So terrified
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
14.03.2020 23:40
Hun lod sig ganske let synke ned på havbunden, hvor hun lagde sig på ryggen og bare tog hver lille detalje til sig, som hendes blik gled rundt på alle de ting der dukkede frem i det lys han skabte med spejlene. Det var utrolig smukt, som hun lå og betragtede det hele. Halen løftede sig ganske let fra sandet under hende, inden den dalede ned igen og kun lige hvivlede sandet op omkring det yderste af halen. Et drømmende smil og blik gled over hendes ansigt, som hun lyttede til den fred der hvilte over stedet. Hun kunne sagtens tilbringe flere dage hernede under vandet, for der var så mange spændende ting at undersøge hvorend hun kigge hen, og William havde også viste sig at være et ganske hyggeligt selskab. Hun snurrede let rundt i vandet, så hun i stedet hvilede på maven, og med albuerne imod sandbunden hvilede hun hagen i sine hænder, mens hun betragtede ham med et glad smil. Hvordan skulle hun nogensinde kunne takke ham for denne oplevelse? Og ville hun nogensinde få denne mulighed igen, for at besøge havet på denne måde? 

Hun betragtede ham ganske nøje, som han kom hen i nærheden af en stor statue, hun vidste ikke hvem det skulle forestille, men hun var overbevist om det måtte være en vigtig en, siden der var blevet hugget en statue af dem. Da William kom imod hende, skubbede hun dog hurtigt fra med hænderne og slog et lille slag med halen, der var ingen grund til at ligge og gøre sig det så behageligt, når nu ham kom imod hende. Det strålende smil om han læber var smittende, og inden ganske længe lød der en blid latter fra hende. Hun forstod så sandelig godt hans begejstring når det kom til dette sted. "Er misundelig...." svarede hun lattermildt, for det var den eneste måde hun lige kunne beskrive sine tanker, hun misundte ham muligheden for at se alt hernede, friheden i vandet og de dybt betagende omgivelser. 
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
17.03.2020 23:09
Der var så meget at se i havet, men uanset hvad så var der lige så meget at se på landjorden. Der var så meget at udforske, og landet var så stort at det rent faktisk var ham der var en anelse misundelig på hende. Han ville hellere end gerne leve flere år på landjorden, men det kunne han ikke. Der var ting at tage sig af i Aquarin og der var det formål at han skulle føre tronen videre på et eller andet tidspunkt. Han ville hellere end gerne se verden først. Men han anede jo ikke engang hvor han skulle starte, eller hvor det skulle slutte. For uanset hvad vidste han at han måtte tilbage til havet og hjem. Han kunne ikke bare blive væk. For det ville ødelægge hans mor. Hvis ikke værre at han ville betegnes som værende død. Det var noget han slet ikke ville kunne klare, og det ville sikkert bare blive en kamp om at komme hjem igen. Nej det var vidst bedre det han gjorde nu, med at være sammen med Max et par gange om ugen, og udforske det i noget tid og så hjem igen.

"Du skal ikke være misundelig på mig. Jeg burde være det på dig." kom det fra ham og kiggede på hende. Han lagde sig på ryggen i sandet og kiggede op imod loftet og tog en dyb indåndning. "Der er så meget at se der oppe, og jeg kan ikke lige frem blive væk her fra." han havde tit overvejet at blive væk, men han vidste at han ikke kunne. Der var ting at tage sig af, og han ville ikke være et problem hvis han først forsvandt. Han vidste jo heller ikke om han ville komme til at savne det at være her nede, hvilket han højst sandsynligt nok ville gøre på den ene eller den anden måde.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
18.03.2020 00:02
Hun betragtede William, som han lod sig glide ned på sandbunden, præcis som hun selv lige havde lagt, hun lagde hovedet let på skrå, inden hun slog et par slag med halen for at komme over til hans side, inden hun lod sig dale ned på sandet ved hans side, hvilende på maven, så hun kunne betragte de mange små detaljer der var overalt omkring dem. Hun strakte hænderne let frem for sig, inden hun hævede sig op og hvilede på albuerne i sandet, før hun flyttede sin opmærksomhed imod William med et smil om læberne. Hun kom dog til at le over hans kommentar, som det viste sig de egentligt var misundelige på hinanden, men det var jo ikke ligefrem fordi de kunne bytte plads for en stund, for Nianna vidste hverken noget om livet over vandet eller i vandet, hun var jo selv ude og for lære det hele nu.

"Hvorfor ikke?" spurgte hun nysgerrigt, som hun lod blikket hvile på ham for en stund, mens hun studerede alle de små fine træk ved hans ansigt, inden hun til sidst lod blikket vandre rundt igen. Hun bukkede let halen op, så det yderste af halefinnerne viftede ganske let over hendes bagdel, hendes blik var fjernt og drømmende. 
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
24.03.2020 18:56
Hvordan forklarede man en bedst muligt at han ikke kunne blive væk her fra? Han kunne sige sandheden, eller fordreje den en smule. Men hvad ville han få ud af at fordreje sandheden? Ingen ting... Det ville bare sætte rygter i gang om at han ville blive en dårlig konge. Nej det duede ikke han måtte fortælle sandheden. "Jeg er prins... Der er.. Visse ting jeg bliver nød til" kom det fra ham og drejede hånden lidt rundt. Han kunne aldrig blive væk her fra selvom han måske drømte om det en gang i mellem. Men han ville hellere end gerne bare nyde at være på landjorden i lidt længere tid end han normalt var. Maximillian passede jo godt på ham når han var der oppe. Og han var sikker på at det hele nok skulle blive så godt  når han nu så Max igen.

Han lagde hånden om bag hovedet og drejede det for at kigge på hende. "Det er ikke nemt at være kongelig at du ved det." kom det fra ham og smilte lidt til hende. Han ville ønske at han ikke var det en gang i mellem. Men det var sådan hans liv det var. Han kunne ikke bare gemme det væk. Han var og forblev kongelig og der var visse ting han blev nød til før eller senere. Så som at få en mage og blive gift. Det var ikke lige frem det han helst ville lige nu. Men det var atter en af de ting han blev nød til.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
24.03.2020 21:04
Det var ganske tydeligt at Nianna, ikke helt forstod hvad det specielle var i det ord. Prins. Hun lagde hovedet ganske let på skrå, mens hun betragtede ham. Han virkede jo som noget specielt, han var et hankøn som hun havde set så mange gange før, det eneste forunderlige var hans hale. Som hun tænkte over hans ord, viftede hun ganske stille sin hale frem og tilbage uden at lægge den ned imod sandbunden. "Som hvad?" spurgte hun ganske nysgerrig, hvilke ting var det der kunne være så vigtige at han ikke kunne leve sit eget liv, som han ønskede det.

Hun trak ganske let på skuldrene, med en fornøjet latter. "Ikke let at være, forældreløs..." Lo hun muntert, inden hun puffede drillende til ham, hun var overbevist om så slemt kunne det ikke være, at være kongelig, hvad det så end betød. Han lignede jo ikke en som manglede noget, og han havde jo vist hende at de dersens såkaldte krystaller de åbenbart brugte på landjorden, kunne findes overalt herinde, hvis blot man søgte lidt efter dem. 
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
24.03.2020 23:20
Der var problemet. Nu skulle han forklare hvad det ville sige at være kongelig.. Noget han hadet, for det var jo ikke sådan han var som person, også selvom der måske var nogle forventninger til ham når alt kom til alt. Der lå bare mere under overfladen hos ham. Han ville jo ikke virke fornem for det var han ikke lige frem. "Baller. Være fin. Ikke have det sjovt. Du ved sådan nogle ting." hvordan skulle han ellers forklare det? Nogen gange hadet han bare at være prins. Det var meget sjovere ikke at være det, og desuden var det også bare en skræmmende tanke hvis han skulle overtage tronen fra sin far.

