Xenwia

Pro karakter-stalker

Rang: Diamantmedlem
Online: 14.05.2024 21:04
Tilmeldt: 21.03.2020
Antal Tags: 19

Status: Inaktiv

1675
posts
13
karakterer

Status: Inaktiv

Rang: Diamantmedlem

Online: 14.05.2024 21:04

Tilmeldt: 21.03.2020

Antal Tags: 19


BEMÆRK: Brugeren har angivet fravær (opdateret d. 30.12.2023)
Forventet fraværsperiode: Forhåbentligt ikke alt for meget længere 🤞
Årsag: Hovedet er stadig dumt, men der sker nogle ting i det nye år som forhåbentligt kan lufte lidt ud. Indtil da, håber jeg på at kunne få bare et eller flere små svar ud ❤︎︎ Folk er velkommende til at lukke tråde, hvis det passer bedst for dem
Karakterer der søger tråde
Cyrille Sinopa ♢ Kaotisk God ♢ Halvdyr
Født og opvokset på en kvægfrem et stykke udenfor Dianthos har Cyrille ikke oplevet mange af verdens grufuldheder. Hun har sin daglige gang på en af Dianthos' kroer, hvor hun tjener til dagen og vejen som kropige, med enkelte lommetyverier for spændingens skyld.

Søger: Intet angivet
Daena 'Lily' Qu'chael ♢ Neutral God ♢ Skovelver
Lily, som hun oftest kaldes blandt adelens mænd (enkelte tilfælde kvinderne) er altid til hyre for hvad end ens hjerte skulle begære; et lyttende ikke dømmende øre, et varmt omfavnende skød eller bare pænt armpynt. Hun er så vant til at være alt det andre ønsker, at hun har svært ved at finde sig selv.

Søger: Intet angivet
Emori Mal'rilen ♢ Neutral God ♢ Ørkenelver
En stærk kvinde som er noget låst i hendes verdenssyn og lidt af en regelrytter. Der ville have godt af at få prikket og skubbet hendes synspunkter lidt. Kriger for ørkenelverne i Thal'Elor, der er håbløs til at hvornår hun selv og andre flirter.

Søger: Intet angivet
Melantha Lua A'Deriir ♢ Sand Neutral ♢ Mørkelver
Kok på skibet Valerias Tåre, hvor hun sørger for ingen i besætningen går sultne til køjs, så længe de ikke kritisere maden. Indimellem fungerende som teleportør for Mørkets folk. Let forfalden til et kønt mandeansigt og lever efter princippet om en ny mand i hver havn.

Søger: Intet angivet
Niylah Barsavi ♢ Kaotisk God ♢ Blandingsrace
Tyvetøs & englemager (snigmorder)

Søger: Intet angivet
Niëva Frostine ♢ Retmæssig God ♢ Alf
Bjergalf uden den store ordenssans, der ynder at skrumpe varulve i sin fritid. Udadtil forgiver hun at være ligeglad med andres tanker om hende, men er i virkeligheden bange for at ende som ensom.

Søger: Intet angivet
Olive Aina de Richelieu ♢ Retmæssig Neutral ♢ Menneske
Komtesse nuværende arving i Hertugslægten Richelieu. Olive ser livet som et spil skak, og prøver altid på at være et træk foran alle andre ligesom hun ikke skyr nogle midler, når det gælder at sikre slægten eller sig selv bedst muligt. Hun er offentligt kendt som tatovør af magisk ladet tatoveringer.

Søger: Intet angivet
Rheia The’kla Nhaéslal ♢ Neutral God ♢ Bjergelver
Overhovedet for bjergelverene i Azuriens bjerge. I folkemunde er hun kendt som drømme vandren og et bindeled mellem de levende og Kiles rige.

Søger: Intet angivet
Thalia af Isenwald ♢ Retmæssig God ♢ Menneske
Yngste fyrstedatter af Isenwald. Forbandet fra spæd, som følge af familiens mange års jagt på væsner af mørket. Hun føler derfor ikke fysisk smerte. Er en blid sjæl med et hjerte af guld og et ungt navit sind, som ser det bedste i folk, giver flere chancer end hvad godt er.

Søger: Intet angivet
Aktive karakterer
Fielthena Ch'Vyalthan ♢ Kaotisk Neutral ♢ Menneske
Utrolig effektiv snige- og lejemorder der går under navnet Spurven, som er trænet fra barnsben til opgaven. Udføre altid sine opgaver med stor præcision og professionalisme. Ejer af "Ch'Vyalthan Guldsmedje" beliggende i det centrale Dianthos, ved markedspladsen, hvor hun guld- og sølvsmed.

Søger: Intet angivet
Llyon Naath ♢ Retmæssig Ond ♢ Dæmon
Dødssynd for Grådighed med en stor forkærlighed for alt eksotisk, specielt og sjældent. Er mere end villig til at betale svimlende summer, for endnu en tilføjelse til sin evigt voksende samling, når først han har lagt øjnene på sit mål. Offentligt er han kendt som en handelsmand af Rubinsk vin og krydderier.

Søger: Intet angivet
Meena Israa af Kazimi ♢ Kaotisk God ♢ Menneske
Ægtefødt datter af Kazimi fyrsten og hans anden kone. Der drømmer om selvstændighed og ikke bare at ende som palæpynt. Hendes loyalitet for Kazimi slægten er stærk og hun har forsvoret aldrig at forråde/skade den. Udøver af Varma Kalai; en nærkamp teknik med fokus på kroppens trykpunkter.

Søger: Intet angivet
Sedna Calypso Van der Zee ♢ Kaotisk Neutral ♢ Mørkelver
Fra en slægt der i århundreder har tjent Mørket, hvor har været forventet at hun blev en del af Mørkets styrker - ligegyldigt hendes eget ønske. Datter af den tidl. torturmester for Mørket og bruger samme vævs og nerveødelæggende gift, som hendes mor. Er begyndt at stille spørgsmålstegn ved Mørkets agenda.

Søger: Intet angivet
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Erforias, Alianne_ , Krystal , jack, Blæksprutten
Lige nu: 5 | I dag: 8