byen, men han følte sig alligevel sikker i at han ville få lov til at være alene her.

Han trådte lidt ud til vandet, vaskede hans hænder og ansigt, og tog et par slurke af vandet, inden han trådte tilbage væk fra breden igen. Solen stod højt på himlen, og siden det så ud til at ingen folk ville komme denne her vej, så lagde han sig ned i det bløde græs, og bare lukkede øjnene. Det kunne godt være at han var begyndt at mangle krystaller, men for nu... så havde hand et fint med bare at nyde solen.
Et par dovne arme strakte sig over hans hoved, inden han fik lagt sig ordentlig til rette. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 29.06.2023 18:31
Yago den sorte slange. Væsnet der havde terroriseret klanen og den lille landsby, ikke alt for mange mil fra den større by Lazura. Yago, en fange
Men hvis Zions matematik var rigtig, ikke så meget længere. 

Efterfølgende havde det ikke været alt for svært, for Vogteren at få sporet sig ind på hvor han ville rejse hen, da de umiddelbare veje der lå forude, nok ikke ville føre ham længere sydpå. Tilbagemeldinger her, nogle skarpe øjne der, Yago var sidst blevet spottet med retning imod den store sø, og som havde Chance ville det, var han alligevel endt ikke alt for langt væk fra Zions nuværende base. Et held, som gjorde det svært at besidde samle grad af tålmodighed, som hvis han nu havde været langt, langt væk. Men nu var han joh næsten indenfor rækkevidde, så...
Med et lille brum rejste den rødhårede mand sig fra sit skrivebord, og smækkede bogen foran ham sammen. Den korte beskrivelse af hvad der var sket for så mange år tilbage, havde ikke ændret sig siden. Og ligesom sidste gang, kunne han fornemme at det pirrede hans interesse. 

Små dråber af fugt slikkede sig op af de mørke støvler og lægge, da han med næsten lydløse skridt trådte igennem det grønne græs. Solen havde næsten fjernet alle rester af hvad end regn der hang tilbage, og lunede nu landskabet, som en lille forsikring om at det faktisk var blevet sommer. Små halvtreds meter længere tilbage, havde han efterladt hans flyvende ganger, og listede sig nu gradvist nærmere, det område de havde set den blege skikkelse lige og sole sig under. 
Han virkede ikke til at have travlt. Emerson gemte sig dog ikke ligefrem - han ville ikke overrumple halvdyret alt for meget - men var forsigtig i sine bevægelser, da han endelig spottede ham længere nede imod de flodbreden. Nej, han så næsten magelig ud, og er mere blidt smil trak kortvarigt hans smil op, inden at det gled ned og blev en høflig, men varsom facade. Og, han havde vist ikke set ham, men om han var blevet hørt, kunne han ikke greje. Hvis ikke, ændrede det sig nu.
"Yago af Ithla..." Og han krydsede en smule afventende armene, men gik ikke nærmere - han skulle nødigt stikke afsted, han var trods alt en fri mand. Blikket fulgte ham lidt studerende nu hvor han var i bevægelse, og nikkede en anelse hilsende. "Er det ikke vovet, at være så tæt på Lazura igen, allerede nu?" Og han smilede lidt mere beroligende. Det var skam ikke en trussel. 
'Tæt' kunne trods alt være forskelligt fra person til person. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 29.06.2023 18:39
Yago var mest af alt døset hen, og med hans liv som fange, så var det årvågne øje blevet svagere med årerne. Der var næppe nogle der havde forsøgt at angribe ham i fængslet, da det gik op for dem at han var en giftslange, og siden der altid var larm, så lærte man at forsøge at sove lidt tungere for at få den hvile man havde behov for, inden den næste dags hårde arbejde ville starte.
Alligevel var det ikke med et sæt Yago vågnede igen. De grønne øjne gled ligeså langsomt åbent, før at han satte armene i jorden, for at læne sig op, og kiggede op på den elviske skikkelse. En skikkelse der ringede en klokke, men som ordene var gået, så var de mindre vigtige ting om Azurien også blevet formindsket, især for en som Yago som sjældent havde været i Lazura.