Han stirrede overrasket på hende og blev lidt forbavset over hvad det var hun sagde. "Forældreløs... Har du aldrig kendt dine forældre?" tænk hvis han ikke kendte sine forældre. Hvordan ville han så klare sig? Nej det var bare en skræmmende tanke, det ville han slet ikke gå med til. Han elskede sine forældre, for det meste hadet han dem, men han elskede dem alligevel. Men tænk hvis ikke han gjorde. Hvad skulle han så gøre med sit liv, og ville han klare sig bedre hvis de gik bort? Han rystede tanken af sig som han rystede lidt på hovedet.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
24.03.2020 23:45
Nianna kunne ikke lade være med at le en smule, da hun så hvordan han pludselig så næsten helt opgivende ud, som om hun havde stillet det mest komplekse og besværlige spørgsmål i verden, men hans forklaring den virkede så simpel, trods hun ikke vidste hvad hverken et bal var eller hvordan man var fin, hun forstod dog morskaben en ting hun slet ikke kunne forestille sig at være foruden. "Din stakkel...." lo hun drillende, som om det lød til at være det hårdeste i hele verden, det han blev budt.

Stemningen ændrede sig dog lidt, som han så så overrasket ud. Hun forstod ikke hvorfor, men det var ikke første gang andre havde reageret på den måde, når de indså hvorfor hun talte så lidt, hvorfor hun var som hun var, at hun var forældreløs og havde været overladt til sin egen skæbne alene igennem 14 år. Hun rystede ganske let på hovedet, inden hun trak let på skuldrene, som var det ingenting. Hun kunne ikke huske dem, og der var aldrig nogen som havde ledt efter hende, så hvis det fandtes et sted derude måtte det være bevidst at hun var blevet efterladt uden nogen erindringer om dem. "Alene, så længe jeg kan husk..." svarede hun blot ganske roligt, med et smil om læberne, inden hun rykkede sig lidt og lagde hagen på hans brystkasse. For hende var der intet forandret ved William, han var stadig den mand hun havde mødt på strand og delt en stund med i havet, at han var en prins? ændrede for hende intet, og de mest gængse normer besad hun jo ikke ligefrem. "Smil....." lo hun drillende, som hun pointerede hans let trist mine, mon han fordybede sig i sine tanker?
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
25.03.2020 01:10
Lignede hun et spørgsmålstegn eller gjorde hun ikke? Han var ikke helt sikker, og alligvel kunne han ikke lade vær med at tænke over det. Hvis hun nu ikke vidste hvad nogle af tingene var, hvordan skulle han så forklare det hele? Han var ikke sikker, og alligevel lod hun måske til at have forstået det hele. Hun virkede i hvert fald så sikker i sin sag lige da hun sagde sine ord. "Ja ikke, synes også jeg har det hårdt." små lo han og trak lidt på skuldrende efterfølgende. Han ville ikke undvære sin titel for noget, men det var jo bare en titel, den kunne undværes på sigt. Han ville jo altid have blåt blod i årerne som man nu sagde.

Han havde måske virket trist men det havde bestemt ikke været hans mening så han kiggede stadig overrasket på hende og var faktisk lidt mundlam. For han ville da aldrig kunne undvære sine forældre. "Det er jeg ked af" kom det fra ham. Hun måtte ikke have været ret gammel da hun mistede sine forældre. Hvilket egentlig var en skam, for tænke hvis han havde mistet sin mor under en fødsel. Hvad skulle hans far så gøre ved det hele? Nej det skræmte ham faktisk lidt den tanke. Endnu engang havde han været i sin egen verden, og han kom da lidt til sig selv da hun sagde han skulle smile. "Nå ja det havde jeg glemt." han grinte lidt og lagde sig op på armene for at kigge ned på hende. "Er der mer du vil se eller vil du tilbage til dit tøj?" kom det fra ham og kiggede på hende. For ham kunne han vise hende hele havet, men det gik nok ikke. Det kunne jo altid vente til en anden gang, hvis de altså nogen sinde så hinanden igen.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
25.03.2020 02:18
Hun vendte sit blik imod overfladen, mens hun rystede ganske let på hovedet over ham, dog var hendes smil stort og bredt omkring hendes læber. Hvem skulle have troet prinser, hvad det så end var, kunne være så hyggelige bekendtskaber trods han påstod de ikke måtte have noget sjov. Hun havde glemt alt om sit tøj, alt om stranden og blot fordybet sig i nuet sammen med ham. Der var så mange indtryk at tage til sig, som hun betragtede mens hun lå ganske roligt med hagen blidt hvilende på hans brystkasse. 

