Mong 09.05.2024 17:33
Dagen havde gået stille for sig. Meira havde haft en ganske stille dag på kliniken. der havde været 2 med hunde der havde været lidt syge og en med en vild kat som kun var tam over for sin ejer. Meira var lidt den eneste dyrlæge der kunne håndtere katten. den havde en byld i nakken efter den havde været bidt af en anden kat, så Meira havde tømt bylden og tjekket den for eventuelle andre skader.

Meira havde et fantastisk rødt hår, lidt spidse øre gemt bag håret. hun blev også nogle gange kaldt for Ræv af venner. fordi hendes hår havde samme glans som en ræv. hendes øjne var grønne som skoven og ganske beroligene at se i da de ikke udtrålede nogle form for had. hendes arbejdstøj var en blå trøje, med tilhørene bukser samt et forklæde med mange lommer i til de forskellige til hun skulle bruge i.

Meira gik lidt rundt i kliniken og ryddede op fra de patienter hun havde haft. hun satte sig til sidst ud i for hallen og strakte sig på stolen. *det er godt nok en stille dag* tænkte hun for sig selv, hun lagde sig ind over bordet bag disken og vidste ikke lige om der ville komme flere idag. men en ting var sikkert. hun blånede lidt ind til hendes dør ville lyde med klokken på døren.

Meira elskede sit arbejde og derfor kunne hun ikke forestille sig ikke at leve her eller gøre hvad hun nu engang gjorde. hun lyttede til naturen uden for hvor hun kunne høre fra det halvlukkede vindue folk der snakkede og dyrene der snakkede lige så meget som menneskerne, vis ikke mere, andre ville bare høre fulge kvidren men Meira havde jo dyrenes stemme evne så hun forstod deres snak og det var noget af det som gjorde hun kunne arbejde så godt som hun nu kunne. 
langsomt lukkede hendes øjne sig i og hun ventede på en klingren fra klokken. ville der komme flere idag? eller var det bare en af de dage?