Vanskeligheder og Vogtere

Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 21.04.2024 17:40
De mange timer var ikke ligeså behagelige for Sata. Tanken om at han stadig ikke havde fået afklaret noget som helst med de to andre vogtere hang ham dybt i sinde, og selvom han egentlig også godt vidste at man ikke kunne snakke heroppe i luften, så var han både nysgerrig og lidt ængstelig over at Elemér og Idrys havde timer til at sidde og konversere, skulle de finde en måde at gøre det på. Det dæmpede dog lidt af angsten, at hver gang han kiggede mod dem, så så de ud til at flyve i stilhed. Nilimas kommentarer som de fløj, hjalp også.

Vejret var begyndt at trænge op, og Sata var selv begyndt at overveje hvor lang tid der ville gå før de ville ramme uvejret, som den store røde drage pludselig overhalede ham og Nilima, og begyndte at dykke. En hentydning Sata ikke behøvede at få at vide to gange. "Ned," hviskede han til Nilima, som hurtigt og elegant dykkede efter Dion.
Kun et øjeblik efter at Dion havde landet med sine ben på jorden, gjorde Nilima også, og det var praktisk talt i det øjeblik at Sata steg af hende, at hun forvandlede sig lille endnu engang, og fløj så hurtigt hun kunne over til Sata, og begyndte at møve sig ned ved halslukningen, så hun kunne lægge sig til at sove inden under tøjet, et tørt og varmt sted. "Nila!" udbrød Sata, men der var intet der kunne få dragen til at ombestemme sig, og i stedet for måtte han se på oppakningen, der lå midt i det hele.
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 21.04.2024 18:24
Idrys havde ikke nogen planer om at blive våd, kunne han undgå det. Et par enkelte regndråber faldt i luften, som dragerne begyndte at dykke, og Idrys' arme lukkede sig tæt om livet på Elemér for at sikre, at han holdt ordentligt fast. Elemér og Dion lod til at have styr på det, for det tog dem ikke længe at finde et passende sted at lande. Han kunne mærke Zuhal rumstere uroligt i rygsækken under landingen .. måske hun fornemmede, at det snart var tid til at komme ud i den friske luft.

Landingen sendte et solidt bump op gennem hele hans krop, og han måtte lige minde sig selv om at give slip på Elemér, da han gjorde mine til at ville ned. Idrys selv hidkaldte igen vindmagien til elegant at svæve ned og lande på tåspidserne.

Her fik han øje på Satas oppakning og Nila, der havde bestemt sig for ikke at ville være bæreegenet størrelse længere, og han kunne ikke helt holde en lille latter bort fra læberne. Det var nu engang typisk drager.
Elemér

Elemér

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 26 år

Højde / 179 cm

Blæksprutten 21.04.2024 18:47
Nilima havde gjort sin del af arbejdet, og ville langt hellere ind hvor der var trygt og rart. Elemér smilte lidt ved tanken om, at han havde noget til fælles med hende. Men som Idrys landede ved siden af ham, og mellem ham og Sata, vendte han hurtigt blikket bort.

Han var jo ret arbejdsomt, og kunne godt se, at nogen måtte starte med at samle det telt, der var blevet dem givet. Normalt kunne Elemér sagtens nøjes med at søge ly under Dions vinge, alt efter hvor meget regn der kom. Men han ville ikke lade de to sove sammen uden opsyn!

”Du skal ikke lægge dig til at sove endnu, min ven,” Sagde han dæmpet til Dion, som begyndte at gå i cirkler rundt om sig selv, for at gøre sig komfortabel. ”Vi skal bruge din ild om lidt,” Forklarede han nærmere. Og Dion lod til at forstå hvad han sagde. Men lagde sig alligevel med hovedet mod jorden og blikket rettet søgende efter sit yndlingsmenneske.

Elemér havde bare ikke lige tid til ham lige nu. Han var godt i gang med at spide teltkæppene i jorden og hejse teltet egenhændigt.
Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 21.04.2024 19:31
Nilima havde fået lagt sig godt til rette i Sata's trøje, hvor man kunne se ved bæltestedet hvordan trøjen lidt bulede ud, som der nu lå en lille drage dernede. Sata kunne mærke ånden fra hende, hver gang hun åndede ud, men han havde det ikke i ham til at hive hende ud derfra, nu når hun lå der. I stedet for sendte han hende en lille tanke Godt klaret. De havde også en lang tur igen senere, så hun fortjente nok at få noget hvil.