Hun skævede ganske let op imod ham, som han gjorde udtryk for sin beklagelse. Hun trak let på skuldrene, hun var ikke selv påvirket af det, når sandheden skulle frem var det ikke noget hun havde tænkt meget over, for da hun vågnede i flodkanten, var alle hendes minder slettet, så hun vidste ikke hvad hun manglede før mange år senere hvor hun begyndte at observere byen ved flodlandet, og selv ikke da oplevede hun noget savn, hvordan skulle hun kunne savne det ukendte? Hun sendte ham et opmuntrende smil, i håbet om de kunne lægge den dystre spænding fra dem og i stedet fokusere på noget bedre. Og hendes redning kom da også hurtigt, som han spurgte ind til om hun ville se mere, eller tage tilbage til stranden. "Mere!" udbrød hun hurtigt, og satte albuerne ned i sandet under hende, for at rette sig lidt mere op. Hendes smil strålede øjeblikket op, som hun viftede ganske let med øjenvipperne efter ham, for at lokke ham til at se mere, med det sødeste smil hun kunne præstere at finde frem.
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
25.03.2020 02:25
Hvorfor havde hun en beroligende effekt på ham? Kunne hun i det hele taget være passende som en mage? Nej det var for åndssvagt at tænke på nu. Han kendte hende knap nok, og han skulle bare lige tænke på noget andet. Så som overfladen og det tøj der lå der endnu. For en stund havde han nær glemt det. Men han kom dog i tanke om det. Dog blev hans tanker endnu engang afbrudt som hun ville se mere. "Jeg kunne måske godt vise dig Aquarin på afstand altså" kom det fra ham og kiggede lidt ned på hende med et smil. Det ville være perfekt at vise hende hans hjem. Men det kunne være farligt. Det handlede vel bare om hvad han skulle gøre når han kom der hen. De måtte gemme sig det var den enste mulighed han kunne se for sig.

Han skubbede sig det sidste stykke op og vendte sig om for at kigge på hende. "Men kun hvis du lover at høre efter hvad jeg siger." han blinkede til hende og viftede lidt med halen så sandet hvivlede op fra bunden af. Han ville nødig komme til at blive genkendt med en pige, og slet ikke en med hans halskæde på. Det ville være for farligt og alt for mange spørgsmål han bare næsten ikke magtede at få når han kom hjem.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
25.03.2020 02:49
Hendes blik vandrede over hans ansigt, og da han pludselig foreslog de alligevel kunne besøge hans hjem, omend på afstand, havde hun svært ved at tøjle sin begejstring. Hun måtte lægge en alvorlig dæmper på sig selv, for ikke bare at flyve op i et udbrud, men i stedet blot nikke lettere ivrigt til hans forslag. "Meget gerne!" sprang det nu alligevel ud af hende, at tøjle sine impulser var ikke lige frem det lettelse for den unge kvinde, næsten tvært imod især når det var ting hun så frem til og glædede sig til lige frem. 