"Du kender mit navn," sagde Yago. Hans stemme var en anelse hæs, næsen som om at han ikke talte specielt meget. "Hvem er du?" Han svarede ikke på spørgsmålet om at være tæt på Lazura. Det havde aldrig været en by han var gået specielt meget ind i. Han havde kendt sine begrænsninger for det meste, og han kunne trods alt ikke tage sig på mere end en person af gangen, og det var trods alt også det der i sidste ende havde fældet ham. For meget skade på kroppen, og flere folk, der ikke var bange for smerte der blev forvoldt til en af deres kammerater. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 29.06.2023 21:23
I et lille sekund ville Emerson mene at han anede et glimt af genkendelse i de grønne øjne, men ikke nok til at bide mærke i. Det kunne sagtens være solen der spillede ham et puds. Men med ophøjet ro hævede han alligevel kroppen fra græsset, det sorte hår i små lokker nedover det blege ansigt. 
Emersons smil blev en tand mere tålmodigt, jah han kendte skam hans navn, og som høflighederne dikterede, ville han gerne have et navn igen. Ingen grund til at lyve. 

"Emerson Amera" smilede han, og lavede en lille krølle med den ene hånd, inden at den møvede sig ned under den ene arm, da han krydsede dem igen. Det lå næsten naturligt til ham, at tilføje den fine titel der fulgte med det rødhårede hylster, men for nu, var den ikke vigtig. 
"Jeg lærte dit navn at kende en del år tilbage.." tilføjede han lidt mere forklarende, en sagte, lille, pause i slutningen af sin slutning, så han selv kunne udfylde det tomme hul til hvorhenne. 
Men her kom bjergelveren dog også mere i bevægelse, og nikkede kort til hvor han sad, nogle skridt på vej tættere på medmindre han spændte for meget op.. Så skulle han nok holde lidt afstand, samtale til trods. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 29.06.2023 21:41
Det tykke sorte hår faldt tungt om Yagos ansigt. Et par af lokkerne virkede tydeligt kortere end de andre, næsten som havde et barn fået lov til at starte med at klippe håret, og at halvslangen så ingen intention havde om faktisk at rette op på det.
Øjnene var smalle, som han tiltede hovedet den mindste smule til siden, et neutralt udtryk i ansigtet, selvom de grønne øjne virkede til at få et lidt andet glimt i øjet. Emerson Amera. Det var ikke et navn der slog hårdt ud, men nogle af de gamle minder faldt alligevel frem. For en der havde gravet så meget i minder, så var det også de færreste af hans egne der var gemt væk.

Hans blik gled ned på græsset og så op på halvelveren, inden at han nikkede til at han godt måtte sætte sig der, inden at han skubbede sig selv resten af vejen op for at sidde ordentlig, benene foldet i skrædderstilling under ham. Hans blik nu fuldstændig på Emerson.
"Det lyder til at mit navn har efterladt lidt af en klang på disse kanter," indrømmede Yago. Et eller andet sted havde han håbet at hans navn ikke var på tungerne mere. At det var glemt, men noget tydede på at Azurien stadig ikke var stedet for ham, uanset hvor meget hans hjerte tog ham denne vej. Måske en lille del havde ønsket at besøge en bestemt grav, men hvis Lazura ikke havde glemt ham, så havde den lille landsby ej heller. "Er du bekymret for at jeg slår vej gennem Lazura?" Han ville ikke være overrasket hvis man var påpasselig omkring at lade ham komme ind. En ting havde trods alt været mængden af skader han kunne påføre andre, en helt anden ting var frygten der slog ned i folks hjerter når han brugte hans evne. I sidste ende var det klart den psykologiske tortur der nærmest kom af det, der gjorde at Yago havde været frygtet. Han forstod det godt. Mange af hans skader var trods alt selvforskyldte. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 11:33
Med et lille nik blev der gjort plads til ham, og halvelveren vristede armene fri fra deres over-kors posering, så hænderne kunne støtte imod jorden, idet han satte sig. Ligesom halvslangen selv, blev det en skrædderstilling Emerson satte sig i, ved siden af ham, fronten en smule drejet ind og lænet en anelse tilbage. Jah, afslappet. Selv hvis der var noget at frygte, ville det ikke gavne ham at trække paraderne så langt frem, at han ville sidde på kanten af sit eget sæde. 
Smalle pupiller. Emerson havde godt vidst af det på forhånd. Alligevel var de svære at kigge væk fra. "Mmmh, det kan man godt sige..." til det første spørgsmål, og han smilede lidt mere skævt. For dem der var gode til at huske, var det ikke alt for længe siden. Og imellem dem der ikke ville huske, var der mange der heller aldrig helt ønskede at glemme; han havde vækket nok opsøgt til at borgmesteren henvendte sig. 
I hvert fald var det en fin undskyldning udadtil - byens bedste var trods alt hans største interesse, skulle man spørge fra nogle. 

