Ved brudte løfter
Alran Nork'gher BathenAlran Nork'gher Bathen
Smed

Sand Neutral
Race: Blandingsrace
Alder: 26
Højde: 186 cm

Skaber: Dew
07.07.2020 13:06
Det tog virkelig nogle kræfter at komme op at stå, og så snart han gjorde, var der absolut ingen mulighed for ham at faktisk stå støttet på det ene af sine ben. Irritationen som Cayden havde formået at bringe frem på nul komma fem, havde skygget for den lammende smerte i det. Men i sidste ende stod Alran op, værende det meget ustabilt og mindst lige så udrustet. Da overhoved ikke i forhold til dæmonen, skulle det hurtigt vise sig..

Alrans mørke øjne faldt straks på sværdet, det virkede til at opstå ud af ingenting, inden det var solidt placeret i hånden på hans modstander. Det var ikke godt. Bestemt ikke godt. Misfornøjelsen var lige så tydelig i smeden snavsede ansigt, som havde nogen åbnet op indtil hans sind og projekteret hans tanker for den åbne verden.
”Du laver sjov! Selvfølgelig kan du hive en klinge ud ad din røvs skygge,” vrissede han med rigelig aggression, idét, at han smed begge arme ud til siden. Næsten en opgivende gestus, var det ikke fordi en som Alran næppe var kendt for at give op så let. Eller let og let. Det var ikke ligefrem fordi at han længere stod nogen som helst chance. Han var våbenløs. Han var skadet. Og værst af alt; han var vred.
Derfor trådte han ikke tættere. Han skulle ikke nye noget af, at komme inden for sværdets svingvide, for noget sagde ham, at hans lille party trick ikke ville have den mindste effekt på, hvad end materiale, Cayden manipulerede til at forme sine våben. Måden det var blevet hidkaldt – eller skabt – havde ikke givet udtryk for et fast-materiale. Præcis hvad hans finurlige evne ikke kunne gøre en skid ved. Hvis det havde været tilfældet, tvivlede han stærkt på at hans liv ville have ført ham til at stå i denne situation.

”Er det også ud ad din røv, at du vil fremtrylle det krus øl, jeg mindes at være blevet tilbudt? For så ved jeg ikke helt, hvor interesseret jeg er længere.” Nej, Alran blev stående hvor han var. Til dels også for ikke at lægge ekstra meget fokus på, at han i øjeblikket kun havde et godt ben at balancerer på. Men det afholdte ham skam ikke fra at stille sig klar. Næverne og armene parate – men ikke hævede - til at blive hævet og til at blokerer. Der var kun meget lidt han kunne længere. Egentlig var han kun stadig kørende på grund af stædighed. Og vreden. Men vreden tågede desværre også hans hoved. Hans fornuft.

Alran Nork’gher Bathen - mixed breed - blacksmith
Profil
CaydenCayden
Krystalisianer

Retmæssig Neutral
Race: Dæmon
Alder: 521
Højde: 185 cm

Skaber: v0idwitch
20.07.2020 20:09
Dét måtte Cayden give Alran - han var morsom. Under al sarkasmen og bitterheden, lå der en mørk humor, som Cayden allerede kunne forestille sig selv komme til at nyde, mange år fremover. Hvis ikke han da selv blev offer for den. Alran havde allerede vist sig, at have brug for én til at holde ham i ørene, hvis han skulle forvente god opførsel fra ham. 

"Nå, så nu vil du gerne sidde ned og opføre dig pænt?" spurgte Cayden og forsøgte virkelig at skjule det smil, der ellers hev gevaldigt op i den ene side af hans ansigt. Men han lod sit sværd fordufte igen og øjeblikket efter forduftede han også selv, i en sky af røg. Der var kommet en tjener med en bakke med to krus øl, men Cayden havde ikke lyst til at åbne døren og eventuelt komme til at afsløre, hvem der stod eller ikke stod, på den anden side af døren og ventede på dem. 

Han brugte sin evne på at komme ind igen, og med bakken balancerende i én hånd, hev han stolen op at stå med den anden, og gestikulerede mod den, at Alran kunne sætte sig ned igen. "Der er ingen grund til at blive stående på dét ben. Hvis du ødelægger det så grundigt, at vores healere ikke kan hjælpe dig, er alt mit arbejde i dag spildt, når alligevel bare bliver henrettet," forklarede han roligt og holdt bakken i rækkevidde af den stædige fyr. Måske lidt øl rent faktisk ville gøre ham i bedre humør.


00 brugere følger tråden 11 karakter er tagget i tråden:
Alran Nork'gher Bathen
0Tråden har 0 nomineringer.
Den skal først afsluttes.
Du har ikke rettighed til at skrive i dette forum

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat