Rory

Rory

Tyv

Kaotisk Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 24 år

Højde / 170 cm

Mee 07.06.2024 00:28
Det var ikke ofte, at man fandt Rory i et godt humør. Smilet på hendes røde læber var et sjælendt syn, men et syn man kunne beundre denne sommerdag. Selvfølglig burde man spørge sig selv om, hvad der lå tid baggrund for hendes skæve smil. Tjo, man kunne da kigge på hvad hun havde i hånden. Ved første øjenkast lignede det, at hun læste en filosofisk bog, men hvis man faktisk tog et ordentlig kig på siderne, åbnede en helt ny historie for sig.

Bogen hun havde fået, ved hjælp af sine lidt for lange fingre, viste sig at være et skattekort. Dog ikke det barnlige fis, hvor der var tegnet en skattekiste med et kryds over. Nej, dette mente Rory var the real deal! Siderne i bogen var fyldt med gåder og hints til, hvor denne såkaldte skat ville være. Rory kunne allerede se alle krystallerne, der var gravet ned et sted som kun hun ville kunne finde. Selvfølglig var hun den eneste intelligent nok til at knække koden og gemmestedet, hvor krystallerne bare ventede på hende! Hvad hun dog ikke havde ventet var, at hun ikke var den eneste med samme plan.
Brûstrithon

Brûstrithon

Krystalisianer

Sand Neutral

Race / Ørkenelver

Lokation / Dianthos

Alder / 121 år

Højde / 192 cm

Leviathan 07.06.2024 17:44
Brûstrithon var denne her dag ud for at få fat i nogen krystaller som så mange andre dag, nogen dag gik nemmer inden anden men nu var han så heller ikke den eneste her i Dianthos, som havde lange finger som ham selv, men skulle overlever på den en eller anden måde, og han kun ikke lever af sine tegning selvom han gad ville det, men heldet havde ikke være med ham på det område, ikke i nu men det kun være at det gjorte på et eller andet tidspunkt, han havde heldigvis tid med sig som elv.

Han havde også haft heldet med sig og havde få finger i nogen krystaller men lige nu stod han og holdet en pause mens han spiser et æble, som han selvfølgelig også havde sjæler fra en bod, det der var gratis var de bedst ting så længe man ikke blev tage i det, indtil videre var han sluppet for at blevet tage i det, selvom han havde være tæt på, men var altid sluppet væk fra vagter.

Han var klædet i noget normal hverdagstøj, bukser i mørke grå/sort i farve og en grålig skjorte, hvor de øverste knappe stod åbne, han tog en bid mere af sit æble mens han kiggede rundt, hvor han fik øje på en kvinde der sad med en bog, han synes at han havde set hende et sted før eller enlig flere gang, de kom hvis enlig nogen af de sammen stede, hvor de langfingre holder til eller sælge deres bytte, han gik rolig over til hende og stille sig bag hende men lidt afsted, ”har de haft heldet med dem her i dag” spurgte han og nikke kort mod bog.
Rory

Rory

Tyv

Kaotisk Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 24 år

Højde / 170 cm

Mee 08.06.2024 17:06
Det luskede smil, der tidligere havde været på Rorys læber forsvandt brat, da hun hørte en maskulin stemme bag sig. Med ét lukkede hun bogen, og kiggede sig lettere gnavent over skulderen, hvor en mand pludselig fyldte hendes synsfelt. Hun kneb øjnene lettere sammen og spidsede læberne, hvilket hurtigt gav et indtryk af, hvor irriteret hun var over denne afbrydelse. “Hvad mener du med det?” Hissede hun og skippede alle former for formaliteter. I dette øjeblik kunne hun ikke se nogen mening i at være venlig eller charmerende overfor denne fremmede. Han kunne næppe hjælpe hende med at finde frem til skatten, og selv hvis han kunne, ville hun nægte at dele alle de krystaller, der ville være at finde. Af denne grund vendte hun sig ikke helt om, men kiggede sig blot over skulderen i håbet om, at mandfolket ville forstå at hun ville være i fred. Hun burde have vidst, at dette ikke ville skræmme ham væk. I stedet bevægede han sig nærmere. Hun stivnede kort og havde et fast greb omkring sin bog, som var der hendes kæreste eje.

Den måde han bevægede sig på, stemmen og den måde hvorpå han agerede. Rory var sikker på, at hun havde set ham før. Med årene var hun blevet en observant person, der noterede sig om personerne omkring hende, især når hun bevægede sig på de mørklagte gader. Jo, hun var sikker på, at hun havde set ham før. Sandsynligheden for, at denne elver bagved hende var en kriminel, var høj, hvilket gjorde hende ekstra vaks. Selv var hun jo på kanten med loven. Derfor vidste hun hvor utilregnelige andre tyve var.
Brûstrithon

Brûstrithon

Krystalisianer

Sand Neutral

Race / Ørkenelver

Lokation / Dianthos

Alder / 121 år

Højde / 192 cm

Leviathan 10.06.2024 18:50
Han kun godt se på hende at det ikke passer hende at han forstyrrer hende i hendes læsning eller hvad hun nu var igang med, for så meget havde han ikke kigger på bog, at han havde opfange hvad der var på siderne, ”bare så optager de var i den, kun det virker som de havde haft heldet med dem” sagde han og tog en bid mere af sit æble, han kun godt se på hende at hun prøver at skræmme ham væk ud fra hendes krops holdning, men der skulle mere til selvom han ikke var den store kæmp.

Kun det var en af de bøger han havde hørt om, som lede en til en store skat, hvor man kun løse gåde, han havde aldrig selv få fingre i en men havde hørt om dem, kun det var så en hun havde i sin hånd, ikke fordi han vil tage den fra hende, godt nok var han en tyv men sjæle ikke fra andre tyve, så lang vil han ikke gå da der også var en grund til de også gjorte det ligesom ham selv.

Han tog en bid mere af sit æble og smide derefter resten af æble væk, ”er det en af de bøger som viser en til en skat, måske kan jeg hjælp med af finde den” sagde han og kiggede på hende, ikke fordi han regner med at hun vil del skatte lige over, når det var hende som havde få fat i bog, men bare han fik en del af den, vil det være fin nok for ham.
Rory

Rory

Tyv

Kaotisk Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 24 år

Højde / 170 cm

Mee 13.06.2024 17:05
Hvordan havde han regnet hende ud? Hun havde siddet med næsen i bogen, så kan kunne næppe have læst med over skulderen. Betød det, at der var andre end hende der kendte til skattekortet!? Rory kunne ikke tro sine egne øjne, men det var også en stor fodfejl fra hendes side at sidde med bogen i offentligheden. Urgh, hvorfor var hun også nå naiv når det kom til stykket. Rory tog en dyb indånding, hvorefter hun kom med et suk. “Jeg har ingen ide, hvad du snakker om. Skattejagte er for børn,” svarede hun i en tone der mildest talt kunne blive beskrevet som irriteret. Forhåbentlig ville elveren forstå, at han bare skulle trække sig tilbage, men så heldig var hun selvfølglig ikke.

“Og hvad får dig til at tro, at du er kvalificeret til at ‘hjælpe mig’ med at finde en skat?” Spurgte hun udfordrende og løftede øjenbrynet. Stemme var næsten hånende, eller, faktisk var den bare håndende. Det var trolds alt Rory der sagde det. I hendes naturlige stadie var det ikke fordi hun var den rareste person at komme forbi.
Brûstrithon

Brûstrithon

Krystalisianer

Sand Neutral

Race / Ørkenelver

Lokation / Dianthos

Alder / 121 år

Højde / 192 cm

Leviathan 23.06.2024 18:54
Han havde lyst til at smiler af hende over hvor irriteret hun blev over det og samtid hendes svar på det, det sagde næste mere ingen hendes stem gjorte, og om det kun var for børn kun han godt sige noget til, da han sikker var en del ældre inden hende, da hun bare ligner et normalt menneske, og han var over 100år gammel, godt nok havde han ikke set så meget af verden men havde læst en del ting og havde også læst en del ting igennem livet.

Han skulle til at svar på det hun havde sagt før men stoppe da hun sagde noget mere, ”har levet en del år og har lært en ting eller to men hvis skattejagt kun er for børn, må vi heller lad dem om det” svaret han og kiggede på hende, udefra det var han mere sikker på at det var så en bog, for hvad hun ellers spørge ind til hvad der gjort ham kvalificeret til at hjælp hende, ”har bare hørt at de står i gåder og at de kan blande sprog men det ved de vel alt om” sagde han og kiggede på hende.
Rory

Rory

Tyv

Kaotisk Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 24 år

Højde / 170 cm

Mee 01.07.2024 21:30
Noget i Rory sagde hende, at elveren ikke troede på hvad hun sagde. Selv ville hun ellers mene, at hun var en formidabel løgner, men han havde taget hende med bukserne nede. Hun var sket ikke klar på, at hun skulle finde sin mystiske persona frem, og ligeledes vidste hun ikke, hvor meget han havde læst med over hendes skulder. Urgh altså, hvorfor var hun ikke taget hen til sit gemmested frem for at læse bogen på en åben plads. Dette var begynderfejl som en mestertyv som hende ikke kunne lave.
 
“Ja lad os,” svarede hun afvisende og holdte et strengt blik på den uvedkommende fremmede. Det var svært at løbe om hjørner med sådan nogle elvere, hvis ikke de var helt ignorante i deres tro om, at de var hævet over menneskeracen. Elveren foran hende kunne jo være alt fra 30 til 1000 eller hvor længe sådan nogle væsner nu levede igen. Hun strammede grebet om bogen. Blandede sprog? Det mente han ikke. Urgh, hun havde da ikke set noget, som ikke havde stået på et forståeligt sprog indtil videre. Med et åbnede hun bogen på en tilfældig side og kiggede hektisk i den. Sandt nok. Hun forstod hat. “Og du taler bare alle sprog flydende eller hvad?” spurgte hun mistroisk og klappede bogen i igen.
Brûstrithon

Brûstrithon

Krystalisianer

Sand Neutral

Race / Ørkenelver

Lokation / Dianthos

Alder / 121 år

Højde / 192 cm

Leviathan 07.07.2024 14:53
Han kun godt ser på hende at det gik hende på, at han havde tage hende i at læser i en bog som ikke var hendes og samtid at han ikke bare vil lad hende være i fred, og hvis hun var så en god en tyv som hun gad udtryk for, hvorfor sad hun så her og læser på en åben plads, det var en begynde fejl at gør det og samtid hvis den man havde tog noget fra, følger efter en gjort man det kun nemmer for den person.

Han lo være med at svaret på det første hun sagde, da hun så set selv havde bedt om det, nu hvor hun synes at skattejagt er for børn, men på den anden side var hun også et barn for ham, med hans alder af tænker på, selvom han havde et rigtig langt liv foran side angår med sine alder, han lyttede på det hun sagde og smiler svagt for sig selv, ”nej det gør jeg ikke men en del af dem gør jeg da” svaret han på det og kiggede på hende og så hun havde kiggede i bogen før, kun han gæt sig til at han havde rart i at der kun være flere sprog.
1 1


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Helli , Mong, jack
Lige nu: 4 | I dag: 9