Da han rettede sig det sidste stykke op, måtte hun trille om på ryggen da hun havde svært ved at blive liggende ellers. Hendes hår flød let omkring hendes ansigt, omkransede det inden det sank ned på sandet under hende, mens hendes blik fulgte ham, som han vendte sig imod hende. "Jeg lover..." svarede hun, hun ville i hvert fald love at gøre sit aller bedste, så meget vidste hun med garanti at hun kunne love! Hun mærkede vandets bevægelser omkring hendes hale, som han let viftede med sin egen. Hun så lidt ned på hans halskæde, der lå imod hendes bryst, det havde været den bedste oplevelse til dato for hende, og hun vidste slet ikke hvordan hun nogensinde ville kunne gengælde glæden ved denne oplevelse. Hun løftede den ene hånd og strøg fingrene forsigtigt over halskæden. "Tak prins..." lød det fra hende, med et tydeligt drillende glimt i øjne som hun havde valgt at bruge den titel han åbenbart ikke var helt glad for altid. Hun lo muntert, inden hun slog med halen og fik sig skubbet op fra sandbunden, inden han kunne få fat i hende for at have drillet ham med titlen. 
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
25.03.2020 03:09
En ting var de da i det mindste enig om, hun ville høre efter hvad han sagde. Så var der da i det mindste en her i livet der gjorde det. For ingen ville nogen sinde høre efter hvad han sagde, det var svært nok bare at få Maximillian til at høre efter en gang i mellem. Og han var endda ansat til at høre efter hvad William sagde. Eller i det mindste at lærer om om overfladen, og det gjorde Max da også meget godt hvis William selv skulle sige det! "Godt.." kom det fra ham og rettede sig helt op for at ville tage hendes hånd. Han stoppede dog da hun sagde prins og han vringede lidt på næsen. "William" kom det mumlede han lidt for sig selv. Han hadet at blive betegnet som prins når han ikke var hjemme. Det var langt bedre hvis han bare forblev William når han ikke var der hjemme så var han da i det mindste sikker på folk ville behandle hm med respekt. Ikke at han ønskede det på landjorden, for han kunne sagtens klare sig selv.

Han tog fat i hendes hånd og klemte lidt om den. "Så lad os komme afsted." kom det fra ham og begyndte at små hive lidt i hende for at komme afsted. Der var vel egentlig ikke så meget at se på dette tidspunkt, klokken var jo mange, så han var jo ikke engang sikker på hvor mange der overhovedet var ude på dette tidspunkt. Men nogle skulle der jo nok være. Han var bare ikke sikker på hvor meget han kunne tillade sig at vise hende på dette her tidspunkt.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
25.03.2020 16:44
Nianna kunne ikke lade være med at le hjerteligt over hans reaktion. Hun havde godt haft fornemmelsen, af hvordan han ville reagere på hendes drilleri, og han havde blot bekræftet det for hende. "Kan bedre li prins..." tirrede hun med glimt i øjne, og et strålende smil. Hun tog blidt hans hånd, og lod sig trække lidt med, inden hun gav sig til at slå stille med halen, hun kunne da sagtens hjælpe til til. Hun gengældte blidt hans klem, inden hun kom helt op på siden af ham. Hun glædede sig til at se hvordan Aquarin så ud, hun kunne forestille sig det, men forestillingen levede sjældent op til den virkelige verden, det var en ting hun havde erfaret på sin rejse rundt. 

Hendes blik vandrede nysgerrig rundt, på alt de kom forbi. Ville der være mange havfolk? Ville de sove? Hun vidste slet ikke hvad hun skulle forvente, men hun måtte dog prøve at minde sig selv om at høre efter, ikke lade sig styre af spændingen og nysgerrigheden, for hun ønskede ikke at gøre ham hverken sur eller ked af det.
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
25.03.2020 17:10
Han vidste ikke længere hvad han skulle sige til hende. AT hun blev ved med at sige han var prins irriterede ham måske en smule. Men det var ikke noget han viste. Hvis hun ville kalde ham prins så måtte hun jo gøre det. Det var jo ikke vigtigt for ham at vide om hun forstod ordet eller hun ikke gjorde. Men til genæld ville han heller ikke lade sig irritere for meget af det. "Javel ja" kom det fra ham og små grinte lidt. Han ville jo gerne gøre hende tilpas, hun var en pige og det kunne jo kun gå en vej.. Måske...

Som de svømmede satte han lidt tempo på, men nok til at hun kunne følge med. Hun ville måske blive forpustet når de først kom frem. Men han kunne ikke gøre noget ved det. Hun ville se hans hjem, og måske kunne han hvis han var heldig få lov til at vise hende tingene helt tæt på. Det ville nok blive svært, men hvis der nu ikke var nogen lige i nærheden, så kunne han måske vise hende hvor henne han boede? Det kunne måske være en ide.. Nu måtte han se når de kom i nærheden af Aquarin der var jo et stykke der hen. "Jeg håber du bliver overrasket over stedet" grinede han lidt og aede hende på hånden som han holdte fast i.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
26.03.2020 13:19
Nianna måtte indrømme at hun var i tvivl om han havde opdaget hun blot ville drille eller ej, men da han til sidst lo lidt, faldt en sten fra hendes hjerte og hun sukkede lettet. Så behøvede hun alligevel måske ikke være så bekymret for det. "William....?" lød det en smule mere forsigtigt fra hende, som hun kæmpede sig op på siden af ham, han havde virkelig fart på og hun måtte give lidt mere for at kunne følge med. "Mange tak, for alt..." Hun gav hans hånd og blidt klem, inden hun med et bredt smil om læberne, pressede sig selv lidt mere, som blot for at understrege han altså ikke helt så let kunne ryste hende af sig, men hun holdt sig ikke længere foran, end at hun stadig kunne holde ham i hånden, da hun jo ikke kendte den vej de skulle for at komme til hans hjem. Hendes øjne funklede af forventning, hvor smukt der måtte være, eller om det ville være et dystert sted, men hun kunne næsten ikke forestille sig det, med de smukke haler de begge havde fået. Skønheden kunne ikke kun være deres haler.

Lyden af hans ord, fik hende til at sagtne farten en smule, så de fulgte mere ad side om side. Hun var slet ikke et sekund i tvivl om hun nok skulle blive overrasket, når hun tænkte på hvor lidt hun havde set af verden, og hvor meget alt der havde overrasket hende. Hun var jo ikke engang nået langt fra sit liv i skoven, blot en bådrejse til det som havde vist sig at være piraternes by, ikke lige frem det smukkeste sted måtte hun erkende, men Williams hjem? Hun kunne ikke forestille sig andet end det ville være stort og smukt.
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
18.04.2020 00:12
Han var måske lidt hurtig med sine hale, men det var jo sådan han var normalt. Han var hurtig i vandet, og det havde han altid været. Det var bare noget nyt at give sig ud i at skulle bevare et lidt roligere tempo. Det var noget han skulle vende sig til. Da hun sagde hans navn sænkede han farten lidt og kiggede lidt på hende. Forventningen steg i ham, men var det fordi at hun ville sige noget alvorligt? Kunne han klare det, og hvad ville hun egentlig sige?! Det kom dog hurtigt fra hende og han kunne ikke andet end at smile til hende. "Du har ikke noget at takke for." kom det fra ham. Hvis der var nogen der skulle takke nogen her så var det måske ham. Han havde ikke engang været sikker på at halskæden ville virke på hende, men det havde den gjort. Selvom det måske havde været et sted han havde besøgt så mange gange, så var det nyt at opleve nogle af disse steder med en anden. Det var det han skulle senere hen i livet. Han skulle dele de ting han kunne lide med anden. Men om de ville kunne lide det samme som ham var jo blot et af de mange spørgsmål han kunne stille sig selv.