Siden Elemér begyndte at ville sætte teltet op, gik Sata over til ham, for selvom den akavet stemning udentvivl stadig herskede mellem dem, så kunne han i da hjælpe.
"Har du behov for hjælp?" tilbød han som han kom nærmere. Selvom han ikke nødvendigvis var så stærk som Elemér, han kunne godt huske deres nære bekendtskab trods alt, så kunne han godt hjælpe med et teltet, hvis det var, selvom han ikke var helt sikker på at Elemér ønskede det.
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 21.04.2024 21:03
Elemér var hurtig til at gå i gang med teltet. Idrys kunne utvivlsomt være behjælpelig med sin magi, men inden han nåede at åbne munden, fik Sata tilbudt sin hjælp, og han følte det ville være lidt akavet at være tre om opgaven. Hvad der utvivlsomt også ville være endnu mere akavet, ville blive puslespillet, der senere på aftenen skulle gå op, når de skulle finde ud af, hvem af de tre vogtere, der ville få midterpladsen i teltet..

Mens de andre gik i gang, fik han stillet oppakningen op af et træ og ladet Zuhal kommet ud af tasken. Hun var allerede begyndt at protestere en smule, men gik tilfreds i gang med at udforske området, som var hun en nysgerrig kat.

"Jeg finder noget brænde." Tilbød han, for det skulle jo også gøres, og han brød sig ikke om at være helt uduelig. Han begyndte at gå en runde ved udkanten af deres lejrplads først - dels fordi der kunne ligge noget brugbart i den umiddelbart nærhed, dels fordi han var nysgerrig på, om Sata og Elemér ville tale sammen under telt-opsætningen. 
Elemér

Elemér

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 26 år

Højde / 179 cm

Blæksprutten 22.04.2024 12:21
Behov for hjælp? Elemér havde regnet med at skulle klare det selv. Det var en måde for ham at se beskæftiget ud, mens der stadig var akavet stemning imellem dem. Men han kunne da ikke sige nej til at deles om projektet med Sata. Men inden han fuldhjertet kunne takke ja, søgte hans blik efter Idrys, som valgte at trække sig fra dem, for at søge efter brænde. Det passede ham meget godt at han skred. Men kunne man regne med, at hans lange elverører ikke lyttede med? Elemér havde brug for at tale privat med Sata på et eller andet tidspunkt. Men måske ikke nu.

"Erhm... ja," Han søgte hurtigt efter selve teltet og foldede det ud, og overrak den ene ende til ham "Hjælp mig med at binde teltet ordentligt på skelettet."

De ord han havde haft klar på spidsen af sin tunge, kunne ikke komme ud. Så han klappede bare i, og arbejdede koncentreret videre på at få rejst teltet, mens blikket blev holdt beskæftiget nedad. Hvorfor var det så svært? Hvis bare han ikke var stukket af i gerningsøjeblikket, kunne de måske have udredt situationen længe før. Men man kunne vel kun bebrejde Sata. Eller Idrys...!

Med et hurtigt øjekast, var det et rummeligt telt, men de ville uden tvivl være nødt til at sove op ad hinanden, hvis der også skulle være plads til oppakning og 2 små drager.
Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 22.04.2024 19:32
Sata sendte et blik mod Idrys som han tilbød at han kunne hente brænde, og en del af ham kunne ikke lade vær med at ville ønske at han havde tænkt på det, selvom han heller ikke var sikker på at han havde lyst til at Idrys og Elemér brugte mere tid sammen, hvilket var af en helt anden grund end hvorfor Elemér ikke ville have at Sata og Idrys brugte tid sammen.