I et dæmpet knæk kunne man se bjergelverens fingrer rykke noget græs op bagved ham, og han lukkede en anelse eftertænksomt øjnene, ansigtet en anelse hævet imod de solstråler der sneg sig ned på jorden og varmede den lidt solbrune hud. "Jeg forestiller mig ikke, at det er din plan..." et indirekte jah, til dem der lyttede godt efter. At tale udenom var dog lidt af en arbejdsskade, og borgmesteren åbnede de himmelblå øjne igen. 
"Men så igen, dit rationale har velsagtens altid været lidt sjovt. Så lad mig spørge, er det en del af din agenda her?" og han skævede lidt ned af det slidte tøj, inden at det fandt de grønne øjne igen. Det ville være dejlig let, hvis han sagde nej. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 11:45
I virkeligheden så havde Yago dårlig en idé om hvor meget skade han havde påført lokalområdet. I de år det havde stået på, der var trods alt kun en ting der klingede gennem hele hans krop, og det var en sorg, og en følelse af ikke at være hel. Den sad der stadig lidt, men han havde forenigede sig selv med at han nok aldrig ville blive hel igen, og også det faktum at ingen nok nogensinde ville kunne forstå hvad det var der var sket i hans hoved.
Han havde dog stadig ønsket at han ikke var mere end blot en myte, eller et sagn om en der engang havde boet her, men tydeligt blev det at han ikke var glemt som han havde håbet.

Yago rykkede sit hoved lidt til siden, men mimikken fulgte ikke med. Der var hverken et smil eller et mere surt udtryk. Mest af alt så virkede det bare som om at han lidt havde forventet at blive talt til denne måde. Hans fingre gled også over græsset, men modsat Emerson hev han det ikke ud. Han kunne næppe brokke sig over at blive behandlet som en kriminel på disse kanter.
"Der er ingen der spurgte mig om mit rationale for hvorfor jeg gjorde hvad jeg gjorde," sagde Yago, uden direkte at svare på spørgsmålet. "Og i tilfælde af at du ikke kan huske det, så var jeg ikke andet end et barn dengang." Det var måske nemt at glemme i hele historien om det monster han havde været. Det havde været en ranglet 12 årig der havde gjort det, og selvom han selv var skyld i det, så var det nok den manglende kærlighed der havde gjort at det ikke blev engangsforestilling. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 12:22
Ah, så de var to til at tale udenom, og bjergelverens øjne spærredes en anelse op i ordene, da der blev påpeget at rationale nok aldrig havde været vigtigt. Korrekt. Måden man behandlede lovløse og kaos-dyrkere, var ikke nødvendigvis særlig demokratisk, og Yago havde nok oplevet den mere direkte facon. Skyldig, uden at forstå motivet; han var skyldig i kraft af sagens natur. Så var det vel ligemeget at spørge 'hvorfor' han var skyldig, han havde truffet nogle valg. 
Så når Emerson spærrede øjnene op, var det nok nærmere et udtryk af undren, grænsende til skepsis, end det var decideret overraskelse. 