Han satte tempoet lidt op igen som han vendte blikket hen imod vejen de skulle. Han svømmede lidt frem ad for at dreje til højre. Så skulle de bare nogle kilometer frem inden de ville skulle dreje til venstre ved nogle store sten. Han var ikke sikker på om der ville gå vagter rundt omkring i byen, men det ville de sikkert. Han ville bare ikke opdages med en kvinde, for tænk hvad ikke hans forældre ville sige hvis de hørte den slags ting. Nej det ville skabe for mange problemer. Problemer han ikke ønskede at få. "Så er vi der snart" han måtte bryde den tavshed der var i mellem dem, det virkede så akavet at svømme her uden at sige noget som helst. "Nianna? Hvor meget kender du til landjorden?" spurgte han nysgerrigt. Hun vidste sikkert langt mere end han selv gjorde, og han var endda oplært i landjorden, men alligevel var der så meget andet han ville vide.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
28.04.2020 20:31
Nianna måtte virkelig anstrenge sig for, at kunne følge med William som han bevægede sig hastig igennem vandet. Han var tydeligvis meget mere trænet i dette terræn end hun var, og noget mere vant til en hale, men hun synes selv, at hun gjorde det ret godt med at følge med hans tempo, selvom det gjorde det svære for hende at nyde omgivelser, da hun hele tiden måtte holde øje med hvorhen han svømmede så han ikke pludselig forsvandt fra hende, for hvordan skulle hun så nogensinde kunne levere halssmykket tilbage? Da han sagtnede farten for at svare hende, sendte hun ham blot et strålende smil, da hun ikke ønskede at komme ind i et tovtrækkeri med hvem der skulle takke hvem, hun gjorde et lille nik og slog ekstra hårdt med den lange farverige hale, for at komme tættere på ham. 

Lettelsen var tydelig at se i hendes ansigt, da han endelig proklamerede at de snart var fremme, hun var ikke sikker på hun havde overlevet meget længere i hans tempo, hun trængte efterhånden til et hvil og til at fylde lungerne med luft, eller var det bare vand hernede under havets overfalde, hun var lidt usikker på hvordan det egentligt fungerede. "Det lyder godt!" fik hun til sidst udbrudt med et smil om læberne, i forsøget på at skjule sin udmattelse, men da han pludselig kom med et spørgsmål i stedet, måtte hun finde energi til også at svare det. "Uhm..... En del, tror jeg måske.." lo hun usikkert, for hun vidste faktisk ikke selv, hvor meget hun vidste, om overfladen, altså hun kunne da begå sig og havde overlevet mange år alene i skovene, men bymenneskene kendte hun ikke meget til, og endnu mindre om resten af landet. 
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
14.05.2020 15:59
Han havde faktisk ikke helt lagt mærke til at han måske var en anelse hurtigere end hende, men han havde virkelig sat farten ned for at hun også skulle kunne følge med i det hele. Han ville jo rigtig gerne have halskæden tilbage når de var færdige. Den skulle nødig slippe ud af hans fingre bare sådan fordi han var lidt dumdristig. Han ville så gerne have at han passede godt på den, og han vogtede den som regl altid med sit liv. Han ville dog gerne have at Nianna fik den bedste oplevelse ud af alt dette her.

Jo tættere på de kom imod Aquarin jo mere nervøs blev han. Han håbede ikke der skete noget uforventet og alt gik som det skulle, men man kunne aldrig vide et sted som dette her. Han ville bare gerne vise hende hvor han også kom fra. Især når hun sådan lidt havde presset på for at se lidt mere af det. Han sænkede farten en smule og stoppede endelig op efter noget tid for at kigge på hende. "En del... Så kan du sikkert også lære mig noget." kom det fra ham og nikkede lidt. Han havde godt nok Maximillian til at fortælle ham en masse, og han havde det lærer oppe på slottet der også kunne lære ham et par ting eller fem. Men det var langt mere spændende med dem der rent faktisk oplevede landjorden på en helt anden måde end han selv gjorde. "Nå er du klar? Lidt længere fremme bag de kæmpe sten kan du se Aquarin i det fjerne" kom det fra ham og pegede hen på et par kampe sten der lå i række lige som en mur ville gøre. Han var ikke sikker på at det helt var en god ide at lade hende opleve Aquarin, men det var sent, så det var ikke engang sikkert at nogen overhovedet ville være ude på dette her tidspunkt. Hvilket egentlig bare fik ham til at tænke på han nok snart skulle hjem inden hans mor og far blev bekymret for ham.
Nianna SnowNianna Snow
Krystalisianer