Men som Elemér kom med nogle instruktioner, gjorde Sata som der blev sagt med et lille nik. Det var ikke helt så nemt, som han også skulle navigere at Nilima lå under hans trøje, og han kunne mærke hvordan der kom nogle små fnys fra hende, hvis han bevægede sig enten for meget, eller kom til at ramme hende. 
En gang i mellem spurgte Sata ind til om det var sådan Elemér ville have det, men ellers så arbejdede de i ro, og da det endelig stod, så trådte Sata lidt tilbage for at værdsætte deres arbejde. Ikke det mest glamourøse, men det fungerede. Så var det bare at sørge for at hans oppakning faktisk også kom i tørvejr.

Han gik over og begyndte at tage noget af oppakningen han kunne, og gik frem og tilbage til teltet med det. Måske en dag Nilima ville gøre sig lille et lidt nemmere sted, så han ikke skulle slæbe så meget.
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 23.04.2024 19:02
Idrys var gået en smule ind mellem træerne, men fandt sig skuffet over manglen på samtale mellem de to andre vogtere. Det kunne godt blive en lang rejse, hvis ordene mellem dem forblev lige så knappe.. men ingen havde tydeligvis lyst til at være den, der brød tavsheden.

Med blikket i skovbunden drejede Idrys tanker sig af sig selv tilbage på eftermiddagen i teatret og de kys, han og Sata havde udvekslet, der utvivlsomt ville være blevet til mere, var Nila og Elemér ikke kommet i vejen..

Modstræbende begyndte han at bevæge sig længere væk fra lejrpladsen, samlende et par nedfaldne grene op, hvor han kunne finde dem. Zuhal, der i mellem tiden var blevet efterladt uden for opsyn, havde udset sig et stykke oppakning, hun kunne begyndte at bide i. 
Elemér

Elemér

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 26 år

Højde / 179 cm

Blæksprutten 23.04.2024 19:43
Det var svært og akavet at være alene med Sata. For en stund stod de tæt sammen, og begge betragtede deres færdige stykke arbejde et øjeblik. Og i alt den tid, forsøgte Elemér at gøre op med sig selv, om han skulle gå direkte til sagen, eller prøve med venlighed.

Hvad ønskede han i det hele taget at komme i mål med, her? En bedre stemning? Eller måske et kys? Elemér ville frygteligt gerne kysses af Sata igen! Bare én gang mere, og så kunne han altid være sur på ham igen, senere.

Men Sata nåede at flytte på sig igen, inden han selv kunne nå at finde på en åbning. Så han så efter Sata, der begyndte at slæbe sine ting mod teltet. Han var så flot og arbejdsom. Elemér ænsede slet ikke lille Zuhal, der var ved at bide huller i taskerne.

”Såh… Du og Idrys,” Kom det unaturligt ud af ham. Og ret så pludseligt, nu, ovenpå den lange pause. Elemér kunne selv høre det, og var lige ved at blive forskrækket over sit eget bud på en samtalestarter. Det her var den værste ide han nogensinde havde fået! ”Er I stadig erh… romantisk.. involverede?

Elemér havde samme spøgelsesblege ansigtsudtryk i hovedet, som første gang han spottede dem sammen. Men i det mindste holdt han blikket nogenlunde rettet mod den person han talte til. ”Jeg ved godt det ikke rager mig, men..” Tilføjede han hurtigt efter. Ikke at der kom noget efter hans men.
Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 23.04.2024 19:57
Sata stivnede lidt som ordene endelig forlod Elemér, og den taske han havde haft gang i et slæbe på, dumpede han forsigtigt ned ved teltet, som han vendte sig mod Elemér. Hvor end meget at Sata gerne ville have lov til at forklare sig, så var han faktisk ikke helt sikker på hvad hans forklaring reelt var.
Han slugte lidt af sit spyt, som hans øjne fandt Elemérs, og spørgsmålene kom over hans læber. Det havde været nogle bløde læber. Men mest af alt havde Sata lyst til at lukke det ned, sørge for at Elemér ikke følte han ikke var god nok, eller at det var hans skyld. Desuden var det ikke fordi han havde noget defineret med Idrys heller.

"Romantisk involveret er nok... så meget sagt," sagde Sata, og bed sig i inderkinden, som han prøvede at finde ud af de næste ord. "Vi var vel egentlig bare taget lidt af... stemningen, da du stødte på os." Hvilket trods alt ikke var en løgn. Men Sata var også pinligt opmærksom på at de to af dem også havde kysset selv samme dag som Elemér havde fundet dem. "Det var ikke min mening at vi skulle ende... i sådan en position." Om det var ham og Idrys, eller at de alle tre skulle krydse veje, det var nok nærmere op til fortolkning.

Sata var dog stadig ganske uvidende omkring hvad Zuhal havde gang i.
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 23.04.2024 20:03
Vinden var altid i Idrys' fodtrin. Som elver var han i forvejen næsten i stand til at bevæge sig blødt og lydløst, men med magien var det nogle gange som om han slet ikke satte vægt på jorden. Der var derfor ingen tørre kviste, der knækkede under hans fødder, som han fik samlet det sidste brænde ind og vendte sig mod den lille lejrplads igen.

Satas stemme lød, fra den anden side af teltet "Det var ikke min mening at vi skulle ende i sådan en position" og Idrys stivnede. Var det dem, Sata talte om? Hvad ville Elemér sige til det?
Han blev stående ganske stille med brændet i hænderne. Dette her ville han gerne høre.

Lige som de to andre, var han ganske uvidende om, at Zuhal på dette tidspunkt havde bidt hul i noget af oppakningen og fundet sig noget stof at gnaske i. 
Elemér

Elemér

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 26 år

Højde / 179 cm

Blæksprutten 23.04.2024 20:21
Elemér så opslugt på Sata, og lyttede meget opmærksomt. Det her var et meget vigtigt øjeblik. Og alligevel havde han lidt svært ved at tyde hvor meget romantisk involverede de to egentlig var. Elemér ville gerne tro på en historie om, at Sata bare var en stakkels, flot og uskyldig mand, som slangen Idrys havde set sig varm på. Og at Idrys var gået til den med alt hvad han havde, af kvindelist. For han havde jo haft kvindeklæder på, ikke?

”Hvad var så din mening?” Spurgte han, mindre skræmt nu, nu hvor han endelig havde Sata hvor han ville have ham. Han kom ham nærmere, for at han kunne tale i en mere dæmpet og varm tone. ”At slippe afsted med at ride på alle dragerne i templet?” Et smil voksede pludselig på hans mund, efter meget lang tids surmulen.

Hvis ikke Elemér vidste bedre, havde Sata muligvis gang i flere på én gang, og Elemér og Idrys var bare 2 ud af mange. Ville han kunne acceptere dette? Måske var tanken lettere nu, nu hvor Elemér havde kysset på nogle andre, og trøstet sine sorger hos dem. Og lidt til.
Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 23.04.2024 20:34
Sata så først lidt uforstående ud, inden at en lidt mørkere farve spredte sig i de blå kinder, som det gik op for ham hvad Elemér mente. Elemér havde trods alt også hele tiden virket meget selvsikker i hvad han havde gang i, så måske havde Sata også bare misforstået situationen. Måske var Elemér ligeså meget en der gerne red 'på flere drager'.
Men han bakkede ikke bagud, ikke som han havde gjort sidst de stod ansigt til ansigt på denne måde, hvilket også kun betød at Elemér kom tættere på.

"Det var heller ikke min mening," sagde han og prøvede at rømme sig lidt, for at bibeholde kontrollen over sig selv og sin stemme. "Der var nok ikke en dybere mening med det..." Hvilket var halvvejs en løgn, men nok mere i den forstand at han faktisk havde haft et motiv til originalt at gå til Idrys, men det betød selvfølgelig ikke at man behøvede at kysse ham, eller være på vej i seng med ham, selvom det rimelig meget var det han havde været ved at gøre.
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 27.04.2024 10:16
Idrys havde ikke rigtig haft tid til at overveje, hvad han egentlig følte for Sata. Han var tiltrækkende, utvivlsomt, lige som Elemér var, men de to vogtere var alligevel meget forskellige fra hinanden. Idrys havde primært handlet på sine egne instinkter - forårsaget af den intime stemning i teatret.

Ville han have holdt sig tilbage, hvis han vidste, at der havde været noget mellem Sata og Elemér?

Måske. Måske ikke. Idrys havde altid været af den holdning, at den slags leg kunne leges med flere. Men han var bestemt heller ikke blind over for akavetheden mellem de tre vogtere, og de følelser, der pludseligt var kommet i klemme. Han trådte et stille skridt nærmere, nærmest holdende vejret .. lyttende til samtalen, der ikke var for hans ører. 
Elemér

Elemér

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 26 år

Højde / 179 cm

Blæksprutten 29.04.2024 13:15
Måske kunne en elver høre at nogen sneg sig nærmere ind på dem, for at lytte med. Men Elemérs ører var helt almindeligt menneskelige. Og desuden var hans opmærksomhed rettet på målet. Han bemærkede at Sata ikke trak sig væk, da han kom tæt på ham, og selvom de ikke var lige så tætte på hinanden, som dengang de nød et kys sammen. Det gav god mening, at Sata aldrig havde planlagt at se en anden på sit værelse, når nu han havde kysset med Elemér tidligere. Han var jo uskyldig og stakkels. Det havde ikke været hans mening, at stå der sammen med Idrys. Men det lød heller ikke som en undskyldning det her, eller hvad?

"Jeg må have været irriterende, sådan at komme brasende på den måde," Elemér smilte endnu. Upåvirket af tanken om, at han havde været irriterende, da han uden videre havde blokeret udsigten til en romantisk nat med Idrys den aften. "Men det kan være," Sagde han "At der kommer en åbning, til at jeg kan gøre op for det?"

Måske, alt efter hvordan de blev modtaget ved deres destination, ville de få muligheden for alenetid. Men Elemér vidste godt, at Idrys snart ville dukke op, og at denne nat ville blive varm og tæt og aldeles akavet for dem allesammen. Det var kun lige nu, at han havde et øjeblik alene med sin høje, søde elemental.
Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 29.04.2024 18:24
Sata havde godt en halv tanke om at hvis Elemér prøvede mere, ville det nok bare sætte dem i en endnu være situation end de først havde været, og den samme tanke gled også over i at han måske burde være lidt mere ærlig med sine ord. Men som Elemér stod der og kiggede på ham, så var det svært at være helt igennem ærlig, og ikke prøve at lappe hvad end de havde. Han havde ikke haft tid til at tænke over hvad der var mellem ham og Elemér. Han havde aldrig tænkt i banerne af monogami til at starte med. Det endte altid så... uheldigt.
Det var dog tydeligt at Elemér på sin vis i hvert fald var betaget af Sata, og måske mere end Sata var af Elemér, selvom... hans læber havde været bløde.

Og selvom alt I Sata skreg i at han måske ikke burde forsætte med at lede Elemérs tankegang ned af disse stier, så var det svært for ham, som han lagde en arm på Elemérs overarm. "Det er helt i orden," sagde han, heldigvis var ordene mere med ham, end den fysiske udstråling. "Hvad sket er sket, og jeg tror desværre vi får travlt det næste stykke tid." Det var ikke en afvisning, men måske betød det at Sata ikke skulle jonglere to mænd på samme tid, bare fordi han ikke kunne modstå et par store øjne der kiggede på ham. 
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 01.05.2024 15:38
En åbning til at gøre op for det. Måske havde Idrys misforstået Elemér. Det lød næsten som om han var klar til at tilgive den blåhudede vogter .. men det var utvivlsomt også svært at være vred på Sata. Idrys åndede langsomt og forsigtigt ud, som det gik op for ham, at han havde holdt vejret en smule.

Skulle han gå tilbage til lejren og lade som om han intet havde hørt, eller skulle han lade de to andre vogtere få deres øjeblik? Ville det betyde, at han selv endte som tredjehjulet på deres rejse? og at forhåbningen om at kysse med Sata igen var ude af billedet?

Satas næste ord fik dog Idrys til at slappe en smule mere af. Hvis de to andre ikke havde tænkt sig at udnytte deres alenetid her og nu, var det måske bedst at han gik tilbage til lejren. Med brændet i hænderne bevægede han sig i en bue, så det ikke var alt for tydeligt, at han havde stået og lyttet, og med en let rømmen dukkede han op mellem træerne.
Elemér

Elemér

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Menneske

Lokation / Omrejsende

Alder / 26 år

Højde / 179 cm

Blæksprutten 01.05.2024 17:00
Sata havde sin hånd på ham. Og selvom det var så utroligt blidt og velment, så dulmede det intenst i armen, under varmen fra hans behagelige hånd. 

”Desværre har du nok ret. Vi har et vigtigt stykke arbejde foran os.” Tja. Han havde ikke fået et nej, men… han var nok bare lidt for ivrig, og vidste ikke om han ville blive småsindssyg, hvis han skulle vente helt til de kom hjem fra deres diplomatiske mission.

Han kælede ham med mørkebrune øjne, i håbet om at han kunne tilsnige sig et kys, ligesom det de udvekslede bag slotsgardinerne for to uger siden. Så han rykkede sit hoved lidt frem mod Sata, men kunne pludselig høre puslen fra en anden mands fødder, der trådte mod skovbunden.

Idrys var tilbage…

Elemérs forførende blikke blev til irritable, og mod sin egen vilje flyttede han sig fra Satas intimsfære. Ja, du så hvad du så, Idrys, lød Elemérs indre dialog, da han iagttog Idrys. Men han var i tvivl om, hvor meget Idrys havde nået at opfange. ”Hvis du placerer brændet lidt væk fra teltet, kan jeg og Dion få gang i bålet,” Han forsøgte at være samarbejdsvillig. 
Sata

Sata

Aladrios' Vogter

Sand Neutral

Race / Speciel race

Lokation / Omrejsende

Alder / 253 år

Højde / 192 cm

Helli 08.05.2024 12:34
Sata smilede opmuntrende til Elemér, og han følte lidt af en ro sprede sig i kroppen over at det måske ikke behøvede at være akavet mere. Måske de godt kunne komme igennem hele turen, og måske... det ville give ham en chance for at komme tættere på Idrys og dermed tættere på Rubinien. Endelig kunne han prøve at komme nogen steder med sit side job.

Han var så langt væk i sine tanker at han slet ikke overvejede at Elemér prøvede at tilsnige sig endnu et kys, før at lyden af Idrys også ramte Sata og han kiggede med lidt større øjne mod lyden. Idrys. Han var i tvivl om hvor meget elveren havde set, eller om det var noget Sata skulle... forsvare sig mod, men han sendte et venligt smil på Idrys' retning, og gik tilbage over til de sidste tasker for at få fat i dem og sætte dem i læ.
Han nåede dog aldrig særligt langt, som han gik over til taskerne og så en lille krop have lystigt gang i taskerne. "Zuhal?" udbrød han, som der ikke var mange drager det reelt kunne være mellem de tre vogtere, især som han stadig kunne mærke Nilima på hans mave.
Idrys

Idrys

Diplomat og dragerytter

Sand Neutral

Race / Bjergelver

Lokation / Omrejsende

Alder / 240 år

Højde / 187 cm

Krystal 10.05.2024 10:31
Stemningen mellem de andre to vogtere var næsten ikke til at tage fejl af, som Idrys trådte frem mellem træerne. Det næsten sultne udtryk i Elemérs blik og bevægelsen af hans hoved, der antydede, at han var tæt på at kysse Sata. Idrys kunne dog mærke, at han ingen kvaler havde ved at afbryde dem .. Elemér havde trods alt selv afbrudt ham og Sata. Et kys kunne hurtigt udvikle sig til mere, og Idrys havde ikke lyst til at bruge hele turen på at være tredjehjul.

Han smilede uskyldigt til de to andre vogtere. "Jeg har fundet brænde." Proklamerede han og gik hen for at læsse det på et stykke tør jord, der kunne fungere som bålplads.

Satas udbrud fik ham dog til hastigt at vende opmærksomheden mod taskerne. "Zuhal, nej, giv slip!" Den lille drage kiggede op på sin vogter. Mellem tænderne havde hun noget stof, som det var lykkes hende at få fat i. Det så allerede lettere gennemtykket ud. Idrys bevægede sig hen for at tage det fra hende, men den lille drage var i drillehumør og begyndte at løbe fra ham.

1 1


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten
Lige nu: 1 | I dag: 3