"Jeg husker det" kom det en anelse kortfattet tilbage, ordene uden meget sympati da han betragtede halvslangen. "Og det blev også taget med i din strafferamme, at du var et barn" børn havde få særrettigheder, og i de miljøer Zion selv var opvokset, var børn nogle gange de værste - det var ikke et hensyn han kunne forstå, foruden de små prik af den rødhårede borgmesters oprindelige sjæl, som faktisk fattede sympati for situationen. Han lod det sjældent fylde for meget. 
Men bjergelveren var dog ikke ude efter en konflikt, og rystede en anelse mildnende på hovedet, efterfulgt af et lille suk. "Men nu er du ældre. Sikkert også stærkere i din magi, og uden lænkerne til at styre den.." så, var han ude efter hævn? 
Siddende i solen, så magelig og alligevel så apatisk i sine udtryk, jah så var det svært at forestille sig. Men skindet bedrog så sandelig, og nogle gange lidt for ofte. 

Alt sammen nogle reele bekymringer for den rødhårede skikkelses persona, det var en god maske. 
Og samtidigt også en stilfærdig bro for Zion at betræde, når han overvejede hvor tæt han kunne komme på den anden. Ikke nødvendigvis fysisk - selv hvis han havde haft muligheden for at slå ham ud idag, ville det være en overilet beslutning - han vidste ikke engang om halvslangen stadigvæk havde de evner Zion så gerne ville smage på. 
At blive noget der mindede om tilnærmelsesvis venner, plejede dog at gøre den del af arbejdet lettere. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 12:41
Det havde været en sølle trøst dengang, og hvis Yago skulle være ærlig, så kunne han ikke huske meget fra retssagen. Der var trods alt ikke meget at drøfte. Hvert et ar på hans krop, kunne de trods alt se på en andens krop og kæde sammen. Det var først rigtig gået op for ham uger inden i hans straf at det her ville være hans liv det næste lange stykke tid.

Hans blik blev på Emerson, som var han ligeså påpasselig på hvad den rødhåret elver kunne finde på at gøre, som han nok også var overfor Yago. Men modsat Emerson, så havde Yago ikke de store idéer om hvad halvelveren reelt kunne gøre. Der virkede det trods alt som om at Emerson havde en bedre idé om hvad Yagos evner indebar. Måske ikke det hele, men i hvert fald i grove træk.
"Du lyder bekymret," sagde Yago kortfattet, et lille stik i brystet, men det var hvad han kunne forvente så tæt på Lazura. "Tænker du at jeg er kommet for at afslutte hvad jeg startede dengang?" Ikke at Yago havde den fjerneste idé om hvad folk tænkte var hans motiv dengang. Han havde afsluttet det der kunne have fyldt ham, men de banditter havde også været direkte skyld i at det var endt ud som det var, og ingen var ked af at de ikke var et problem mere. De burde i hvert fald ikke være et problem mere. "Jeg troede pointen i at afsone sin dom, var så folk ikke blev ved med at dømme en." Det var frustrerende. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 13:31
Det var en ærgerlig retfærdighed, fordi der var uden tvivl en pointe i Yagos ord. Det ramte ham alligevel et vidst sted. Pointen i at afsone sin dom, den var vigtig. Retfærdighedsfølelsen skulle opretholdes, og 15 år var forfærdelig lang tid for nogle så unge - han havde (nok) udover det ikke kendt andet til Azurien, så selvfølgelig var det også et sted han... måske endda ubevidst søgte. 
Og i et lille sekund, virkede han næsten utrolig ensom, selvom han sad i sommersolen, omgivet af frodigt græs og vild natur. 