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 18
Højde: 160 cm

Skaber: Vejby
20.08.2020 15:54
Da William endelig kom til et holdt, nåede hun op på hans side hvor hun atter kunne få vejret. Hun trak det dybt ned et par gange, inden smilet overskyggede den svage udmattelse hun følte i hele kroppen. At bevæge sig under vandet, var så sandelig væsentlig svære end den unge kvinde havde forestillet sig, hendes muskler blev brugt på en helt anden måde, end når hun bevægede sig på landjorden. Hans stemme dragede hendes blik over til ham, som hun strøg en tot af den blonde hår væk fra sit ansigt, det var noget mere levende i vandet også, helt ustyrligt i forhold til hvad hun var vant til. Hun trak svagt på skuldrene, inden en mild latter slap over hendes læber, hun vidste ikke om det var sandt, men hvis hun kunne lære ham noget, forsøgte hun da gerne. Hun kunne i hvert fald fortælle om hvordan hun dyrkede ting på landjorden, hun vidste det var anderledes end de fleste andre, da hun betroede sig til sine evner, hvorimod de ventede på naturen gik sin gang. Og hun havde da set nogle ting, havde hun ikke? Han skulle i hvert fald ikke bevæge sig ombord på skibe uden at spørge om tilladelse, den lektie havde hun lært.

Hendes opmærksomhed peakede dog, da han spurgte til om hun var klar. Var de der allerede? Hendes blik flakkede rundt, som et barn der ventede på at få et stor overraskelse, inden hun slog hurtigt med halen og glemte alt om skulle følge ham og være forsigtig, hen imod de kæmpe sten han havde udpeget og hen over dem, inden hun stoppede op for at tage det mageløse syn til sig. Aquarin var så meget mere end hun nogensinde havde forstillet sig, synet tog helt vejret fra hende som hendes mund stod svagt måbende åben. Hendes blik gled over hver eneste lille detalje, sugede det hele til sig, inden hun kom til at juble og grine over det smukke syn. "William!!" hvinede hun glad, som om hun skulle vise ham noget smukt som han hvert fald aldrig før havde set, selvom det var hans hjem. Hun vendte sig om imod ham let og elegant og viftede ihærdigt med den ene arm for at kalde ham over. 
William Zan'jatarWilliam Zan'jatar
Prins af Aquarin

Retmæssig God
Race: Havfolk
Alder: 45
Højde: 180 cm

Skaber: Fnuggie
15.09.2020 12:31
Han var så bekymret for hvordan dette her skulle gå. Han skulle vise hende noget som ingen på overfladen havde set ud over Maximillian, og han var her endda kun sjældent. Men når alt ting kom så skulle alt ting gå, og han frygtede virkelig hvordan hun ville reagere når hun så det hele. Hvordan ville hun tage det til sig, og ville folk se dem? Han var ikke sikkert og det plagede ham at han ikke kunne se ud i fremtiden lige nu. For hvad skulle han stille op når de først var kommet frem? Han havde lovet at vise hende det, og det var det han skulle. Han holdte altid hvad han lovede, og det kom faktisk lidt bag på de fleste.

Hendes hvinen fik ham til at svømme hurtigt hen til hende for at ligge en hånd på hendes læber. "SSsssh ikke så højt" kom det fra ham og kiggede lidt op for at se om nogen havde hørt dem. Dog var der ingen der havde lagt mærke til dem, så det var vel egentlig kun en tog ting, så slap han da lidt for at få ballade over at have lånt halskæden ud til andre end Maximillian og ham selv. Han sænkede sig en smule for at komme ud af syne for dem der havde nysgerrige øjne.

00 brugere følger tråden 11 karakter er tagget i tråden:
Nianna Snow
0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat