Krystal 08.05.2024 12:42
Aftenen var ved at gå på hæld, men der var rigeligt med liv på Den Hårde Hane - en snusket beværtning i Dianthos' skumleste kvarterer. Der havde ikke været mange indbringende jobs på det seneste, og Jarko måtte nøjes med det dårlige, fortyndede øl, de serverede i denne del af byen.

Kruset foran ham var igen ved at blive tomt, og han rejste sig med et suk og en let vaklen, forsøgende at få opmærksomheden fra en af kropigerne. Livet forekom ham ikke at være meget værd for tiden. Måske var det opdagelsen af, at han havde forspildt chancen for at være far for sin datter - måske var det den generelle, deprimende stemning, der hang over det Nedre Distrikt, og som selv besejringen af mørket ikke var i stand til at bortjage.
Når det kom til stykket, fra ufred ofte bedre for Jarkos pengepung, end tider som disse.

"Pengene på disken først." Kropigen så sur ud. 'Hanen' var ikke ligefrem kendt for at ansætte byens kønneste ansigter, og dette var bestemt ingen undtagelse. Ansigtet var firkantet, munden en smal streg og hele hendes kropsholdning på grænsen til at være aggressiv. Jarko stak en hånd i lommen, men fandt den .. foruroligende tom.

"Jeg kan betale næste ga-" Forsøgte han sig, men den gik ikke. Ikke mange minutter efter fandt han sig sparket ud af bagdøren med en hårdhændet behandling fra beværtningens udsmider, landende på knæene i en baggyde. Han var på vej på benene igen, da han spottede noget, der liggede blandt brostenene .. var det en tabt pung? Hastigt greb han ud efter den med hændene med en lydløs bøn til Chance om, at den ville være fyldt med krystaller..
Jarko Ralon - "Kragen"