Men Emerson rystede tanken en anelse på afstand, da han i stedet nikkede, kort og præcist. "Jeg er bekymret.." og bjergelveren pressede læberne en anelse sammen, blå øjne studerende i små ryk, inden at han brød øjenkontakten og kiggede væk. "Både som borgmester af Lazura, men også som privatperson. Hævn er en stærk drivkræft, især hvis man ikke forstår hvorfor man blev sendt væk" hvis der lurede en grad af modvilje imod byens folk, dem der havde træffet beslutningerne eller vagterne der havde eksekveret ordren, ville den let kunne næres til had, under de rigtige omstændigheder. 
Men man skulle have fordelen af tvivl; Emerson nikkede lidt mere overvejende for sig selv igen, og vendte hovedet imod halvslangen igen. "Men. Jeg kunne også forsøge at tale din sag, skulle du faktisk ønske at rense dit navn i dette område, igen. Jeg skal bare tro på det" at sætte sin position som borgmester over styr, var det nok næppe. Nogle reagerede altid så pænt på 'retfærdighed', og det var trods alt en pointe på et sølvfad, som kom fra halvdyret. 
Men han var en god fortaler, at have i sit hjørne. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 13:45
Troede Emerson også at Yago var dum? De færreste kunne vel være uforstående overfor hvorfor, når man havde kørt hævntogt i 4 år på alt og alle man var kommet i nærheden af. Det kunne godt være at Yago primært havde markant skadet folk og dermed ikke dræbt, det var trods alt lidt svært når han også selv tog skaden, men det var stadig en noget voldsom voldssag i sig selv, også selvom han havde været ligeså forslået.

Men det var med miksede følelser at Yago måtte høre på Emersons ord. For han var ikke ligefrem blevet mødt med en åbenhed der havde fået Yago til at føle at han havde lyst til at forsøge sig. Han forstod påpasseligheden, men hvordan skulle han nogensinde kunne bevise noget som helst, når han allerede var startet alt for langt væk fra startstregen.
"Du får det til at lyde så let." Han foldede sit ene ben ud af sin stilling, for at trække det op mod hans brystkasse, for at holde om, mens han blik aldrig forlod Emerson. "Hvorfor ønsker du at hjælpe mig? Er det i håb om at jeg ikke går ind i Lazura uden opsyn?" For lige nu forstod han ikke borgmesterens agenda. Han ville gerne tro på at han bare rakte sin hånd ud, men den seneste uge havde ikke ligefrem vist Yago at verdenen var klar til at acceptere at han var på fri fod.
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 14:06
En lidt blødere latter kom kort og tørt fra Emerson, og han nikkede sagte. Jah, måske fik han det til at lyde lidt for let. Og måske var det også en del af den oprindelige, elviske sjæl der sivede igennem, da han hørte det forståelige spørgsmål, men ikke tøvede i hvorfor - endda udover hans egen, mere grådige interesse i Yago. "Jah, håb" og han følte opmærksomheden hvile over ham i en ubrydelig linje. Det virkede sjældent som om at han blinkede, og Emerson kunne ikke greje, om det var hans associationer med slanger, som løj for ham. Men det var intenst. 
Bjergelveren smilede kort, vant til sceneshow, trods alt. "Men nok nærmere, håbet om forandring. At se fremad er mit arbejde, så jeg vidste at du ville være fri omkring dette tidspunkt. Men jeg vidste.." og han rettede kort sig selv. ".. ved ikke om du laver samme stunt, hvis provokeret" og han tyggede en anelse eftertænksomt sammen, så kæben kortvarigt spændte op. 

Hvordan skulle han forklarer sig bedst? Og lidt mere roligt rankede han da ryggen igen, og tilføjede. "Jeg tror, at nogle stadigvæk er bange. Og hvis de ikke har grund til det, bør vi forandre det" og han løftede en kende spørgende begge bryn. Frygt var en grim fjende. 
Det var noget han kunne forsøge alene, og så skulle Emerson nok bakke tilbage, og lade ham. Men... det ville være lidt lettere, hvis han takkede jah til hjælpen - det ville.. jah, holde ham tæt. Ikke for Lazuras skyld, men det var vel godt det samme. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 14:21
Det lød for godt til at være sandt. Han ville få hjælp uden at gøre noget? Han ville kunne opbygge et liv og ikke være på flugt resten af sit liv fra sin fortid, men samtidig med. Ville han så ikke ende der hvor alt sorgen og svigten var kommet fra? Kunne han holde ud at bo det sted hvor han også havde mistet sig selv og sin anden halvdel?

Han blinkede ligeså langsomt, som han næsten tyggede på ordene. "De fleste lærer vel at lade vær med at provokere mig efter den første gang," sagde han. han havde trods alt ikke haft episoder sidste mange år af hans dom, ellers havde han nok fået lov til at blive der en stund længere, men det ville også være en fejl at sige at Yago ikke godt nogle gange kunne mærke lysten sprede sig i ham, når han blev tilpas frustreret. han havde fundet sine måder at håndtere det meste af det på, men han vidste ikke hvordan det ville være herude i verdenen.
"Men de har vel også en grund til at være bange," sagde Yago. "Du sagde det selv. Jeg er ældre og dermed nok også stærkere i min magi. Hvis jeg har kunne lave så meget kaos som et barn, hvad har jeg ikke muligheden for at gøre nu." Der var jo ingen grund til at lægge fingrene imellem omkring hvad de begge to vidste lige nu. "Tror du at de ville tilgive min eksistens, bare fordi du sagde at jeg var blevet bedre?" Yago ville ikke gøre det, men han var heller ikke sikker på at han helt havde tilgivet sig selv heller. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 14:43
Der var noget ildevarslende over ordene, og Emerson følte en utilpas fornemmelse, som han dog hurtigt fik kvalt. Efter den første gang. Og det var måske virkelig at lukke en slange ind i paradisets have, skulle man overveje konsekvenserne af hvad han kunne. Men. Hold dine venner tæt, fjender tættere, og håb på det bedste, kunne det ikke opsummere hans forarbejde til det her? 
Og Emerson trak en anelse optimistisk på skuldrene, og jokede lidt kort. "Du har den her gang, loven på din side" men hans lette toneleje og udryk, falmede dog kortvarigt hen, og han sagde lidt mere seriøst. "Men nej. Tilgivelse tager tid - det kræver tillid"

Emerson brød øjenkontakten, og skærmede sig for det skarpe blik. "De har kun en grund til at være bange, hvis du giver dem en" tilføjede han. Hænderne børstede sig fri fra græs, inden at han lænede sig en anelse sidelæns, og lagde an til et højt og langt pift, rettet imod et sted bagved Yago. Blå øjne fulgte kortvarigt himlen med øjnene, inden at han syntes at ane noget bevægelse et godt stykke væk, da Vex lettede. Igna'halen ville nok lande et stykke fra dem, om ikke alt for lang tid. 
Men det var forhåbentligt ikke et farvel, og hans blik gled tilbage på halvslangen.
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 14:55
Loven kunne kun gøre så mange ting måtte Yago indrømme, og det var ikke alle der følte at den nødvendigvis beskyttede en. Han vidste hvordan folk kunne danse indenfor loven og stadig få en til at føle sig fuldstændig magtesløs og i sidste ende... hvis der skete et lovbrud, og han havde gjort det mindste, så var han godt klar over hvem det var hammeren faldt overfor. Der ville det ikke være den lokale bondesøn, når nu man havde en farlig halvslange.
Han var dog ikke sikker på hvad han kunne sige til det med tilliden, for det krævede vel også at han stolede nok på at folk ville give ham et forsøg, og var han der endnu? Turde han forsøge, især når det var så tæt på hvor alting var sket. Det var et kort øjeblik at hans øjne virkede til at søge væk fra Emerson i retning af hvor han mente hans klan boede, inden de fandt tilbage på borgmesteren endnu engang.

Ikke at blikket blev fastholdt lang tid, da han alligevel blinkede lidt forvirret da der blev piftet, men selv som han vendte blikket mod himlen kunne han ikke se noget endnu.
"Du mener hvis jeg giver dem en opfriskning på det," sagde Yago alligevel en anelse tørt, for han havde givet dem en grund. En forfærdelig grund. Et lille suk undslap dog alligevel hans læber. Det var ikke fordi han havde lyst til at være fjendtlig, men han kunne ikke lade vær med at føle det prikkede underligt i hans krop af ubehag over situationen. I sidste ende ville det nok være nemmere hvis han bare forsøgte at tage sydpå, men Azurien var vel stadig hans hjem.
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 15:19
Det ville være nogle svære beslutninger der lå foran halvslangen, og et eller andet sted, regnede Emerson ikke med at bryde murene ned på blot en enkelt samtale. Dianthos blev ikke bygget på en dag, og tiden talte for Emerson, lige på det punkt. Selv hvis han først besluttede sig for at nærme sig Azurien igen om 10 år, ville han stadigvæk være her. Hvorvidt han så havde den indre tålmodighed til at vente så længe, var en helt anden side af mønten. 
Han registrerede vagt, at nok for første gang i samtalen, slap de grønne øjne ham, og det var fristende at vende sig om for at se hvad han kiggede efter. Men det gled ikke tilbage efter forstyrrelsen. 

Hmm. Skyggen af et smil i de himmelblå øjne, og han hørte sig selv sige. "Præcis". Ikke alt for seriøs omkring at blive rettet, og en kende optimistisk omkring hele situationen, end hvad den anden gik rundt og døjede med. Jah, var det skyldfølelse han anede, godt gemt væk bagved den udtryksløse mummik? Jah det var nok svært ikke at lade noget sive igennem, selvom man næsten var opdraget i et ganske hårdt miljø. 
Han burde tænke over det. 

Med den flaksende lyd af vingeslag landede en fuglelignende ganger, små 10 meter fra dem. Emerson stødte med et sidste blik på Yago, hænderne imod jorden, inden at han (uden at folde benene ud) rejste sig fra sin skrædderstilling igen. ".... overvej det" og han børstede bukserne fri fra græs og støv. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 15:30
Det ville tage tid, og det havde måske været nemmere, havde Yago ikke vidst at Emerson vidste hvem han var. For nu følte han trods alt at han havde meget mere han skulle leve op til, end blot det faktum at halvslanger stadig ikke ligefrem var de halvdyr folk kunne lide allermest.
Det var dog alligevel fuglen der fik Yagos opmærksomhed for en stund. Ikke at han helt konkret kunne finde ud af hvad det var på denne her afstand. Hans øjne blev faktisk kun en smule smallere som han prøvede at se den lidt bedre, men det var umuligt, i hvert fald med mindre han havde lyst til at bevæge sig fra sin plads.

Men til sidst kom der også et lille nik fra Yago, som øjnene fandt Emerson igen. "Jeg vil tænke over det, borgmester," sagde han med tryk på borgmester. Han ville godt vide hvor han kunne finde borgmesteren, men det ville også kræve at han ville kunne få lov til at få adgang til stedet, og han var ikke sikker på at han var helt villig til det endnu. Måske ville det også være sulten der vandt over ham i sidste ende, når han endnu engang ville tjekke pungen med de få krystaller tilbage, men det var et problem for en anden dag. 
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 16:41
Et lille fnys af latter forlod Emerson ved det lille, ekstra tryk, men den godmodige af slagsen. Han vidste velsagtens hvor halvelveren færdedes til hverdag, men at gå direkte ind i byen var måske ikke i hans største interesse. Og lidt tænksomt kiggede han udover søen, inden at han besluttede sig. "Du ved hvor jeg er. Og ellers, så spørg efter mig ved bådbroerne" hvis han var heldig nok til at møde nogle der arbejdede dernede - men det var trods alt sommer. 
Mange af bådbyggerne havde en form for måde at kontakte Emerson på. Måske en dag senere, men ikke desto mindre var det en løsning. 

Helt udenom at snakke med andre, kom halvslangen dog ikke. Borgmesteren løftede hånden i en afsked, og gik hen for at svinge sig op på ryggen af fuglen, nogle klap på halsen inden at han fik sat sig til rette. "Nyd dagen!" og han slog nogle klik med tungen, så Vex satte i bevægelse, nogle hurtige skridt som en hest der satte i løb, inden at den spredte vingerne og i et spring lettede fra jorden. 
På sin tur tilbage, gled tankerne af og til hen på hvordan han skulle forklarer det, hvis Yago faktisk tog fat i nogle, og de instinktivt fattede mistanke. Men det var først da han sad tilbage  på sit værelse, at han begyndte at forberede til det. Fordi hvad nu hvis. Han kunne alligevel ikke sove, endnu. 
Yago

Yago

Krystalisianer

Kaotisk Neutral

Race / Halvdyr

Lokation / Omrejsende

Alder / 32 år

Højde / 179 cm

Helli 01.07.2023 17:01
Yago gav et lille nik til halvelveren, og ordene "I lige måde" blev lige akkurat formet på hans læber, selvom det næppe var højlydt nok til at man kunne gøre det. Det føltes trods alt lidt som om at ordene blev kvalt i halsen inden de nåede helt frem. Men det var vel det man skulle sige? Der var ikke mange høflighedsord hvor Yago havde brugt halvdelen af sit liv. Det var lige meget når det ikke var andet end arbejde, dag ud og dag ind.
Men hans blik forlod dog ikke Emerson, før at den slørret klat til sidst var ude af hans synsfelt, og han endelig kunne lægge sig ned på græsset igen, men roen fandt ham ikke ligeså let som den engang havde gjort. I stedet for kiggede han op på de få skyer på himlen, som han overvejede hele interaktionen.

Det skulle dog tage ham et par dage at komme til en beslutning, som han gik af søens bred, tættere og tættere på Lazura. Angsten over at komme tættere på byen begyndte dog også at brede sig, og da han havde muligheden for at forsøge at gå igennem byen op til borgmesterboligen, eller blot tage ned til søen, og håbe at han stødte på nogen dernede, var det nemt.
Han havde dog kun formået at stamme et par enkelte ord frem, deriblandt Emerson, inden at han også meget fint havde vendt rundt, og smuttet. Han havde kunne mærke blikkene, og måske var det ligeså meget ham selv der havde følt en form for fjendtlighed dernede, sådan som de kiggede på ham, især efter han prøvede at åbne munden.
Det var sådan han fandt sig selv lidt udenfor Lazura. Ikke længere væk end at man godt kunne se ham fra udkanten af byen, og han havde sat sig med benene mod brystet, så han kunne holde om dem, og kiggede ned mod vandet. Det havde været så meget nemmere med de andre landsbyer, men der var noget over den måde Emerson havde talt på, hvor det bare var gået op for ham, at det her næsten var en smule for tæt på hjem, og at folk huskede lidt for godt.
Emerson Zion

Emerson Zion

Borgmester af Lazura

Retmæssig Neutral

Race / Mørkelver

Lokation / Azurien: Flodlandet

Alder / 1545 år

Højde / 173 cm

Efterlyst af Byvagten

Lux 01.07.2023 17:47
Der skulle alligevel få længere end forventet, førhen han endelig oplevede at han faktisk bed på krogen, og nogle fik nævnt at de var stødt på et underligt væsen, et halvdyr, som de med en grad af mistanke ikke helt... havde vidst hvad de skulle gøre af. Han var vendt om på hælen og smuttet, førhen de havde fået undersøgt hvorfor. Genkendelse glimtede dog i blikket på Emerson, der fik spurgt ind til hvor lang tid siden, det nu engang var, og hvorhenne. 
Ikke mange timer efter, var han på ud af byen. 

Han var alligevel tæt nok på, til at man kunne ane at der sad nogle nede ved vandet. På sin vej derover hævede han en anelse hilsende hånden, selvom det oftest var der røde hår der afslørede ham. 
"Så, du har besluttet dig?" Kom det med et spørgende smil da han var tæt nok på, men Emerson forsatte med at gå, indtil han var indenfor taleboblen. Øjnene studerede den sorthårede skikkelse, han så ikke forfærdelig meget anderledes ud, foruden at være lidt mere pjusket, og halvelveren lagde hovedet en anelse på skrå. Interessant. En lille del af ham, regnede næsten med at det var en blanding af svindende midler, måske endda ensomhed. Men følte, jah egentlig fornemmede ikke, at det var det rigtige tidspunkt at spørge alt for meget ind til hvorfor. 
1 1


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3